EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

berilce

sonunda geldim,ama pilim bitti valla oluyorum resmen .... sabahtan beri ordan oraya ,yemek bile yemedim iki uc kek attim agzima ne bu kardesim,ben yanimda birini istiyorum imdaaaaaaaaaaaaaaaaat :crybaby2: :(

sabah kalktim,ayiptir solemesi ev batmis duurmda, biraz evi toplayim dedim ama ne fayda,ben topluyorum babasiyla melis dagitiyo, ya allaskina giysilerini cikarip yere atan baska kocasi var mi? ay biktimmmmmmmmmmmmmmmm :cildir:  biraz evi topladim sonra baktim evde dayanamicam,esimde soylenip duruyo ah suram ah bram,daral geldi kactim alisverise,insan para harcayinca neden rahatlar ;D   gittim paralari bayildim geldim....  ama ne fayda evde is bitermi melis varken,yedir akltini degistir dusunu aldir masajini yap kremini sur gene yedir bulasik yika camasir mak.doldur,yemegi hazirla,melisi uyut aglamasini dinle  :cildir: :cildir: :cildir: :cildir:      sirtim basim heryerim agriyo....amma sikayetlendim he  :laughing7:  napayim kardesler valla stres ve vitaminsizlikten agzimda aftlar eksik olmuyo daha gecende 3 tane cikmisti ha gecti derken dun bir tane daha bugun ikinci cikmis,gene iki taneyle ugrasiyorum ...ben cocukliumdan beri cok cikar stresli kiz oldugum icin ;D balik burcu iste herseyi kafaya takiyom....

buarada aranizda en kucuk bend egilim herhal,baska 81 li var mi ? alooooooooooo 81 liler???????

zehracim valla kusura bakma gecmisolsun demeisim,ama yazarjken hep unutuyorum ben biseyler  :-[ gecmis olsun migren olmasada siddetli bas agrisini bilirim... bazen basimi sikardim ellerimle dursun diye ama nafileeee....

seyda ne guzel az kalmis bende sole bi 5 gun kaldi diye geri sayim yapabilsem  :love7: sen ne zamana kadar kalcan? jbtun az kaliyomus..ben uzattim kalma isini,ekime kadar kalcam  :suclu:

emine benim eski kedimin aynisi tekir kedi:) o kedi cok hircindi ,zaten sonra benim camdan atlayarak askina kavustu,bi hafta benim camdan bi kediyle bagirisip suzusup durdular sonra bi gun bi baktim benim camin onundeki agaza ordanda yere atlamis  :laughing7:  hatirlarim daha eve geldi bir aylikti dudagimi patlatmisti psikopat...ama genecok severdim,,simdiki keidmde tam tersi bi uysal bi uysal :aferin:   ceylinle cok tatli duruyolar, :nazar:benim kiz insallah hayvana saldirmaz kuyruk felan,garip kedim yegenlerden cok cekti zaten,kumdandayla vurmaya calisirlardi,bikmistim kedimi kacirmaktan onlardan...

ay ben kacayim sirtim cok agriyo kolarimda,bu kiz beni yakinda fizik tedaviyede gondercek :laughing7:

jbdun

günaydınn ve iyi pazarlar hepinize :hello:

şeydacım yatışına bayıldım minik hanımın , maaşallah  :nazar: bizim park yatağın içine babaannemiz yatak yapmış pamuktan o var  ama ecrin içine gömüldüğü için onu alta koyduk, park yatağın ince bişeysi var onu da pamuklunun üstüne koyduk şimdi gömülmüyor, ama sünger kestiricez galiba,karyola parmaklığımız da 60cm  ;) trye gelmene de heçbişey kalmamış :icon_thumright:
emine ve özlem sizlere başarılar sınavlarınızda,inşallah iyi geçer,sonuçları bekliyoruz ;)
meltem senin sınav sonuçları belli oldu mu?nasılsın?belemir nasıl?hamilelik nasıl gidiyor? umarım herşey yolundadır  :icon_thumright:
ayşegülcüm son anda farketmişsin ve düzeltmişsin  :aferin:  :toothy10: sağol cnm darısı başına :laughing7: kirazınızı güle güle yiyin  :k06: afiyet olsun . Yağız yine kusmuş , çok üzülüyorum böyle yapınca, inşallah biranönce geçer şu kusmaları :amin:
zehracım çok geçmiş olsun canım  :sad1: inşallah fazla uzun sürmeden atlatırsın, bu migren durduk yere mi başlıyo ki? kımız da eski türklerin bi tür içkisi bildiğim kadarıyla , sütümsü bişey ama az alkollüsü (denemedim ama söylenenler böyle)
ay beriiiilll anlattıklarını okudum yoruldum valla,allah sana sabır ve kolaylık versin,
benim için az kalıyo demişsin ama bana o bile çok valla, şimdiden eşimden nasıl ayrılıcağımı düşünüyorum :y25: dün bolbol sarıldım, gerçi daha 1ay var gitmeme ama olsun :k06:

tubi79

arkadaslar devam sütünü bebişleriniz kaç cc içebiliyor, ben 120 hazırlıyorum yarısında istemiyor cıldırcam walla benmi yediremiyorum diye kendimi suclu hissediyorum.

Emine

03 Haziran , 2007, 15:09:59 #6723 Son düzenlenme: 03 Haziran , 2007, 15:12:10 Emine
Kızlaaaar ben geldimm.başarı dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.Sonucu bende merakla bekleyeceğim inşallah zayıf almam da biter şu okul :amin:
tubi  Sevvale maşallah başarıyla yüklemişsin fotoyu  :icon_thumright:  :nazar:
Nagihancım rica ederim vakit buldukça güzel şeyler yapmaya devam edeceğiz  :occasion14:
Seyda rüyanı allah hayıra çıkarsın.Uyuyan güzele de maşallah  :nazar: Bizim yatağın parmaklıkları indirilip kaldırılabiliyor.Çocuğu yatırırken ve alırken indiriyorum uyurken kaldırıyorum.Kalkık haldeyken şu an 69 cm Ceylinin boyu yetişemiyor yani en az bir 70 cm var demekki.Park yatağın içine de yorgan koydum ben ekstra
Ayşegüüüüüüüüüüül bize kiraz yok muuuu  :hungry: Afiyet olsun..Ata binmedin mi  :laughing7:
Zehracım kayınvalidem baktı ben sınavdayken Ceyline.Zaten o uyanana kadar döndüm ben.Kımız at sütüyle yapılan bir içecek.Geçmiş olsun inşallah kısa sürede geçer canım  :-\
Beril ben 79 luyum en küçün sensin sanırımm  :aferin:  :D Kayınvalidemin bu kedisini ona ben getirdim 3 yıl kadar önce.Bizim şirketin içine girmiş duvar üstündeki aralıktan düştü.Ben bunu sahipsiz sandım getirdim eve besledik falan ben çalıştığım için bakamam diye kayınvalideme verdim.Ertesi gün oooo 5-6 tane yavru sapır sapır dökülmeye başladı.Anneleri teker teker bunları başka bir yere taşıdı bizim şirketin mağazasının giriş kapısının üstüne.Sonra babası yavruları yemeye çalıştı anneleri bunları taşıdı başka yere bir arabanın altına.Yavrular kaçışıyor bir sürü kedi bunları yemeye çalışıyor ben işi gücü bıraktım sokakta kedi peşinde koşuyorum kurtarmasına yardım edeyim annenin diye  :ehi: Sonra anneme dedim anneleri bulundu annesiz kalmasın geri verin kediyi , bu sefer arabanın altındaydı ya bunlar araba bir çalışmış ailecek ezildiler.Yarıları ezildi bazılarının toplayıp öyle çöpe attılar ben ağla ağla günlerce kendime gelemedim.  :crybaby2: Sonra diğer kedi annemde kaldı artık sonra yalnız ya yazlıkta diğer kedilerle oynasın diye saldılar bir güzel dayak yedi diğer kedilerden şimdi çok korkak ve çekingen bir kedi oldu aynı zamanda yabani ama öksüz yetim garip işte yaşayıp gidiyo..
jbdun eşinle nereye ayrılıyorsun anlamadım çalışmaya başlayınca farklı yerlerde mi yaşayacaksınız?





jbdun

hoşgeldin emine inşallah biter okulun :amin:
ben annemle istanbula gidicem ya ecrinle o  yüzden öyle dedim canım. Eşim işinin yoğunluğu nedeniyle gelemiyecek :crybaby2:

seyda

yok Eminecim, Jbdun hanim 2 gafta Istanbul a gelicek ya ayri kalicak esinden ona dertleniyo :ehi: :toothy10: ben de seviniyorum valla ikimiz de biraz birbirimizi yemeden kafamizi dinleriz diye. 4 hafta sonra kocis gelicek o zamana kadar sakinleriz ikimizde :toothy10: :ehi: eeeeeeee tabi tüm bebekler Ecros gibi olsa  :nazar: biz de yemezdik birbirimizi :k06:

ahhhh Berilim ahhhhhh... valle benim fizik tedaviler bitti, keske bitmeseydi, sol kolumun üstü yine arad bir uyusuyo. döndük basa yine, kucakta gezerek uyuyoruz. ben nerde yanlis yapiyorum  :BangHead: ben de 3 ay kalicam insallah dönüs Eylül basinda. zaten tama 3 ay isvicre disinda kalinca oturumu iptal ediyolarmis, 3-5 günle siyirdim  :k06: dün bende alisveristeydim valla hafifleyip mutlu oldum ayni senin gibi.  

Aysegülcüm,
valla dün yatak mevzuunu konustuk ya, sabah baktim ve yatagin 3. ayarini kesfettim. esim de kesfettigim en asagi kademeye indirdi yatagi. zaten henüz ayaga kalkamiyodu ama artik ayakta dahi yetisemiyo ölctüm :k06:

ay Emine,
sen anlatinca aklima gözümün önünde bir kedi ezilmisti o geldi. Allahin cezasi önümdeki araba kediye capti, ben durdum ama hayvancaz kanlar icinde nasil cirpindi can verdi gözümün önüne geliyo arada. kedileri hic sevmem ama o da bi can tabi :crybaby2:

esimin genel müdürü ve esi gelicek birazdan ben hala burda size yaziyorum :k06: 3 aylik kizlari var onlarin da, bakalim napicak bizim cimcime. hadi görüsürüz gineeeeeeeee :wave:

ay Zehracim,
cok gecmis olsun arkadasim, migren cok beterdir arkadsimindan biliyorum insallah düzelirsin tedaviye gerek kalmadan :amin:

safak 6 kaldi bugün arkadaslaaaaaaaaarrrr :muzz: :occasion14: :occasion14:

Tebessüm :)

eminecim hadi bakalım nişallah iyi gelir sonuçlar da biter okulun. :icon_thumright: kirazlar bitti :icon_pale: bi dahaki sefere size de alırız şekerim. ;) ata binmez olur muyum,bindim, hatta hızımı alamayıp bornovaya kadar geldim, sizin evin önünden de geçtim dıgıdık dıgıdık duymadınız mı? :ehi: :toothy10: yok vallah ben almıyım, midilliden ödü patlayan ben büyük aa hiiiç binemez.

zehracım geçmiş olsun tekrar, inşallah uzun sürmez ağrın. :sad1: kımız, at sütünün mayalanmasıyla elde edilen bir tür içecek.tadı iğğğğrenç anladığım kadarıyla. ama at etini yiyen kımızı bayıla bayıla içer, ıııyyk :cildir:

Zara82

iyi pazarlar herkese,

berilcigim tsk ederim ....bug+n biraz daha iyi sayilirim....Allah sana güc kuvvet versin canim....sen ne zaman gidecektin tr ye???

Seyda...tsk ederim...Bakalim agrilar azalmazsa tedaviye baslayacaklar...izine gitrmeden bu olaya aciklik getirmem lazim....Seninde günlerin iyice azaldi :occasion5:

BU arada bende 82 liyim  ;)

birde aklima gelmisken sorayim.....Hani biz tatile gidecegiz ya .....Bebislerin tuzlu suya girmeleri sakincalimi????
Ve ucakta......emzirebilirmiyim?????

Meltem ve Gözde nirelerdesiniz?????????????????????????



jbdun

şeydacım sana kolay gelsin,ecrin olmasa ben yine gitmezdim ama torun görecek çok kişi bekliyo istanbulda :laughing7:
ayşegül o dıgıdık sesi buraya da geldi de demek sendin  :toothy10: :ehi:
zehracım sakıncalı değil bildiğim kadarıyla tuzlu su ve uçak için de basınçtan etkilenmemesi için kalkışta-inişte emzirin diyolar

Tebessüm :)

zehracım ravza kocaman oldu tabi girebilir denize sizinle. uçakta emzirebilirsin, özellikle uçak inerken ve kalkerken de emzir ki basınç farklılığından etkilenmesin ravza.  :)

Tebessüm :)

vay be demek oraya kadar geldi sesler. ne ata binermişim bee. :occasion14: :ehi:

jbdun

Alıntı yapılan: ayşegül - 03 Haziran , 2007, 16:42:26
vay be demek oraya kadar geldi sesler. ne ata binermişim bee. :occasion14: :ehi:


kovboy ayşegüllll  :occasion14: :toothy10: :toothy10:

Zara82

muhabbetiniz bol olsun  :hello:

saolun arrkidisler cevaplar icin....



seyda

oh beee misafirler gitti :occasion14: biraz dinlenebilirim artikin :honk:ay kizlar ne kücük geldi bebis bana ya 10 haftalikmis. zaten 3 hafta erken dogmus, 2650 müs simdi toparlamis ama hala kücücük. sanki bizim o zamanlarimiz coooook eskide kalmis gibi. böyle aglamasi bile bebek bebekti :k06: zaten kiyamam benim zilli yirtindi ciglik atiyo felan bebis de dudagini büküp durdu :sad1:

Zehracim,
sorunu pek anlamadim ne demek istedin? eger emzirmek istersen kimse sana engel olmaz ucakta :ehi: :toothy10: ama öyle emzirme kabini falan yok :icon_scratch: Ravza nasilsa emzik kullaniyo ya onu verirsin inis ve kalkista en kötü ihtimal. ben öyle yapmayi düsünüyorum. insallah bizimkinin inadi tutmaz, cünki emzikle uyuyo ama normalde gündüz hic emmedigi icin inatlasip agzindan atioy bazen :icon_scratch:

ben de 76 liyim bu arada....... Jbduncuummmmmm...... sen hangi ayda dogdun bakiim ben Temmuzzzzzzz....kim daha büyük?hem sen Istanbula gel bak dah taniscaaaaaz, bebisleri tanistiricaz felannnnnn........... :opucuk:

berilce

gunaydiiiiin yani ena zindan bana gunaydin :) gerci burdada saat 12 olmus ama neyse:)  valla jbtuncum  benim  kocisle de aram cok iyiydi elele dudak dudaga her dakka ama melis sagolsun dogduktan sonra aramiz limonu oldu, kiz huysuz olunca ister istemez depresyiona sokuyo ve birbirimize giriyoz,genelde ben giriyom laflari cakiyom ama o da cok rahat deli ediyo beni, dun gece gene melis sagolsun soktu birbirimize bizi, aksam 10 da aglaya aglaya uyudu sonra 11 e dogru kalktyi gene ciglikcigliga kucagima liyorum susuyo , 12 ye kadar oyle devam etti sonra yanima aldim gene beraber uyuduk o uyuyunca bend ayanamadime simin yanina gittim lafi caktim  :caca:  sonra gittim yataga :toothy10: koydu galibaki sabah kalkmis evi topluyo  ;D ama hakliyim 7 aydir su cocugu kendi basima buyutuyorum bi tane yardimcim yok, ayda yilda bi bi saat bakar melise onuda sanki her gun o bakiyomus gibi gosterir,o bir yapar 10 yapmis gibi gosterir ben 10 yaparim ama gikim cikmaz bir yapmis gibi gozukurum :cildir: :cildir:   neys ebu turkiye bizi iyi gelecek insallah.... annemlere felan birakip kacacam....annemle kayinvalide ikisi baksinlar yoksa ben yakinda gocecegim :icon_pale:   

ya ben temmuzda geliyom ama ancak agustosta gorusebliriz gorusebilrsek sizinle  :dontknow: ben istanbulda pek kalmicam cunku agustostan sonra istanbuldayim....

emine kedinin hayati yazsan roman olur o cinsten olmus birzcik  :k02:

aman gene yazicaklarimi unuttum ben...sonra gene devam ederim kafami kaliyoki....