EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

desree (Özlem)

Ayşegül gözünüz aydın Yağız patlatmış dişini ne duygulanmışsınızdır siz şimdi anne-baba olarak, demek ınınıı sinirlendiriyorsunuz küfür ediyo işte :ehi:
Gonca ben Eylül ün maam eeh diyen dilini yerim canım ya ne tatlı oluyordur ee çocuk sizi göremiyor iştesiniz size naz yapıyor bence huysuzluğu ondandır, Anita adaya gideceğim 1 ay yokum demişti Şerife ile biz msn den görüşüyoruz bazen biraz yoğunmuş işleri
Kızlar msn kullananları eklemek isterim ordan da muhabbet ederiz minişler fırsat verdikçe çok iyi geliyor insan yanlızlığını unutuyor
Bende Emine yi merak ediyorum :director:
Arzu tatilinizin iyi geçmesine sevindin fotolar süper Arda da çok büyümüş demek üstsüzler çoktu :honk:


Allahım;değiştirebileceklerim için güç,değiştiremeyeceklerim için sabır, her ikisi arasındaki farkı anlamam için akıl ver

Zara82

Pinarcigim, size simdiden bol eglenceler diliyorum, keisn iyi gelecekler...bu kisa tatil Nehir e ve sana..

Aysegül, Yagizin disi gelmis  :wav: :occasion16:coook sevindim....Benim kizin disinde o tür kanama olmadi canim ve disleri beyazdi..Ravza ninda özellikle üst disleride ciktiktan sonra cenesi düstü...hic susmuyoo...hele bir müzik caldigini görsün eslik etmeye calisiyor..

Özlem, Selim  :nazar: coook büyümüs annesi...Allah nazarlardan korusun...

Aslicigim, bende dogum gününü kutluyorum....Allah sevdiklerinile daha nice saglikli yillar gecirmeni nasib etsin.. :amin:

Arzu, Arda beyin fotolarina hayran kalmamak elde degil...koca erkek gibi cikmis masaallah....sana da zorluk cikarmamis ne güzel...darisi benim basima..

Emine yi bende merak ediyorum gecen msn de görmüstüm ama yazmamis buraya....birde Sevde ne yapiyor acaba yaa :director: :director: :director:

Kizlaaaaaaaaarrr, bilin bakalim ne oldu bugün..?? Düsenler kervanina Ravza da katildi....Aman Allahim kimsenin basina vermesin....sabahleyin yanima aldim...benim yanimda devam uyusun diye...kolumla oynuyordu ...babasida ise gitmek icin hazirlaniyor.....onun düsebilecegi tarafa yastik filan koydum (hep koyuyordum) ..sonra bir TAAKKK sesiyle uyanmisim...hersey 5 dakika icinde olmus....ben uyuya kalmisim...oda o yastiklarin  üstünden nasil gitti anlamadim.....yavrum NAsil agladi icini ceke ceke hic bu kadar aglamamisti .....klulak deldirmede bile bu kadar aglamadi.....hemen gittim yüzünü filan yikadim gezdirdimde sustu....Ama benim elim ayagim birbirine dolandi....cok zor birsey ...paylasayim dedim...

Benim de dün babam türkiyeden döndü bugün onun ynaina gidecegim pazar aksami geri gelecegim....yalniz oldugu icin yardima gidiyorum...merak eden olursa hani  ;D



Lily Wonka

Ayşegül'cüüüm, tebrik ederim boncuğumun ilk incisini..:hello2: Devamı da üzmeden, acıtmadan, ağlatmadan kuzumu gelir inşallah.. Canım ayrıca morarma, kanama falan olup olmadığını sormuşsun; bizde üst orta kesicilerden bir tanesinde morarma oldu ama kanama olmadı, ama olabildiğini biliyorum, tasalanma yani..;)
Yadırgama konusunda ise abartılı bir tutum içine girmeden kucağına almak, sakinleştirmek bana yanlış gelmiyor ama öte yandan yabancıladığı kişiyle bir araya getirip kaynaştırmaya çalışmak gerektiğini de düşünüyorum; oyun, oyuncak, v.s. yardımıyla.. Yani, "yadırgadı bi kere, artık naapsan olmaz.." diyip eteğine yapışmasına izin vermek doğru değil bence.. Yabani olur çıkarlar sonra başımıza Allah muhafaza!..:k06:

Gonca'cım, Eylüş hakikaten pek keyifli görünüyor oyuncağıyla, güle güle oynasın güzel kuzucuk..:-* (Eylül'ün tepesindeki saçlar kıvırcık mı, bana mı öyle geliyor acaba..?!) İş konusunda da Rabbim gönlüne göre versin tatlım, dediğin gibi senin için hayırlısı neresiyse orası olsun..:amin: İnsanın iş yerindeki huzuru ve mutluluğu çokkk önemli çünkü..

Aslio'cım, öncelikle akıllı kızımın ballı parmağından azıcık ısırıyorum izninle.. Maaşallah kuzuya, daha neler yapacak neleeer, bekle bak sen annesiiii..::) İyi tatiller bu arada canım, inşallah harika geçer.. Gökçeada'yı çok iyi bilirim ama Bozcaada konusunda bir bilgim yok.. Sadece çok güzel olduğunu duydum o kadar, keza Assos'un da..

Aslı'cım, maaşallah tavşanıma, ayaklanmış ha..:) :nazar: Şimdi siz asıl bundan sonra görün komediyi.. Artık bize iki günde bir yazarsın; "bugün de şunu yaptı, koptuk valla babasıyla.." diye..:D

Zehra'cım, naapalım, kısmet değilmiş..:-\ Kalpler bir ya, asıl önemli olan o..:love9: ;)

Özlem'cim, 41 kere maaşallah Selim'ime..:nazar: Ayşegül'ün dediği gibi, ağız, burun, kaş, göz.. Rabbim övmüş yaratmış.. ki bebekken böylesine yakışıklı, cazibeli; ileride nasıl olur düşünemiyorum artık..::)
Mısır nişastasını biz denedik canım, işe yarıyor..:icon_thumright: Sulu-kuru, iki yöntemi de tavsiye edebilirim ama kuru olan şekli bana -doğal olarak- daha pratik geldi; duştan sonra pudra gibi uyguluyorsun isilikli bölgelere, o kadar..

Ha bu arada canlarım, emin olun Hira'nın fotolarını koymak için ben de sabırsızlanıyorum, amma ve lakin bizim pil-şarj aleti kırıldı :-\ (elimizdeki şarj edilebilir pillerin şarjı yok, normal piller de çalıştırmıyor makineyi..) ve bu nedenle makineyi açıp bilgisayara aktaramıyoruz fotoları.. Bu hafta sonu söz inşallah..

Ben bu mesajı yazarken arada yemek yapmak, Hira'yı beslemek, salonu toplamak gibi aktivitelere de zaman ayırdığım için 9 mesaj daha gelmiş normal olarak..:k06: Şunu bi gönderiim onları da okiiciim hayırlısıyla..::)



Tebessüm :)

zehracım çok geçmiş olsun ravzama :sad1: şükür bişey olmamış. uf olan yerlerini öpüyorum :-* dönebiliyo artık ravza dimi? diş tebriği için de teşekkür ederiz canım. :-*

gözdecim biz ilk başta abarttık tabi babasıyla işi ama sonradan hafiften kendi haline bırakarak hallettik çok şükür o günkü yadırgama olayını.biz dışarı filan giderken ve dönerken apartmandaki hayranlarına öyle boncuklar dağıtıyoki, rengarenk. :D yağız çok iyi anlıyo karşısındaki insanın samimiyetini/ samimiyetsizliğini ve bu benim çok hoşuma gidiyo. yani o günkü yadırgama işi karşı tarafın samimiyetsizliğinden kaynaklanıyo zannımca..inci tebiriği için teşekkür ederiz teyzesi, yağızım ellerinden öper. :D

özlem teşekkürler canım.yaa işte öyle kızıyo beyimiz, valla çok kızdırmamak lazım, yoksa daha neler der merak ediyorum, ya da düşünmek bile istemiyorum diyeyim. :D

Zara82

evet canim bayadir dönüyor firil firil...yuvarlanarak gitmek istedi heryere gidiyor ama emeklemiyor iste...birde ayaklarinin üzerine basamiyor daha...tembel kizim benim...



aslı

Adaşım doğum günün kutlu olsun   :flowers:  . iyi tatiller diliyorum bol bol eğlenin.

Ayşegülcüm biz biliyorduk dişleri bugün göreceğini ondan hemen kutlamıştık  :k06: . Yağızın dişleri hayılı olsun. Dişleriyle ısırıp ısırıp mamalar yesin. Şu boncuk dağıtma işini bliyorlar bu veletler nasıl dikkat çekeceklerini doğar doğmaz mı öğreniyorlar  :dontknow:  :D

Arzucum sizde bir güzel dinlenmişsiniz. Arda'da üzmemiş annesini. Bu arada Arda çok yakışıklı olmuş yakında O'nun peşinden de koşar kızlar  :) Can meme konusunda ihtisas yapmış desene  :ehi: .

Zehracım Ravzacık düşmüş kıyamam ben ona. Acıyan yerlerini öpüyorum.

Gözdecim alın arık şu pilleri  :caca: bizi bal bademin fotrolarından mahrum etmeyin artıkın  :-*

Gonca Eylüşüme  :nazar:  :aferin: . Büyümüştü yemeğin yemek için nereye gideceğini , uykusu gelince nereye gideceğini öğrenmiş  :alkış:








Lily Wonka

20 Temmuz , 2007, 16:40:22 #7701 Son düzenlenme: 20 Temmuz , 2007, 17:12:40 Gözde
Evet Ayşegül'cüm, kesinlikle çok iyi ayırdediyorlar yapmacık sevenle içten seveni.. Ben de Hira'da bunu defalarca test ettim..;)  Bu arada yeni çıkan dişin koyu renk olması kısmını kaçırmışım.. Ben öyle bir şey gözlemlemedim bizde..:icon_scratch: Yani bildiğin beyazdı işte.. (diş beyazı tabii..) İlginç.. Sana öyle gelmiş olmasın..?! (ki aslında hakikaten daha çok erken rengi konusunda yorum yapmak için..)
Demek Yağız da bahçenin bülbülleri arasına katıldı..:D Ben onun o homurdanan mis kokulu ağzından yerimmm..:D :-*

Pınar'cım, Nehir'imin iyileşmesine çok sevindim canım..:)  inşallah tatiliniz de çok güzel geçer, boool bol dinlenir, stres atarsın(ız)..:opucuk: :wave:

Arzu'cum, hoşgeldin..:opucuk: Arda pek büyümüş yaff, gözlerime inanamadım.. Çok tatlı olmuş miniğim, maaşallah..:nazar: (abiye çok benzemiş buldum ben..;)) Demek plajlarda, otellerde iş o kadar çığrından çıkmış durumda ha..? Ne diyeyim, Allah çoluğumuzu çocuğumu korusun.... zira bu dejenerasyonun sonu nereye varır ben kestiremez oldum artık..! ::)

Zehra'cım, çok geçmiş olsun, kıyamam zeytin gözlerden akan yaşlara..:sad1: Malesef oluyor böyle kazalar işte, ne yapsak boş..:dontknow: Rabbim büyük acılarla imtihan etmesin yeter ki..:amin:

Ece Deniz'in tatlı annesiiiii, iyi ki doğdun ve tabii ki iyi kiiiiii, Ece'mizi doğurduuuuunnn!..:flowers: Nice mutlu senelere inşallah....

Ya bu arada, Jbdun döndü mü Aydın'a? Yoksa "raporlu" mu hala?! :ehi: :toothy10:

Emine'yi ben de merak ediyorum, hiç girmiyor sanırım son günlerde.. Herşey yolundadır inşallah..





şerife Berat

:director: merhaba güzel anneler ve minik melekler ay o kadar özledim ki forumu işler yüzünden baya bi ihmal ettim.anacım bu işlerinde biteceği yok birsürü milletin ağız kokusunu çekiyoruz sabahtan akşama kadar  :BangHead:

ali berat yakışıklı oğlum emekleme işini oldukça abarttı artık merdivenlerden falan çıkabiliyor düz duvara tırmanacak neredeyse koltukları sıyırıyor sonrada paaaaaaaat aşağı düşüyor hazin son  :honk:gecen gün mutfakta sandalyeden tutunup kalkmış ben balkondan bişi alıyodum sonrada sen düş yere tabi sandalyede beratla beraber bi ses geliyor offf çok fena oldum neyseki bişi olmadı  :suclu:
1 tane incimiz var diğerleride yolda onun hastası oluyor 1 haftadaır çok huysuzlaştı yemek yedirebilmek bi başarı oldu yani aç aç dolaşıyor  :cildir:jel falan fayda etmiyor artık  :crybaby2: RABBİM annelere nede güzel sabır vermiş yoksa nasıl dayanırdık bunca eziyete

ASLICIM doğum günün kutlu olsun beratla sana hediyem  :flowers:

ZEHRA ravza fındığım çok mu kötü düştü ? geçmiş olsun  :-\

GONCA eylül nelerde öğrenmiş öyle maşşallah  :aferin:eylülün elindeki ikea dan aldığınız tosbağamı yoksa ? ay burada öyle marketler yokki alalım bizde ama bizimde koccaman ayımız var yaaaaaaaaaa  8)

GÖZDE yakın olsak verirdim pilleri sana canım ama istersen yollıyım ne dersin  :ehi:

AYŞEGÜL neler okuyorum öyle yağızımın dişi mi çıktı maşşallah ya bunlar her gecen gün büyüyolar  :opucuk:

PINAR tatile mi çıkıyorsunuz nehirimi hasta etmeden gel lüfen yoksaaaaaaa  :cussing:

ARZU tatil yaramış ana oğlan size can'ada başka açılardan yaramış yavrum meme ihtisası yapmış baksana , arda ne kadar büyümüş öyle  :nazar:

ÖZLEM selim e maşşallah ne kadar büyümüş öyle ii bakıyosun tosuncuğa  ;D buda sana  :-*

JBDUN , EMİNEEEEE , MELTEM , SEVDE nerelersiniz kızlar merak ettim sizi

Tebessüm :)

aslıcım doğru ya, sen tecrübelisin diş konuda, pardon. :k06: defne hatun neler yapıyo?

şerifecim hoşgeldin, işler için Allah kolaylık versin ne diyelim,zor bu sıcaklarda. :sad1: berata geçmiş olsun, çok şükür bir yerine bişey olmamış sandalyeyle düşünce. inşallah ikinci dişi de çıkar artık, siz de rahatlarsınız. :-*

gözdecim, öyle çok koyu renk değil yaw, belki ben abartıyorumdur. ::) biliyosun işte bugün ilk gün ve çok çok az görünüyo. diş etiyle kaynaşması son bulmadığından öyle görünüyo belki de. amma anlattım ama. :laughing7: sen yağızın ağzının mis koktuğunu nerden çıkardın? :toothy10: geçen gün sebze çorbasının içine sarımsak eklemiştim, aman Allah'ım buraaam buram sarımsak koktu çocuğum. :toothy10: kucağıma alıyorum, dayanamayıp geri bırakıyorum, çocuk da şaşırıyo tabi bu duruma. :ehi: neyse, geçti artık. az önce yoğurdunu yedirirekn arada çın çın vuruyorum hafifçe kaşıkla minik dişine, ayy çok hoşuma gidiyo, yağızın da hoşuna gidiyo ve şaşırıyo tabi bu ses nerden geliyo diye. e görmediğin oğlu olmuş, onun da  dişi olmuş.... :laughing7:

semra

insallah aysegül teyzesi allah bizede o gunleri tezzamanda görmeyi nasp eder :amin:yagizi kocaman  :opucuk:                                                                                                                                                                                                                                                                                            aslicim dogum günün kutlu olsun nice yillara  :flowers:                                                                                                                                                                                                                                                                                                 hosgeldin serifecim ben yeni katildim araniza insallah seninlede güzel paylasimlarimiz olur ben yunus emrenin annesi 21.06.07  :opucuk:                                                                                                                                                                                                                                                                                             gecmis olsun zehra ravzacim ufff olan yerini :opucuk:                                                                                                                                                                                                                                                                                                  tatilden gelenler hosgeldiniz  :D tatile gidenlerede iyi gezmeler bizim yerimizede gezim bebisleri kocaman  :opucuk: :aferin:

Lily Wonka

20 Temmuz , 2007, 19:03:48 #7705 Son düzenlenme: 20 Temmuz , 2007, 19:07:17 Gözde
Şerife'cim, hoşgeldin..:-* Çok geçmiş olsun bu arada, Berat'ımız düşmüş.. Hem de sandalye tepesinden yanlış anlamadıysam..?! Aman ha bir daha sandalyede, koltukta falan yanlız bırakma annesi.. Allah korusun, özellikle kafa üstü düşmeleri çok ama çok tehlikeli!.. Öpüyorum güzel kuzuyu kocaman kocaman..:opucuk:

Alıntı yapılan: ayşegül - 20 Temmuz , 2007, 17:30:41
aslıcım doğru ya, sen tecrübelisin diş konuda, pardon. :k06: defne hatun neler yapıyo?

gözdecim, öyle çok koyu renk değil yaw, belki ben abartıyorumdur. ::) biliyosun işte bugün ilk gün ve çok çok az görünüyo. diş etiyle kaynaşması son bulmadığından öyle görünüyo belki de. amma anlattım ama. :laughing7: sen yağızın ağzının mis koktuğunu nerden çıkardın? :toothy10: geçen gün sebze çorbasının içine sarımsak eklemiştim, aman Allah'ım buraaam buram sarımsak koktu çocuğum. :toothy10: kucağıma alıyorum, dayanamayıp geri bırakıyorum, çocuk da şaşırıyo tabi bu duruma. :ehi: neyse, geçti artık. az önce yoğurdunu yedirirekn arada çın çın vuruyorum hafifçe kaşıkla minik dişine, ayy çok hoşuma gidiyo, yağızın da hoşuna gidiyo ve şaşırıyo tabi bu ses nerden geliyo diye. e görmediğin oğlu olmuş, onun da  dişi olmuş.... :laughing7:

Oooo demek Yağız bey sarmısaklı mamalar yiyor ha..8) Allah bilir zeytin yağlı dolmaları, kayseri mantılarını falan da götürüyordur oğlumuz da, haberimiz yoktur....::) :laughing7:



Tebessüm :)

gözde yağızımı öyle mantıymış, dolmaymış, onlar kesmez. şööle bol sarımsaklı kelle paça, işkembe filan yiyoruz bu aralar 8)  :toothy10:

Lily Wonka

Alıntı yapılan: ayşegül - 20 Temmuz , 2007, 19:22:02
gözde yağızımı öyle mantıymış, dolmaymış, onlar kesmez. şööle bol sarımsaklı kelle paça, işkembe filan yiyoruz bu aralar 8)  :toothy10:
:ehi: :toothy10:



Tebessüm :)

gözdee ben yerim o güzelliği,Allah'ım ne tatalı bişey bu kız yaaaa. :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: ::) avatardaki resme bayıldım bayıldım,Allah nazarlardan saklasın pamuk prensesimi. :opucuk:

ben de yağızın işkembe çorbasını yedirdim geldim forumumun başına. :laughing7:ee kızlar napıyonus bakalım? burası yanıyo resmen, bu sıcaklar yetmezmiş gibi önümüzdeki hafta afrika sıcakları geliyomuş :icon_pale: Allah merhamet etsin halimize.

zeytince

21 Temmuz , 2007, 00:24:34 #7709 Son düzenlenme: 21 Temmuz , 2007, 00:27:20 Gulay
 ehemmmm ehemmmmm ben kac gundur online gorunuyorum acep... :suclu: unutmusum cikis yapmayi...  ::)

nasilsiniz hanimlar?
serifecim gecmis olsun... neyse ki bisi olmamis.. yok gozdecim sandaliyede oturmuyor mus.. tutunup kalkmis ama dengeyi bozmus sandaliye ile yere dusmus.. hani benimkisi de oyle dusuyor da oradan biliyorum...(sandaliyesiz dusuyoruz biz) masallah Berat`a...  :nazar: artik iyice ilerletti desene isi... :D
aysegulcum disiniz cikmis... :hello2: darisi diger dislerin basina olsun... dedigin gibi dis etindeki kizariklik yada morarmadan dolayi disin rengi sana farkli geliyordur canim... ;)
zehra Ravza`ya da  :nazar: resimleriniz cok guzel cikmis... hele bacin ve gorumcenin oldugu resimde takildim kaldim bir sure.. yok kizlara degil, dondurmalara takildim desem...  :k06: :hungry: kupeleri cok yakismis kara boncuguma... oyyy dustu mu zeytin gozlum... :sad1: gecmis olsun...
ozlem Selim`e de :nazar: ... ne kadar buyumus yaa... egzamalariniz da cabucak gecer insallah... :amin:
jbdun dis bugdayiniz hayirli olsun... :)
tubacim hosgeldin... ee resim yok mu? :icon_scratch:
arzucum sen de hosgeldin... Arda da buyumus... :nazar: anne-ogul cok guzel cikmissiniz... ;) hic anlamiyorum su ustsuz gunleslenme durumunu.. burada asla goremezsiniz oyle seyler.. ki YASAK yani... millette bizim vatana ayak basti mi edep diye birsey kalmiyor yaa... :violent1:
aslicim   yas gunun kutlu olsun... :flowers:
aslicim Defne`ye masallah... :nazar: O da babasini ugurlamak icin kalkmis baksana... :k06:
emineeeeeeeeeee nerdesinnnnnnnnnnnn???????? :director: :director: :director:

bizde de farkli bir durum yok... Caner ayni yaramazliklarina devam ediyor.... O onde ben arkada kosturuyoruz tum gun.... bugun evlilik yildonumumuz.... :love3: pazar pazartesi esim guzel bir yerde otel reservasyonu yaptirmis orada olicizzzzz.... :-[ bakalim Caner ile nasil bir gezi olacak... en cok da yeme icme konusuna takiliyorum... otelde kalan arkadaslar siz nasil yaptiniz bu isleri? :director: simdilik bu kadar opuldunuzzzzz :opucuk: