EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

meltemk

Goncacim sagoll bu gebe arkadasina cevap yazmissin :flowers: Bak soyleyince sevdin di mi sende :aferin: Hepiniz soyleyince cok seveceksiniz, hatta oglunuz olunca "Meltem yaa biz de Baray koyabilir miyiz" diyeceksiniz :toothy10:






jbdun

tubacım senin de dediğin gibi bu saatten sonra yürütece gerek yok bence de, bi de kullanacağın ne kadar süre ki :icon_scratch:
ben de ecrinin eline ses yapacak şeyler veriyorum, kaşık , çaydanlık kapağı falan, tepsi, onları vurup oturuyo yerde. Mama sandalyesinde tutmuyorum pek, çünkü hep yere düşürüyor.
ecrinin tırnaklarına baktım bahsettiğin gibi tırtık yok canım, düz...
kapılar için de kitli tutsan?


goncacım selam canım, iyi olduğunuzun haberini verdin ya yeter  :k06: bize de daha sonra yazarsın, alınmadık yaneee melteme cevap verdiğin için  :tongue3:


sağol meltemcim, bi de dr görsün bakalım belemiri neler diycek :dontknow:
demek şimdiden başladın dönememeye :-ooo :k06:

estim

öncelikle herkesin Miraç kandilini kutlar. iyi kandiller dilerim  :amin:

gülaycım kusura bakma ben seni atlamışım cevapta. geçmiş olsun canım, umarım dr'un verdiği ilaçlarla en kısa zamanda atlatırsınız  :amin: kilosunada   :nazar:

fatmacım ben oğlan uyuduğunda yaızyorum  :laughing7: ev temizliğini dersen k.valdem yapıyor genelde ;D timura bakmak evi temizlemekten daha zormuş  :toothy10: oğlanın kolları ve ellerinin üstü çok terliyor, şıp şıp su akıyor. normaldir diye düşünüyorum ben havalar sıcak  :sunny:

meltem geçmiş olsun canım tekrar

tubi ben oğluma yürüteç kullandık ama biz biraz mecburduk. şuan almanı tavsiye etmem, çünkü yürütece alıştığında (1 hafta içinde alışıyorlar) istedikleri yere gidiyorlar  :-\ kapıyla oynamak istiyorsa uzanarak genede oynuyor (benim oğlan öyle yapıyordu) jbdununda dediği gibi ilgisini dağıtaç mutfak eşyaları falan verebilirsin. biz uzun süredir yürüteçi mama sandalyesi olarak kullanıyoruz (oyuncaklarını çıkarttık) :toothy10:




estim

söylemeyi unuttum
havalar soğumadan buluşmayı yapalım  :muzz:

ndorukk

Herkese selam uzun bir aradan sonra yine aranızdayım
didime gittik tatilimiz çok güzel geçti geçen hafta döndük
doruk un dişleri 4 e çıktı artık tay tay durmaya başladık yavaş yavaş
inşallah  yaşına girdiği zaman yürür benim yakışıklı oğlum
bu arada herkesin miraç kandili mubarek olsun

meltemk

Inanilmaz yogun ve yorucu bir gunden sonra pestilim daha da cikmis vaziyette bir bye bye diyeyim :wave: Bugun haksiz kazanc elde etmedim, ve cok calistim :aferin: Cok da yoruldum. Simdi 2. mesaiye eve gidiyorum :suclu:

Aksam yine girerim belki. Haftaya 3 gun Ingilteredeyim yazamam herhalde... Siz bol bol muhabber edin ben donunce okurum ::)

Kuzu yemegini bugun de yememis sanirim dere otunu sevmedi :'( Yarin baska bir mama ile bakacagiz duruma.





jbdun

iyi akşamlar kızlar, nerelerdesiniz, pek yazan olmamış :dontknow: :dontknow:
neyse artıkın, biz de 3e doğru çıktık babamızla ve yeni eve geldik sayılır, güzel bi zaman geçirdik işte ailecenek :k06: :love9:

ndorukk hoşgeldin, biz de didime gitcez de bi türlü eşimin işlerinden olmadı, annemler ordalar.
doruğa da maaşallah, inşallah yaşında yürümeye başlar.

meltemcim tebrikler haksız kazanç elde etmediğin için :icon_thumright: bugünkü ücretin hakkın :aferin:  belemir bugün de yemeğini yemediğine göre herhalde dereotundan , ben de pek sevmem onun tadını ama yerim yine de ::)

bahar_tuğra

10 Ağustos , 2007, 20:48:57 #8332 Son düzenlenme: 10 Ağustos , 2007, 20:50:38 bahar_tuğra
MİRAÇ KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN. İYİ KANDİLLER :k06:

tubi

Meltemcim valla bende farkettim hatalari  :icon_scratch: ,nasil omussa  solediklerini harfiyen yerine getiriyorum seker sanirim teknik bir olay var bende problem olamaz yani  8)  :occasion5: .Dur bir deneme daha yapiim  :-ooo Aslinda bir ara zaman buldugumda yani bir cumleyi bu ikonlarla yazmak istiyorum nasil olur acaba  :icon_scratch:
Biraz evvel eve geldik ,bugun ogleden sonra yuzmeye gittmistik.Larayi suya bile batirdim  ;D korktu tabii,daha evvel hic basini suya sokmamistim sasirdi zavalli  :laughing7: neyse cabuk toparladi da cap cap vurmaya devam etti.neyse geldik eve yemek yedik,onada bu aksam cuma diye odul olarak muhallebi verdim,daha dogrusu suanda babasi yedirmekle mesgul.
Yurutecten vazgectim Estimcim arkadasimlada konustum ,Lara cikar ondan  yada bir oyana bir buyana savrulur dedi.30 kaat cepte kaldi..Tecrubelerini yazdim bir tarafa saol..
Tirnak olayi valla kotu gitti galiba sadece bizde var,ben biraz APTAMIL 3 olayini arttirayim 400ml veriyordum,emziriyorum diye.200ml ogleden sonraya  ekleyeyim bari.
ndorukk sende hosgeldin,Allah icine sindirsin tatil iyi olmustur tabii..
Meltem bak simdi receten su sekil,
1/Calpol 2/Nurofen 3/Medised  hissettin mi soguk alginligi geliyor hemen Calpol veriyorsun durmasini sagliyorsun,baktin baslangici yakalayamadin nezle grip durumlari sozkonusu Nurofen veriyorsun(biraz daha kuvvetli), Medisedi ise  eger burnu tikaliysa ve gripse  sadece aksamlari rahatlatmasi,rahat nefes almasi ,misil misil uyumasi  icin veriyorsun.Miktar olarak artik buyudukleri icin 5ml. olarak verebilirsin,ne kadar sure ve aralikta uzerlerinde yaziyorzaten.Gecmis olsun tekrar.  :icon_thumright:
Fahri Op. Dr. Tuba
Mez. Microsoft Internet Exp. Tip Fakultesi 2006-2007


jbdun


tubi

Dun Tunanin resimlerine bayilmistim, bugun bende Larayi cektim meyve ve yogurt yerken,cok eglendik beraber.  :hungry:

[eklenti yönetici tarafından silindi]

jbdun

tubacım yürüteç konusunda en doğru kararı vermişsin :icon_thumright:
400ml veriyomuşsun ya aptamili, ne zaman o kadar çok veriyosun? bi de 200ml daha verecekmişsin?

ben sadece akşamları muhallebi yaptığımda veriyorum 150ml, o da her akşam değil  :icon_scratch:

jbdun

lara hanıma da pozlarına da koskocaman  :nazar: :nazar: :nazar:
sen çilek de vermeye başladın mı tuba, ben daha başlamadım
bi de ne güzel öyle vermişsin meyveleri önüne yiyo, ben daha ona cesaret edemiyorum ya, takılır boğazına diye :sad1:

Tebessüm :)

KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN ARKADAŞLAR

bizim pc virüs saldırısına uğradı, format atıldı. giremedim bugün nete.

meltemcim bakalım ne diyecek dr bu akşam. inşaAllah kısa zamanda geçer öksürüğü kuzunun.isim konusunda tabiki en güzeli senin içine sinmesi, belki ilk kez duyduğumuz için garipsedik biz. :dontknow: eşinin adı ne? ilginç yazmışsın da..

tuğba tırnaklardaki köşeli yapıdan mı bahsediyosun? yağızda da var sanırım, yarın bakarım. benim tırnaklarda da var, vitamin eksiğiyle bir alakası olduğunu sanmıyorum ben. günde 400ml mama veriyomuşsun, bir de emziriyosun, kalsiyum eksikliği olmaz bu kadar süt alınca. içini ferah tut bence. :icon_thumright:


burcu-emir

ayşegülcüm virüszede olmuşsunuz geçmiş olsun  :flowers:
tuğbacım kızına kocaman  :nazar:  :nazar: :nazar:  çok tatlı maşallah,ayrıca mama sandalyesine de bayıldım.bende bu aralar mama sandalyesi incelemelerine başladım,malum 2,5 ay sonra bize de lazım olacak.
kıdemli anneler sizce hangi mama sandalyesi daha iyi  :dontknow: bizim oğlan biraz haşarı,ona uygun konforda bişey bulmam lazım.herşeyi beğenmiyor kolay kolay.babası salıncak aldı,ilk gün kahkaha atıp yattı,2.gün yatırınca ağlamaya başladı.aynı kabusu mama sandalyesinde de yaşamak istemiyorum.bana bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.