EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

meltemk

Eminecim hosgeldin. Valla bu Ceylin'i iyice cadi olmus :occasion5: :occasion5: Sac cekmeler, vitrini bosaltmalar... Yaramaz kizimiz bizim.

Canim onerin icin sagol. Ama sorun su ki devamli aglamiyor. Zaten oyle olsa fiziksel bir sorunu var diyecegim. Uyaniyor uyuyamiyor gel beni al diye mik mik yapiyor. Alinca kucagima gayet iyi. Sonra yatagina koyuyorum yine iyi. Gozlerini kapayip emzigini emip uyku pozisyonu aliyor. Dalmaya calisiyor. Biliyorum yanindayim cunku. Ben de sessizce beni gormedigi bir koltuk var orada oturuyorum. 15-20 dakika boyle. Sonra dalamadigi icin aglamaya basliyor.

Bilemiyorum. Cok arkadasim dis diyor. Ama ne kadar surecek bu boyle yaa :y25: :y25:

Artik bebek de olunca ben bir hemsire kiyafeti giyip butun gece odadan odaya dolasirim :hieyt: :hieyt:






jbdun

emine tarif için tşkler,
pirincunlu bazen yiyor, bi günü bi gününü tutmuyor ki  :dontknow:
nasıl yapsam da emzirmekten vazgeçirsem acaba? :honk:

meltemk

31 Temmuz , 2007, 14:43:05 #7967 Son düzenlenme: 31 Temmuz , 2007, 14:45:57 meltemk
Size biraz Belemir fotosu gondereyim....

[eklenti yönetici tarafından silindi]





meltemk

biraz daha...

[eklenti yönetici tarafından silindi]





şerife Berat

 meltem balamır harıka çıkmış resimlerde sende öylesin tabi gülen yüzün hiç bozulmasın tatlım  :nazar:

jbudun farumun muhtarı gıdermi hiç habersiz biyere dimi canım  ??? ya bazı geceler berat da huzursuzluk yapıyo emmek ıstıyo yatagına  yatırır yatırmaz basıyo yaygarayı cıldırmak uzereyken emzık aklıma geldı 10,5 aydır almadıgı emzıgı o geceden ıtıbaren almaya başladı sende dene ecrin kullanmıyorsa  :laughing7:
tatıl fotolarımızı koymayı unuttum yawwww :suclu:

 emine vitrin mitrin ortadan kalkıyo hihihi hiiiii daha ali berat salona el atmadı daha dogrusu odanın kapısını kapalı tutuyorum ama delik kose ne varsa gırmeye çalışıyor henüz çekmeceleri kariştırmaya başlamadı amaaaaaaaaaaa arabanın kapısı açıyor dikkat edin kızlar kılıtlı tutun kapınızı  bunların yapmayacagı sey yok  :-ooo

 dilekcim hoşgeldin,nereye gitmiştiniz tatile ? umarım ii geçmiştir  tatilin hıranur u da benım için öpüver  :opucuk:

jbdun

meltem maaşallah belemir kuzusuna, çok ama çok tatlılaşmış :nazar: :nazar:
dişleri de artık iyice belirginleşmiş :nazar:
en çok da son gözlüklü resmine bayıldım, allah nazarlardan korusun minişi :amin:
babaya pek benzetemedim ben :)



şerifecim emziği de almıyo denedim ::) neyse sen de yarın koy fotoları, bugünlük affettim :tongue3:

meltemk

31 Temmuz , 2007, 15:04:00 #7971 Son düzenlenme: 31 Temmuz , 2007, 18:04:30 meltemk
Serife ve Jbdun teyzelerimize cook mersi :flowers: :flowers: Ama Serife teyze artik ismimi dogru soylesin diyor Belemir !!! ONa gore Serifecim, kusecek yoksa kizim.

Yok Jbduncum pek babaya benzemiyor.

Ayy bunlari soyledikce ikinciyi dusunuyorum. Cok heyecanlaniyorum yaaa. Ne olacak acaba??? Ay nasil sabretmisim Belemir'de... Bir de simdi yine ayni heyecanlar. Saglikli olacak mi, dogum nasil olacak, ne zaman nasil sancilanacagim, kac saat surecek :k02: :k02: :k02:

Bir de Belemir'in dogumdan sonra hastaneye ilk geldigi zamani dusunuyorum da nasil heyecanlaniyorum gozlerim doluyor. Ne yapacak merak ediyorum. Belemir'i hastane kapisindan minik minik yuruyerek girerken dusunemiyorum :amin: :amin: Allah'im insallah saglikla o gunleri goruruz.

Ben bugun iyiye geyigin dibine vurdum farkindayim...





ponçik

Meltem şimdi heyecanlarını anlattıgını okuyunca ben bile heyecanlandım, tekrar Eylüşümün doğumunu hatırladım
dün validemi hastaneye götürmüştük kontrol için , doğumhanenin kapısında 6-7 yaşlarında bir kız çocuğu, kapı açıldı , annesi sedeyede " anneciğim bebeği gördüm çok güzel " dedi, ayyy nasıl duygulandım anlatamam  :y25:
uyku probleminiz inşallah düzelir, atak haftası olmasın, Eylülün huysuzlukları genelde ya atak haftasıda,ya dişte, yada ateşi varken ortaya çıkıyor  :tongue3:

Jbdun, o şarkı nihat doğanın ilk çıkış şarkısıydı değilmi  :ehi: ben de ozamanlar radyoda Dj lik yapıyordum söylemesi ayıp ... yeteneklerim burcumdan dolayı heralde  :-[ teraziyim de  ::),

ah Şerife aaaah  :caca: bak bekliyoruz fotoları ona göre

Emine önerin için sağol ama başka alternatifim yok maalesef, oturma düzenini mimar ayarlamış , çoook (!) becerikliymiş kendileri  :violent1:

slm Dilek hoşgeldin , tatil nasıl, sen nasılsın ,Hiranur nasıl  :hello:

Şeyda Eylülün vajinasında yapışma olmuş, normalde her kontrolde bakardı içine, bende hep merak ederdim, hatta bir iki kere kremli fılan kalmıştı, utandım  :suclu: neyse bugün tekrar bakacak bakalım ne diyecek, genelde kız bebeklerde (o linkte yazanlara göre ) ıslak mendil,pişik kremi,bez vs..vs. sebeplerden olurmuş. bizimki neden oldu bakalım bugun öğreneceğiz inşallah

Meltemin dediği gibi giremedim bugün  :laughing7: şimdi 2 dk.fırsat buldum da girdim aaa bu arada Belemir çoook tatlı çıkmış resimlerde maaşallah  :nazar: annesinede babasınada  :nazar: Allah ayırmasın minik kuzuyu da tabiki  :-[

Fatmacım sana bişey yazacaktım ama neydi yaaaaa  :suclu: tüh aklıma gelirse yazarım yine
heh hatırladım bowling dedin ya ...ben bowling oynamayalaı seneleeer oldu sanırım
acaba diğer istanbul buluşmasında bi bowling turnavasımı ayarlasak  :hello2:

Zehra
yeni makinanız hayırlı olsun , bol bol küpeli Ravza resimleri bekliyoruz canım
bu arada hiç kulak çekiştirme durumları oldumu Ravzada ... hani göre bizde bi girişimde bulunalım küpe için  :love9:

ben şimdilik çıkıyorum , görüşürüz yine



Emine

Meltemcim Belemire maşallah bayağı insan içine de çıkıyor çocuk nazar değimiş olabilir bence bu gece huysuzlukları falan.Allah nazarlardan saklasın  :nazar:
Jbduncum bence göğsünün ucuna acı biber sür, bak bakalım bi daha istiyo mu  :tongue3: Ben gözümü kararttım iyice  :k06:  :k02: Şaka bi yana emzirmezsen napıyo ?
Şerifecim biz zaten salona taşınmıştık Ceylin hanım rahat etsin diye.Vallahi tüm evi ona göre yeniden dizayn ettik.Eşyalar birer ikişer gidiyor evden yakında dımdızlak kalıcaz bu gidişle  :ehi:
Goncacım  güle güle yarın görüşürüz  :hello:

Tebessüm :)


Lily Wonka




Tebessüm :)

ohhhhh.gözdecim bugün yağızın tahlillerini yaptırdık. kan tahlilimizin sonuçlarını yazıcam sana bi bak nolur. dra faksladık, o bize dönücek ama ben delirecem. bak yazıyorum, yüksek ve düşük olanları yazıcam sana. ne 26.9
ly% 61.2 çok yükesk bu korkuyorum
ba 0.3
ne1.7
ly# 3.9
rbc 4.25
hgb 11.4
hct 32.2
mch 26.8
diğerleri normal sınırlarda görünüyo. szideki tahlillerde vardır normal değerler. bi bak da değerlendiriver. bu ly% nedir ve neden bu kadar yüksek!

Lily Wonka

Eğer sizinki de bizimki gibi hemogram'sa, ki sanırım öyle,

Bizde LYMPH% (lenfosit oranı) şeklinde bir değer var ve yüksek: 65.6 (referans aralık: 16.0 - 56.0  )
Bunu ben bizim doktora sordum ve hiiiiç önemli olmadığını söyledi, ben de aldırmadım.. Öyle diyorsa öyledir.. Sanırım akyuvarlarla ilgili bir değer bu..:icon_scratch: Vücutta küçücük bir enfeksiyon bile olsa yüksek çıkıyor olabilir..?!



Lily Wonka

Diğer değerleri de karşılaştırdım; üç aşağı beş yukarı Hira'nınkilerle aynı! :icon_thumright:

Yalnız Yağız'ın demir durumu Hira'ya göre daha iyi, sonuçlardan anladığım kadarıyla..::)
Derhal gidiyooorrr, bu cadının ağzına huniyi dayıyoooorrr ve bir kavanoz pekmezi boca ediyoruuuuuuummm!!! :cildir:
:ehi: :toothy10: :k06: :toothy10:



Tebessüm :)

gözdecim çok sağol canım, dr aradı şimdi ama sizin drun da aynı fikirde olması içimi rahatlattı. bu yeni başladğımız dr. aynı dairede 2 çocuk dru olarak çalışıyolar, bizim gittiğimiz hasan bey, diğeri seçkin bey. bizi seçkin bey aradı şimdi, değerler normal fakat az bi kansızlık var, önemsenecek derecede değil, demir damlasına devam dedi. o yüksek değeri sordum, çok yüksek, korktum dedim, korkulacak bişey yok, verilen normal değerler yetişkin normal değerleridir dedi, biliyodum zaten öyle olduğunu. netice, endişelenecek bişey yokmuş. şimmdi oynayabilirim işte  :occasion14: :occasion14: :occasion14: :occasion14: :occasion14: :occasion14: :occasion14: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :k02: başım döndü, çok oynamaktan herhal :laughing7: