EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

ponçik

görmemişin çocuğu olmuş
almış salı pazarına götürmüş  :D
bi de resimlerini çekmiş  :ehi:  :toothy10:  :k06:

[eklenti yönetici tarafından silindi]



tubi

Gunaydin arkadaslar,
Goncaa ne isin var bakiim sali pazarinda,calismiyor musun sen  ;D Harika pazar resimleri olmus.  :nazar: boncuga,ne yapican arkadasim guvenmekten baska caren yok tabii..
Aysegulcum tabii bizim liste oyle,bende verebilirsiniz deyip ciktim ortaya ama, dusundumde simdi Yagizin durumu farkli biraz tabii.Istersen ac bir Drna sor bakalim ne diyecek.Ama aklima gelen; agir gelmemesi icin oglen yemegini ikiye bolup  verebilirsin,boylece hem almasi gereken proteini alir hemde yemegini yemis olur.Zaten belkide bu yuzden bizim ogundeki et miktarimiz dusuk sadece bir yemek kasigi(gunde iki yemek kasigi).Bebege gore beslenme tablosu olusturulmali kanimca.Birde belki biliyorsun gerci Prof.Dr Benal Hanim var onun kitaplarini ve web sitesinide tavsiye ederim belki fikir verir.www.istahsizcocuk.com
Dun ogleden sonra evdeki isleri bitirip disaridakileri halletmeye ciktik.Ama Lara yariyolda aglama krizine girdi.Birturlu arabasinda uyuyamadi.Resmen kucagima almam icin katildi.Insanlarin icinde yok sayamadim tabii.Aldim kucagima arabasini itmeye etrafa gulucukler sacmaya baslamaz mi,basardim olayi yani?Tabii tekrar bir sure sonra oturtmaya calistim,inadim inat yani resmen kopru kuruyor,aglamaktan gozleri sisti.Biraktim isi gucu attim taksiye eve donduk.Iceri girergirmez nesesi yerine geldi desem.Artik ben disari cikamayacak miyim  :dontknow:?


jbdun

kızlar selam,
yazılanları okuyamadım ama bugün iyiyim allaha şükür  :amin: sadece biraz karın ağrım var. Dün allahtan eşim de gitmedi işe ben böyle olunca, sağolsun çok yardımcı oldu  :love9: :love7:
dün akşam ateşim birden 39a fırladı, ne olduğumu şaşırdım :dontknow: ılık duş-sirkeli su iyi geldi düştü ateşim şimdi de normal sınırlarda :amin:
bu arada dün dru aradım şu emzirme meselesini sormak için o da emzirebilirsin dedi, (ben o zamana kadar zaten emzirmiştim  :suclu:)
ha bu arada bilmeyenler varsa ishal temasla bulaşıyormuş  :honk:

Emine

Hoşbulduk ve teşekkür ederiz arkadaşlar.
Goncacım nasıl da meraklı cin cin bakıyor etrafına  :nazar: Ceylini pazara götürdüğümde rezil oluyorum görmemiş gibi saldırıyor etraftaki meyvelere pazarcılarda eline veriyorlar birşeyler eve gelene kadar karnını doyuruyor bu çocuğu salsam sokağa aç kalmaz yani  :laughing7: Huggies bezin üzerinde kot görünümlü bez yazıyor zaten renginden anlarsın ha bi de sınırlı sayıda yazıyor  :)
Ayşegül Yağızcığıma da afiyet olsun götürmüş pideleri  :laughing7:  :aferin:
Jbduncum daha iyi olmana sevindim canımcım  :opucuk:

Tebessüm :)

jbduncum daha iyi olmana sevindim canım. :opucuk:

tuğba biliyorum benal hanımı ve o siteyi, yağız sağolsun iştahsızlıkla ilgili herşeyi öğretti annesine. ;) demek lara hanım huysuzluk yaptı dışarda. :-\  bi daha yapmaz inşaAllah :aferin:

emine teyzesi teşekkürler. :opucuk:

gonca eyüşe maşaAllah. :nazar: nasıl da bakıyo meraklı meraklı. :opucuk:


ponçik

Alıntı yapılan: tubi - 14 Ağustos , 2007, 12:24:27
Goncaa ne isin var bakiim sali pazarinda,calismiyor musun sen  ;D Harika pazar resimleri olmus.  :nazar: boncuga,

YOK YOK PAZARA BUGÜN GİTMEDİM TUBA   , GEÇEN HAFTA GİTMİŞTİM DE ANCA KOYUYORUM İŞTE RESİMLERİ  :ehi:

JBDUN
DAHA İYİ OLMANA SEVİNDİM , İSHALİN TEMASLA GEÇTİĞİNİ DAHA ÖNCEDE DUYMUŞTUM , NE MİKROP BİŞEY BU YAA ;D  YEDİKLERİNDEN Mİ OLDU ACABA , MEYVELERDEN FILAN , AMAN DİKKAT EDİN
NERESİ OLDUĞUNU UNUTTUM AMA SEBZELERİ FILAN LAĞIM SUYUYLA SULUYORLARMIŞ  :igrenc:
ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİN , SANIRIM 2.ÇOCUK OLAYI İÇİN YA ACELE EDİP EYLÜLLE BERABER BÜYÜTECEĞİM, YADA BU GİDİŞLE DÜŞÜNMEYECEĞİM  :honk:

AYŞEGÜL SAĞOL CANIM , YA BU ARADA TİCKER YENİ Mİ DEĞİŞTİ BEN Mİ YENİ GÖRÜYORUM ACEP  :suclu:

HEPİNİZİ ÖPTÜM
BEN KAÇAAAAAAR
AAAH AHHHH BİTİYOR SÜT İZİNLERİM AZ KALDI AAAAAZZZZ  :(



meltemk

Forumdaki sakinlik gozumden kacmadi  :director: :director: Nerelerdesiniz bakiim???

Emine resimlerinize masallah :nazar: Hele guneslenen fotolara bayildim valla. :k06: Ceylin tam bir cocuk olmus artik annesi...

Tuba uzulme yaa bizimki de yapiyor bazen oyle disarda. Ornegin arabada genelde gik demeden gider, oynar bakinir falan. Son 2 ciktigimizda arkada mik mik mik mik... canimizi okudu valla. Ben de yaninda birinin olmasina alismasin diye herzaman esim kullaniyorsa bile onde otururum. Hic de sevmem arkaya geceyim diye. Gecen gun o kadar mikledi ki babamiz aman beee demesin diye gectim arkaya. Olur yani merak etme sen yine cikarsin sokaklara sekercim :k06:

Aysegul oh pideler yogurtlar.... Yaaa ama pide diye okuyunca bir canim istedi ki sorma :crybaby2: Bu gurbet ellerde nereden bulurum ben pideyi :dontknow:

Jbdun valla kaptin bir hastalik. Kendine dikka et. Ecrinede tabiii. Insallah daha iyisindir.

Gonca yerim ben Sali pazari gulunu :nazar: Aferin kuzuya alissin simdiden.

Ben simdi odaya geldim. Babasi Belemir'i alip yemege gitmisler. Telefonla konustum simdi :( Keyifleri yerinde gibi onemli olan o :love7: Ben de cook calisiyorum valla yoruluyorum. Simdi bir yemege cikayim, gelince yine ugrarim :wave:





Tebessüm :)

melteeeem :sad1: yazdığıma yazacağıma bin pişmanım. :-\ napsam ben şimdi, burdan oraya pide gider mi? nasıl affettirebilirim kendimi sana? :(

meltemk

Aysegulcum canicim uzulme sen :k06: Ben alisigim 4 senedir gurbet ellerde pide, lahmacun, cig kofte hayalleri ile yasamaya :( :( Hiic uzulme seker. Bazen ucak havaalanina inerken annemlerden cok Kasi Beyaza gidip yiyecegim lahmacunlari dusunuyorum :D

Valla ben odaya geldim, soyle birrrr muhabbet ederiz diye bekliyordum ama yine kimseler yok. Valla siz iyce bosladiniz forumu 8) Bak bende ugramiyacagim artik.

Burada 2. hamileligime tepkilerinden dolayi pek hoslasmadigim, haz etmedigim diyelim, tepemdeki tiplemelerden biriyle geldim. Kadin hem de yanii.. Neyse onunla biraz alisveris yapip yemek yiyip geldik otele. Bu gece son aksam. Yarin aksam 7den hayirlisiyla donuyorum evime insallah :amin:

Tuba aldim son dedigin ilaci da. Mark Spencer ziyareti de yaparak butun Ingiliz klasiklerini yapmis oldum.

Neyse valla sizde muhabbet yok ben gidiyorum :sleepy1: Baska forumlara gidecegim artik :director:





zeytince

 selam hanimlar nabersiniz...

jbduncum gecmis olsun.... insallah daha iyisindir... :amin:

tuba resimler cok guzel... hakikaten oranin insani alismistir artik havasina suyuna, biz dedigin gibi tipik Turk annesi gibi giydirdikce giydiririz... burada da oyle, el kadar bebeler corapsiz ayaklarla disaridayken, Caner`in ayagindan corap eksik olmaz...  ;D

eminecim masallah Ceylin`e...  :nazar: ne guzel cikmis... denizde uyumasi cok hosuma gitti.. besik gibi sallamasi mayistirdi demek fistigi... :k06: bez hakikaten cok hosmus... burada hic karsilasmadim :icon_scratch: tatilinizin guzel gecmesine sevindim canim... ;)

gonca Eylul pazar ortamina erken alisacak anlasilan...  :D  :nazar:

meltem yarin hasret bitiyor demek... ohh baba kiz basbasa yemege cikmislar.. ben bizimkilerin basbasa bir yere gittigini dusunemiyorum... :laughing7:

aysegulcum size de afiyet olsun... ohh Yagiz`a ayrica afiyet bal seker olsun diyeyim... :hungry:

bizde durumlar ayni... yaramazla ugrasiyorum.. gecen aksam biz de esimin is arkadasi ve esi ile yemege ciktik... Caner bey tabi bas roldeydi yine.. 1 kadeh sarabi kasla goz arasinda kadinin kucagina boca etti... :suclu: tabi yasadigim mahcubiyeti varin siz dusunun... Allah`tan kadin Caner`i pek seviyor da oradan siyirdik yani... eli dursa ayagi durmuyor ki veledin... :BangHead: hele ki uyku saati yaklastiginda huysuzlugu daha da artti... yemekleri bitirip kalkmak zorunda kaldik... yani Caner buyuyene kadar aksam gezmelerinin bize gore olmadigini bir kere daha anlamis olduk... ya da uyku saatinde evde olmak kosulu ile cikacagiz... ne yapalim gezdiklerimize sayalim degil mi... veeeee bu gece Caner hic uyanmadi teyzeleri...  :nazar: :nazar: :nazar: :occasion14: :occasion5:
sabah 7 de kalkti emdi yine uyudu, 8 de kalktik..  :aferin: keske her aksam boyle olsa.. ama gunu gununu tutmuyor malesef... bu da bir ilerleme ama degil mi?  ;)
sizelri ve biciriklari  :-* :-*  :wave:


ponçik

anaaaaam koca gece üç kişimi girmiş foruma  :BangHead:
çok ihmal ediyoruz hanımlaaaar  :caca:

Meltem Allah kolaylık versin sana , öyle sevimsiz tiplerle aynı ortamda bulunmak , hele ki iş gezisi, iş toplantısı vs..vs..
:amin: neyse  kızına ve kocişe kavuşcan az kaldı  :love3:

Gülay iyi yırtmışsınız hakikaten , Canere de maaşallah diyim refleksleri iyi çalışıyor demekki  :ehi:

biz dün nihayet eşimle kreşe gidip görüştük :hello2:
eşim de beğendi , Eylül deseniz zaten oyuncaklara deli oldu  :hieyt:
kreş sahibi de çok anlayışlı ve deneyimli
bu yaştaki çocukları alma taraftarı değiliz çünkü bu yaşta en çok sevgiye ihtiyaçları var
biz ne kadar vermeye çalışsakda , bizim misyonumuz daha çok sosyalleştirmek dedi
bu ay sonuna kadar isterseniz ücretsiz olarak 1 saatliğne oyun grubuna getirsin babannesi dedi
bu bile hoşumuza gitti
ama gelin görünki k.valide kreş olayına yanaşmıyor  :'(
sanırım tanıdık birini bulup evde baktırmak daha uygun diye düşünüyor
bakalım hayırlısı ne ise o olsun
en sonunda PATLAMAZSAM   iyidir ... Allahım aklıma mukayyet ol YaRabbim  :love9:  :amin:  :love9:






tubi

Gunaydin arkadaslar,
bugun hava yagmurlu bizimde oglen piknigimiz vardi bakalim ne olacak,iptal olacagini pek sanmiyorum.Oyle olsa bu ulkede acik havada etkinlik olmaz.Giyinip kapsonlulari gidicez iste.
Dun ogleden sonra muzik sinifimiz vardi ,bir gun onceki sokaklardaki rezilligimizin uzerine evden cikarken epey korktum ama problem olmadi bu sefer.Sanirim bir problemi vardi Laranin ve ben anlayamadim  :BangHead:  
Veee gece bizde 20.30da uyuyup 5.30a kadar hic uyanmadik  ;D Harikaydi  :icon_thumright: Belkide ben duymadim oyle yorgunum ki  ::) Dun ama ogleden sonra uyumadik,genelde iki kez bir sabah bir ogleden sonra uykumuz var.
Jbdun gecmis olsun tekrar umarim bugun daha iyisin,haftasonu geliyor bakalim tayin olayin ne olacak  ::) .Ecrin nasil bugun.cikan disin etkileri devam ediyor mu?
Gulay neler yapmis Caner oyle yaa  :ehi: Bende benim kizi tutamiyorum ,nolur sonumuz bilmem..
Meltem iyi yolculuklar..Insanlar kus misali dimi  :) Arkadasim goruyorsun ben ustume duseni yapiyorum,elimden geldigince duzenli yaziyorum  :occasion5: . Sanirim minik canavarlar hepimizi oyle mesgul ediyorlar ki hicbirseye vakit kalmiyor  ::) Baby tvnin Larada sadece sarkili kismiyla ilgileniyor .O bolumleri beklerken 20dak-30dak tutmayi basariyorum.Aslinda ayda bir kez bebeklere tv izletmeyin ,otistik olmayi tetikliyor diye yayinlar yapiyorlar ama ben yurutec yerine bu yontemi sectim  :k06:
Aysegul afiyet olsun goturun pideleri anacim,bende bir zayifliyim bende goturucem insallah iki haftasonra ;D Yagiz nasil bugun,umarim yemeklerini siler supurur  ;)
Biz de artik Ist. hazirliklarina basliyoruz, bedenen ve ruhen .Dun itibariyle recime girmis bulunmaktayim.Aksamlari artik yemek olmayacagini sadece salata yiyecegimiz bildirdim esime.Malum nikahta gorevliyiz,sahneye cikicaz dimi ama  :k06: Annem Laraya bakmak icin Izmirden geliyor,bizde bir arkadasimizin evinde kalicaz.Evi bize tahsis etmis durumda,hatta temizlikcisini bile ayarladi uc gun bizimle olacak.Istanbul tarafi tamam da simdi bu kismi  halletmeliyim.

tubi

Gonca sevindim kresi begenmenize,guzelim bebegin icin en iyiyi sen bilirsin, biraz dusun tasin ver kararini ve uygula .Ne o oyle her kafadan bir ses  :violent1: Oyun grubuna mutlaka gitsinler ama babaanneyle,farki farkedeceksin ..Isyerindeki tum risklere ragmen aksatmiyorsun yaa su formu kutluyorum  :flowers:
Ben kacar kizin uyku saati,gelirim yine..

Tebessüm :)

15 Ağustos , 2007, 12:50:29 #8413 Son düzenlenme: 15 Ağustos , 2007, 12:54:41 ayşegül
meltem öyle deme yaaa, hamile olmasan neyse ama hamilesin :y25:bu akşam kavuşuyosun kuzuna demek, çok özlemiştir anneciğini kuzum. :love9:

goncacım ne güzel işte, içine sinen bir kreş bulmuşsun. valide sussun ama...onun rahatsızlığından dolayı vermiyomusunuz sonuçta? başka yol mu var?

tuğbacım  yağız şu anda yatağında ağlamakla meşgul, uyumak istemiyo ama uyuyacak ;D laranın gece uyanmamasında öğlenden sonra uyumamasının payı büyükütür bence, yağız da son zamanlarda gündüz bir kere uyuyo, kendi kendine kaldırdı akşamüstü uyukusunu. :dontknow:

manisada orman yangını çıkmış, tüm gökyüzünü duman kapladı burda da :y25: iğrenç bir görüntü, kim sebep olduysa elleri kırılsın. :violent1:

ponçik

Alıntı yapılan: tubi - 15 Ağustos , 2007, 12:19:16
Gonca sevindim kresi begenmenize,guzelim bebegin icin en iyiyi sen bilirsin, biraz dusun tasin ver kararini ve uygula .Ne o oyle her kafadan bir ses  :violent1: Oyun grubuna mutlaka gitsinler ama babaanneyle,farki farkedeceksin ..Isyerindeki tum risklere ragmen aksatmiyorsun yaa su formu kutluyorum  :flowers:


ÖYLE VALLA ELİMDEN Bİ UÇAN KAÇAR KURTULUR  :ehi: AÇ KAPA AÇ KAPA YAZIYORUM YİNE
sizin sahne alacağınız düğün nerde olacak İstanbulda  ;D ama varya çok mübarek insanmışsın , iki insanın yuvasını yapmak çok sevaptır -ki sen tecrübeli olmuşsun artık- ne çok dua almışsındır kimbilir  :amin: Allah mesut etsin arkadaşlarını

Ayşegül evet canım onun rahatsızlığından dolayı veriyoruz
hani bi laf vardır şimdi buraya yazıcam ayıp olacak ne bilmem neye geliyo ne bilmem neye töööbe töööbe  :toothy10:
orman yangınımı  :-ooo  :-ooo  Allah bu insanları ıslah etsin ne diyim yaaa  :caca: