EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

seyda

Selam bayanlarrrr :wave:

iki satır yazıyım dedim birazdan alısverise cıkıcaz belki bide pazar yaparız malum bugün Carsamba ;) artık indirim felan kalmadı ama bizim kuzuya yelek ve ayakkabi almam lazım artık kücük geliyo hepsi. Mothercare da acaip indirim var ilgilenenlere duyurulur :director:

Beril i merak ettim iyi mi acaba :icon_scratch:

bide Gonca cım cidden yani valide de... neyse Allah sana sabır versin arkadasım bizimki 1 hafta ziyarete gelince tahammül sınırımı zorluyo :caca: tamam Allah razı olsun bakıyo da yani bu cocuk senin ve esinin kararları da siz vericeksiniz o detayı! unutuyo sanırsam :cussing:

ponçik

Alıntı yapılan: seyda - 15 Ağustos , 2007, 13:47:52
o detayı! unutuyo sanırsam :cussing:
:toothy10:  :toothy10:  :toothy10:
EVET SANIRSAM UNUTUYOOO  :toothy10:

Bu arada sen gitmeden buluşma ayarlayalım diyoruz da kimseden ses seda yok Aslıhan ve Burcu 'dan başka  ::)

Berili ben de merak ediyorum telefonu da yok ki  :dontknow:



tubi

Saol Goncacim naapiim baktim geldiler 36-37 yasina takilip duruyorlar sagda solda, bir el attim olaya.Ama gorseniz bu kadar birbirine uyan cift zor bulunur hani,tencere kapak oldular resmen.Kadikoy Evlendirmenin ustunde bir yer varmis orada olacak nikah+kokteyl..Sonrada Moda Teras varmis oraya gidilecekmis ben pek bilmem oralari.
Orman yanginina cok uzuldum ,her duydugumda orman yangini icim yanar zaten ..
Lara cok komikti biraz evvel.Tam 45 dak. uyumasi icin savas verdim,sonunda pes ettim; dedim ceza olarak seftali kemirilecek  :caca: Neyse ,miz mizlikla iki kemirdi bir ara arkami donmusum birseyler hazirlamak icin kendime,bir dondum ki ne goreyim.Bizimki uyuya kalmis ,kafa dusmus  :k06: ..Canim yaa oyle tatliydi ki  :love8: Tabii agzi seftali dolu,cikarttim artik bogulur filan mazallah..Gec kaldi tabii uyumak icin ama olsun uyusunda..Sanirim bugunde tek gecicek uykuyu..
Zaten piknik olayida yagmur yuzunden yatti ,gidilecek gibi degil..

ponçik

15 Ağustos , 2007, 14:51:31 #8418 Son düzenlenme: 15 Ağustos , 2007, 14:57:13 g10cA
Alıntı yapılan: tubi - 15 Ağustos , 2007, 14:48:33
Saol Goncacim naapiim baktim geldiler 36-37 yasina takilip duruyorlar sagda solda, bir el attim olaya.Ama gorseniz bu kadar birbirine uyan cift zor bulunur hani,tencere kapak oldular resmen.Kadikoy Evlendirmenin ustunde bir yer varmis orada olacak nikah+kokteyl..Sonrada Moda Teras varmis oraya gidilecekmis ben pek bilmem oralari.
Orman yanginina cok uzuldum ,her duydugumda orman yangini icim yanar zaten ..
Lara cok komikti biraz evvel.Tam 45 dak. uyumasi icin savas verdim,sonunda pes ettim; dedim ceza olarak seftali kemirilecek  :caca: Neyse ,miz mizlikla iki kemirdi bir ara arkami donmusum birseyler hazirlamak icin kendime,bir dondum ki ne goreyim.Bizimki uyuya kalmis ,kafa dusmus  :k06: ..Canim yaa oyle tatliydi ki  :love8: Tabii agzi seftali dolu,cikarttim artik bogulur filan mazallah..Gec kaldi tabii uyumak icin ama olsun uyusunda..Sanirim bugunde tek gecicek uykuyu..
Zaten piknik olayida yagmur yuzunden yatti ,gidilecek gibi degil..

canım benim yaaaa gözümün önüne geldi de  hani şu kamera şakalarında masada uyuyan bebekler gibi  :D
LAranın derdi annesini biraz yormakmış sanırım  :laughing7:
piknik olayınıza üzüldüm , o yağmurlardan biraz bize de gönderseniz ne güzel olur
susuzluktan kuruyo artık heryer  :(
birde yangınlardan mahvoluyor  :crybaby2:
demek Kadıköy evlendirme dairesi  :y25: ahh ahhh anılarım depreşti
bende beyaz gelinliğimle salına salına yürüyerek orada evlenmiştim  :k06:
Moda Teras demeeeeek hıııım  :icon_thumright: çok süper bir yer
bayılacağına eminim
hatta geçen gün kız kardeşim oraya gitmişti -Hüsnü Şenlendirici'yi dinlemeye -



meltemk

Arkadaslar yola revan olmadan once soyle bir bakayim dedim foruma..Aferin bugun birazcik yazmissiniz. Ben birazdan buradan cikip 2 ucak degistirip aksam 10 gibi evimde olacagim insallah :amin:

Cok yazamiyacagim simdi. Ama gece guzelce uyuyan bebislere masallah...... :nazar:

Ben kactim





jbdun

iyi akşamlar arkadaşlar  :-*
uzun zamandır okuyamıyorum yazılanları  :suclu: malum hastaydım  :honk: bugün dra gittik ve yediğim bişeyden öyle olmuşum,2 tane ilaç verdi emzirmeye etksi yok :occasion14: şimdi çok daha iyiyim  :amin:

bugün ecrin ilk defa muhallebisini biberondan uyurken içti  :aferin: :hieyt: nasıl mutlu oldum anlatamam :occasion5:

neyse şimdi biraz yazılanları okuyum, hepinizi ve forumu çok özlemişimmmm  :-[ :love7:

Tebessüm :)

15 Ağustos , 2007, 22:32:19 #8421 Son düzenlenme: 16 Ağustos , 2007, 00:49:40 ayşegül
ben geldiiiiim ;D çok yoğun bir gün geçirdik, boynum felaket tutuk, çok acı veriyo :sad1: zor yazıyorum buraya da. orman yangını yüreğimi tüketti, gün boyunca 5 dk da bir yangın söndürme uçakları geçti evimizin üstünden. geçen sene karnımda kuzumla pikniğe gittiğimiz yerler yandı. :( kipaya gittik alışverişe, üstümüze küller geldi. çok çok kötü bir durum. kim sebep olduysa elleri kırılsın! rivayete göre bir şahıs yanan yerlerden birinin muhtarını arayıp, yakacağım buraları demiş, kimdir nedir bilemiyorum, dediğim gibi rivayet. uydurma bir haber de olabilir. :dontknow: neyse alışverişteyken teyzem aradı ve kuzenimin yarın sabah bizde olacağını söyledi :-ooo  kuzenim grip olduğu için gelmekten vazgeçmişti ama iyleşince gelmeye karar vermiş, biraz ani oldu, zira evi.... :laughing7: neyse, eve geldiğimizden beri tutulmuş bir boyunla neler yapılabiliyosa yaptım, ev adama döndü biraz.bu sırada yağız da mız mız da mız tabi. :cildir: işte bizden haberler böyleee, gelelim size...

meltem hayırlı yolculuklar canım, pardon saate baktım da evde olmalısın dediğine göre şu sıralar. kuzunla hasret giderin bakalım. :love3:

şeydacım güle güle giysin melis alara cicilerini. :opucuk: bi fotosunu eklesene, ösledim valla. :-*

tuğba ist.da evlenseydim ben de kadıköy evl. de evlenmek istiyodum, nasip burayaymış :y25: lara kuzusuna da maşaAllah, ne tatlı olmuştur ağzında şeftalilerle uyuyunca. :opucuk:

jbduuun haşgeldiiin.  :opucuk: iyi olmana sevindim. ne dokunduki acaba :icon_scratch: gıda zehirlenmesi değil dimi? sadece yediğin bişey dokunmuş? gıda zehirlenmesiyse ilginç süte geçmemesi ???


zeytince

15 Ağustos , 2007, 23:04:29 #8422 Son düzenlenme: 18 Ağustos , 2007, 04:25:35 Gulay
aysegul bugun haberlerde izledim ayni anda 4 yerde birden baslamis yangin, bahsettigin yangin bunlar mi?...  :sad1: gerci nerede olursa olsun dedigin gibi yapanlarin elleri kirilsin... :violent1:
goncacim kresi esinin de begenmesine sevindim... sonuc olarak Eylul`un ebeveynleri sizlersiniz.. babaanne 3. kisi, sizin icin dogrusu bu ise, sizin istediginiz olmali... sayet esin de seninle ayni kararda ise devreye sen hic girme, direk esin muhattap olsun bence... ;)
seydacim hosgeldin bacim... burada mothercare yok yaa... irlanda ya baktim da sanirim adim basi bu dukkan var... :k06: online da almaya guvenemem  ki...  :-\ anne kiz iyi bakin kendinize... :-*
tubicim gidebildiniz mi piknige... aman yaa orada hep yagmur mu var...  ::) hadi burada kapali havaya aliskiniz dedim de hep kapali bir hava... icim SIKILIR benim yaaa.... :honk:
meltem hasret gideriyorsunuzdur siz simdi ana kiz... ohh koklasin koklasin... :love9:
jbdun gecmis olsun canim... daha iyi olmana sevindim...  :flowers:

evet yapiyor teyzeleri, bu daha ne yaramazliklar yapiyor... :binkybaby: buyudukce zapdedilemez duruma geliyor...  :cildir:

bir de Caner`in egzamasi geciyor mu anlayamiyorum ben... evet o kirmiziliklar geciyor ancak pitir pitir oldu cildi kuzumun... kortizonlu olan ilaci da kullanmak istemiyorum... hani daha bir hafta oldu baslayali biraz daha kullanayim nemlendiriciyi, sonra duruma gore diger ilaca gecerim diyorum... surekli kesif halindeyiz... dolap iclerinde ne var ne yok kolacan ediyor... ben de hadi merakini gidersin diye fazla mudahale etmiyorum ama bu sefer de arkasini toplarken benim canim cikiyor... hayir dedigimde de "Aaaaaaaa" diyip bana kiziyor... bir de kalin sesi ile bagirmiyor mu, gel beni ye diyor yani...

1. resim Caner mutfak dolabinin icinde...
2. resim Caner buz dolabini kesfediyor...
3. resim Caner koltugun arkasinda....

iste boyle yaramaz.. bunlar sadece 3 karesi, daha neler var neler... hepsinin elimde kaniti var.. ileride Caner`in aleyhine delil olarak kullanilacaktir bu resimler...


jbdun

ayşegülcüm tşk ederim canım ve sana da geçmiş olsun nasıl oldu dişin?
sormuşsun, ecrin bugün ilk defa biberondan muhallebisini içti , 175cc idi.
2 defa vermek belki ağır gelebilir aynı öğlen çorbasını  ama onun yerine akşamına etsiz-balıksız-tavuksuz bişeyler vermeyi deneyebilirsin...
esincim ameliyat mıı :-ooo daha fazla geciktirmeden yaptırmak daha mı sağlıklı olur acaba?
burcucum sana da diş için geçmiş olsun
gözde hoşgeldin canım, anaannenin iyi olmasına, sizin iyi olmanıza, babacığının gelmesine ve de çok başarılı olacağa benzemesine çok sevindim canım :-*
meltemcim sen de ingiltereye gitmişsin... ama öyle kendini suçlayarak kendine haksızlık ediyorsun, zaman zaman olacak tabi böyle şeyler, bebekler genelde tutarsız olmuyorlarmı zaten, sen çok iyi bir annesin :opucuk: sormuşsun, bizde hep chicconun biberonları var canım ve belemirin fotolarına bayıldım maaşallah prensese :nazar:
tayinle ilgili de inşallah canım ya bakalım bu hafta bi sonuç çıkar mı?
goncacım sağol canım, sen de bak reglden öyleymişsin demek ki :D
eylüşün yeni öğrendiği konuya gelince de, ne desem bilmiyorum ama bizde de durum farklı olmaz onu biliyorum. Annem (kayın) de kesin öyle güler  :honk: ama ondan sonra da ben konuşurum ve sonrasında ne olur bilmem canım :-\
puding ve benzeri şeyler vermiyorum ecrine
tubacım ne gezmeleri anacım, hastaydım yaw yoksa yoklamada bulunmaz mıydım, karın ağrım ve halsizlik çok kötü yaptı beni, içimden hiç bişey yapmak gelmiyodu :igrenc: :igrenc: festival resimleri çok güzel, demek lara türk usulü giyinikti  :k06:


neyse şimdilik bu kadarını gönderiyim de geri kalanını belki yarın, belki yarından da yakın cevaplarım :k06:

Fatma-Ezgi Anna

Selam kizlar;
Yazilanlari okuyamadim malasef  :'(  Yolculuk hazirliklari,alisveris ve temizlik isleri tabi birde misafir agirlama..yarin bir arkadasim gelcek onun icin hazirlik yaptim simdi bitti ve pilim bitti..yatmadan yazayim.Bugün burda bayramdi esim evdeyken evin heryerini temizledim kiyi köse gitmeden bitirdim sükür ama pazarteside yaparim ayni temizligi  pazar da kayinvaldemle kaynim gelcekler ve sali BEKLE BENI ISTANBUL ! esim de kizdi biraz bana ev temiz ne temizliyosun diye ama ne yapayim elimde degil hastalik bendeki sevmiyorum bu huyumu.Temiz de olsa hafta da iki gün ince temeizlik yapilacak.  :cildir:

Bizden bir iyi birde kötü haberim var... iyi haber nihayet alt sag disimiz cikti teyzeleri  :love9:  :hello2: aslinda bu haberi vermek icin cok beklemistim bilyosunuz simdi bütün sayfayi dans smileyleri ile doldurmak istiyorum ama moralim de cok bozuk.Kizimda da vajina tikanikligi oldu  :( Goncanin yazisini okuduktan sonra doktora sorarim diye düsünüyordum ama doktor kontrolümüz eylül deydi.Ben altini devamli yikarim o yüzden hic bakmadim,pazartesi bi bakayim dedim ve kapanmis oldugunu gördüm sadece idrar yaptigi yer de ufak bi aciklik vardi  :y25: beynimden vurulmusa döndüm hemen esimi aradim doktordan randevu aldik (bizim doktor tatilde oldugu icin baska doktora gittik eger kendi doktorumuza gitseydik elimden cekecegi vardi,hic kontrol etmedi cünkü vajinasini.Eger ben burdan ögrenmeseydim bu konuyu ve bakmasaydim öyle  devam edecekti belki de  :(  ) Kapanan yeri eliyle yanlardan cekistirip acti  kuzum cok agladi tabi,yeni kapanmis sanirim cünkü kanama falan olmadi.ESRTIOLSALBE krem verdi.Her altini degistirdigimde krem sürüp masaj yapar gibi yanlara cekistiriyorum tabi kzim izin verdigi müddetce.zaten altini degistirmek cok güc durmuyo yerinde ama zorla yapiyorum iste.Üstte azbisey yapisiklik var oda aliir isallah ama alt kismi doktor acti sükür ,kremle ve yaptigimiz masajla takrar kapanmaz umarim  :( Goncacim siz nasil sürüyordunuz kremi? ve bi sorum daha var doktora sormayi unuttuk biz,doktor size denize girmesin falan dedimi bu durumdan dolayi yani zarari olur mu acaba bu doktorda yarin tatile cikiyorum demisti arayip soramiyoruzda  :'( esimde bisey olmaz diyo ama

Ben yatayim artik gözelrim kapaniyo,hepinize iyi geceler...sizi ve bebislerimi cook öpüyorum  :opucuk:



jbdun

offfff  :cildir: :cildir:
tüm yazdıklarım gitti yaaa, ekran karardı :violent1:
neyse artık yavaş yavaş başlıyım yeniden :cildir:

günaydın bu arada :-*

ponçik

günaydın kızlar
dün saat 22:00 de uyuya kalmışım koltukta eşim 1:30 da hadi kal yatıyoruz demese sabaha kadar koltukta yatacaktım mışıl mışıl  :laughing7:
keşke bıraksaydı da yatsaydım  :crybaby2: çünkü yataga yattıktan sonra en son saate baktığımda 3'e geliyordu  :(
tam dalmıştım ki daaadaaadaaaa diye bir melediyle uyandım  ;D benim minik hanfendi uyanmış
hemen su biberonunu ağzına verip yattım , artık ondan sonra uyandıysada ben duymadım  :suclu:
sonuç olarak çok uykuuuuum vaaaaaaaaar  :sleepy1:   :sleepy1:   :sleepy1:  :sleepy1:

Fatma geçmiş olsun Ezgi Annaya iyiki farketmişsin arkadaşım
doktorda ne acımasızmış öyle  :sad1: içim gitti valla , bize verdiği kremi günde 1 kez yatarken sürüyordum , masaj filan yapmıyordum altını değiştirip yıkadıktan sonra içine güzelce (izin verdiği müddetçe) sürüyordum
aman çok dikkat edin kız anneleri gerçekten önemli bir bir konu  :'(

Gülay yani Caner'e diyecek birşey bulamıyorum , hani yazdıklarından bazı şeyleri tahmin etmek zor değil ama , bi de böyle kanıt sununca ahaaaandaaa Caner ve yaramazlıları  :laughing7:
kreş konusunu bi süre daha askıya aldık sanırım , bi türlü orta nokta da buluşamıyoruz valideyle  :-\

Ayşegül geçmiş olsun , boyun tutulması bizim evin değişmez hastalığı olduğu için iyi bilirim , Allah acil şifalar versin canım , misafirler de hep böyle olmadık zamanlarda gelir zaten  ;D  kolay gelsin sana  :icon_thumright:
Yağızımı kocaman öpüyorum  :opucuk:
yangını çıkaran elleri kırılasıcalara bende bol bol dua ediyorum merak etme  :violent1:   :violent1:  :violent1:  :violent1:

Jbdun daha iyisin demek , ilaçlar da hemencik etki eder inşallah , Ecrin'in tickerdaki resmiyle avatardaki resmi ne kadar farklı dimi , büyüdüğünü bu resimlerden hemen farkediyor insan , canım benim yaaaa  :flowers:

Meltem kavuştunmu kuzuna ve goncana  :love3:

ben bugün masamda uyuklarmıyım acaba  :dontknow:
inşallah çabucak akşam olur



jbdun

öncelikle geçmiş olsun dilekleriniz ve sorularıma cevaplarınız için çok tşkler  :flowers:

emine tşk ederim canım  ve hoşgeldiniz  :flowers: celine maaşallah ya nasıl da büyümüş ve de bilmiş bilmiş çıkmış  :nazar: demek denizde uyudu ha :D canım benim ya eee deniz yatağı da rahat gelmiştir, e bi de su sesi, rahatlamıştır yavrum :aferin: sizin resminiz de çok güzel canım, Allah yuvanızı hep mutlu etsin  :amin: saç kestirme konusunda da tümden mi kestirelim diyo babanız?hem evet ya babasının sa.ı da uzun neden kızınınkini kestircekmiş ki, kızlarda uzun saç iyidir  :k06:

meltemcim sağol canım daha iyiyim az bi karın ağrısı dışında ::)  sana da geçmiş olsun  :flowers:
teletubbies dedin ya, ecrin de ne güzel seyrediyodu onu, hele şarkısında başlıyodu poposunu sallamaya, oynamaya, çığlık atmaya :love9: ama artık kaldırdılar :caca: :violent1:
eşinin ismini ilk defa duyuyorum canım :icon_scratch: çok değişik


dur ben şunları da gönderiyim de bişey olmadan , devamı gelcekkkkkk ;D

jbdun

ayşegül boynun ve omuzun ve dişin nasıl oldu cnım, geçmiş olsun yaa :sad1: yağıza da maaşallah pide yemiş  :aferin: :nazar: ya ben öyle şeylere cesaret edemiyorum nolcak benim bu halim :BangHead:

gonca maaşallah ya eylüşün pazar resimleri çok hoş :nazar:, nerden de aklına geldi pazarda resmini çekmek ;D
sebzeleri lağım suyuyla mı yıkıyolarmış  :cussing: Allah sonumuzu hayretsin :amin: 2.çocuk konusundaki o tğr endişelerimi ben de daha önceden dile getirmiştim ya :sad1:
kreş konusunda çok sevindim canım ama kayınvaliden niye öyle yapıyo ki, sen onun iyiliğini düşünüp de veriyosun bi bakıma. İnşallah tatlılıkla hallolur kreş işiniz canım :amin:

tubacım ne oldu ki öyle laraya da dışarı çıkınca o kadar ağladı acaba :icon_scratch: o günden sonra çıktınız mı tekrar? gerçi bazen ecrini de tutuyo öyle  :laughing7: çıkmışsınız ve bi problem olmamış  :k06:

gülaycım canere maaşallah uyanmamış gece :aferin: eee yaptığı yaramazlığı affettirebilmek içindir belki de :k06:

durun şunu da gönderiyim devam ediciiimmm :D

jbdun

devam ediyorum...op

0p0* e rv ctubacım laraya da  :aferin: sabaha kadar uyanmamış, 5buçuğa kadar yani  :nazar: inşallah hep böyle gider :amin:
ecrinin diş etkisini sormuşsun canım hayır devam etmiyor ama acaip bi inatçılığı var, elinden bişeyi alalım hemen gözünden yaş gelene kadar ağlamaya başlıyo bağıra çağıra, inşallah geçici bi huydur bu  :honk: sizin de ist hazırlıklarınızda kolay gelsin canım
demek laracım ağzında şeftalilerle uyyakalmış, ne tatlı olmuştur bi resmini çektin mi  :k06: piknik olayınız da yatmış başka sefere inşallah ;)

meltemcim sen de kavuşmuşsundur ailene  :love7:

ayşegül sen ağlatma yöntemini mi kullanıyorsun, ne kadar ağlıyor en fazla?
orman yangınını duymadım ya , çok üzüldüm  :sad1: yanmayan yer kalmadı
kuzenin geliyo demek, gözün aydın canım  :hello2: sen temizlik ve yemek işlerine girişirsin artıkın :laughing7:
dr gıda zehirlenmesi demedi, dokunmuş dedi, zehirlenme olsaydı derdi muhakkak, zaten verdiği ilaçlar için ecrinin drunu da aradığımda o da bişey dokunmuştur dedi,  zehirlenmenin adı hiç geçmedi yani her iki drda da. Ben de ondan korkmuştum ilk başta ama gün geçtikçe şiddeti azalınca öyle bişey olmayacağını tahmin ettim ;) 2gün üstüste şarküteri yemiştik, onlar dokunmuş olabilir, başka bişey gelmiyo aklıma canım :dontknow:

şeydacım slm canım, oh ne güzel ya, ben de ordayken pazardan almıştım güzel güzel ciciler  :basardim:

gülaycım caner çok tatlı haylaz çıkmış yaaa , maaşallah  :nazar: :nazar: tam yemelik olmuş, bi de haylaz haylaz gülüşü yok muuu :hungry: :nazar:

fatmacım maaşallah yani temizlik huyunu takdir ettim :nazar:, demek salı günü yolculuk var, hadi bakalım hayırlısıyla gidin gelin :amin:
ezgi annanın dişi hayırlı olsun, gözünüz aydın canımm  :hello2: :nazar:
vajina tıkanıklığı için çok geçmiş olsun canım, inşallah masaj ve kremle iyice açılır  :amin: bu forum gerçekten de hemen hemen her konuda bilinçlenmemize yardımcı oluyor, eminecim burdan tekrar tşkler  :flowers: