EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

zeytince

01 Eylül , 2007, 01:16:50 #8640 Son düzenlenme: 04 Eylül , 2007, 21:42:47 Gulay
 selam hanimlar...

Caner`in huysuzlugunun sebebi belli oldu... 5. ve 6. dislerimiz kendini gosterdi... yine huysuzlugu devam ediyor... dun gece sanirim 4-5 kez kalkmisizdir...  :'( gunu gununu de tutmuyor... bir onceki gece 1 kez kalkmistik oysaki... :dontknow:

eminecim masallah minik kelebegime... :nazar: cok tatli olmus annesi.... ohh sizin parti hazirliklari tamam anlasilan...darisi basimiza... :D

goncacim biz de diyorduk ya ayni sen diye... tescillenmis oldu demek... senin adina sevindim.. Caner`in kime benzedigini halen cozemedi kimse... :k06:

gozdecim Hira`ya da masallah... :nazar: cok tatli olmus kuzum...  :nazar:

seydacim demek annenle birlikte geliyorsun Tr den... cok iyi olacak senin icin... yoksa bayagi zorlanirdin dondugunde... :)

bahar esinle aranizi duzeltmissiniz.. sevindim...  ;)

remziyecim masallah kocaman olmus senin fistik... :nazar: canim bizde de file var ama ayakli.. basinin alti yuksekte kaliyor...ben o fileyi kuvetin icine koyup da yikiyorum Caner`i.. oyle birsey bulabilirsen onu kullan... dur resmini bulabilirsem koyarim buraya...

tubacim Caner`de hala gece SIK uyaniyor... su disler tam anlami ile cikmadan da duzelecek gibi degil... :-\

ben de Caner fotosu koyayim 2 tane.. aslinda ne ben ne de esim galatasarayli degiliz... ama enistemizin esime giciklik olsun diye gitmis canere 2 tane forma yaptirmis... e ben de kuculmeden bir giydireyim dedim... :k06:


zeytince

  remziyecim dedigim file bu canim... bunu direk kuvete koyup ustunde yikiyorum ben Caner`i... ;) bebies`R`us dan almistik biz...

[eklenti yönetici tarafından silindi]


Almiş'inAnniş'i

gülay güzel bişiye benziyor ama ben bunu tr. deki alışveriş sitelerinin hiç birinde görmedim  :dontknow:

buna benzer bişi var ama plastikten sanki canını acıtırmış gibi geliyor bana

[eklenti yönetici tarafından silindi]

ponçik

Gülay hadi gözünüz aydın hayırlı olsun yeni dişleriniz  :hello2:
bizim kız 4 de kaldı  :D  ;D
bu aralar iştahı pek yok mızmız herlade bizimkilerde gelecek ama bakalım ne zaman   :dontknow:
ay sen yazınca bikere daha ihya oldum , demek kızım bana benziyor  :ehi: tabi canım bana benziyor aaa kime benziyecek ya anaya ya babaya  :k06: ay fena takıldım ben  :toothy10:

Remziye
bence Gülayın bahsettiği file daha kullanışlı gibi ama ben hiç Türkiyede görmedim , senin resmini koyduğun aparat da anca hareketsiz bebeklere göre bizimkilere göre değil bence   :muzz: Almiş onun içinde rahat dururmu bacım sence   :k06: hem arkasını nasıl yıkayacaksın  :icon_scratch: neyse  ;) Allah kolaylık versin,
sen yıkayacağın zamanlar haber ver Eylülle beraber yardıma geliriz   :angel12:

Rana haklısın arkadaşım, insan nelere seviniyor anne olunca , inanılır gibi değil  :love3: bende diyorum başlasammı Aptamil Junior a yoksa diyorum bi dahaki ay aşımız var , gittiğimizde sorsam mı doktora  :dontknow:
neyse bakalım senin afacana afiyet olsun  :hungry:



Tebessüm :)

01 Eylül , 2007, 12:50:08 #8644 Son düzenlenme: 01 Eylül , 2007, 12:56:20 ayşegül
goncacığım sizin de bişey kalmamış yaşınınza, başlayabilirsin bana kalırsa aptamil juniora da yine de dra sorup başlasan için daha rahat olur. :icon_thumright: eylüşün sana benzediğine dair neden onay arıyosunki? eylüşü kucağına al, aynanın karşısına geç, sen de göreceksin sana ne kadar benzediğini :toothy10:

gözde. hoşgeldin :laughing7: ve nihayet geldin de demeliyim.  hira kuşumu çok özledim, resimler bir harika. öpücük veren resme bittttim.  :nazar: Allah nazarlardan saklasın pamuk prensesimi. kendinden bahsetmemişsin hiç. neler yapıyosun? yağıza toparlanmış diyosun demek. :dontknow: bana hiç büyümüyo gibi geliyo :'( yese büyeyecek de...

emine maşaAllah ceyline. peri kızı olacak demek doğum gününde. :nazar:

gülaycığım maşaAllah minik adama :nazar: ben de galatasaraylı değilim ama yakışmış forma kuzuya. ben daha önce de yazmıştım,caner babasına benziyo kanımca ::)

ranacığım  sen pınar vs.nin devam sütünü mü denedin, yoksa aptamil junioru mu?hagisini sevdi ercan? inşaAlah sık uyanmaz artık, karnı tok, mışıl mışıl uyur canım.

ölemciğim burdan da geçmiş olsusn diyim selime. daha iyidir bugün umarım canım. öpüldünüz :-*

kıslaaaar, yağızın 3. ve 4. dişleri patladııııı :occasion14: :occasion14: :occasion14: ama çok çektirdi bana, hala da huysuzluğu nihayet bulmuş değil.aman olsun hastalıktan olmasın da razıyım yine dişten olmasına.
KIZLAR YARINKİ BULUŞMADA BOL BOL FOTOĞRAF ÇEKİN, MAZARET KABUL ETMİYORUM ONA GÖRE BEN DE ARANIZDA OLMAYI ÇOK İSTERDİM AMA UZAĞIZ MALESEF :laughing7: AMA, ELBET BİR GÜÜÜN BULUŞACAYIIZ, BU BÖYLE YARIIIM KALMAYACAAAAAK. :toothy10: YARIN SİZE CANLI TELEFON BAĞLANTISI İLE KATILACAĞIM, BENİ BEKLEYİN ANACIĞIIM. :wave:


ponçik

Alıntı yapılan: ayşegül - 01 Eylül , 2007, 12:50:08
goncacığım sizin de bişey kalmamış yaşınınza, başlayabilirsin bana kalırsa aptamil juniora da yine de dra sorup başlasan için daha rahat olur. :icon_thumright: eylüşün sana benzediğine dair neden onay arıyosunki? eylüşü kucağına al, aynanın karşısına geç, sen de göreceksin sana ne kadar benzediğini :toothy10:
...............................
AMA, ELBET BİR GÜÜÜN BULUŞACAYIIZ, BU BÖYLE YARIIIM KALMAYACAAAAAK. :toothy10: YARIN SİZE CANLI TELEFON BAĞLANTISI İLE KATILACAĞIM, BENİ BEKLEYİN ANACIĞIIM. :wave:

Ayşegül kopardın beniiiiii   :ehi:  :ehi:  :ehi:
alemsin arkadaşım yaa

bence bizim buluşmalar için iyi bir sponsor bulup şehirlerarası buluşmalar da gerçekleştirmemiz lazım  :icon_thumright:
acaba bu iş için nerden bi finansör ayarlasak yaw  :icon_scratch:  ;D



desree (Özlem)

Anaaaam kimse yorgunluktan foto ekleyememiş benim de fot. mak. yoktu çekemedim :( çok güzel bir gün ve buluşmaydı Gonca,Gözde,Pınar,Esin ve eşlerinizi tanıdığıma, buluşmaya tel. ile iştirak eden Ayşegül' ün bıcır bıcır sesini duyduğuma çok sevindim ve ayrıca Eylül,Hira,Nehir ve Timur bebişlerini mıncırdığım içinde çok mutlu oldum :-[ şimdi moral depolu ve Selim yorgunu olarak huzur içinde uyayabilirim :sleepy1: :k06:


Allahım;değiştirebileceklerim için güç,değiştiremeyeceklerim için sabır, her ikisi arasındaki farkı anlamam için akıl ver

puysal

Benimde fot.mak. yanımda değildi.. Bende çekilen fotoları dört gözle bekliyorum...

Bu aradaaaaa kızım Eylül ve Timur un gazına gelerek dün gece tak başına adımlarını atmaya başladı..  :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :hieyt: :hieyt: :hello2: :hello2: :occasion5: :occasion5: :occasion14: :occasion14: :basardim: Canım kızım benimmm :aferin:

Kesinlikle karar verdimki bu tür buluşmalar,toplantılar bebeklerimiz için gerçektende etkili oluyor..

Eylül ve Timur a teşekkür ederimm:=)))

Esin cim Timur umarım eve gidince uyumuştur.. Gonca umarım sende daha yisindir. Bilmeyenler için söyleyeyim.. Esin acayip yoruldu buluşmada Timur bey biraz annesine zulum yaptı. Gonca da biraz üşüttü sanırım.. Doktora gidecekti..

:)

bahar_tuğra

günaydın bayanlar.
Buluşan bayanları çok kıskandığımı itiraf edeyim :cildir:
Goncacım geçmiş olsun
puysal kızınada maşşallah darısı tuğranın başına :amin:

şerife Berat

 slm kızlar uzuncaaaaaaaaaaaa bır aradan sonra tekrar beraberiz  :basardim: :basardim:
işlerin yoğunlugu  vede yıllık ıznım bır araya gelince forumu ıhmal etmek zorunda kaldım ali beratın 2. dişide çıktı ama sanırım diğerleride yolda agzından elini hiiç çıkarmıyor yavrucugum,20 sn kadar ayakta tek basına dıkelebılıyor,koltuklarda sıyırıyor çok hareketlı maşşallah ama yemek  yemiyor buda beni çok üzüyor.1 haftada bırbırımıze o kadar alıstıkkı ayrılmak zor geldi bugün ıkımızede anneannesının kucagından annem dıye bı bagırısı vardı ki sormayın bide el sallayısı arkamdam  :crybaby2:

  demek buluşma yaptınız ha sanırım istanbulda toplandınız fotograflarınızı beklıyorum

  özlemcim evinizi taşıdınız mı? senınlede gorusemedık

  jbudun nasılsın canım guzel gozlu ecrınım nasıl yenı çalışma donemınız bugun başladı sende çalışan anneler kervanına katıldın hayırlı olsun bakalım

   goncacım çok haklısın sız ordalarda buusuyorsunuz bız böööyyyleeeeee bön bön bakıyoruz olmazki canım yokmu bize sponsor olacak kımseeeee :director:

  ranacım selamlar sanırım foruma yenı katıldın hayırlı olsun bende pınarın muzlu ılk adım sutunu verdım alı berata bayıla bayıla içti kerata almayı dusunuyorum ama henuz doktorumuza danısmadım

   aysegul yagız nasıl oldu guzelım

   meltem kucuk oglun vede belemır nasıllar bakalım arka sayfaları okumadan yazdıgım ıcın anlatılanları bılmıyorum

   emineeeee ceylın azranında dogun gunune az kaldı

  HA BİRDE UNUTMADAN YAZAYIM SİBEL ÖZEN İN VEDE REMZİYENİN MSN ADRESLERİ SANIRIM HACKERLANMIŞ BANA YABANCI DOSYA GONDERIP DURUYORLARDI ENGELLEDIM DIKKAT EDIN ARKADASLAR

anita

Selam dostlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
Biz uzun zamandır yoktuk.. ben yazlıktayım  Kayra ile birlikte. Kayra henüz yürümüyor ama ayakta durabiliyor tutunarak.. bazen de sıralıyor.. henüz 3 tane dişimiz var.. hala zor bebek. hala herşeye ağlıyor.
sizleri çok özledim umzrım herkes iyidir ve tüm bebekler sağlıklı ve mutludurlar tabi anneleri de.. sizleri kocaman öperim..



Emine

03 Eylül , 2007, 18:29:12 #8651 Son düzenlenme: 03 Eylül , 2007, 18:32:57 Emine
Ceyline iltifat eden teyzelerimize çok teşekkür ederiz.Fazla vaktim yok Hira ve Canerciğime maşallah  :nazar: diyeyim dedim buluşma fotoğraflarını göremedimmm nasıl geçti neler yaptınızz..

Pınarcım Nehire de maşallah yürümeye başlamış  :hello2:
Anitacım hoşgeldinnn.  :hello: Nasılsınız bakalım neler yaptın aylardır

Dün fuara gittik biz de .Ceylin ilk defa atlı karıncaya bindi.Pek sevdiği söylenemez  :) Bu akşamda eniştemi Danimarkaya yolcu edeceğiz.Benden şimdilik bu kadar görüşürüz  :hello:



anita

Kayınvalidemde kalıyorum adada. Burda rahatız.. Kayra çok yaramaz oldu. Bir saniye durmuyor doşarı çıkıyoruz günde 4 defa.. onda bile ağlıyor ve kucakta gezmek istiyor.. 3 dişi var. sıralıyor tutunarak ama biraz parmak ucuna basıyor.. yüreütecte olduğuı için sanırım alışkanlık oldu. yeme prblemi aynen devam..eliyle erik nektar filan yemeyi seviyor kemirerek.. gece uykusuzluk son haddinde.. bir de benim yanımda uyumaya alıştı sarılıp yatıyoruz benim meme dışarda tabi.. hala emziriyorum ama bir ay sonra kesicem çünkü inanılmaz bağlandı bana.. nefes aldırmıyor her saniye meme istiyor.. çok şımarık oldu herşeye ağlıyor.. istediği şeyi anında vermezsem kıyamet kopuyor. verince susuyor. edepsizlik işte.. istanbula döndüpğümde bir pedagoga gidip nasıl davranmam geektiği konusunda yardım almayı düşünüyorum. bu ağlama olayını koz olarak kullanmaya başladı çünkü.. resmen beni kullanıyor..

ben herzamanki gibi dertli anne modundayım.. burda evde birkaç kişi var rahat ediyorum biraz. ama istanbula dönünce kafayı yicem sanırım..
bu arada kayra çok büyüdü tabi boyu 76 kilosu 10
saçlar kıvırcık.. çok şirin oldu..


hepinizi seviyorum.. kaçmam lazım .. öpüldünüz..

Sorularım var:
1. inek sütü ve bal vermeye başladınızmı
2. ev yemeklerine geçtinizmi
3. emzirmeyi nasıl kestiniz (kesen arkadaşlar lütfen yardım)


şimdiden teşekkür ederim..



puysal

selam kızlarrr..

yürüyen bebeklerin anneleri size bir sorumvar..dün gece kendi kendine yürüyen çocuk bugünyine tembellik etmiş..şimdide yine elimizden tutarak yürüyor..bende sevinmiştim artık özgür bir kızım vardiye...

anita hoş geldin canım.. ben inek sütü ile (pınar ın)gece  muhallebi yapıyorum artık..balda ucundan ucundan vermeye başladım..günlük süt  tüketimini aptamille yapıyoruz hala.. 22 sinde doktor randevumuz var..doktora soracağım bende..
benim kızımda seninki gibi arsız bir çocuk oldu vallahi..hep ağlama modunda..ama baş etmeye çalışıyorum..her istediğini yapmamaya çalışıyorum..gözünden yaş gelmedikçe ağladığına inanmıyorum anlayacağın..

şimdi kaçmam lazım..

hepinize iyi gecelerrr

Zara82

uzun bir aradan sonra tekrar merhaba degerli arkadaslar....sanki foruma ilk kez yaziyormus gibi heyecanliyim.....Islerimi bitirip buraya girebilmek icin can attim inanin bana...hepinizi cok özledim...yav biz bir aile olmusuzda farkinda degiliz  :laughing7: yazilanlari tahmin edersinizki okuyamadim.... BANA ÖZET GECEN BIRISI OLURSA COK AMA COK SEVINIRIM.......Bebisleriniz nasillar? Kimler yürüdü? Kimler dillendi??Ayy cok merak ediyorum....

bizden biraz anlatayim.... Türkiyedeki 3,5 haftamiz cok dolu ve güzel gecti ...önce aksaraydaydik4 gün sonra tatile Alanya ya gectik....harika gecti fakat yol bayagi sürdü 10 saat yolculuk yaptik...sonra tekrar aksaray a döndük 1 hafta kaldik ...ordanda kayseriye gectik ve Ankaradan almanyaya geldik...Gercekten 3 sene sonra izine gitmek cok tuhaf oluyor....herkesi özlemisim...Günes kizim ve benim icin iyi geldi...YAlniz Ravza bir ara hastalandi...ishal kusma filan oldu 2 kez hastaneye götürdük.....ama cabuk toparladi....KIzim orda hergün disardaydi...boyu uzadi ama biraz kilo verdi...simdi 7 disimiz var ...8. cisinde patladi patlayacak....veeee 2 gündür minik melegim yine hasta...CUma sabahi geldik biz...o gün iyidi...ama haftasonu kötülesmeye basladi atesi filan cikti....yine burda hastaneye götürdük-.....kulaklarinin ikiside orta kulak iltihabi olmus...antibiyotik kullaniyoruz suan...pek hali yok yavrumun...Kizlar benim kiz emeklemiyor....artik da emeklemez...ayaklarinin üstünede yeni basmaya basladi.....emzirmeyede devam ediyorum ...icinizde memeden kesen oldumu???? Emziren arkadaslar ne kadar emzirmeyi düsünüyorsunuz???

Hepinizi kocaman öpüyorum ......bol bol yazismak dilegiyle