EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

zeytince

selam kizlar nasilsiniz bakayim... yazilarin hepsini okuyamadim ama aklimda 3-5 bisi kaldi... onlari yazayim...

meltem cok gecmis olsun canim...insallah cok onemli birsey degildir....  :amin: sen mi sormustun irlanda isini? :icon_scratch: work permit`i  bekliyoruz canim... bir gelemedi gitti...  :cussing:
ozlemcim iyi olmana sevindim canim... insallah evide bulursunuz da hersey gonlunce olur... :amin: adapazarinin yesilligi gibisi varmi? benim annemler de suan koydeki evimizdeler... sizin koy neresiydi? birkere daha sormustum ama cevap vermedin sen... ::)
jbdun tayinin cikmis cok sevindim..  :muzz: sansli gaci seniii... :k06: hadi bakalim insallah kardesini de alir donersiniz marmaristen... :amin:
eminecim valla bu veletler bize neler yapiyor degil mi? insanda kavram mavram birakmiyorlar.... Allah sonumuzu hayir ede... :k06:
gozdecim yerim ben o pamugun dudaklarini...  :nazar: tahmin edebiliyorum ne kadar cirkin oldugunu... demek sizin staj isi cok iyi gidiyor.. hadi bakalim... insallah boyle de devam eder... :amin:
aysegul senin de yegenin gelmis... en azindan biraz nefes almissindir... off bana da gelse birileri de ben de satsam su veledi 1-2 saatligine... :k06:
tuba niye o kadar soguk oralar oyle yaa.. dunyamiz ne hale geldi yaa... bu taraf da firtinalarla bogusuyor.. Allah uzak etsin, durum baya ciddi yani... :-\ insalah gonlune gore bir tane ev bulursun.. niye o kadar ufak yapmislar ki evleri... 3-4  cocugu olan aileler nasil oturuyor peki.. :icon_scratch:
fatmacim sen bugun TR yolcusuydun yanilmiyorsam.. gule gule git, gule gule gel canim... kizin icin cok uzuldum.. insallah tekrarlamaz... :amin:
goncacim sen de bir karadeniz turu yapmissin... oy oy oy cok merak ederim oralari... bol oksijen, yesillik, bag bahce.... harika valla...ohh Eylul anneanne ile koklasiyor demek.. :nazar: :nazar:


zeytince

 bizde de durumlar ayni..  Caner artik baya baya tay tay duruyor... koltugun kenarinda ellerini birakip 5-6 saniye oyle bekliyor...yada ben ayaktayken bana tutunup ayaga kalkiyor, ellerini birakip O`nu almami bekliyor... :k06: gece uykularimiz cok degisken.. bir gece bakiyorum hic kalkmdan sabah 8 yapmisiz, bazen de 1-2 kez kalkip nedensiz agliyor... :dontknow:
ben aksamlari muhallebi vermiyorum Caner`e cunku sevmiyor... illa sutunu icip yatacak... ben de gece biz yatarken verdigim mamasini, pirinc unu ile yapiyorum biberondan gececek kivamda oyle veriyorum... sanirim ise yariyor...  :)
irlanda isi yukarida bahsettigim gibi... bekliyoruz, beklemek de zor, hersey bir anda olacak bekledigimiz evrak gelince... esya satma, evi toplama, isleri ayarlama....  ::) hayirlisi artik..
simdilik bu kadar... hepiniz kendinize cok iyi bakin...


ponçik

SELAM ŞEKERLER
BEN YEMEĞE GİDİYORUM GELİNCE YAZARIM SİZE  :flowers:



meltemk

Yok gercekten bizim forum artik miyadini doldurdu :'( Neredesiniz arkadaslar yaa.. Oh oh iyidir herkesler geziyor, keyifler yerinde, foruma moruma vakit yok diye dusunmek istiyorum :icon_thumright:

Ben isteyim. Haftaya TRye gidecegime hala inanamiyorum. Bu haftasonu esim gidiyor. Kizkiza kalacagiz evde. Sonra carsambada biz insallah :amin: Tabii su Persembe doktor kontrolu surprizlerle dolu olmazsa :amin:

Gulay hosgeldin. Insallah bir an once olur Irlanda isiniz. Cok kara kisa kalmazsiniz. Ne guzel size de yepyeni degisiklikler simdi....

Ben kactim. Yine ugrarim





ponçik

Alıntı yapılan: meltemk - 21 Ağustos , 2007, 13:12:13
Yok gercekten bizim forum artik miyadini doldurdu :'( Neredesiniz arkadaslar yaa.. Oh oh iyidir herkesler geziyor, keyifler yerinde, foruma moruma vakit yok diye dusunmek istiyorum :icon_thumright:

Meltem aynen bende senin gibi düşünmek istiyorum  :(
yoksa nerde kaldı o bi saat bile girmeyince sayfaların ilerlediği günler  :y25:
şaka maka geliyorsun Türkiye'ye , hadi hayırlısı, doktor işini de hayırlısıyla atlattın mı tamamdır  :icon_thumright:
Belemir terfi edip akşamları yemek olayına mı geçti annesi , maaşallah kızıma  :aferin:

Gülay
inşalah İrlanda işinizde kolaycacık hallolur, her şey tıkır tıkır gelişir
demek Caner bey yakında yürüyecek, onun sinyallerini veriyor afacanım benim  :opucuk:

Tuba sen anlatınca gözümün önüne getirmeye çalıştım ama öyle evlerde nasıl yaşar bu insanlar yahu  :icon_scratch:
İnşallah gönlüne göre biyer bulursunuz . Tatil olayına gelince (ya da kaçamak mı  diyelim) kesinlikle en çok Lara 'nın işine yarayacak  :hello2:

Özlem hoşgeldin , yaaa o güzellikler bırakılıp gelinmiyor maalesef bende Zonguldak'tan gelmek istemedim doğrusu  :'(
hayırlısıyla güzel bir ev ,iyi bir iş bulursun inşallah, hep olumlu düşün , göreceksin herşey süper olacak  :icon_thumright:  Selimin gelişmelerine de maaşallah , anneannesi bakar bence , şimdi böyle derler ama ,iş başa düşünce , bi de başbaşa kalınca onlardan kıymetlisi olmaz , herşey gönlüne göre olsun inşallah

bugün çok uykum var , dün gece aşırı sıcak ve nem vardı  :honk: kime sorduysam uyuyamamış  :tongue3:
bakalım daha da sıcak olursa nasıl başedeceğiz
Allahım sabır versin cümlemize   :love9:  :amin:  :love9:



Lily Wonka

21 Ağustos , 2007, 16:14:39 #8495 Son düzenlenme: 21 Ağustos , 2007, 16:19:36 Gözde
Tubi'cim (bu arada, bi ara sormuştum ama yanıt alamadım; Tuba mı Tuğba mı gerçek adın?!), ev konusunda kolaylıklar diliyorum.. Anlattıkların gerçekten enteresan; ööle nohut oda bakla sofa evler.. (bakliyat kısmı bööle miydi bu deyimin? :k06:)
Meltem'cim, ölü sezon olduğunu düşünüyorum ben.. Pek çok kişi tatilde, gezmede, v.s.. Sonbaharla birlikte canlanma olcaktır sayfamızda mutlaka.. Diğer yandan evinde olup sıcaktan adamakıllı mayışmış insanların pc başında beş dakika bile oturmaya tahammül edemiyor olmaları gibi bir ihtimal de var.. Çok geçmiş olsun bu arada hayatım, inşaAllah başına iş açmaz o bahsettiğin çıban..
Gonca'cım, köşe yazarı ha..:k06: Teveccühün canım arkadaşım.. Ben de senin yazdığın her kelimeyi büyük bir keyifle okuyorum inan.. Karadeniz gezinize pek imrendim..::) Kuzumun domates yerken resmi yok mu??!
Özlem'cim, sesin iyi geliyor diyeceğim ama..:laughing7: olmayacak tabii.. İyi bi modda gördüm seni..:icon_thumright: Bulutlar yavaş yavaş dağılıyor sanırım..?! Selim'ciğime de maşaAllah, yakında yürüyecek arslan parçası!..:nazar:
Pınar'cım, hoşgeldin.. Haydi bekliyoruz muhabbete.. İlk fırsatta damla..
Zehra'mmm, ne iyi ettin arada girmekle.. Ben sana güle güle bile diyememiştim..:sad1: Genel olarak iyi olmanıza sevindim. Çok öpüyorum kara gözlü kuzuyu..
Gülay'cım, İrlanda işiniz ne kadar uzadı sizin hakikaten yaw.. Ööle eliniz kolunuz bağlı, ne sinir bozucu bir durum.. Caner'ime de maşaAllah, tay tay lar başlamış ha..:nazar:



tubi

Merhaba arkadaslar
bir alisveris turu attik geldik,tabii yine bizim cadi krize girdi.Market arabasini onune oturtum bir baktim resmen ters donmus ben rafta birsey arastirirken.Delirmek uzereykeneve zor attik kendimizi.Eve geldik oturttum karsima bak dedim Lara bu bole olmaz..Burasi bizim ulkemizde degil mazallah seni aliverirler elimden dovuyorum sanip  ;D Olee bakti suratima tabi  :tongue3:
Gozdecim ismim Tuba ,eskiden sapkasida vardi U harfinin ,dusun artik okkadar  eskiyim yani  :D
Meltemcim valla sanirim herkes bebelerin pesinde  :binkybaby: Sorma evler hakkaten kotu,sole diim butun ev HALI birkere banyolar -WCler dahil.Evin heryerinden hicyen akiyo  :suclu: Lara garibimde yerlerde birdaha alamayacagi bilimum mikrobu almakta.Simdi istedigim seyleri yaziimde nasil bulunamiyor daha da hayret edin, diyorum ki uc tane odasi olsun normal yatak sigsin,yerler hali olmasin en azindan banyoda tuvalette,duzgun bahcesi olsun(tas vs. olmasin) kucuk olsun ama cim olsun,bulasik mak. icin tesisat olsun  :director: bak iyi dinleyin tesisat diyorum ha,makina filan degil.Ozel istek yapiyorsun boyle ev aradiginda,perdeleri cicekli gullu,duvarlari bordurlu olmasin.Cokmus ey istiyorum arkadaslar ya? para da onemli degil yani suan 800luk evlere bakiyoruz daha nediyim, ne edeyim bilmiyorum.Simdi tabii evler cok pahali genelde herkes kendi evini alip,yavastan yapiyor icini.Iscilik anormal pahali oldugu icin..Sonunda sanirim bende kizip ev alma yoluna gidicem ama sadece 3 yil daha buradayiz,degmez yani.







tubi

Gonca sizde harika bir haftasonu gecirmissiniz Allah icinize sindirsin diyorum.
Bizim gezide umarim iyi gecer.Allahtan iki dis daha simdi patlattida yola denk gelmedi.
Ozlem sanada kolay gelsin,anacim bu emlekcilar heryerde ayni ben bunu anladim.
Gulay valla firtinalar kopuyor sorma.Ev isini siz nasil ayarlayacaksiniz?Canerlede zor olur simdi ,birsure otelde kalirsiniz tabii sanirim.Anacim icine sinen ev bulana kadar bekle.Benim ev secmek icin sadece 1 haftam vardi,bu evi bulduk.Sonrada birdaha cikamadik iste.3-4 cocugu olanlar genelde kendi evlerinde oturuyor ama emin ol onlarda buyuk degil yani.
Dedim esime ben kalayim soyle iki ay filan   ;D  'Kizim olmadan asla' yi cevirmeyelim lutfen dedi  :toothy10: .Neyse sakaydi zaten ,geri donup  su cozumsuz islerimi cozmem lazim.

tubi

Bir arkadasim gondermis cok begendim paylasmak istedim  :icon_thumright:..

Çocuklarınızı iyi yetiştirin.
Doğruları söyletin.
  Canı istemediği için çalışmadığında elektrikler kesikti demesin.  Vazoyu kim kırdı dediğinizde ben kırdım diyebilsin..
Sorumluluk almayı öğretin.
  Sadece kendi üzerine düşeni yapıp kenara çekilmemesi gerektiğini; her zaman her yerde herşeyden sorumlu olduğunu öğretin.
  Birini ezmeden de yukarılara çıkabileceğini hatta bazen yukarılar denilen şeyin çıkılmasada olur bir yer olduğunu öğretin.
  İlla birini örnek alsın diyorsanız Mustafa Kemal'i öğretin.

  Kızlarınızı iyi yetiştirin. Kendi kendilerine yetmeyi öğretin.
  Namuslu olmanın yürekten geçtiğini öğretin. Evden çıkar çıkmaz ilk köşede eteğinin boyunu kısaltmasına gerek olmadığını öğretin .
İstediğini giymeyi öğretin. İnsanın ahlakının sadece kendi beyninde olduğunu öğretin.
  Kıskanılmanın sevilmeyle aynı olmadığını öğretin. Kıskanılmanın güzel, saygısızlığın kötü olduğunu öğretin. Beni çok kıskanır, dışarı çıkarmaz, şunu bunu giydirmez diyen adamla gurur duymamayı bunun aslında kendine hakaret olduğunu öğretin. Arayıp  neredesin ; kiminlesin vs. diyen adama seni tanımadan önce nasıl davranacağımı bilmiyor muydum haddini bil demeyi öğretin.
  Eşlerini aldatan erkeklerin yanındaki ikinci kadın olmamayı öğretin .
  Erkeklerle sadece arkadaş olunabileceğini çünkü onlarında sadece insan olduklarını öğretin.

  Oğullarınızı iyi yetiştirin. Karşı cinse saygı duymayı öğretin.
  Bir kadının omzuna arkadaş olarak da sarılabileceğini öğretin.
  Dokunmaktan korkmamasını öğretin.
  Sevmenin değer verme olduğunu öğretin.
  Sahip çıkmayla sahibi olmanın farklı olduğunu öğretin.

Bütün gençliğini  birileriyle beraber olmaya çalışarak geçirdikten sonra kimseyle beraber olmamış birini bulup evlenmeye çalışmanın ikiyüzlülük olduğunu öğretin.
  Bulunmaz hint kumaşı olmadıklarını; olsalar bile burun silinen mendillerin de kumaştan yapıldığını; hiçkimseyi küçük görmemeyi öğretin.



  AMA ÖNCE KENDİ İÇİNİZDEKİ ÇOCUĞA ÖĞRETİN . . .

tubi

Bu da cok hos ve ne kadar dogru  :love3: ..

Ben anne olmasaydım eğer...
     
Topuksuz ayakkabılarla da şık olunabileceğini bilmeyecektim.

Hamileliğim esnasında 80'li kilolara kadar çıkıp kendi çapımda ilk defa bir alanda rekorumu kıramayacaktım.

O küçücük ellerle renkli kartonlardan yapılmış bir kâğıt parçasının bu kadar değerli olabileceğini öğrenemeyecektim.

Kan yapsın diye danadili haşlayıp üzerine yumurta kırıp ağzının tadına da uysun diye çikolatalı pudingle karıştırmak gibi yaratıcılığın sınırlarını zorlayan tarifler keşfedemeyecektim hiç.

Su almak için elimde kumanda ile buzdolabını açtığımda kumandayı buzdolabına koyacak kadar ya da evden çıkarken telsiz telefonu çantama atacak kadar kendimden geçmeyecektim.

Birinin canı yandığında ötekinin bu acıyı hissedebilmesinin sadece ikiz kardeşlerde olduğunu sanacaktım.

Sabahın köründe gözü kapalı mutfağa kadar gidip, süt ısıtıp yine gözü kapalı dönme yeteneğini kazanamayacaktım.

Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak için insanüstü bir uğraşa asla girmeyecektim.

Bir insanın gaz çıkarması beni bu kadar mutlu edemeyecekti.

Büyüdüğünde arkadaşlarınla birlikte partilerde Süper Anne olarak eğlenmeyi hayal edemeyecektim.

Babanla belki daha az kavga edecek ama sevginin evlat denilen başka bir boyutuna giremeyecektik.

Sevginin böylesine karşılıksız olanını hiç tadamayacaktım.

Telaşsız sevişmenin hayalini kuramayacaktım.

Annemi bu kadar çok sevdiğimi anlamayacaktım.

Annesinden zorla ayırdılar diye "Uçan Fil Dumbo!" çizgi filminde böğürerek ağlamayacaktım.

Geceleri kesintisiz uyuyacak, hafta sonunda sabahları istediğim saatte kalkacaktım ama uyandığımda yanağıma konmuş minik ellerin sıcaklığı ısıtmayacaktı yüreğimi.

Çantamda sürekli bisküvi, ıslak mendil, bir adet oyuncak, düşer bir yerin kanar diye ayıcıklı yara bandı taşımayacaktım.

Acıyı geçiren öpücüğün gücüne inanmayacaktım.

38,5 derece ateş beni de yakıp kavurmayacaktı.

Yağmur sonrası çamurlu sularda zıplamanın keyfine varamayacak, sen bir lokma daha fazla yiyesin diye kalabalığın ortasında kafamda peçete dansı yapmayacaktım.

Sen olmasaydın eğer yaşamın karmaşıklığını unutup tekrar basit yaşamayı öğrenemeyecektim.

Sen olmasaydın eğer ben asla "anne" olmayacaktım.

Bir çocuk doğduğu anda, bir anne doğarmış... Bu lafın doğruluğuna inanmayacaktım! 


 
 

.

zeytince

 selam hanimlar hakikaten sayfalar baya agirlasmis... 

bizim work permit geldi sonunda... :muzz: esim bu sabah konsolosluga gidip verdi... esimin vizesi yarin bile verilebilrmis, ama benim vizenin normal proseduru 3 ayi bulabilirmis... ::) ama konsolsluktaki bayan isimizin acele oldugunu bildiginden elinden geleni yapacakmis... gorecegiz...

meltem ne guzel TR ye gidiyorsun.. ben yaklasik 3 aydir TR hayali ile yasiyordum.. su irlanda isi uzadikca uzadi benim de icimde heves namina birsey kalmadi... :-\

tuba demek sen de Tr yolcususun.. ne guzel... esler hep boyle sanirim.. benim esim de baslarda bana, siz gider 1 ay falan kalirsiniz diyordu.. simdi, ben oglumu ozlerim 2 hafta yeter diyor... :laughing7: dikkatinizi cekerim OGLUMU ozlerim diyor... bizi ozleyen yok... :caca: aa orada wc de bile hali mi var... :igrenc: irlanda da dedigin gibi ev bulana kadar otel de kalacagiz... simdi internetten ilanlara bakiyoruz, cok guzel evler var... mobleli ve beyaz esyali... bakalim begendigimiz 1 tane ev var... 2+1 bayagi hos bir ev.. biraz tuzlu (1.300) ama yapacak bir sey yok... yazilarin ikisi de cok guzel.. ozellikle ikincisine bayildim... :love9:

goncacim yaz geceleri uyku uyumamanin nasil birsey oldugunu unuttum ben buralarda... Allah sizlere kolaylik versin canim...  :amin: valla Caner yakinda yureyecek mi bilemiyorum.. henuz adim atmiyor ama siralama isini ilerletti... birde bos bez kutusunu (bezleri kutu ile aliyoruz ya hani o kutu) halinin ustunde suruyerek yuruyor... ona tutunup odanin icinde tur atiyor... bir bakima yurutec gorevi goruyor o kutu yani... :k06:

gozdecim sorma cok uzadi irlanda meselesi... hayir yatagimizi satacagiz, ama ne zaman gidecegimizi bilmedigimiz icin satamiyoruz... satarsak nerede yatariz diye dusunuyoruz... hadi diger buyuk esyalar neyse de... :-\ off bir acayip is yani... evet teyzesi tay tay yapiyor oglusum...  :nazar:

jbdun nerde jbdun.... 2 gun dememis miydi bu hatun?  :icon_scratch:

aysegul de ugramamis....  ::)


meltemk

Gulay gozunuz aydin :hieyt: :hieyt: Insallah hayirlisiyla hallolur geri kalan islerde :amin:

Tuba yazilara bayildim. Bu aralar ikimiz kaldik forumun bekcisi :director: Ikinciyi okurken hele :crybaby2: Laraya masallah supermarket cocugu :nazar: Ya su ev isiniz insallah hallolur cabukca. Demek sen donus zamanini biliyorsun, ne guzel. Biz de ilk geldigimizde 3 sene diye gelmistik, simdi esimin 6 benim 5 sene oldu :( Ufukta da bir plan gozukmuyor simdilik.

Ya arkadaslar bebisleriniz hem aksam yemegi yiyip hem de sut iciyorlar mi? Ve hangi saatlerde?? Dun de yazmistim. belemir muhallebi turevlerini yemiyor diye aksamlari corba yemek gibi seylere gectik. Ilk gun mercimek corbasi, bugunde sehriyeli tavuklu sebzeli corbadan cok pureye benzedi, onu verdim. Guzel yedi sayilir. Ama tabii yarim saat sonra ustune sut icmiyor. Ve iki aksamdir sut icmeden yatiyor :sad1: Zaten cok az sut iciyordu, ve ben simdi iyice dertlendim. Acaba aksamlari ictigi kadar sute geri mi donsem ??? Ama o zamanda geceleri uyaniyor. Uff kafam karisti. Gunluk sut tuketimimiz zar zor 250ye dustu. Onceden gene bir 400'u bulduruyorduk, aksam sutu ile. Sizler nasil yapiyorsunuz bir akil verin bana.





seyda

Selam kızlar ;)

yine bi cö diyip kacıcam cay demlemistim heralde artık karardı :k06: biz cmt den beri yine ciftlikteyiz ekolojik meyve sebze olayına döndük :toothy10: Melis Alara dedesiyle agactan incir ve nektarin koparıp yiyor yada domates salatalık veriyoruz kemirip tükürüyor :toothy10: durumlar böyle. yeni alıskanlık arkadan pacama tutunarak kalkmak sonra ben yürüyorum o da pacama asılı olarak geliyo yanımda :ehi: :toothy10:

Tubicim, valla kolay gelsin n zordur bilirim. biz de Zürihteki evi 1 haftada bulduk ama sansımız vardı valla yeni bi ev ve ilk kiracı biziz. iyyyyyyy tipik ingiliz evleri iste yeryer halı bide perde ve duvar kagıdı betimlemelerine bittim. aynen öyle. lakin o dedigin fiyatlara güldüm Zürihte Comar a kulube bulunur ancak :toothy10: :ehi: burda evler acaip pahalı. düsündükce icime oturuyo ama neyse saglık olsun :honk: cok cok kolay vede rast gelsin insallah :icon_thumright:

Meltemcim, biz de iki yıllıgına geldik ama unlimited kontrat aldı esim artık. ne zaman döneriz bilinmez :dontknow: soruna cevap olarak Melis Alara bazen 7 tahıllı yiyo gece yatmadan yada süt iciyo bide sabah 6da süt iciyo. Allah ne verdiyse artık ama anca 400 topluyoruzdur günde. ha bide bi haftasonu bizde Cenevre kacamagı yapmak istiyoruz sehir dısında falan da olsa varmi tavsiye edebilecegin otel etc? zaman bulursam netten bakıcam ama ah o zaman bulma olayı ahhhhhhhh :honk:

biz de 2-3 gün Bozcaada kacamagı yapmayı planlıyoduk ama sanırsam olmıycak :y25: kuzumu biraz daha denize sokmak istiyodum oysaki :dontknow:

sarjım bitmek m üzere kactımmmmmmm :wave:

puysal

selam  kızlar ben geldim..

Ayyy nasıl yorgunum anlatamam.Allahtan yarın izinliyim.. süt izniminde bitmesine azkaldı:(((

Kızım  hergün birazdaha iyiye gidiyor ama iştah konusunda yine yoksunuz:((( vallahi meltemcim benim kızımda süt konsunda beni üzüyor..gün  içinde yoğurt falan yediğinide sanmıyorum..kayınvalide doyuruyor işte...Sağlıklı olsunda kilosu fazla önemli değil.. benim cadıda 74 cm 8.5 kilo..kilosu ortalama ama 1 yaşında doğum kilosunun  3 katını yakalayamayacak..Olsun bunada şükür:)

Yaa ne oldubiliyormusunuz? bankada bir arkadaşımızın 2,5 yaşında bir oğlu vardı bebiş konuşmuyordu en sonunda psikologa sevk ettiler ve teşhis otistik oldu. aile nasıl üzgün anlatamam..allah sabır versin vallahi çok zor..
ben hemen nette araştırdım hani belirtileri neler diye.. Allahım fark edilmeyecek birşey değil esasında ama geç teşhis konulmuş..Allahım tüm bebeklere sağlık sıhat versin..Dermansız dert vermesin vallahi..

Kocişle aram biraz limonii..bizim başbaşa bir haftasonuna ihtiyacımız var ama kimse derdimizi anlamıyor.. Kızımlazaman güzel geçiyorda karı koca olarak biraz yalnızlığa ihtiyacımız var:)P
Önümüzdeki ay yani kızım yaşını bitirdiğinde odasını ayırmaya karar verdik..nasıl yapacağız bilmiyorum ama artıkyapmamız lazım...

önümüzdeki ay e-bebeğin yeni mağazasının en üst katında oyun sınıfları açılacakmış bayanlar..ben kızımla bu oyun sınıflarına katılmayı düşünüyorum.. gerçi yeterince çocuk var etrafında ama yaşıtları ile olması daha farklı olacaktır herhalde..takipteyim..geşlişmelerden sizide haberdar ederim..

Kızımın yürümeyehiç niyetiyok bu arada..emeklemeyi geç keşvetti.. sürekli sıralıyor ama kendi başına yürüme konusunda isteksiz:) tembelbir kızım var..

Bu arada saçlarımı kısacık kestirdim:)) hemdeçok kısa..fazla yakıştığını söyleyemem ama çok rahat..  ;D

kardeşim ankaraya düştü..:))) çok sevindikhayırlısıyla 1 yıl ankarada..birçok arkadaşı  doğuya düşmüş.. Allah ım onlara sabır versin..



meltemk

Pinar, Seyda hosgeldiniz arkadaslar :)

Seyda valla bilemiyorum Melis nasil adapte olacak Zurih'e bu 3 aydan sonra. Sen bence burada bir dag evi bakmaya basla ;) Siz bir donun ben size veririm tum Cenevre tiplerini :suclu:

Pinar demek Nehirle Belemir ayni hamurdan :D Yemek ayni, kilolar ayni. bence de saglikli ve mutlu olsunlarda gerisi onemli degil artik. O gun dusundumde dedim simdi herseyi yemege alissa, sonra ilerde bizler gibi makarnalar, kebaplar, ustune kunefeler. Belki boylesi daha iyidir. Ilerde de sadece et / sebze takilir. Tatli simdi hic sevmiyor, belki o zamanda meyve ile mutlu olur :icon_thumright: Bence de gotur oyun sinifina cok hosuna gider eminim.

Insallah kocisle duzeltirsiniz. Eslerin kesinlikle yalniz vakite ihtiyaci var. Ben buyuk konusmayayim ama nasil bu kadar uzun sure bebisle ayni odada yattiniz seker :icon_scratch: Valla biz yapamazdik herhalde. Insallah ikincide de yapmak zorunda kalmayiz :nazar: :amin: Tabii ayir bence de artik. Ya da soyle bir Cumartesi gunu kayinvalidene birakip gidin bir yerlere. 1 gece kalirsiniz.

Gerci benim esimde bugun sacma sapan kizdi bana. Aksam yemeginden once Belemir anlamsizca mikliyordu. Normalde o zaman birlikte oyun vaktimiz. Ben de keyfi yerine gelsin diye altini actim. Cocuk oyle mutlu oluyr. Esimde de cis yapma fobisi var galiba cok kiziyor alti acikken cis yapinca. :caca: Bizimki de mutlu mutlu cis yapti. Ne varsa onda alir yikanir temizlenir. Neyse babamiz celallenip asagiya, bir daha da konusmadi benle :laughing7: Anlamadim ama kendisi bilir valla.

Bizimki simdi mik mik yapti. Bende uykulu dayadim biberonu. Epey icti.  Yine kaldi biberonun dibinde ama olsun yinede icim rahat etti biraz :aferin:

Benim calismam gerekiyordu eve is getirdim. Ama simdi cook yorgunum yapamiyacagim.  :sleepy1: Yarin off gunum kuzumla gezerim sonra da belki ogledensonra eve gelip calisirim biraz

bye iyi geceler :hello: