EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

meltemk

Ohh bugun nihayet biraz canlanmis forum.  :hello2:

Ben dun aksam 3den 22:30'a kadar suren hummali havaalani suruncemesinden sonra Cenvevreye varabildim. Ama inanilmaz pestilim cikmisti :sleepy1: Esimle cabuk bir yemek yiyip eve geldik. Tabii ki kuzum uyuyordu. Ilk karsilasmamiz icin icimde garip bir his vardi :sad1: Yani ne yapacak falan gibi. Neyse ilk kez bu kadar ayri kalmiyoruz, ama zor yani ne diyeyim. 3 gundur hem esim, hem Resmiye Hanim cok iyi yemeklerini yiyiyor, oksurmuyor vs. vs diyorlardi. Geceleri bir iki mik mik ama uyanmiyormus :tongue3: Ben de dedim acaba disi patladida bana surpriz mi yapacaklar :D Arabada sordum esime yok disi degil ama isilikleri patladi dedi :'( Hic isilik olmamisti. Boynunun alti, omuz bolgesi civari fisir fisir olmus. Neyse eve gelip yattik. 4 gibi mikledi emzigini ben verince anlayamadi almadi. ben de aldim tabii kucagima :love3: :love3: Zaten cook ozlemisim. Neyse bir sut verdim yatti. Sabahta evdeydim oglene kadar. Kahvalti yaptik, oynadik. Sonra ben ise gittim. Aksamda gelince onunla alisverise gittik markete. Sonra babamizla bulusup yemege gittik. Yemeklerini yine yemiyor cok. Oksurugu de cok gecmis degil yani :dontknow: Yarin yine goturecegim doktora. O da ben de bayildik artik ama.... Keyfi yerinde. Guluyor kahkahalarla babasiyla oynarken :love8:

Bizden haberler boyle iste.

Jbdun geri dondugune sevindim. Cok gecmis olsun umarim daha iyisindir :flowers:

Aysegul canim sana da gecmis olsun. :flowers: Gozun aydin hemde. Kuzeninle bol bol hasret giderin. Ama Yagizi cok birakma kuzenine, sonra bir 20 sene daha gozukmez bak canim :toothy10: Saka saka

Tuba sizden haberler nasil??? Gecenlerde bir arkadasim Moda Terasta evlendi. Tabii biz gidemedik, ama annemler gittiler ve cok guzel oldugunu soylediler. eminim senin arkadasinin dugunu de cok guzel olur.  Boots'taki butun cocuk ilaclarini aldim, babamizi ikna edebilirsek kullanacagiz insallah :basardim:

Fatma cok gecmis olsun. Olacak boyle seyler, sorunsuz dert vermesin Allah :amin:

Gulay Caner'e masallah.. :nazar: Yaramaz cocuklari ben de severim ama bizim evde olmadiklari surece ;) Valla arkadasim sen hazir ol soguk havalara. Gecen hafta Ingilterede resmen donduk yani. Bitmeyen bir yagmur, Agustosun 13'unde paltoluk bir hava :-\

Gonca arkadasim sen iste rahattin bu aralar. Kres isini de bekleyin bakalim. Ama basindan kayinvalidene biraz sinir cizin derim. Bu is uzun, ilerde daha cok karismak istemesin. Anliyorum o baktigi icin ve birlikte yasadiginiz icin cok normal. Ama nasil baslarsan oyle gidiyor bu isler :-\

Ben yarinda sabahtan ise gidecegim. sonra kuzumu alip kendimi sokaklara atacagim. 4 aylik bebisi olan bir arkadasim TRden tatilden dondu. ONlari goruruz belki.Bir de doktor ziyareti.

Hepinize iyi geceler :hello: :sleepy1:





seyda

Selamlar :wave:

Jbduncum ilk önce gecmis olsun dileklerimi belirtmek isterim. bunu nasıl da atlamısım seker. bunlar sana :flowers: :opucuk:

Aysegülcüm senin de gözün aydın. nasıl degismismi kuzenin?

Gülaycım Caner e  :nazar: cingöz. valla bizim bulamayacagımız seyleri bulup cıkarıyolar bazen biyerlerden arastırmacı ruhlu cocuklar bunlar canııım :ehi: Meltemin dedigi gibi bende Manchester a gitmistim toplantıya ve ucaktan indik bi yagmur basladı valla 3 gün sonra ben dönerken hala yagıyodu :k06: Almanya da havadan sikayetciyken dönünce topragı öpcektim nerdeyse :k06:

bugün alısveristeydik biz de. ilk adım ayakkabılarımızı aldık Chicco dan. Jbdun un söyledigi markayı görmedim Carousel de. Jbduuuuuuun :director: hangi magazada satılıyomus o marka sekercim :icon_scratch: simdilik önü acık ama bilekten baglı ve arkası da kapalı bi ayakkabı aldık. İsvicredeki bir tezgahtar altı cok sert olmamalı demisti vede agır olmamalı. simdilik uygun bunlar. markalı bi spor ayakkabı olayını da Zürih e bıraktım zira bu sıcakta kuzumun ayakları piser valla ::) bide tam Mothercare e girdik -bilenler bilir Carousel deki magazanın ici merdivenli söyle 5 merdiven falan var (saka gibi canım Türkiyeme has bi durum tabi yani tam bebek arabası cıkamasın diye)- bi adam arabanın önünü tuttu merdivenleri cıkardı falan. bende tesekkür ettim bi yandan da bu adamı nerden tanıyorum diyorum. o da bana uzun bakınca tam sorucaktım okuldanmı tanısıyoruz felan diye annem yetisti. aaaaaa hayırlı olsun bebek (41 günlük kızı varmıs Duru) calısmalar nasıl gidiyo falan diyeee meger adam dizide oynuyomus :toothy10: :ehi: sonra hatırladım yav teeee Cemberimde gül oya da oynuyodu bide bebegim de sonlarda kızın sevgilisi olan köydeki adam. ay hala gülüyorum ben adama sorsaydım nerden tanısıyoruz diye. manyak falan zannederdi beni kanımca :toothy10: ben acaip ucutum artıkın nasıl gelicek aklım yerine bilmiyorum :dontknow: :k06:

neyse gidip yatıyım artık bu saat oldu.

ha bu arada söyledimmi bilmiyorum Melis Alara artık sürekli yürümek istiyo ama sadece tek elinden tutulup yürütülecek kaprisli bayan. öteki elini tutunca cekip resmen inatlasıyo benimle.

bide Fatmacım,
simdi hatırladım cok gecmis olsun Ezgi Anna ya. lakin anlayamadım doktor actı dedigin yer hani su yani acık olması gereken yer mi? üstruplu sorıyım derken ne soru oldu ama benbile anlayamadım :'(  :opucuk: kuzuyu gıdısından

jbdun

günaydınn,

şeyda ve meltem tşk ederim kızlar, şimdi artık normale döndüm :nazar:
meltem tekrar gözün aydın canım, kızına ve eşine kavuştun :nazar: dr kontrolünüz de iyi geçer inşallah canım  :amin:

şeydacım maaşallah melis alaraya, o da erken yürüyeceklerden :nazar: carouselde asansörü neden kullanmadınız canım :icon_scratch: iyi ki adama sormamışsın nerden tanışıyoruz diye :toothy10: :k06: adam da sana sorardı tanışıyor muyuz ki diye  :toothy10: ;D

bahar_tuğra

Günaydın bayanlar :k06:
Şeyda çok güldürdün beni   :ehi: Alahta seni güldürsün inşallah. kızınada maşşallah tuğra hala 2 ellini tutmazsam ciyak ciyak bağrıyo korkuyo daha. Ay sanki hiç yürümicek gibi geliyo.
Gonca melteme katılıyorum kayınvalden konusunda. Benimki haftada 1 geliyor ve köşesinde oturup gidiyo ona bile tahammül edemiyorum bide çocuğuma karışsa bilmiyorum naparım.Tabi başta müdahale etmek istedi ama duvara toslayınca çenesini kapattı. Senin biraz benden ders alman gerekiyo kayınvalde kısmına okadar yüz verilmez ki şekerim :)
Gelelim bizden haberlere ablamın bebişi oldu oradaydım çoğu zaman. ben hayatımda bukadar küçük bi çocuk görmedim ya 2 kilo bilemedin 2,5 kilo.meraksız insanlar bi kilosuna bile baktırmadılar. 7 aylık hamileyken dr 2 kilo bebek demiş. bende dedim bebek hastanede karışmış olmasın ??? 1 hafta falan ablamda kalmayı düşünüyordum ama tuğra hiç durmayınca yararım olmuyo bari zararım olmasın dedim 1 gece kalıp geldim. Eve geldik tuğra beyde ses yok sanırım evi özlüyor bizim küçük bey.Tuğrada benim gibi evci. sizin çocuklar gibi tuğrada acayip yaramaz ve aşırı meraklı ya bi yaramazlık yapçağı zaman yüzüne yapmacık,sevimli bi gülümseme takınıyor kızcağın varsa bile kızamıyosun zaten.Teyzesinin biblolarını kırdık öyle geldik kızcağızda bişey demedi hadiyeymiş bide bende dedim bi yapıştırıcı alırız sana  :ehi:


ponçik

MELTEM HADİ GÖZÜN AYDIN KAVUŞTUN SICAK YUVANA
ALLAHIM DAHA UZUN AYRILIKLAR GÖSTERMESİN  :love9:  :amin:  :love9:

buralar çok sıcak   :sunny: aleeeev aleeeev yanıyor

MELTEM VE TUBA SOĞUKLAR, YAĞMURLARDAN BAHSETTİKÇE, CANIM Bİ SOĞUK ÇEKİYO Kİ SORMAYIN GİTSİN  :tongue3:

JBDUN
İNŞALLAH SEN OKULA BAŞLADIKTAN SONRA DA ANNEYLE ARANIZ HEP İYİ OLUR
BU ARADA TAYİN OLAYI NE OLDU YAZDIN DA BEN Mİ KAÇIRDIM ACEP  :dontknow:

AYŞEGÜL
DİKKAT ET BOYNUNA BACIM, KREMLERİNİ İHMAL ETME
YAĞIZCIM DA GÜZEL GÜZEL VAKİT GEÇİRMİŞ CİHAN ABİSİYLE  :hello2: SANADA DİNLENME PAYI ÇIKTI DESENE  :laughing7:

ŞEYDA ALEMSİN HEEE :ehi:  :toothy10: O MERDİVENLER KONUSU DA ANCA BİZİM MEMLEKETİMİZDE OLUR ZATEN
BAŞKA DA Bİ YERDE BULAMAZSIN
BİZİM OTURDUĞUMUZ MUHİTTE DE BİR BEBEK MAĞAZASI VAR , ALT KAT BEBEK REYONU
SAYMADIM AMA SANIRIM Bİ 30 BASAMAK VARDIR  :k02: :ehi:

TAMAM GÖZDECİM BEN SANA HABER VERECEĞİM DE KİMSE BULUŞMAYA İŞTİRAK ETMİYOR
:director: ALOOOO NEREDESİNİZ İSTANBUL KAÇAKLARI BEN ŞİMDİ YEMEĞE İNİYORUM
GÖRÜŞÜRÜZ  :hello:

BAHARCIM SANA BİLAHARE YAZACAĞIM ANACIM  :opucuk:



jbdun

ay mahvoldum ütüütüütüüüüüüüüüüüüüüüüüüü  :igrenc: :igrenc: :k02: :angel12:
ya bana arada bi hatırlatın da ütüleri biriktirmiyim, bi mola verdim burada aldım soluğu :suclu:
ecrinimi anneme bıraktım yemeğini de götürdüm , ben de ütü olayına giriştim e bi de yarın marmaris yolcusuyuz 2gün :occasion14:

bahar kız senden korkulur haaa, eli sopalı gelin  ;D :tongue3: ben var ya hayatta senin gibi olamam :honk:
ablanın da bebişini allah analı babalı büyütsün canım, tuğra bey de yağmış yapacağını öyle gelmiş evine :aferin: :D
goncacım inşallah, aslında genelde iyiyiz annemle de işte bazen çıkıyo bişeyler, kendi annemle bile arada pürüz çıktığına göre bu annemle çıkması çok normal :laughing7:
tayin işi bugün akşama kadar belli olcakmış ama hala bişey yok, inşallah olur ama orayı isteyen biri çıkmazsa olur, başkası isterse o gider kesin çünkü benim puanım az :honk:
ahhhh ahhhhh şu buluşmada olamıycam ya içim gidiyo, inşallah seneye bi daha ayarlarız ben geldiğimde, ay o zaman bizim bebişler kocaman olcaklar yaaaa :D :nazar:
aynen ben de yağmura ve soğuğa hasret kaldım...

jbdun


tubi

Selam arkadaslar,
uc gundur anlamiyorum ben kizimi yaa.Bu saate kadar uyumak istemedi,cik yukari in asagi zaten agir  :icon_pale: sonunda pes ettim 20 dakika once bari meyve yedireyim dedim,yine ayni taktik ! aa bir dondum arkami uyumus.Saat olmus 12.00 hanfendu yeni yatiyor sabah uykusuna tabii bu durumda Yagiz gibi kaldirdi ogleden sonraki uykuyu.Aksamda 7.00-7.30 bayilip gidiyor tabii-bu iyi birsey :hello2:- .Dun aksamda fena uyumadi aslinda ve bu sabah 7.00de kalkarak asti kendini.Acaba diyorum iyi uyudugu icinmi geceleri, gunduz uyuma ihtiyaci hissetmiyor?Simdi ben ne yapmaliyim  ??? Sabahin korunde kaldirip iki uyku duzenine doneyim mi?Boylede kalsa olur mu,diyorlar yaa 1 yasina kadar bebekler iki kez uyumali diye ? Off yaa,ne guzel hersey yerli yerine oturmustu,simdi yemek meyve saatleri tekrar duzenlenecek..
Bilemedim  :cildir:

tubi

Jbduncum bende soracaktim utu yok buaralar, giyinmiyorsunuz galiba diye  :k06: Ben seni uyaririm merak etme sen..Pazartesileri utugunun olsun mesela.Su tayin olayin umarim gerceklesir,harika olur valla.
Gonca iyi calismalar,afiyet olsun..Buyur gel bu kadar soguk ozlediysen hayatim  :-*
Meltem umarim ilaclari kullanmana hic gerek olmaz  :) Nolurnolmaz bulunsun iste evinizde.Nasil ama hava  :laughing7:
Demek bu Moda Teras denen yer hos, birde biz gorelim bakalim.Recim olayim super gidiyor kendimi tebrik ediyorum,sadece dun biraz kaytardim ama olsun.Daha var nasilsa 15gun..
Simdi bir baska soru arkadaslar,
Herzaman bebislerin yemeklerini taze et- tavukla yapiyorsunuz degil mi?Yani dondurulmus kiyma vs. kullanmiyorsunuz  ??? 1 yasindan sonrami kullanabilecegiz?

Fatma-Ezgi Anna

Gonca,Jbdun,Tuba,Meltem ve Senay cok tesekkür ederim gecmis olsun dilekleriniz icin  :flowers:
Jbdun ve Seyda ayrica disimiz icin hayirli olsun dileklerinize de cok tesekkürler  :flowers:

Evet disimiz her gecengün büyüyo,allahtan istahsizlik ve huysuzluk sorunumuz olmadi,sükür disten ve vajina tikanikligindan dolayi problem yasamadik.
Seydacim dedigini anladim canim,idrar yaptigi üst tarafta aciklik vardi biraz asagisi tamamen kapaliydi,sükür erken farkettim yani icten kapanma yoktu sadece yanlardaki deriler birbirne yapismis biraz onuda doktor acti,sanirim derinlemesine degildi üsten yapisadigi icin kolay acildi ve kanama olmadi cok agladi ama doktor kucagima verdiginde aglamasi durdu.yapisma tekrarlamasin ve üste az bi yapisiklik var oda acilsin diye krem verdi,her altini degistirdigimde sürüyorum.aman sizde dikkat edin,doktor kontrolünü beklemeden kendinizde kontrol edin devamli.Rabbim bebeklerimize dermansiz dert vermesin  :amin:

ben sali aksami Istanbuldayim ve sanirim cumartesi aksami yada pazar sabahi tekrar Sivasa yolcukluk var.Bulusmayi nasil ayrliycaz yani pazar yokum ben  :crybaby2: hafta ici olabirim mi  ???

Dün bir arkadasim gelmisti bugünde baska bir arkadasim gelcek,gidene kadar böyle yolculuk faslimiz var  :D Sabahta yatagimizin yastiklarini yorganlarini yikadim,havalar bu günlerde günesli biraz bu havadan istifade hersey yikansinda kurusun istedim.Üc makina camasir ütü icin bei bakliyo,tabi bir makinada asili kurumayi ve iki makinada yikanmayi oof off,ne var ne yok yikadim ve daha da yikanacak anliycaniz.

Gecengün internetten Ezgi Anna icin yatak siparis etmistik bugün geldi.Yolculuk icin cook pratik,katlaninca  cok  kücük bi elcantasi gibi oluyo ve iki kilo agirliginda,altindaki minder sisiriliyo,bide icinde kücük ponpasi var,kücük cadir gibi hatta gelince haziladim bakim nasil diye,bebisimde icine girip inceledi ve oynadi icinde.Resmini ceker koyarim cok pratik ve  rahat,icine sivrisineklerde giremez  :D



Lily Wonka

17 Ağustos , 2007, 15:12:25 #8455 Son düzenlenme: 17 Ağustos , 2007, 15:19:42 Gözde
Babam Hira'yı gezmeye çıkardı, fırsattan istifade iki satır yaziim dedim..

Nasıl özledim uzuuun uzun kaynatmayı şu sayfalarda bir bilseniz.. Neyse, buna da şükür.. (asıl çalışmaya başlayınca nasıl olacak bakalım..:-\) Bu kadar ara vermemin sebebi elbette ki öncelikle babamın bize taşınması; evde yeni bir düzen kurulması, benim babama rehberlik etmeye çalışmam, artık evde bir kişi daha olduğundan yemek olayına daha bir ciddiyetle eğilmem :k06:, v.s. v.s. oldu arkadaşlar.. Tüm bunların yanısıra son 3-4 gündür temizlik koşuşturmacası vardı evde.. Camlar, perdeler, v.s. ; öyle böyle değil yani.. İnanılmaz yoruldum ve hala da yorgunum..

Bize gelince,
Hira Hatun ne tay tay duruyor, ne de başka bir biçimde yürüme girişimlerinde bulunuyor henüz.. Gaaaayet memnun ööle dikim dikim dikilmekten.. Çabuk ulaşmak istediği bir yer/birşey olursa şayet, kendisini yere atıp jet gibi emeklemeye başlıyor, ellerini şapadak şapadak yere vurarak..:ehi: Al-ver olayına çok hakim artık.. Öyle ki sen elindekini alıncaya kadar kolunu uzatmaya devam ediyor, bıkmadan usanmadan, saniyelerce gözünün içine bakarak üstelik.. Israrla almazsan önce söylenmeye ve sonrasında da bağırmaya başlıyor..:cussing: :ehi: Haaaa bir de birşey var ki bu sıralar ennn büyük eğlencemiz.. Dudaklarını uzatabildiği kadar uzatıp öpücük veriyor ya da alıyor.. Nasıl şirin oluyor anlatamam.. Bir de sonunda o "muçççk" sesini de çıkartıyor zilli, eğer isterse.. "Hani kızım öpücük?" dediğimiz anda şempanze gibi uzuyor o dudaklar bulunduğu yerden bize doğru :opucuk: :ehi: ve tabii biz güneşte kalmış dondurma oluyoruz maaaaile!..;D :love9:
İştahımız şu aralar maşaAllah gayet iyi.. Özellikle etli-sebze mamasıyla aramız eskiye göre çok daha iyi, 250-300 gr kadar yiyor bir öğünde.. Gece uyanmalarımız aynen devam ediyor yalnız.. Doktorumuzla görüştüm, çeşitli önerileri oldu, her birini tek tek denedim ama malesef en ufak bir değişiklik yok! :honk: Uyanıyor, meme emiyor, şansım varsa memede derin uykuya geçiyor ve yine şansım varsa yatağına yatırınca o derin uykusundan uyanmıyor.. Umarım okullar açılana kadar düzelir ve eskisi gibi olur, böyle çok zor yaw..:sad1:

Şunu bi gönderiim, sırada sizinle hasbihal var..;)



Fatma-Ezgi Anna

bu önden kapisi acik hali  :D



bu kapisi kapali hali



bu da arkadan görüntüsü





Fatma-Ezgi Anna

Tubacim ben aldigim eti parcalara ayirip nofrasa koyuyorum yemeklik olarak ve yemek yapicam zaman cikarp kullaniyorum.bazen dondurulmus et ve sebtede aliyorum ki bana göre daha taze oluyo onlar yani yollarda yada markette bekleyip bozulmuyolar.

Bu arada doktora gittigimizde süt meselesini sordum.Günlük 450-500 ml st iciriyorum dedim,doktorda 500 ml cok 400-450 en ideali dedi.zaten benim kizda cogunlukla 450 iciyo.

Gözdecim gözün aydin baban gelmis.Ne mutlu sana

Ay burda simdi öyle bir yagmur basladiki sanki bardaktan bosanircasina,gözüm mü degdi ne güneslik hava dedimde  :-\ Ay buraya yagan yagmurun yarisa da  yagmur bekleyen yerlere yagsa ya



ponçik

BAHARCIM SEN BÖYLE DEVAM ETTİKÇE AKLIMA SENİNDE BİR OĞLUN OLDUĞU GELİYOR VE İNAN KORKUYORUM  :suclu:
ya gelinin de sana böyle davranırsa  :cildir: anaaaa düşünmek bile istemiyorum  :cildir:
ablacığının bebeği de hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün  , demek çok küçük hee, 2 kg demişsin ya, bence o kadar değildir canım , senin gözüne küçücük gelmiştir  :ehi:
senin geçen yıl evlenen kardeşin vardı dimi , onda varmı bebek  :suclu:
nasıl gelin-kaynana konusu hemen kapattım dimi  :toothy10: araya başka laflar karıştırdım  :ehi:

Jbduuuuun
Ortadoğu ve Balkanların en hızlı ütücüsü, eline kimse su dökemeyen hatun, hem gezip hem çocuğuna hem eşine yetişen hızlı English teacher vıııın vıııııın vııııınnnnnn........ nasıl süper gaz veriyorum dimi
sen şimdi bi çırpıda bitirirsin ütüleri bu gazla  :D

Tuba valla senin kız değişik bi yöntem bulmuş uyku için ama hem sana hem kendine eziyet ediyor
inan çok zor bi durum  :dontknow: yani sabah erken kaldırıp uyku olayını gündüz iki defa yapsanız daha sağlıklı olur gibime geliyor , ama bunu nasıl yeniden düzene oturtacaksınız onu bilemiyorum işte  :suclu:

kızlar ben bu sabah kızıma menemen yaptım  :k06: domates beyaz peynir yumurtanın sarısı bir çay kaşığı tereyağ
ilk lokmayı ben yedirdim neeeemmneeem yedi maaşallah  :nazar: ama geciktiğim için diğer lokmaları valide yedirdi
ben çıkarken tabağının yarısını yemişti tatlı kuzum benim
değişik tadlar arayanlar denesin mutlaka  :icon_thumright:
ben anca aç kapa aç kapa şimdilik bu kadar yazıyorum
hepinizi öptüüüüm
çıkmadan yine uğrarım inşallah


anaaaaam 5 mesaj daha gelmiş  :-ooo
hemen gönderip onlarıda okuyayım



Lily Wonka

17 Ağustos , 2007, 15:52:55 #8459 Son düzenlenme: 20 Ağustos , 2007, 16:47:07 Gözde
Fatma'cım, öncelikle çok geçmiş olsun arkadaşım.. Tedavisi olan basit bir problem aslında bu (vaj. kapanması) ama tabii ana yüreği işte; minicik bir çiziğe bile tahammülümüz yokken.... Yatağınızı güle güle kullanın, çok kullanışlı birşeye benziyor hakikaten.. İstanbul buluşması için; şahsen hafta sonu tercih ederim, çünkü önümüzdeki hafta-Çarşamba gününden itibaren hafta içi çalışıyor olucam..:-\
Emine'cim, öncelikle Ceylin'imin ilk adımları hayırlı uğurlu olsun..:flowers: Biri çok hoş bir dilekte bulunmuştu, kimdi hatırlamıyorum ama çok etkilenmiştim.. "Rabbim gelinlikler içinde yürüdüğü günleri de görmeyi nasip etsin inşaAllah.." :( Tatil fotolarınız da çok ama çok güzel, benim de favorilerim uyuyan ve güneşlenen kuzu!.. Gerçi bütün fotoları birbirinden tatlı ama bu ikisi duble sevimli! :D 41 kere maşaAllah yavruma..:nazar:
Meltem'cim, Belemir'in de süpermarket fotolarını yüzümde kocaman hayranlık dolu bir gülümsemeyle seyretmiştim.. MaşaAllah ay yüzlü kızıma..:nazar: Sen de çok güzel bir hamile(!) annesin Meltem'cim, her fırsatta kendine haksızlık etmeyi bırak artık lütfen.. "Baray" adı değişik, ama hoş gerçekten.. Kimi isim sürekli tekrarlanıp kulağa yerleştikçe güçlenir yarattığı etki.. Bu da öyle galiba..:) Ben "Baran" ı da çok severim.. Benziyorlar zaten..;) Öksürüğünüz umarım önemsiz birşeydir, iyi haberlerle gelin inşaAllah..:-*
Jbdun'cum, hoşbulduk canım..:-* Çok geçmiş olsun, hastalanmışsın.. Şimdi iyisindir umarım.. Mavişimin (geçmiş sayfalarda kalan) fotoları çok şekerdi..:nazar: Çok büyümüş yaa.. Daha sık ve daha çok koy lütfen fotoğraflarını kuzunun, bizi bu güzellikten mahrum etmeye hakkın yok! :caca: :tongue3:

Bunları bi yollim, devam ediciim....