EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

jbdun

yukarda yazdığıma nolmuş öle yaw :icon_scratch:
bu arada benim ekran yine gitti de artık kısa yazıcam yoksa kafayı yiycem bugün kaçıncı oldu bu yaa :cildir: :violent1: :cussing: :BangHead:


goncacım evet hakkaten de resimlerden nasıl da büyüdükleri acaip belli oluyor :nazar: şimdi bunu yazarken aklıma geldi de bizim çocuklar büyürlermiş okula başlarlarmış biz hala forumlarda böyle... :k06: çocuklar da görüşmeye başlarlarmış falan  ;D nerden aklıma geldiyse :dontknow: :D sen de inşallah açılırsın canım, işte uykulu olmak çekilmez olur bilirim  ::)
ilaçlardan bi tanesi antibiyotik onu bitene kadar kullanıcam kronikleşmeyi önlemek için diğer tozu bugün de kullanıcam o kadar, tşk ederim canım :-*


kızlar ecrin artık hep ayakta hiçbiyere tutunmadan duruyo dakikalarca :nazar: bakalım ilk adımını ne zaman atıcak zilli :k06:
şimdi uyuyo bizimki uyansın da anneme bırakıp bi kuaföre gidicem, bu hafta marmarise gidiyoruz cumartesi günü, kardeşimi evci çıkartıcaz, inşallah 2gün beraberiz  :love9: :hello2:

tubi

Gunaydinlar hepinize,
dun aksam yine iki kez uyandik 11 ve 5.30 olmak uzere  :sad1: Halbuki dunde sadece bir kez uyumustu anlamadim ben bu isi.Neyse;
Jbdun gecmis olsun ,yoklugun hissedildi arkadasim.Forum resmen boynu bukuktu yoklugunda  :k06: Ecrine  :nazar: bacaklara kuvvet insallah bu hizla onumuzdeki hafta filan atar ilk adimi ,canim benim yaa.Demek kendileride inatcigillerden.Marmariste iyi eglenceler..'Super'gibi birsey yazdigini tahmin ediyorum.
Fatma cok gecmis olsun zavalli yavrucak yaa,bende bugun kontrol edecegim.Ben atlamisim bu yapisiklik meselesini  :icon_scratch: Disinizde hayirli olsun ve iyi tatiller size..
Aysegul kuzenin geliyormus ,gozunuz aydin..Neguzel Yagizla ilgilenecek ikinci bir kisi olacak..Iyi eglenceler kuzenle sizede..
Gulaycim dedik ya anacim kendini hazirla diye  :D ustelik Irlanda ayrica birde soguk olur  ::) Canerin fotolar super super super,bayilirim boyle karistiran cocuga  ;D Lara disinda tabee  :laughing7:
Seyda oh valla gezin bakalim ana-kiz ..Yalniz o nasil uyku saati oyle arkadasim yaw  ,eglenceli gunler bekliyor evde sanirim sizi.

tubi

Bize gelirsek,
Lara artik opucuk veriyor,daha dogrusu avuc ici ile yuzunu avucluyor,ilk firsatta cekicem foto cok komik yaa..
Onundisinda birkacgun evvel marketten kopukten balon yapan makinalardan almistim.Tavsiye ederim edinin ,ozellikle yemek yedirirken acaip ise yariyor.Lara bayildi ,yakalamaya calisiyor,hayran hayran seyrediyor.Dun oynarken balonlar ile aklimdanda gecirdim.Biz kucukken Prilli su hazirlayip,cay kasiginin arkasi veya anahtar deliginden ufururduk ,bir tane yapmayi becerdik mi dunyalar bizim olurdu.Bu ise tabanca gibi birsey,ozel sivisi var ve birsuru irili ufakli balon yapiyor. Harikaa yanii..

Tebessüm :)

şimdi yazamıycam kuzen uyuyo ama yazmazsam çatlardım, jbdun sen benim kop larla dalga mı geçersin, işte öyle olur yazdıkların :laughing7: :muzz: :muzz: :muzz: :toothy10:

ponçik

Alıntı yapılan: ayşegül - 16 Ağustos , 2007, 13:11:51
şimdi yazamıycam kuzen uyuyo ama yazmazsam çatlardım, jbdun sen benim kop larla dalga mı geçersin, işte öyle olur yazdıkların :laughing7: :muzz: :muzz: :muzz: :toothy10:

AYŞEGÜL ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN EMİ  :ehi:  :ehi:  :ehi:

TUBA
NE GÜZEL , LARA Bİ YENİLİK DAHA ÖĞRENDİ  DEMEK :hello2: EN KISA ZAMANDA BEKLİYORUZ O KOKULU ÖPÜCÜK YAPAN FOTOSUNU
SEN YAZINCA AKIMA GELDİ , HAKİKATEN ESKİDEN PRİLLİ SULARDAN KÖPÜKLER YAPMAYA ÇALIŞIRDIK
BENDE SABAH GELİRKEN ŞİKRETİN AŞAĞI TARAFINDA YENİ YAPILAN REZIDANCE IN KAÇ KATLI OLDUĞUNA BAKTIMDA , TAAM 30 KATLI KOCAMAN TAŞ BİR YIĞIN  :honk: VE ÇOCUKLAR O TAŞ YIĞINLARI İÇİNDE BÜYÜYECEK
HALBUKİ BİZLER , O ZAMANLAR EN YÜKSEĞİ 6-7 KATLI BİNALARIN AĞAÇ DOLU BAHÇELERİNDE BİLE ZEVKLE KOŞUP OYNARDI
AAAAH ÇOCUKLUĞUM AAAAAH  :(  :(

JBDUN HADİ HAYIRLI OLSUN ECRİNİN TAYTAYLARI  , BAKALIM CİMCİME NE ZAMAN ANNESİNİN KOCAMAN AÇIK KOLLARINA ADIM ATACAK  :icon_thumright:



ponçik

az önce Esrayı msn de online gördüm
(laf aramızda arka masamda oturan şef 3 gündür dışarıda ondan rahat yazıyorum )

kardeşi cvp yazdı bana Esra taş düşürüyormuş  :sad1: böbreklerinde taş varmış
Allah yardımcısı olsun ne ağrısı vardır şimdi
bu hatunun da başına gelenler yaRabbim  :'(
nakliye firması ne oldu ki acep  :dontknow:



ponçik

  :director: NERDESİNİİİİİİİİİZ
KORKUYORUM  :y25: BİZİM SAYFA BOMBOŞ KALDI  :(
ANNEEEEEEEE  :(  :(



ponçik

ya da en iyisi şöyle düşüneyim
SAYFA BANA KALDI
OOOOOHHHHHH  :occasion14:  :occasion14:  :occasion14:  :occasion14:  :occasion14:  :occasion14:
YANDAAAAAAAN    :hieyt:  :hieyt:  :hieyt:  :hieyt:  :hieyt:  :hieyt:  :hieyt:
:wav:  HEYOOOOO   :wav:



Lily Wonka

Muhtemel bir İstanbul buluşmasına (Allah'tan bir mani çıkmazsa) mutttlaka katılıciim.. İlgililere duyurulur!..:director:
(Gonca Hanım, ilgili siz miydiniz?! ::))

Şu anda malesef yazamıyorum, belki bu gece girebilirim.. (böyle diyip diyip girmiyorum ya, "yalancı çoban" damgası yemem kaçınılmaz bu gidişle....:suclu:)



jbdun

iyi akşamlar millleeetttttt  :toothy10:

ah ayşegül amma takmışın gı sen o koplara :tongue3: ondan mı diyosun yane o kadar yazımın gitmesi 8) ay du bakiiimm yine aklıma geldi o kop meselesi ay bi dk  :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :ehi: :ehi: :ehi: :tongue3: :tongue3: bak yine çok güldüm o akşam aklıma geldi de, ekran gözümün önünden hiç gitmiii ;D   kop kop kop  :opucuk:
tubacım sağol canım evet haklısın superrr :occasion14: ecrinim de evet acaip inat :D
lara da 2 kere kalkmış gece olsun ya o kadar çok değil, 2kere normal geliyo bana artık :k06: öpücük veren laracığımın o miniş ellerini öp yerime canım, prilli su ah ahhhhh gençliğimde evet ben de çok ii hatırlarım  :y25: yaşlandık artıkın yaw  :-ooo
goncacım sağol canım, ben de çok merak ediyorum ilk basamağı ne zaman olcak :love9: esracım sana da geçmiş olsun, hakkaten ne bu aksilikler, allah hayra çıkarsın, inşallah bu son olur arkadaşım :amin: gonca sen tekrar görecek olursan msnde benim yerime de geçmiş olsun dersin olur mu :-* nakliye firmasını dava etmişlerdi ama adli tatil olduğu için beklemedeler bildiğim kadarıyla (yoksa bitti mi tatil :icon_scratch:)

Alıntı yapılan: g10cA - 16 Ağustos , 2007, 15:06:50
  :director: NERDESİNİİİİİİİİİZ
KORKUYORUM  :y25: BİZİM SAYFA BOMBOŞ KALDI  :(
ANNEEEEEEEE  :(  :(

:toothy10: :ehi: :toothy10: :toothy10: korkma goncacım ben görünmesem de buraları takipteyim :-ooo  ;D

gözde hoşgeldin canım ve gülegüle :D

jbdun

bize gelince bugün rahat rahat kuaföre gittim dışarı işlerimi hallettim ve 3 saat sonra dönüş yolundaydım :laughing7:
çaylık da bişeyler aldım, annemi de aradım çayın suyunu koysun diye , çay-muhabbet akşama evdeydik anca.
Şimdilik herşey yolunda, inşallah da hep böyle gider :amin:

Tebessüm :)

geç dalganı jbdun hanım. sen benim koplarıma mane bulursan öööle op olursun işte :occasion14:  :tongue3: yaw sen meltemin eşinin adını nerden duydun? neymiş adı? :icon_scratch:

jbdun

canım arkadaşım benim oliim tabi op  ;) :opucuk:
meltem yazmıştı eşinin adını;  kerrar

Tebessüm :)

öp değil kıs op :muzz: kandırıkçılık yok. Allah Allaaaah ben niye okumadım o mesajı? :BangHead: ben de ilk kez duyuyorum kerrar ismini, ilginç. ağlamtma yöntemini uyguluyomuyum diye sormuşsun,sabrım taşacağı zaman eğer uyuması gerekiyosa koyuyorum yatağına biraz ağlayıp uyuyo, ama buna ağlatma yöntemini uyguluyorum denemez. çok ağlarsa kıyamam zaten ;) yağız da bazen duruyo hiç biyere tutunmadan ayakta saniyelerce. :love9: bakalım ne zaman yürüyecekler.

biz de çok yorulduk bugün, yağız abisini hiç yabancılamadı, çok güzel oynadılar birlikte. en azından cihan yağızı oyalarken ben de işime bakıyorum iyi oluyo. boynumun tutukluğu devam ediyo ama kas gevşetici ilaçlarla hafifletmeye çalışıyorum.

gözünaydın dileyen tüm arkadaşlara :-*

jbdun

 :suclu: olsun ya ne farkeder ha op ha öp :D
maaşallah yağıza, bakalım ne zaman yürüycekler :) cihan abisini yabancılamaması çok ii tabi sen de iş yaparsın o arada, ee nasıl bi duygu ayşegül senelerce görmediğin kuzeninle görüştünüz...
inşallah en kısa zamanda geçer canım boynunun tutukluğu :amin: