EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

Tebessüm :)

gözdeeeem, komleksin olmadığını bildiğim/ hissettiğim için yazıverdiydim ;D  ve tabi bir de dediğin gibi bu, yazım hatası yapılmaması gereken bir isim olduğu için, naçizene...yoksa ben de bayaaa bi yardırıyorum yazarken... hatta ne yazıkki sizin ve bebeklerinizin isimlerini yazarken de büyük harf kullanmıyorum, bunun için de ayrıca affınıza sığınıyorum arkadaşlar.... bu konu tamamdır??! acabaaaaaa, gelinlikli resmini koyacak olabilir misin?? ;)

aslıcım teşekkür ederim canım. seni ve defnemi öpüyorum. :-*

jbdun hatun hoşlar geldin sefalar getirdin. :opucuk: insanın evi gibisi yok dimi? e hadi artık resimleri bekliyoruz. :caca:

Tebessüm :)

24 Temmuz , 2007, 00:52:27 #7756 Son düzenlenme: 24 Temmuz , 2007, 00:54:15 ayşegül
amanıııın nasıl da unutmuşum. :BangHead: şeyda ve kuzusu melis alaraya da kocaman maşaAllah :nazar: kuzucuk pek bi güler yüzlü, maşaAllah çok yakışıyo gülmek. :opucuk: demek bi tatil daha düşünüyosunuz, bence düşünmeyin işi fiiliyata dökün. o kadar yalnız kaldın, bunaldın, hakkındır derim ikinci bir tatil. oooooh sefan olsun. :opucuk:

seyda

Aysegülcüm,
merak ettim Yagız rahatsızmı neden idrar kültürü yaptırdınız yine :icon_scratch: eger öyleyse gecmis olsun canım. sünnet mi olucak o kadar cok sey yazılmıs ki okuyamıyorum hepsini ::) kocis gittikten sonra söz bu kadar devamsızlık yapmıyciiim :suclu:

havalarla aranız nasıl? ben bikac gündür kuzumu gündüz uykularında bezsiz uyutuyorum. valla bu sıcakta ben öyle bi bezle dolassam napardım diye düsünüp acıyorum kuzuma. carsafın altına bi alt acma bezi koyuyorum zaten farkettimki uyurken cis yapmıyo Melis Alara. annemler eve ve ciftlik evine klima taktırmaya karar verdiler :muzz: :hieyt: süekli olmasada arada bir acmak bile yeter nefes almak icin. Yesilköy deniz kıyısı ve deniza baya yakınız ama buna ragmen o esintiler bile yetmiyo Allah sehrin ta göbeginde oturanlara sabır selamet versin biz nerdeyse sahilde yatıcaz 12 den 1 den önce girmiyoruz eve.

neyse herkeze iyi geceler :sleepy1:

Lily Wonka

24 Temmuz , 2007, 02:09:48 #7758 Son düzenlenme: 24 Temmuz , 2007, 02:15:07 Gözde
Ben geldiiiim!..

Şeyda'cım, hazır mesajını görüp hatırlamışken, fotoğraflarınız çok tatlı çokkk..:nazar: ve kesinlikle baştan çıkarıcı, baktıkça insanın pılısını pırtısını toplayıp bi koşu tatile çıkası geliyor..:ehi: Ben özellikle kuzunun havuz sefası fotosunu çok sevdim, özlemişim tatlı kızımın tatlı yüzünü..:love9:

Meltem'cim, sana da mesajını okumama rağmen yazmayı unutmuşum ben, iyi mi.. Şööle iki patlatiim kafama da aklım başıma gelsin..:caca: Belemir'in tüm cimcimeliklerine kocamaaannn bi maşaAllah annesi..:nazar: Demek sizin de gece uykusuyla başınız dertte.. Allah yardımcınız olsun, ne diyeyim.. Yalnız, bizim problemin sıcaklardan kaynaklandığından eminim ben.. Klima da nasıl olsa kısa bir süre sonra taşınıcaz diye almıyoruz.. Velhasıl, sıcaklıklar mevsim normallerine dönsün diye dua etmekten başka birşey gelmiyor elimizden..:'(

Alıntı yapılan: ayşegül - 24 Temmuz , 2007, 00:49:34
gözdeeeem, komleksin olmadığını bildiğim/ hissettiğim için yazıverdiydim ;D   ve tabi bir de dediğin gibi bu, yazım hatası yapılmaması gereken bir isim olduğu için, naçizene...yoksa ben de bayaaa bi yardırıyorum yazarken... hatta ne yazıkki sizin ve bebeklerinizin isimlerini yazarken de büyük harf kullanmıyorum, bunun için de ayrıca affınıza sığınıyorum arkadaşlar.... bu konu tamamdır??! acabaaaaaa, gelinlikli resmini koyacak olabilir misin?? ;)

Her iki bold için de: hislerinde yanılmamışsın..::)

Neyse ben artık işe koyuliim, zira daha eklemem gereken bir albüm dolusu foto var..:k06:





Lily Wonka

Aşağıdaki tüm fotolar tatilimizin ilk haftalarında çekildi, yani Hira aşağı yukarı 8.5 aylık..

1. ve 2. fotolar : divan güzeli Hira..
           3. foto : ninesi (anneannem!) ve Hira..
           4. foto : denize giremeyen ve kıyıdan denizdeki insanları seyreden ödlek Hira..

[eklenti yönetici tarafından silindi]



Zara82

hayirli geceler cümleten

Özlemcigim, disiniz simdiden hayirli olsun.....cok zor oluyor gercekten ....Ravza nin her dis geldiginde uyku düzeni bozuluyor

Gözde, ben kres ve anaokulunun farkli seyler oldugunu bilmiyordum...Benim yazdirdigim anaokulu oluyor o zaman....yani Ravza 3 yasina 2 ay kala baslayacak insaallah..

Meltem, Belemir biraz rahatsizmis...gecmis olsun...Canim bu huysuzluklari belkide distendir. Kadin doktoruna bir daha ne zaman gideceksin? BIrde senin su piknik olayi vardi...düzenledinmi onu? Yoksa yazdinda benmi kacirdim?

Aysegül, canim sonuclari alir almaz haber ver bize...Insaallah iyi gelir.

Gonca...yemek tariflerini diger forumda gördüm anacim...pek bi hamaratlisin  :hungry: Eylül nasil oldu?

Jbdun, Ecrin kuzumuzda iyice emekliyormus  :nazar: ...

Seydacigim, resimler gercekten cok güzel cikmis...Allah nazarlardan saklasin...

Gözde, online sin.....bekliyorum resimleri...sabirsizlikla..elini cabuk tut yatacam  :laughing7:

Ayyy bende bugün bi temizlige giristim....dip köse temizliyorum bugün 2 odayi bitridim perdeleri filan yikadim....ama acayip yoruldum yaaa..yarinda devam..



Zara82

ayyyy bittim resimlere.....bu ne güzellik ya kocaman  :nazar:
Gözde, Hira kilo almis daha da tatli olmus.....2. resimde saclarina ve pabuclarina bayildim.....Anneannein gözlerine de  :nazar: (söylemeden gecemiyecegim)
son resimde cok hos ...helede o güneslik cooook güzel....kesin karar verdim Türkiyede bakacam bende ....

gece gece gözüm bayram etti....Ahhh bende kizimin söyle ayakta durmasini bi görebilsem....hic basamiyo yaa...Haftaya doktora götürecegim..



Lily Wonka

kız Zehra, dedik ya albüm yüklüyoss diye..:caca: bekle bakem accuh daa..:k06:
evet canımın içi, ana-okulu/yuva oliyi o, kreş diil..



Lily Wonka

24 Temmuz , 2007, 03:07:56 #7763 Son düzenlenme: 24 Temmuz , 2007, 04:00:07 Gözde
Zehra'cım, iltifatların için çok teşekkür ederiz canım.. Evet, Hira'nın -çok şükür- kilosu artık gayet iyi..:)
O 2. resimdeki pabuçlarımız Ayşegül teyzemizin (:love9:) hediyesi.. Tekrar teşekkür ediyoruz kendisine..:flowers:
Evet o güneşlikli simitler çok kullanışlı gerçekten, tavsiye ederiz..
Canım, sakın ha kafana takma bastıydı basmadıydı.. Zamanla olacak herşey.. Her bebeğin motorik gelişimi, farklı zaman dilimlerinde farklı bir ivme kazanıyor, bunu biliyorsun.. Ki büyük olasılıkla Ravza'cığım da bu sebepten, yani bir süredir dilsel gelişime konsantre olduğu için diğer alanlarda henüz atakta bulunmuyordur.. İçin rahat olsun lütfen..;)

neyse ben devam ediim..;D

(Bu fotolar da tatilimizin sonlarına doğru çekildi, yani Hira 9.5 aylık falan.. Şu anki haline en yakın fotolar bunlar!..)

               1. foto: bu çokkk özel bir kare işte (uyuya kalmışlar..) bab-ba sı ve Hira..
2. 3. ve 4. fotolar: balkonda bizimle birlikte balkon keyfi yapan Hira..



[eklenti yönetici tarafından silindi]



Zara82

Gercekten hepsi birbirinden güzel, Hira sanki babasina benziyor degilmi? Ne güzelde uyumuslar.....Ayrica tokalarinada bayildim...Allah nazarlardan korusun minik melegimi  :amin:

Benim kiz da az önce uyandi...emzirdim yatagina koydum, biraz pispisladim uyudu...BAktim uykusunun icinde gülmeye basliyor.....cok hosuma gitti...durup izledim..Canim kizim benim..

Gözdecigim haklisin....biliyorum aslinda her bebegin ayni olmadigini ama iste cevremdekilerde basimin etini yiyorlar...Bende diyorum Ravza baska alanlarda daha iyi diye, örnegin 6 tane disi var 7. si yolda... Yinede türkiyeye gelmeden bi doktora götüreyim...kilo alimini boynunu filan merak ediyorum birde bir kac sey sormam lazim...




Zara82

Gözdecigim bi kisa sorum olacak...su senin ticker dan yapmaya calisiyorumda....üye olmam gerekiyor degilmi? Ücretli filan degil dimi?



Lily Wonka

24 Temmuz , 2007, 03:46:53 #7766 Son düzenlenme: 25 Temmuz , 2007, 01:26:16 Gözde
Hayır Zehra'cım, ücretli değil, sadece üye oluyorsun..
Hira evet, ağırlıklı olarak babasına benziyor..
Boşver sen çevrendekileri hayatım.. Ayıp olmazsa ağzı olan konuşuyor diycem!.. İnan hepimizin çevresinde var o malum moral bozuculardan.. Sen annesin ve evet çocuğun için en iyisini ancak sen bilirsin! Bildiğini okuyarak yoluna devam et arkadaşım..:icon_thumright:  Ha ama doktoruna götür bence de Türkiye'ye gelmeden önce; son bi kez görsün, muayene etsin kuzuyu..;)


Son bir "şirinlik muskası Hira" fotosu ekliyor veeeeeeeeee,
bendenizin düğün fotolarına geçiyoruuuuumm (açıkken!..:: ne demekse bu da dükkan gibi :k06: tööbe tööbeee.. şimdi "tadilat nedeniyle kapalıyız" dermişim..:ehi: :toothy10:)

2. foto: "valla ne iyi yaptık da evlendik.." bakışı atıyoruz birbirimize..
3. foto: bu romantizmin sınırlarını zorlayan pozu fotoğrafçımız binbir ricayla bize verdirmiş ve sonrasında da bize hediye etmişti..:k06: dileyen sesli gülebilir..
4. foto: düğün gecesi.. ben ve beyaz atlım çalıp söylüyoruz konuklara..:love3:

(son üç fotoyu 24 saat sonra siliciim, bilginize..)

[eklenti yönetici tarafından silindi]



Zara82

ayyyyy Gözde Allah iyiligini versin.....ben 2. resime gülmedimde...son resime güldüm....senin ellerine  :toothy10: cok hos olmusun sekerim...Allah mutlulugunuzu daim etsin...



Lily Wonka

Alıntı yapılan: Zara82 - 24 Temmuz , 2007, 03:50:43
ayyyyy Gözde Allah iyiligini versin.....ben 2. resime gülmedimde...son resime güldüm....senin ellerine  :toothy10: cok hos olmusun sekerim...Allah mutlulugunuzu daim etsin...

;D Türk Sanat Musikisi icra eder gibi di mi? (halbuki iki yumuşak rock parça söylemiştik, bizim için özel olan..) Düğün gecesi ya, bütün gözler senin üzerinde.. Bir de çıkıp üstüne şarkı söylüyorsun!.. mahcubiyetten anacım mahcubiyettennn..::) :k06:
Mutluluk dileğin için de teşekkür ederiz bitanem.. Cümlemizinkini inşaAllah....
Yeni ticker ınız hayırlı uğurlu olsun..:D Hah şööleee, doya doya görelim Ravza'mızın güzel yüzünü ama değil mi?!



meltemk

Gozde, once Hiraya kocaman masallah, sonra esinle sana kocaman masallah :nazar: :nazar: Bence de sil bu fotolari nazar degmesin. Hira coook tatli olmus. Allah hep mutlu kilsin tum cocuklari anne babalariyla. Gozde bu arada acikken cook hosmussun valla, bana laf dusmez ama niye kapadin dukkani ;D Simdi de cok hossunda saclar gozlerle birlesince cok guzel olmus. Ben kapali kisileri genelde dogustan olmasada genç yastan kapali diye dusunurdum. Senin, Aysegul'un sonradan kapanmis olmasina cok sasirdim. Insallah TRye geldigimde bir bulusur sohbet muhabbet yapariz!!!!

Seyda tatilin iyi gectigine cok sevindim. Ama senin bu "2 yil okul tatili" beni kiskandirmiyor desem yalan olur. ben 2 hafta zor gittim geldim. Simdi soyle 3 ay annemlerde yazlikta kalip sefa yaptigimi dusunuyorumda :dontknow: :dontknow: Hayal gibi.. Sen benim yerine de tadini cikar. Diyorum seneye 2. cocuktan sonra istifa edip ben de 3 ay TR sefasi mi yapsam :D :D

Aslicim valla cimcime oluyor bu yavrular buyudukce. Ben de soyle iyice dillendigi gunleri bekliyorum....

Zehracim valla hayranim nasil bu kadar temizlik yapiyorsun minnosla. Hic kafana takma Ravza'nin basmamasini. Sanirim bu Avrupanin havasindan suyundan bizim hatunlar tembel oluyorlar :D Biliyorsun Belemir kuzusuda  bu konularda yavas ilerliyor. Hele biz de disde yok. Ama ben takmamaya calisiyorum. Belemir yeni yeni emekliyor, ve benim destegimle ayakta duruyor. Olur insallah hepsi olur. Allah baska dert vermesin.

Bu arada piknigi sormussun. Ben davetiyeleri falan hazirlamistim. Ama oralar esimle biraz dirdir yapinca gundemden dustu piknik. Gerci burada havalar o kadar kotuki  :'( :'( Dun butun gece yagmur yagdi. Birde herkes Agustosta tatile gidiyor, cok bir kimse olamiyacakti. Diyorum eger Eylul gibi havalr duzelirse, o zaman yapayim.

Bir de bizim evde yine insaat basladii. Uf uf bitmedi insaatlar. Bodrum katina oda, banyo falan yaptiriyoruz. Bakici oraya tasinacak. Yukarida da Belemir'e yeni oda, onun odasini da bebise yapacagiz. Su insaat bitsin yine isler var yani....

Jbdun hosgeldiniz evinize. ecrin'de kocaman olmustur artik. Babasini ozlemistir kuzu. Sen de simdi baslarsin kayinvalidenle gezmelere. Ee okullar na zaman aciliyor? Nedir senin planlar simdi? Kayinvaliden kendi evinde mi bakacak kuzuya, senin evinde mi??

Aysegulcum insallah iyi sonuclar alirsiniz. Yagiz icin dua edecegim. Bu sabah esime Yagizdan bahsediyordum. Hastaliktan soz acilmisti. Benim kuzumda hala tikali burun devam ediyor....

GOnca sen de simdi online olursun herhalde.. Evet senin yaninda kayinvalidenin olmasi iyi. Seni de takdir ediyorum valla. Cok olumlu bir hatunsun insanin kayinvalidesiyle birlikte oturup sikayet etmemesi ne super. Nazar degmesin diyorum :nazar: :nazar:

Biz dun geceyi daha iyi gecirdik. En son uykusundan 4:30 kalkmis ogledensonra. Aksam yemek + banyo+ sut ve 21:15 gibi yatti. gece boyunca sanirim 3 kere emzik verdim. Sabah oldu. Gece sut hazirlamamis olmamiza ragmen vermeden atlattik. Bilemiyorum ??? ??? Yarin onu bir Turk cocuk doktoruna goturecegim. Biliyorsunuz Isvicre doktorlarinin beni nasil baydigini. Insallah yarin ki adamcagiz iyi, en onemlisi beni anlayan biri cikar.

Neyse ben kactim simdilik. Yine ugrarim. Bugun musteriye gitmiyorum, ofisteyim. Oyle olunca devamsizlik oranim azaliyor ;)