EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

jbdun

şerifecim uykusu gelmediydi de yeni uyanmıştı :aferin:

Tebessüm :)

kızlar, milupanın domatesli fasulyeli kavanoz mamasını yediren var mı bebeğine? evde sebze filan yok şuan, domatesli fasulyenin içine kıyma pişirip ekliycem ama yer mi acaba? tadı güzelmi domatesli fasulyelinin?? ???

ponçik

Alıntı yapılan: şerife Berat - 15 Haziran , 2007, 11:47:17
tunaydın hayırlı cumalar

goncacım sen tatıle cıkmadan once tıcker ımı eklıycektın ama tatıle hazırlanırken unuttun bızım işi  :crybaby2:

akşama yeni fotograf cekeyımde oglusumun şu unuttugun tıckerı yaparsın dımı canım ?
jbdun ecrim çok şeker çıkmış ama uykusu mu gelmiş ne baygın baygın bakmış  :binkybaby:
aman amine dikkat gerektiriyo valla bizim zıpırlar bende nereye koycağımı şaşırıyom evde
:icon_scratch: özel mesajlarına baktınmı hiç

Ayşegül ben yedirmedim ama o mamalar lezzetli oluyor bence kıymalı olunca da yer
(pozitif düşünüyorum Ayşegül  :-[ bayıla bayıla yiyecek hemde Yağızcım )



Emine

Kızlar çocuğumun günahını almışım kıyamet kopsa ondan bilicem yani  :k06: Televizyonu o bozmamış bu sabah tamirciler geldi yapıp gittiler voltajdan olmuş geçen günde mikserden dumanlar çıkmıştı yenisini aldım.Ceylinin masum olmasına sevindim yani  :suclu: Dün 10 defa falan düşmüştür sandalyeye tırmanırken sandalye üstüne düştü açtığı çekmecenin köşesine kafasını vurdu say say bitmez sağ salim şu çocuk büyüse  :sad1: Hafta sonu alıp güvenlik ekipmanlarıyla dolduracam evi.
Jbdun Ecrinin salıncaktaki haline bayıldım tam da boyuna göreymiş  :D  :nazar:
Gonca sen otursaydın salıncağa ben Ceylini kucağıma alıp oturuyorum salıncağa parktaki çocuklar zevkle sallıyor bizi  :k06:
Ayşegül ben hergün yaptığım çorbasına diğer sebzelerle beraber domates ve taze fasulyede ekliyorum kıymalı balıklı ve tavuklu her şekilde oluyor yani.Ceylin seviyor.Yağızda sever inşallah.

Tebessüm :)

emine, iyice karıştı artık, anasayfadan giriş yapıyorum, bizim konuya geliyorum üye olun veya giriş yapın diyo, başka sayfaya gidiyorum, tekrar tanıyo. idare ediyorum dedim ama olmuyo, bi el atıver canım halledilcek bişeyse.

ay kızlar çok fenayım, günlerdir sabahları kalkamıyorum, midem bulanıyo başım dönüyo. :y25: çoook kötüyüm. :cildir:

şerife Berat

afedersin gonca ya görmemişim linki gönderdiğini

kendimi affettirmek için  :flowers:

Emine

Bu senin bilgisayarınla alakalı birşey Ayşegülcüm forumla alakası yok yani ben sana ne yapman gerektiğini söyleyeyim.Internet Explorerin üzerinde sağ tıkla propertiese gel generalde delete cookiese tıkla yes de.Contente gel auto complete tıkla clear forms ve clear passwordse tıkla.Böylece bilgisayarda otomatik giriş yapılan şifreler silinecek.Sen foruma her geldiğinde en başta şifre ve kullanıcı adını girip giriş yapacaksın.

puysal

Merhaba bayanlar... uzun zamandır yazamıyorum:)  biraz önce öğle tatilinde DESA ya gittik. Kampanya yapmışlar 3 al iki öde diye .. Kocişe babalar günü hediyesi aldım 3 tane ayakkabı( kalasık-deri spor - keten) şeklinde:)

Hala hediye almamış olanınız varsa tavsiye ederim.. Ben 3 ayakkabıdan bir tanesini kendime alacaktım ama sonra düşündüm taşındım Kocişin daha çok ihtiyacı var dedim ve yalnız ona aldım:)
Tabi şimdi öğle tatilim yandı ve işe döndüm.. Bugünde çalışıyorum sonra 2 hafta izinim var  ;D :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz:

Kızımla beraber 2 hafta 16 güüünnn:) İnşallah güzel geçer:))

kızımın yemek yemeğe karşı yapmakta olduğpu grev halen sürüyor.. Yalnızca su içiyor diyebilirim. Günde 750 ml kadar su içiyor. Sizin bebekleriniz günde ne kadar su içiyor????

Ayşegül... "ay kızlar çok fenayım, günlerdir sabahları kalkamıyorum, midem bulanıyo başım dönüyo.  çoook kötüyüm. " Şikayetlerini okuyunca acaba diyorum ikincisi mi geldi de ben bilmiyorum???:)


şerife Berat

ya  goncacım bensana ozelden şifremi yollıyım sende bizim  tıckerımızı yap olur mu? kafayı yiycem olmuyor olmuyor :dontknow:
herkes beni salak bişi sancak ya  :BangHead: :violent1: :BangHead: :violent1:

ponçik

Alıntı yapılan: şerife Berat - 15 Haziran , 2007, 13:34:54
ya  goncacım bensana ozelden şifremi yollıyım sende bizim  tıckerımızı yap olur mu? kafayı yiycem olmuyor olmuyor :dontknow:
herkes beni salak bişi sancak ya  :BangHead: :violent1: :BangHead: :violent1:

:ehi: ay Şerife alemsin heeee olurmu öyle şey niye insanlar öyle düşünsün
biraz karışık ilk deneyişlerimde bende hep başarısızlıklarla karşılaştım
olur böyle şeyler takma kafana
ticker olmasa da biz Beratı biliyoruz kaç aylık oldugunu  :k06:
ama illa olsun diyorsan yardımcı olurum  :icon_thumright:

Pınar babalar günü hediyeleriniz hayırlı olsun
birini sen birini nehir versin diğerini de saklayıp dogumgününde verirsiniz  ;D
bu güzel kampanya sisin babanızın çok işine yaramış gerçekten güle güle giysin

Emine maaşaalh yani Ceyline  :laughing7: afacanlıkta herkesi solladı desene
peki Eylül gibi Ceylin de zigon sehpaları çekip  :caca: yerinden oynatıyormu  :cildir:  :cildir:
Alalhım sen koru bu bebeklerimizi  :amin:  :amin:  :amin:  :amin:



jbdun

emine sen de herşeyi ceylinden bilmişsin yaniii :caca: :k06: halbuki kızın hiçbişey yaptığı yok sandalyeye tırmanmaktan ve çekmeceleri açmaktan başka :aferin: düşe düşe büyüyecekler dedikleri doğru , önemli bişey olmadıktan sonra ufak tefek kazalarla atlatıp büyüsünler inşallah :amin:
evde yer olsa ecrine salıncak da alırım ama yeter artık evin her tarafı hanımın eşyalarıyla dolu  ;D
ayşegül, 2.mi yolda yoksa yorgunluktan mı öylesin canım :icon_scratch:
pınarcım babalar günü hediyen çok güzelmiş, valla eşin çok şanslı , güle güle giyinsin eşin  :) ecrin o kadar çok su içmiyodur ama ne kadar içiyor onu da bilmiyorum tam olarak ama 100-150ml civarıdır, geçmez.

Zara82

hayirli cumalar...

jbdun....gonca ninda dedigi gibi ecrin koca kiz gibi durmus fotoda...cok güzel cikmis ama yorulmus i hali var... :nazar:

Gonca....bugün de sabah hava nemliydi ...az önce yine bardaktan bosanircasina biiii yagdiii....serinledi....Ya kizlar ben tr ye gelecem korkutmayin beni sicaklardan... Haa dünki park keyfiniz de iyi olmus....Benim kizda disarida hep uyuyordu ama simdi etrafi izleyecegim diye diretiyor kendini uyumamamk icin....ama sonra siziyor..

Pinarcigim....iyi olmaniza sevindim..Ayrica 2 haftalik izninede cooooook sevindim... :muzz:

Emine...tamam canim giris artik oluyor....ben yukaridaki "Giris yap" dan girmiyordum....

bizde dün annemlerdeydik....oturduk güzelce....bugünde carsiya ciktik hava almaya birde ben yine igne vurulacaktim ama doktor kapaliymis...gezdik geldik...



şerife Berat

 kızlar burada öyle müthiş yağmur yağıyorkı sesi ofislerimize kadar duyuluyor,çok şükür yani ALLAHIM yağmuru bol ver kıtlık susuzluk çekmiyelim  :amin:

desree (Özlem)

Merhaba
Jbdun, Ecrin öyle kurulmuş ki salıncağa sanki büyümüşde küçülmüş boncuk :nazar:
Emine, süt taşsa Ceylin den bilirsin artık :ehi:
Gonca aman dikkat Eylül e sehpaları devirir mazallah :nono:  ayy bende Selim in peşinden koşmaktan bir hal oluyorum bi de huysuzluğu akşama pilim bitiyor babasına teslim ediyorum iple çekiyorum işten gelmesini
Pınar iznine sevindim Nehir le hasret giderirsin hem belki sen tüm gün onunla olunca güzel güzel yer mamalarını inşallah 750 ml su içiyor demek bence de senin kız su ile karnını doyuruyor Selim 100-150 ml arası içiyor suyu
Ayşegül Yağız yedi mi kavanoz mamasını? inşallah yemiştir bende de hero baby nin sebze kavanozu var çekiniyorum vermeye malum sebzeyi pek severek yemiyor nedir bu mide bulantısı bacım yağız a kardeş mi geliyor yoksa :-[
Şerife ne yağmuru sen İstanbul un neresindesin? biz yanıyoruz
Selim bugün akşam üstü tuttu heyheyleri yine dedim balkonu yıkayayım da çıkarayım yırttı ortalığı yumruk gibi yaşlar geldi gözünden neyse çıkardım sokaktaki çocuklarla konuştu kendince :-[  biraz hava aldık sonra sıkıldı içeri girdik yere düştü çenesini çarptı katıldı ağlamaktan  sonra uyuttum biraz babasına teslim edip geldim kafam kazan gibi uykum da var çok yoruyor bu çocuk beni  :sleepy1:


Allahım;değiştirebileceklerim için güç,değiştiremeyeceklerim için sabır, her ikisi arasındaki farkı anlamam için akıl ver

zeytince

 heeeeeeeeeyyyyyyyy ben geldiiiiiimmmmmmmmmmmm....  :muzz: napiyonuz hatunlaaaaaaaaaarrrrrr.... ozlledim sizi yaw: flowers:

karnimi doyurayim hemen geliciiim... 8)