EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

Emine

Duymaz olurmuyum Ayşegül geçişini kameraya bile aldım bak  :ehi:  :ehi:

Jbdun sayılı gün çabuk geçer canım hem biraz özlersiniz birbirinizi gerçi böyle diyorum ama evlendiğimizden beri 1 gün bile ayrı kalmadık kocişle şimdiden Allah kavuştursun  :love8:
Zehracım doktor bize tuzlu su baştaki konak oluşumunu da engeller güneş kremi sürüp denize sokun dedi hatta.En küçüğümüz sensin şu durumda.  :D  :aferin:
Seyda misafirleri de göndermişsin al eline kahveni uzat ayakları itirazım var seyret diicem ama bu saatte yok herhalde  :) Sizin için tvde ne var koydum ordan bak kardeş
Beril aynı dert bende de var hiiiiiiiiiiiç merak etme.Çocuk doğalı 9 ay oldu hala babası kucağına alınca ağlıyor çocuk geleli 1 hafta oldu babaannesine 1 haftada alıştı.Erkeklere zor geliyor bu işler  :-\

Tebessüm :)

emine :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: koptum ya, üşenmemişsin  :toothy10: çok yaşa emi. :opucuk:

şeyda bizimkiler çok büyüdü de küçük bebekler minicik geliyo gözümüze :k06: yağızın ilk banyosunu kamerayla çekmiştik, sonradan seyredince ayyy dedim fare kadar nasıl yıkamışız biz onu. :ehi:

desree (Özlem)

Merhaba kızlar,
ne güzel muhabbetler yapmışsınız :ehi:, sınavlarla uğraştım bende iki gün, iyi geçti inşallah bütünlemeye kalmam, evimize geldik Selim uyuyor yarın sabah kontrolü var, Salı günü Adapazarı na gidiyoruz :occasion14:, 5 gün yokuz hepinizi öpüyorum :opucuk: uyumaya gideyim Selim kalkmadan :sleepy1:


Allahım;değiştirebileceklerim için güç,değiştiremeyeceklerim için sabır, her ikisi arasındaki farkı anlamam için akıl ver

Emine

Merhaba Özlemcim sınavlarının iyi geçmesine sevindim canım.Kontrolünüzde iyi geçer inşallah yarın.Gidene kadar görüşemezsek şimdiden iyi yolculukar size  :hello:

seyda

kizlarrrrrrr :director:

neden bu kocisler böyle haaaaa :caca: böyle sorumlulugu isleri yari yariya paylasan, bebegini doyuran altini alan kocalar varmiiiiiii? varsa söyleyin catliycam meraktan :laughing7:

ah Berilcim ahhhh.....bizde önceleri göz göze diz dizeydik, aklimiza eserdi atlardik arabya haftasonu icin 1000 km yok teperdik marsilyaya giderdik sirf benim canim akdeniz kokusu istiyo diye :( :( :( böyle bize neler olduuuuuuuuuuuuuuuuuu :( Emine, Melis Alara da babasinin kucagindayken beni görünce ciglik cigliga bana uzaniyo, esim de diyo bu kiz seni daha cok seviyo. e pardon yani de cocuk naapsin yabanciliyo babasini :toothy10: :ehi: temizlige gelen bayana bile daha cok gülücük atiyo artik :toothy10: :ehi: aynen Beril in esi gibi kirk yilda bi cumartesi Melis Alara ya bakar ve ben alisverise felan cikarsam da daha ne yapiyim der. cok ilgilendi yani. bu arada artik bide motorsikleti var sevgili kocisimin, zira bos vakti o kadar cokki nasil degerlendirsin bilemiyo :BangHead:

Özlemcim,
iyi tatiller size :wave:

Emine

Seydacım valla hepimizin kocalarının aynı olmasına sevinsemmi üzülsem mi bilemedim  :k06: 2 kucağında gezdirir çocuk ağlar annesini istiyor diye uzatır bana  :k06: Birde kız çocukları için babasına düşkün olur derler ne zaman gelecek o günler sabırsızlıkla bekliyorum  :D

seyda

bugün esimin patronu geldi ya, adam sütünü icirdi, kucaginda uyuttu, ralph lauren gömleginin üzerine bi bez koydu omuzunda gazini cikartti. yani dedimkiiiiii isvicreli versiyonunu almak gerekiyomus bizimkilerin sanirsam :laughing7:

jbdun

günaydın :hello:

şeydacım ben ocakta doğdum :basardim: sen istanbuldan da nete gircen mi?nasıl haberleşiciiz yoksam 8)
benim eşim sağolsun yardımcı olur bana,altını 1kere aldı şimdiye kadar ama hep bakar ecrine, sabah çok erken uyandığı zaman bazen kalkamadığımda eşime söylerim o kalkıp uyutur :nazar: :love3: :love9: ecrin de bayılıyo zaten babasına,aşık aşık :k06: sabahları yolculuyoruz,akşamları da karşılıyoruz beraber ;)
beril senle görüşemiycez yaw,malum ben 21temmuzda dönüyorum,başka sefere inşallah :icon_thumright:
eminecim allah ayırmasın canım  :amin: inşallah çabuk geçicek :amin:
özlemcim sınavlarının iyi geçmesine sevindim canım :icon_thumright: ve adapazarında güzel vakit geçirmeni dilerim :opucuk: yarınki kontrolünüz de iyi geçer inşallah :amin:

seyda

Jbduncum,
ben girerim internete. annem torun hasretinden 50 yasindan sonra laptop aldi :ehi: :toothy10: biz pazar yolunun üzerinde oturuyoruz bu arada yakinmiyiz bilmiyorum siz ne taraftasiniz? benim cep tel im tr de calisicakmi bilmiyorum :dontknow: eger calisirsa sana özelden numarayi atarim mesajlasiriz. yada sen cebini bana ver ist a gelince arasiriz. yapariz yani bi arrangement sen bi gel de :icon_thumright:

ha demek ocakta dogdun Jbdun abla :k06:ama forumun ablasi olamadin Anita 74lüyüm demisti yanilmiyosam :icon_scratch:

jbdun

 :toothy10: :k06: olsun almış ya  :hello2: zaten bizde de var laptop haberleşiriz bi şekilde ,  tel noları ben attım sana özelden şeydacım  ;)
biz de röneparkın 3sokak üstündeyiz (tren yoluna doğru) ya farketmez nasıl olsa yköyde her yer yakın :laughing7:

lütfen abla demeyiniz şeyda kardişimmm :tongue3: evet galiba anita 74lüydü :occasion14:

Almiş'inAnniş'i

evet var şeyda nagişin kocası  :k06:  :nazar:

Alıntı yapılan: seyda - 04 Haziran , 2007, 00:53:57
kizlarrrrrrr :director:

neden bu kocisler böyle haaaaa :caca: böyle sorumlulugu isleri yari yariya paylasan, bebegini doyuran altini alan kocalar varmiiiiiii? varsa söyleyin catliycam meraktan :laughing7:


şerife Berat

 kızlar selamlarrrrrrrrrrrrrrrrr

ya bır haftadır gıremıyorum foruma ama kımsecıkler beni merak etmemişşşşş :(

anitacım eltının bebegi hayırlı olsun RABBIM sag salım bekleyenlerıne kavustursun inş. :amin:

ranacım geçmiş olsun nasıl oldun bıraz daha iyimisin ?

gonca eylül çok tatlı çıkmış fotografta

tubi küçük meleğinde muhteşem tombul tombul maşşallah

emine ceylin kediden baya hoşnut görünüyor baksana ne tatlı çıkmış,canım bu arada sınavın nasıl geçti?

meltemcim senin sınav sonucların bellı oldumu?minik bebişin nasıl anlaşabılıyormusunuz?

özlem sınavın nasıl geçti ? selim bey nasıllar huysuzluga devammı?

kızlar bence hiçççç kendımızı strese sokupta uzmeyelım bu adamlara neden koca dıyorlar bı dusunun bakalım bız kadınları kocatmasalar(yaslandırmasalar) hiç adına koca derlermıstı?ne yaparsak yapalım degıstıremeyız onları,belki evliliğin ilk aylarında söz gecırebılırdık ama bence iş işten gecti,ancak canları isterse bize yardım edıyorlar.

arkadaslar yatak odasına koymak ıcın besık almak ıstıyorum şöyle pratık tasınabılen ve buyuk olmayan sıkıldım artık oturma odasında yatmaktan bıldıgınız bı sıte varmı bakayım????????????

seyda

Serifecim,
artik Berat i tek basina odasinda yatmaya alistirman gerek bence bi daha düsün bu besik isini. halamin meshur lafidir iyi bisey olsa adi koca diil gonca olurdu der :toothy10: :ehi: gerci benim kocis iyidir yani az yardim ediyo ama cok da yoruluyo iste adam habire toplantilar yemekler cani cikiyo aksam 7lere kadar calisiyo stres cabasi ama bede evde ayni sekilde olunca birbirimizesaldiriyoruz iste napalim :suclu:

valla Razicim,
41 kere  :nazar: diyelim Nagisin kocasina.

kim sormustu nerde yasiyosunuz diye bana :icon_scratch: ben Zürihteyim Isvicrede.

ben kactim kizim uyurken bi dus aliyim sonra da 1 makina camasir yikiyim. Jbduuuuuun yarin ütü var :ehi: :toothy10: kulaklarini cinlatirim gene. birazdan da kadin gelicek temizlige :hello:

Tebessüm :)

şeydacım benim eşim de bana yardım ediyo :laughing7: sık olmasa da altını değiştirir, mamasını artık hep ben yediriyorum, ona karışmaz, kucağında gezdirir, üstünü değiştirir bi yere gideceğimiz zaman....ama istediğim verimliliği alamıyorum bi türlü :ehi: yani ben istiyorumki, mamasını da yedirsin, çorbasını mamasını hazırlasın, gece kalkıp mamasını versin... neyse... buna da şükür.  :nazar: (maşallah diyin :caca:) :k06:

forumun bütün çiftleri de aşık, ne güzel :love9: aşk forumu burası :ehi: ya da aşk meyvelerinin forumu mu disem?  :icon_scratch: :k06:

Tebessüm :)

ama tabi bizde birbirimize girmiyo değiliz yağız efendi yüzünden. :-\