EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

Emine

04 Kasım , 2009, 12:08:26 #12765 Son düzenlenme: 04 Kasım , 2009, 16:09:16 Emine
 :love9:  :love9: Caner iyi ki doğdun nice mutlu senelere  :love9:  :love9:  :wav:

Goncacım biberonu bırakmasına çok sevindim Eylülün  :hello2: Psikologla görüşmelerimde konu ne olursa olsun ortak bir nokta var öğrendiğim anne babanın kararlı olması. Biz kararlı olursak istediğimiz şeyleri çocuklarımızın uygulaması daha kolay olacaktır. Diğer konularda da Eylülcüm eminim sizi üzmeyecektir.  :icon_thumright: Bu arada hergün İngilizce dersi ve uygulama şekli çok hoşuma gitti. Araya mesafe girmeden unutmamaları sağlanır, çok güzel  :icon_thumright:

anita

Merhabalar,
Bende yuvayadan almicam Kayrayı.
Canerin doğumgünü kutlu olsun.
Gülayın 3. annelik yıldönümü ne demek yahu çok merak ettim??



Almiş'inAnniş'i

SELAM KIZLAR UZUN ZAMANDIR UĞRAMIYORDUM FORUMA
AKLIMA GELDİ Bİ  MERHABA DİYEYİM DİDİM :)
UMARIM HEPİNİZ İYİSİNİZDİR
BİZİM SAYFA VİRANE OLMUŞ ARTIK :(

aslio

GÜLAY'CIM CANER'in doğumgününü kutluyorum.. :flowers: :flowers:

aslio

Goncacım biberon olayını halletmişsiniz tebrik ederim canım.. Dediğin gibi darısı başımıza artık..

ponçik

07 Kasım , 2009, 12:03:57 #12770 Son düzenlenme: 07 Kasım , 2009, 13:43:02 g10ca
Alıntı yapılan: anita - 05 Kasım , 2009, 17:11:01
Gülayın 3. annelik yıldönümü ne demek yahu çok merak ettim??

:ehi:  AYYY okuyunca ben de çok güldüm
Gülaycım anneliğinin 3.yılı kutlu olsun demek istemiştim  :k06:

Emine ve Aslıcım çok teşekkürler  :opucuk: şuana kadar bir biberon vakası yaşamadık ama uykuya geçmek biraz uzun sürüyor   :y25:

Raziiiiiiii  :hello2: seni bu sayfada görmek ne güzel , Almişin resmini görünce Allah Allah bu ufaklıgı nerden tanıyorum oldum biran  :tongue3:  :ehi: meğer bizim Razinin minnoşuymuş
hoşgeldiiiin , daha çok gel sayfamız renklensin  :opucuk:



ponçik

SEVGİLİ AYŞEGÜL  :flowers:
SEVGİLİ JBDUN  :flowers:
CANCİĞERLERİNİZ BİTANECİK YAVRULARINIZ

YAĞIZ VE ECRİN KUZULARININ

DOĞUMGÜNLERİ KUTLU OLSUN
:wav: :wav: :wav:
:icon_flower: :icon_flower: :icon_flower: :icon_flower: :icon_flower: :icon_flower: :icon_flower: :icon_flower:
:occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16:
:love9: NİCE GÜZEL YAŞLARINIZ OLSUN  :love9:



Emine

Remziye hoşgeldin arada uğra kendine iyi bak  :hello:

:love9:  :love9: Yağız ve Ecrin doğum gününüz kutlu, ömrünüz uzun ve mutlu olsun. Hayırlı evlatlar olun inşallah  :love9:  :love9:  :occasion16:

aslio

10 Kasım , 2009, 11:17:35 #12773 Son düzenlenme: 10 Kasım , 2009, 11:19:44 aslio
 Dünyalar tatlısı ECRİN'in ve yakışıklı YAĞIZ' ın :occasion16: :wav:ın DOĞUMGÜNÜNÜ KUTLUYORUM..... :wav: :occasion16:

anita

Merhabalar,
Yağız ve Ecrinin doğumgünlerini en içten dileklerimizle kutluyorum. ikisini de öpüyorum .  :flowers: :love9:

Benim dün kontrolüm vardı. Bebeğim 5 ayı bitirdi. Herşey normal Rab'bime şükürler olsun ki. Ben bu hamileliğimde biraz iştahlıyım. Biraz fazla kilo aldığım için doktorum kızdı. 8 kilo aldım. 66 kiloyum . Canım sürekli poğaça kek börek hamur işleri çekiyor. Çok zor..
Kayra da yuvaya gidiyor.  Ona da Umca şurup veriyorum bağışıklık için. bi de keçiboynuzu pekmezi aldım. meyva suyu sıkıyoruz vs.. beslenmemize dikkat etmeye çalışıyoruz.

Dilerim herkes iyidir.  Öpüyorum.



jbdun

öncelikle doğumgünümüzü kutlayan arkadaşlarıma çok tşk ediyorum :love9: pazartesi gündüz okulda pasta kestik akşam da evde diğer arkadaşlarıyla beraber kesti ecrin pastasını, çok mutluydu o gün kuzum ve tabi bi o kadar da şımarık :k06:
ayşegülcüm yağızın da doğumgünü kutlu olsun  :flowers:

uzun zamandır yazamadım foruma arada bi bakıp okuyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum. hem ecrini hem de ereni uyuttuktan sonra yaptım nesimi ve geldim rahatım şimdi :occasion14:
bizler iyiyiz allaha şükür, ecrin okulundan çok memnun, yaşasın diye gidiyo :D hemen hemen 10taneden fazla şarkı öğrendiler ve şiirler . Ecrine sorduk mu bugün neler öğrendin diye pek bişey anlatmıyo ama oyuncaklarıyla oynadığı zaman bi bakıyoruz şarkıları patlatıyo ardı ardına :k06: :nazar: hele bi de hareketleriyle söylüyo ki çok tatlı oluyo yavrum :nazar:  okulumuzdan bu pandemik A gribiyle ilgili bi form geldi, aşı yapılmasını onaylayıp onaylamadığımzıla ilgili, muhtemelen sizlere de gelmiştir di mi? hala kararsızız ama yaptıracağıza doğru gidiyo düşüncemiz, doktorumuzdan da aldığımız bilgiye göre. onun  dışında bolbol nar ve mandalina tüketiyoruz, beslenmeye ve hijyene dikkat ediyoruz, Allahım korusun bebekleri ve çocukları bu gripten :amin: :amin: :amin:

erenim de iyi büyüyo gün geçtikçe :nazar: ecrin çok seviyo kardeşini ama tabi bazen de saçma sapan hareketler yapmıyo değil :cildir:

benim de dün doğum iznim bitti ve pazartesi 10günlük rapor alıyorum, alabildiğim kadar alıcam bakalım, malum okul kalabalığına da girmek istemiyorum şimdi bu ortamda :( zaten erken sömestr ihtimali de çıktı, bakalım ne olacak...

kızlar benden bu kadar şimdilik, yatmaya gidiyorum, kendinize ve yavrucuklara çok iyi bakın :opucuk:

jbdun

günaydın,
foruma giren olmamış benden sonra, nerelerdesiniz? biz ecrine grip aşısı için onay verdik o kadar araştırmadan sonra hayırlısı olsun :amin: bakalım en geç aralık ayında yapılacakmış. Raporumu aldım, 10 değil 20 gün aldım yani 6 aralığa kadar evdeyim. Sonra inşallah bi daha 20gün alıcam :amin: ve pazar günü maalesef çok ama çok sevdiğim anaannemi kaybettik...mekanı cennet olsun,Allah rahmet eylesin :amin: haberi telefonla aldığımda ecrin de yanımdaydı, öldü mü dediğimi sormuş bana kim öldü anne dedi. Ben de büyükanne dedim. Sonra odasına gitti orda "büyükanne ölmedi yüreğimde yaşıyor" diye söylenmeye başladı, tutamadım kendimi daha fazla ve başladım ağlamaya... Dün de okuldan geldikten sonra kucağıma oturdu öpüştük hasret giderdik ve sonra da "anne sen hiç ölme beni tek başıma bırakma seni çok seviyorum" dedi, yavrum nasıl da biliyorlar şu yaşta ölümü. Allah kimseyi yavrusundan ayırmasın inşallah, Allah onlara uzun ömür versin :amin:

мiŁenα.

basın sağolsun...jbdun...allahım mekanını cennet eylesin :amin: :amin: :amin:


:love9: :love7: :love9:


°ღ♥ღ°AşK-ı DeRuN°ღ♥ღ°

başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah

Balböceği

BAsiniz sagolsun allah razi oldugu kullarindan eylesinnn  :amin: :amin: