EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

Emine

son olarak gelin damat Ceylin ve beeen

[eklenti yönetici tarafından silindi]

ponçik

MAAŞALLAH KARDEŞLERİNE SANA ANNENE CEYLİNE  :nazar:
ALLAH MUTLULUĞUNUZU DAİM ETSİN EMİNE
MİNİK GELİNDE PEK TATLI OLMUŞ  ;)



Emine

Teşekkür ederim canım.Ben düşünmüyorum ajansa yazdırmayı teklif gelirse düşünürüz deeeeeeeeermişimmmm  :ehi: Bir bebekten bahsetmişlerdi bebek bezi reklamında oynuyordu poposunu mu ne öpüyordu bi başka bebeğin ona nazar değmiş vefat etmiş diye duydum ondanmıdır bilinmez ama Allah korusunnnnnn

aslio

Eminecim kardeşine mutluluklar diliyorum Ceylinin güzelliğinin sebebi belli oldu resimlerden sonra....

ponçik

Alıntı yapılan: Emine - 11 Temmuz , 2007, 17:56:00
Teşekkür ederim canım.Ben düşünmüyorum ajansa yazdırmayı teklif gelirse düşünürüz deeeeeeeeermişimmmm  :ehi: Bir bebekten bahsetmişlerdi bebek bezi reklamında oynuyordu poposunu mu ne öpüyordu bi başka bebeğin ona nazar değmiş vefat etmiş diye duydum ondanmıdır bilinmez ama Allah korusunnnnnn

:-ooo  :-ooo  :-ooo  :-ooo  :-ooo  :-ooo
bizim arkadaşın kızıda oynadı reklamda ama şimdi anne babsına bile ben ünlüyüm yaaa diye hava atıyor  ;D
hayırlısı dediğin gibi
ALLAH BÜTÜN YAVRULARI NAZARLARDAN KORUSUN
:amin:  :amin:   :amin:  :amin:  :amin:  :amin:  :amin:  :amin:  :amin:  :amin:



Zara82

merhabalar,

Aysegül, Alpay in haniminin adini bilmiyorum :dontknow: bende suan sorsalar besiktasda kimler oynuyo bilemem....zaten Alpay a da futbol hakkinda birsey sormadim korktum adam belki fener e filan gecmistir diye... ;D Tanisma yildönümünüz hayirli olsun canim..

Jbdun, sizinde 8. ayini tebrik ediyorum. Veee ilk disinizde hayirli olsun....simdi hergün bakarsin artik ne kadar uzayacak diye...benimkinin agzinda 6 tane oldu gicirdatip duruyor...bakalim memeyi ne zaman isiracak  :k06: dis biraz ciktiktan sonra huzursuzluklari kalmiyor...

Gonca, ayakkabilara alismis Eylül hanim....ohhh ne güzel.. ayrica resim cok hos gözüküyor tam net olmasada..

Özlem, kayinvalidengille ayni evde oturdugunu bilmiyordum canim...OOfff yaa Allah yardimcin olsun ama bence oturup esinle bir daha konus...sonucta sen ona aileni reddet demiyorsunki...

nihan, sizinde disiniz hayirli olsun...Nerden nereye gideiyorsunuz tatile...?? BIzimkide 6 saat filan sürecekmis sanirim....Ben yanimda termos götürecegim..

EMine, 10. ayinizi tebrik ediyorum canim....Ayrica resimler harika cikmis......Kücük gelinim benim...Allah o günlerinide yasatsin insaallah..



meltemk

Ozlem kafana takmamaya calis. Nasilsa az gorusuyormussun birak gitsin. Allah sabir versin. Biz genelde aileler iyi anlasmamiza ragmen yurtdisinda olmanin bir guzel avantaji her iki aileden de ziyadesiyle bagimsiz oluyorsun.

Aysegul yagiz dusmus gecmis olsun. :flowers:

Emine Ceylin cook tatli olmus. Allah'im beyaz kadar guzel bir renk var mi su dunyada :k06: Herseyi cok guzel gosteriyor :hello2:

Gonca ne ajansi arkadasim yaa. Kiz sonra manken olsun. Al basina belayi. Yok bizim babamiz istemez zaten.

Simdili aklimda kalanlar bunlar. Biliyorsunuz bu hatirlama konusunda cok iyi degilim.

Benim hastalik hala ayni. Hic bir duzelme yok. Daha da kotusu Belemir'e bulastirdim. Dun isteyken saat 3 gibi bakici aradi Belemir atesi var 39 diye. Hemen eve geldim. Bir dafalgan fitil verdim. Saat 5de doktora goturdum. Bogazlari kotu dedi. Mikrobik mi diye test yapti. Negatif cikti. Antibiotik vermedi. Ates dusurucu fitiller verdi. Eve geldik. Sonra dustu zaten atesi. Aksam da nesesi iyiydi. 10a dogru uyudu. Sonra 11de bir uyandi 1 e kadar.... Atesi de yok, uykusu var ama emzigi alinca aglamaya basliyor. Babamiz lutfedip 1de kalkti. :cildir: :cildir:Kizdik epey. 1 e kadar oynadik, asagi yukari dolandik. Sonra 1de babasi aldi. Ben biraz uzandim. Ne yaptiya 1.5 gibi uyudu. Sabah 10da kalkti. Bakalim bu aksam ne yapacak. Bugun atesi yok ama bogazi nasil bilemiyorum. Cunku benim ki coook kotu. Sanirim esime de bulastirdim :y25: :y25:

Vee bugun ben doktora gittim. Kontrole...Ama yeni bir haber yok. 15 haftalik. Bacaklarini kirip oturmus pek gozukmedi. Burada oyle doktorlarda cok zorlanmiyor. Biz de bir dahaki kontrole deyip biraktik. Zaten Agustos'un ilk haftasi detay kontrole gidecegim. Bakalim o zaman insallah belli olur. :amin:

Onun disinda hersey normal gozukuyor. Bir iki is seyahatim cok olur diye gitme dedi. Esim hic dikkat etmiyor diye sikayet edince cok merdiven inip cikma dedi. Iste boyle arkadaslar......

Simdi kuzum uyuyor. Biraz yanlis zamanlama. Ama butun gun uyumadi. Kendine gelsin istedim. Yaa benim bir ciddi sorunum daha var. Belemir uykusu bile olsa devamli yatakta oturmak istiyor. Ben arkami doner donmez oturuyor yatakta. Orada birseylerle oyaliyor kendini. Ama ben onun yatar pozisyona getirmekte cok zorlaniyorum. Siz ne yyapiyorsunuz???

Neyse ben kactim yine ugrarim.





aslio

Kızımın üstünü değiştirirken(oturduğu yerde) birden kendini arkaya doğru attı bende tutamadım kafasını alt değiştirme aparatının mobilyasına çarptı ve sonra kıyamet koptu tabiki offf aklıma geldikçe elim ayağım boşalıyor. Yavrum yarım saat içini çeke çeke ağladı böyle durumlarda uyutmayın falan diyorlar ne kadar bilginiz varmı..

Tebessüm :)

aslıcım çok geçmiş olsun canım, bir fikrim yok malesef ne kadar süreyle uyutmaman gerektiği konusunda. :-\

emine gözüm gönlüm açıldı gelin görünce...çok güzel çıkmışsınız. :nazar: 8. ay kutlaması için teşekkür ederim. ceylini de 10. ayı hayırlı olsun, kocaman oldu yaa, maşallah :nazar:

defnenin annesi teşekkür ederim canım. :flowers:

meltem yine öğrenemedik yeğenimizin cinsiyetini demek. :'( neyse bir ay daha bekliycez, sonra öğreniriz inşalllah. biz yağızınkini 6,5 aylıkken öğrenmiştik. belemire de geçmiş olsun, çabucak atlatır inşallah.sen de dikkat et kendine canım içindeki kuş için. :opucuk:

biz de carrefoura gittik akşam üstü, yağıza oyuncak adık toyserustan, yemek yedik alışveriş yaptık geldik.

zeytince

 nabersiniz hanimlarrrrrrr.....  :D nasilsiniz bakayim... bir yaramzlik yok insallah...

valla gerileri okudum ama aklimda bisi kaldimi  :suclu:

aysegulcum Yagiz dusmus cok gecmis olsun... simdi iyidir insallah... :amin: Yagiz`in 8. ayi kutlu olsun.... :basardim:
jbdun Ecrin`in disi hayirli olsun... :hello2: uzun surmez huysuzlugu merak etme... ben muhallebiyi aysegulun verdigi tarif gibi yapiyorum.. gerci bu gune kadar 1 elin parmagini gecmez yaptigim.. Caner sevmiyor...  :-\ Ecrin`in de 8. ayi kutlu olsun... :basardim:
ozlemcim senin de canini SIKMISLAR... ne denir oylesine bilmem ki... Allah`a havale et canim... su 3 gunluk dunyada deger mi kalp kirmaya... ::)
eminecim kardesine bir omur boyu mutluluklar dilerim... resimler de, sizler de cok guzelsiniz.. Ceylin`in 10. ayi kutlu olsun...
goncacim dugun resminiz cok guzel...net degil ama guzelligin yine de belli oluyor... hey gidi gunler... bizim de bu ayin 20 sinde evlilik yildonumumuz... daha dun gibiydi evlendigimiz gun,.. :love3:
zehracim Ravza,nin kulaklarini deldirmissin.. tam hanimefendi oldu desene.....  :k06:
arzu Arda rahatsizlanmis.. gecmis olsun.. insallah sindi daha iyidir.. :amin:
meltem sen hastaymissin.. sana da gecmis olsun.. en kotusu de ilac kullanamamak... Belemir de rahatsizlanmis..  umarim cabucak iyilesirsin... demek daha minigin cinsiyeti belli olmadi... biz de merakla bekliyoruz... :D
aramiza yeni katilan arkadaslara da hosgeldiniz diyeyim... :flowers:

aklimda kalanlar bu kadar arkadaslar kusura bakmayin...  :suclu: geri kalan arkadaslar da iyilerdir insallah...

berilden haberi olan var mi.. sagsaglim vardilar mi acaba TR ye... :amin: BERIIIIIIIILLLLLLL anacim 2 satir iyiyiz vardik diye yaz, bizi merekta koyma dunuruuuuuuummmmmmmm.... :director: :director: :director:


zeytince

 bize gelince.....  :laughing7:

bizim irlanda isi yilan hikayesine dondu.. irlandadaki sef yanlislik var bu iste demesi uzerine dun irlanda konsolosluguna gittik... evraklarimizi verdik... kadin sen gidersin esin gidemez diye birsey soylemedi... tamam irlandadan bekledigin son evrak gelsin vize basvurusuna gel dediler.. sedece Caner vizesiz girebiliyor buranin vatandasi oldugu icin, esim calisacagi icin kolayca giriyor benim vizenin gelmesi 2 ayi bulurmus... yani Agustos da gidilecek derken, eylul gibi gidilmis olacak...onun haricinde bir sorun yok... simdilik...

Caner de iyi cok sukur... ust dislerimiz patladi... cok sukur cok fazla hirpalamadan kuzumu cikti... hareketlilik aynen devam.. aksam oldumu resmen pilim bitiyor...Caner`i uyuttuktan sonra kendimi koltuga koyunca anliyorum ne kadar yoruldugumu... ayaklarim sizliyir resmen... ama bunlar tatli yorgunluklar tabi... hergun yeni birsey ogrenmesine de ayrica mutlu oluyorum...  :love9:

kizlar Caner artik emmiyor... gunduz hic emmiyor... onceden kucakta falan bir iki cekiyordu.. artik mumkun degil emmek istemiyor... israr edince de isiriyor gogsumu...  :caca: tabi emmeyince sutler de cekildi... onceden yine sagip veriyordum.. artik sut az oldugundan pompada sut cikartmiyor... elimle sagiyorum... artik gogsum SIKMAKTAN yara oldu... esim birak niye kendine eziyet ediyorsun, artik ihtiyaci yok diyor.. sanirim hakli.. cunku kendimi yipratmaya basladim artik sut cikartacam diye.. gece emsin yeter napayim... :y25:

bizde de durumlar bu... simdilik bu kadar kendinize cok iyi bakin... :opucuk:


zeytince

 aslicim gecmis olsun senin kiza da... zaten bunlarin altini almak, giydirmek mesele... ben de bilmiyorum ki ne kadar uyutulmamali... cok mu sert vurdu.. yani cok ciddi birsey degilse evham yapma bence...  :dontknow:


puysal

Herkese iyi gecelerr.. Kızımı uyutuncaya kadar canım çıktı.. Fazlada bir şey yemedi umarım gece beni çok hırpalamaz... Yarın iş var malum biraz uyku banada lazım dimi ama:)

Kızımı bugün salıncaklara götürdük.. Bir sallandı bir sallandı anlatamam.. Keşke bahçeli bir evimiz olsaydı.. kızıma küçük bir oyun alanı kurardım o zaman:)) Artık sokaktada ellerimizden tutup yürüyor.. gerçi eğilmekten bel mel kalmıyor adamda ama kucakda yada arabasında olmak istemiyor sanırım yürümek için sabırsızlanıyor.. Bakalım özgür olarak ilk adımlarını ne zaman atacak..  :love8:

Özlemcim vallahi ne desem boş.. Ama bizlere anlatmak seni rahatlatacaktır sakın bizi sıktığını düşünme.. sana buradan destek olmak bizide mutlu eder. Ancak bu konuda eşinin bir önlem alması gerekiyor. Onunla bunu konuşmalısın. Kayınvalide görümce boş işler.. bizde kayınvalide görümce olacağız Allah bize başkalarını kırmayı üzmeyi nasip etmesin ne diyeyim.. Ya sabır edeceksin yada artık bu konuda net aksiyonlar alacaksın. Bence evinizi uzaklaştırın. Eşini bu konuda ikna etmelisin canım.. huzursuzluk olan bir evde büyümenin ne demek olduğunu çok iyi  bilirim. Allah sabır versin.

Gonca eylül hanımın yürüyüşünü gözümde canlandırabiliyorum.. Çığlık çığla bir o yana bir buyana gidiyordur herhalde:))) Eylül den başka yürüyen bebiş var mı? Sanırım ilk yürüyen bebeğimiz Eylül hatun:)

İlk kulağı delinen Ravza hatun
İlk kafasını vuran Ceylin hatun
İlk anne memesini bırakan Nehir hatun   :toothy10: :toothy10:


Ecrin nin dişi hayırlı olsun jbdun.. Diş damağı yardıktan sonra acısı olmuyor canım ama hemen ardından yanındaki geldiği için herşeye yeni baştan başlıyorsunuz:) En geç 2 gün içinde ikinciside patlamış olur bence..

Esin nerede arkadaşlar?? Sanırım bugün hiç sesi soluğu çıkmadı ???

Emine resimler çok güzel.. Allah kardeşine bir ömür boyu mutluluk versin inşallah.. Hemen bir kuzen yapsınlar Ceylin e  ;D

Ayşegül Yağız nasıl?? Dudağının durumu ?? Yara geçti mi?

Meltem geçmiş oldun.. kızınada kendinede iyi bak güzelim.. enişteyede selam söyle benden.. Seni fazla yormasın sen iki canlısın arada sırada hatırlatsan iyi olur bence :caca:

Biraz nette takılıp uyumayı planlıyorum.. Kanımca kızım gecenin bir yarısı aç olarak uyanacak  :'(  

Hepinize iyi gecelerrr..

aslı

Adaşım geçmiş olsun. Eğer uyanmakta zorlanırsa yada normalin dışında aşırı kusma faln yaşarsan o zaman doktoruna bilgi ver canım. Doktorun şu kadar uyutma dediğini hatırlamıyorum ben.

Eminecim sana ve kardeşlernine  :nazar: tabiki ceyline daha büyük  :nazar: . Allah kardeşine bir ömür boyu mutluluk versin.

MEltemcim sana da belemire de hatta hasta olma ihtimali olan eşinede geçmiş olsun. Meltemcim artık bebişlerimiz kendi kendine oynamayı öğreniyor. Defne de artık gün geçtikçe kendi kendine oyuncaklarıyla hatta elleriyle oyun oynuyor. Uykusu olmayınca kalkıp kendine kendine oynuyor bence annesi. 

Yağızın ve ecrinin 8.ayı ceyliinde 10. ayı kutlu olsun  :opucuk:

Gülaycım bu aya kadar emzirdin caneri üzülme. Kendini de eşinin dediği gibi yıprtama. Dişleriniz hayırlı olsun.

Pınarcım ohh nehir ne parklara gitmiş sallanmış. Defnede nehir gibi hep yürümek istiyor .



ponçik

12 Temmuz , 2007, 13:29:45 #7574 Son düzenlenme: 12 Temmuz , 2007, 13:32:59 Gonca
Meltem haklısın valla manken fılan olup da bizi tanımaz sonra
zaten senin dediğin gibi bizim babamız şuanda bile okuldaki flörtleri için kara kara düşünmeye başladı  :ehi:
demek Belemir ve babasıda hastalıktan nasibini aldılar  :sad1: inşallah biran evvel cümleten iyileşirsiniz  :amin:
neden senin kızın yatmak istemiyor ki , Eylül genelde yastıklarla oynamayı çok seviyor eline yastık verince hadi koy kızım kafanı diyoruz, sırıtarak başını yastıga koyuyor  :laughing7: geçen gün IKEAdan kaplumbağa aldık, aynı zamanda yastık olarak kullanılıyor, şimdiki favorimiz o (Pınar Nehiri uyuttu hatta pazar günü o yastıkta )
http://www.ikea.com.tr/Files/catalogue/default2.asp
acaba senin kuzuda yastık seviyormu belki bi fikir olur diye işte link... ıkea çocuk bölümünde sırtı turuncu altı yeşil olan kaplumbağa

Aslı çooook geçmiş olsun  :( inşallah dün geceyi sorunsuzca atlatmışsınızdır
bugün nasıl minik Ecenin durumu  ???

Ayşegül Yağızın yeni oyuncağı hayırlı olsun, bizim babamızda Eylül bir şeyi görüp aaaaaa yaptıgı an "tamam kızım beğendi hemen alıyorum" diyor  :sad1: bu çocuk bu kadar çok oyuncakla arsız olacak diyorum, dinlemiyor
halbuki çocuk şuanda oyuncaktan çok mandal,kumanda,tahta kaşık gibi şeylerle oynuyor  :tongue3:  aaaah aaaah naapcaz bilmem  :dontknow:

Gülay demek İrlanda işinizde durum böyle  :icon_scratch: umarım sizin için gitmek hayırlısıdır ve bu sefer bir aksilik olmaz, hem ne derler: Geç olsun da güç olmasın  :icon_thumright:
Caner süte doydu demekki annesi, bence eşinin dediği gibi kendi hırpalama bak Eylül 6 ay emdi , pompayla sağınca 40 cc anca çıkıyordu iki göğüsten   :-\ bende vazgeçtim , bütün mamalar anne sütüne eş değer
ama tabi gönül istiyorki daha çok emsin  :dontknow: kısmet diyelim .. ısrar edince de savunmaya geçip yeni dişlerini memede deniyor demek  :laughing7: herşey olacağına varır merak etme

Pınar Esin Timura çiş alıştırmalarıyla uğraşıyor bu aralar  :laughing7:
hoppalada durum ne alemde , Nehir hala salıncak olarak mı kullanıyor  :D
Eylül de dün babaannesiyle parka gitmiş arabasından inip yürümek istemiş önce babaannesinin elinden tutup
sonra da parktaki diğer cocukları görüp tek başına  :hello2:  :nazar:  :hello2:
ama çok fazla gidemiyor tabi
ayakkabılara da alıştığı için sanırım 10.ayımızı dolduracağımız 1 hafta sonra yürüyecek tam olarak
hadi hayırlısı  :amin:

Özlem ne yaptın , daha iyimisin  :angel12:

Aslı demek Defnede elinizden tutup " ben yürüyeceğiiiim" durumlarında öylemi

ben şuanda donuyorum burada  :icon_pale: klimalar buz gibi yaptı içeriyi  :icon_pale:
gidip kapatayım yoksa hasta olacağım  :coffee: