EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

ponçik

günaydın kızlar
forumu daha falza ihmal etmeden yazayım bende  :k06:

Tubacım hadi hayırlı olsun taklalar atan bebişlerin  :hello2: sen böyle güzel güzel yazdıkça bizim msjları geçersin emin ol  :icon_thumright: resimlerinize de kocamaaaaaaan maaşallah  :nazar:
o güzel gözler çok canlar yakacağım beeen der gibi bakıyor benden söylemesi

Şeydacım Allah kolaylık versin , inşallah dönmeden önce eski haline geri döner Melis Alara da , sende kocişle kapışma durumlarına girmeszin , bizde nezaman ciddi anlamda değişiklik olsa (özellikle kocişin seyahatlerine de denk gelirse vay halime vay ki vaaay vaaay  ;D )

Burcu inşallah Emir'e istediğin gibi güzel konforlu bir mama sandalyesi bulursun , bizim dondolinomuz vardı onu mama sandalyesi olarak kullanıyorduk ama kızımın kuzeni doğacağı için , beşik olarak kullanmak üzere ona gönderdk , bizde IKEA dan aldık , Ayşegülün mama sandalyesinden aldık yani ay pardon  :ehi: Ayşegülün oğlu Yağızın mama sandalyesi demek istemiştim  :toothy10:

Esin bizim sayfamıza uğradığın için teşekkürler ve paşa oğlunla sana  :opucuk:




ponçik

Jbdun ne zaman gitmeyi planlıyorsunuz Didime  :sunny: bu hafta yine kavurucu sıcaklar geliyormuş aman dikkatlli olun  :icon_thumright:

Ayşegül virüslere naparız biz biliyomusun  :violent1:  :violent1:  :violent1:  :violent1:
işte kurtuldu PC  :hello2: sen yazasın diye gelir PCnin içine virüs ilacı bilem sıkarız merak etme sen  :laughing7:

Beriiiiil ne oldu bi daha girmedin foruma iyimisin arkadaşım

Laranın fotolarına bakarken 3.fotodaki o iri kara gözleri görünce Arda geldi gözümün önüne , Arzudan haberiniz varmı arkadaşlar

Özlem Psikolog işleri nasıl gidiyor, kocişle aranız nasıl , eve döndünmü  :dontknow:



jbdun

goncacım didim işi hiç belli değil ki, ev hazır nasıl olsa babamın görevi 2 ay orda, orda kalıyo, biz de istdiğimiz zaman gideriz ama tabi önce eşimin izin alması lazım, o da ne zaman  :dontknow:
arzudan haberim yok ama ayşegülde tel nosu vardı galiba arzunun,  ayşegüüülllll  :director:

ponçik

 :love9:  :amin:   :love9: Geçmiş kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar  :love9:  :amin:  :love9:

kociş hala müsait olmadığı için kreşe gidip tekrar görüşemedik
ben kendimi çok kötü hissediyorum , kadına söz verdim,hala gidemedim, çok mahcubum  :suclu:
hani sanki arkamdan konuşmuştur gibi geliyor aklıma , neyse ....
geçen akşam misafirliğe gittik , Eylül 6 yaşındaki ablasıyla oyun oynadı ama uyku saati gelince ablayı odada gördükçe uyumamak için direndi, sonunda babasının omuzlarında uykuya yenik düştü kuzucum  :sleepy1:
gittiğimiz arkdaşlarımız kreş konusunda çok erken oldugunu söylediler, sağlık sorunları dolayısıyla valideyi dinlendirmek adına olduğunu, bizimde aslında bunun erken olduğunu bildiğimizi, çok da isteyerek göndermediğimizi söylesek de , ısrarla Eylüle evde biri baksın dediler ... sonra eve gelince kocişle kapıştık  :caca: sinirlerim bozuldu
KIZIMA KENDİM BAKMAK İSTİYORUM  :(   :(  :(  :( :(  :( hatta kızımı alıp ıssız bir adada 1 yıl kalıp öyle gelmek istiyorum   :y25:  :y25:  :y25:  :y25:  :y25:

Sabahaları çok az kahvaltı yapıyor, alerjisinden sonra bugün ilk kez yumurta verdim , öğlenleri güzel güzel yiyormuş yemeklerini, sonra meyvesini de yiyormuş , akşam ve sabahları ben yedirdiğim için yemiyor , anlamış değilim
genelde tek başımıza olunca yiyor ama , acaba ev kalabalık olunca mı böyle yapıyor

birde Eylül güzde en fazla 400 ml devam süyü içiyordur sanırım , yada 350ml
naapsam acaba  :icon_scratch:



jbdun

goncacım neden kapıştınız ki :sad1: eşin göndermeyelim mi demeye başladı  :icon_scratch:
eylüşün yememesinin de senin yedirmenle ilgisi olduğunu  ;) haftasonları nasıl öğle yemekleri ve meyvesini yiyo mu senden?
devam sütü yetmez mi ki 350-400ml? az mı?

ponçik

kapıştık işte , incir çekirdeğini doldurmaz
ben gidemedik bakmaya , işlerin yogun fılan dedim
sonra ben somurtup oturdum , her lafına alındım vs.vs....

haftasonları da eh  işte bazen yiyor bazen yemiyor
genelde dışarıda oluyoruz, etrafa bakınırken yiyor
ben bi dr.u arayıp sorayıom ne kadar vereyim devam sütü diye en iyisi



jbdun


ponçik

  :director:  Gözdeee   pamuk anneannen nasıl oldu



desree (Özlem)

Merhaba kızlar,
Gonca buluşma isteniyor bu işe de el atıversen canım :director: ben uzman desteği almaya başladım haftaya gideceğim yine
Tuba Allah iyiliğini versin bende diyorum dr mu var aramızda tıp fakültesi deyince :ehi:
Jbdun senin tayin işinden haber varmı? :director:
Şeyda ne güzel geziyorsunuz Melis le demek yaramazlıklar tam gaz bizde de öyle :k06:
Ben önümüzdeki hafta Adapazar ına gidiyorum yokum kızlar kendinize ve bebişlerinize iyi bakın Allah a emanet olun :flowers:


Allahım;değiştirebileceklerim için güç,değiştiremeyeceklerim için sabır, her ikisi arasındaki farkı anlamam için akıl ver

Tebessüm :)

iyi akşamlar kıslaaar.. burcucum biz ikeadan almıştık, cendere gibi bişey. :-\ sen emire en konforlusundan al, uzun süre kullanılıyo çünkü, içindeyken rahat edebileceği bişey olsun. ;)

goncacım, nolcek peki şimdi?  :icon_scratch: sen de keyfinden vermisunki kreşe, mecburiyetten veriyosun, niye nifak sokuyolar araya. :violent1: sosyallşmesi açısından çok iyi olacak, ama benim aklıma takılan bişey var, hep sorucam unutuyorum. düşündüğünüz kreşte eylüşün yaşıtı bebişler var mı? yaşıtlarıyla bir arada olması daha iyi olur ya, onu merak ettiydim. ???

tuğba parmaklarına kuvvet anacım, kolayına olmuyo o taklabaz bebekler :laughing7: senin bebeklerin de fadıl ve fıdıl olsun. :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: ey ya Rabbim  nelerle uğraşıyoruz yaa. benimkiler kız olsun; engül mengül destegül bestegül yarmagül olsun  :ehi: :ehi: :ehi: :toothy10: :toothy10:

gözde küstüm valla :-\ nerelerdesin sen be güzelim, insan, ben yaşıyorum, demez mi. :y25:

özlem iyi tatiller canım, selimi öp benim yerime. :-*

şeyda dua et de sen eve dönene kadar durulsun melis alara, yoksa sen boool bol :cildir: ikonu kullanırsın kanımca :laughing7:

gelelim bizeeee, yağız evde huzur muzur bırakmadı. bir tek dakika bile ıh ıh demeden durmuyo, artık eşimin de benim de beynimiz uyuştu. :icon_pale: döndük başa, hep kucakta durmak istiyo. bi derdimi var nedir anlayamadık. çırak çıkardı bu çocuk bizi. :-\ bugün pazara gittik, arabasında biraz durur gibi yaptı, sonra başladı ıhlamaya, apar topar döndük.


jbdun

iyi akşamlar,

ecrinimin sayfasında da yazdım ama buraya da yazıyım, kızımın 3.dişi de patladı , üstten bu sefer  :hello2: yanındaki de kabarmış gibi geldi ama  :dontknow:

özlemcim iyi yolculuklar canım, kendine ve selime çok iyi bak  :opucuk: benim tayin işi haftaya sonuna doğru belli olabilir  :dontknow:

ayşegül bu akşam tam süper formundasın :nazar: espriler patır kütür valla  :hello2:
demek senin kızlar engül mengül destegül bestegül yarmagül haaa :toothy10: :ehi:  :nazar: hepsinin ismi ne kadar da uyumlu  :icon_thumright: :tongue3:
yağızın da derdi diş olabilir canım  ;)

neyse ben yatıyorum çok uykum var , iyi geceler :opucuk: :wave:

burcu-emir

kızlar sağolun valla çok işime yaracak bilgileriniz...en azından IKEA dan almayacağım kesinleşti  :icon_thumright:



jbdun

iyi pazarlar kızlar,

kimsecikler yok  :D
eşim ve ecrin uyuyolar , ben de birazdan ecrinin çorbasını hazırlıycam,
bu arada gece uykularımız düzene girdi, 1-2 kere uyanıyoruz  :nazar: demek ki diştenmiş zoru kızımın :aferin:

Tebessüm :)

iyi pazarlar kıslaar..
jbdun evet, kızların isimleri uyumlu oldu. :laughing7:

burcucum yardımcı olabildiysek ne mutlu... :-*

ay kızlaaaar, yirmilik dişim tuttu yine, nasıl canım acıyo bi bilseniz. hiçbişey yiyemiyorum acıdan. :sad1: oğlumla beraber diş çıkartıyoruz. ;D akşam üstü bi yerlere gidelim diyorum, bu kuduruk yağızla aynı evi daha fazla paylaşamıycam, anamdan emdğim sütü burnumdan getiriyo sıpa.

:director: gözdeeee, yine seni gördüm rüyamda. bi ses ver be bacım.

tubi

iyi pazarlar kizlar  :flowers: ,
esim tembellik yapip haftaici bitiremedigi islerini bitirmeye gitti.Bizde disari cikicaz simdi.Lara yi tutamiyorum heryere saldiriyor,yemegide yok zaten.Bir kavanoz mama patlaticaz bu durumda  :k06:
Aysegul anacim dedik ya biri kiz biri erkek diye  :director: iki oglan olsa tamamdi  :k06: Ben yirmilikleri cikarali epey zaman oldu ,hatirlamiyorum bile tevellud eski ya benim.Onlar birde cikar kaybolur gunler surer yani.Gecmis olsun canim.
Goncacim sen takma kimseyi senden daha iyi kim bilebilr ki?Karismasinlar  canim ne munasebet  ::) Ben evde oldugum halde gondericem eylul ekim gibi tamam tum gun degil ama  biraz sosyallesmesi aysegulun dedigi gibi iyi olacak.Birde bana mic mic yapissin istemiyorum.
Cok opuyorum hepinizi  :opucuk:
Tuba