EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

anita

yazılanları okuyamadım kayra huzursuz son 1 haftadırr çıldırmıştı
vakit olmadı
dün evlilik yıldönümümdü



Lily Wonka

Anita'cım, hafif oyuk bi görüntüden bahsediyorsan Hira'da alt dişlerde olmuştu.. Ama öyle belirgin bir delik şeklinde değil tabii.. Sanki diş çekilmiş de izi kalmış gibi, hani olur ya..;)



desree (Özlem)

Emine evet çok çalışıyorum ama uykum geliyor hemen :sleepy1: sıpa gece uyutmadığı için senin de tek dersin vardı galiba benimde iki dersim var inşallah bütünlemeye kalmadan veririz bu sınavda,
Gonca ikonlardan şaka olduğunu anladım aslında ama yine de içinde bir şey kalmasın diye yine de açıklayayım dedim seni ve Eylül ü öpüyorum :opucuk:
Zehra Ravza da çok büyümüş maşallah :nazar: sizin gezmelerinize bayılıyorum çok iyi yapıyorsun zaten gurbet ellerde daha iyi oluyor galiba arkadaşlıklar
Şeyda evet egzama da öyle oluyor yedirdiğin şeylerle çok alakası oluyor, Selim in şu an yok ama yumurta verirsem oluyor
Anita Kayra nın neden bu kadar huysuz olduğu belli oldu çok yakında gelecek incileri bence evlilik yıldönümünüzü kutluyorum :flowers:
Ders çalışmaya gidiyorum sonra görüşürüz :wave:



Allahım;değiştirebileceklerim için güç,değiştiremeyeceklerim için sabır, her ikisi arasındaki farkı anlamam için akıl ver

Zara82

Anita evlilik yildönümünüzü tebrik ediyorum....daha nice mutlu senelere insaallah..

özlem haklisin, gurbet elde dedigin gibi akrabalarimdan cok arkadasliga önem veriyorum....ve cogu arkadasimda akrabalarimda daha iyiler...
Sana da kolay gelsin



ponçik

Anita evlilik yıldönümünüz kutlu olsun (geçmiş)  :flowers: Eylülünde ilk ön alt dişi Gözdenin dediği gibi diş çekilmiş de izi kalmış gibiydi sonra uzadıkça beyazlıgı çıktı ortaya , gözünüz aydın, huysuzlugu ondan demekki   :binkybaby:

Zehracım inşallah uygun bi yer ayarlarsınız tatil için , biz bu yaz marmarise görümcemin yanına gideceğiz , hem Eylül için hem benim için ev ortamı iyi olacak, en azından Allah kısmet ederde seneye yine tatile gidersek , hem tuvaletini söyleyecek hemde normal yemekleri yiyor olacak  :icon_thumright:

Emine ya o senin dediğin Heybeli değilmiydi  :icon_scratch:
ama evet Çamlıca o Çamlıca (sazlar çalınır Çamlıcanın bahçelerindeeeee bahçelerindeeeee)  ;D

Özlem iyi çalışmalar sana , ben bu sene Eylülle yapamam diye kaydımı dondurdum size başarılar arkadaşlar

bugün hiç iş yapasım yooook  :coffee:



ponçik

aaaaaaaaaa bu arada ben dün dişçiye gittim ya haniiiiiii
meğer dişimde çürük yokmuş
3 sene önce yapılan dolgu dişin normal boyutunun biraz dışına taşmış ve yandaki dişle arasında biraz aşınma olmuş dolayısıyla arasına yemekler kaçıp koku yapıyormuş  :-\ bende çürükten koku oluyor sanmıştım  :suclu: neyseki o dolguyu biraz ufaltıp diğer dişin yüzeyine verdiği zararı da dolgu yaparak sorunu halletti  :icon_thumright: ama anlamadığım şey arasıra gözüme kadar bir (bıçak saplaması gibi) sancı vuruyor ...bu ne ki şimdi  :dontknow:



Emine

Goncaaaa ay vallahi öldüm gülmekten  :ehi:  :ehi: Beynim sulandı derç çalışmaktan sanırım. Heybeliyi de Çamlıca yaptım ya ne kadar İstanbul ve şarkılarıyla alakalıyım gör yani  :laughing7: Diş içinde geçmiş olsun dolgu yeni ya sinir uçlarına değiyorsa değişik yerlerde sancı olabilir birkaç gün daha geçmezse bir doktora sor istersen canım.
Zehracım kontrolünüz iyi geçer inşallah canım hayırlı haberlerinizi bekliyoruz  :-*
Anitacım dişiniz hayırlı olsun şimdiden evlilik yıldönümünüz de kutlu olsun  :flowers:
Özlemcim evet tek ders ama kafa 40 yere bölünmüş durumda oku oku aynı sayfayı geçemiyorum.Bakalım napıcaz sınavda iyi çalışmalar canım  :love2:
Gözdecim herşey yolundadır inşallah sesin pek çıkmaz oldu  ::)
Ben de ders çalışayım biraz haydi hoşçakalınn  :hello:

Tebessüm :)

bülbül sesi vaar şarkılarııınnnn nağmelerindee nağmelerindeeee.... aaaaaaaah ah. goncaaaaaa giden var gidemeyen var niye imrendiriyosun :caca: :k06: ah nasıl canım çamlıca çekti. :(  eylüşe de iyi gelmiştir temiz hava, ooohhh yaasın cimcimeye :opucuk:

anitacım dişiniz hayırlı olsun şimdiden, evilik yıldönümünüz de kutlu olsun :flowers:

zehracım ben de ravzanın saçını kestirdin zannettim, çok kızıcaktım ama yırttın neyse....  :D valla bir zehra daha yetiştiriyosun, bu kızı eve sokamayacaksınız sonra, benden söylemesi :laughing7: zehracım ne zaman girersin foruma belli değil, ikimiz de forumda olduğumuz zaman eklerim resmi tekrar. ;) inşallah gönlünüze göre bir yer ayarlarsınız tatil için..

özlemcim seninle de aynı zamanda önline olunca eklerim resmi, gerçi emine sağolsun bayyaaa bi abartmış... :love9:

kızlar hayatımda ilk defa yayla çorbası yaptım, ay çok lezzetli oldu, yağız da yedi biraz.kendimi tebrik ediyorum :basardim:

gülaycım, sebze çorbasını ilk başalrda havuç ağırlıklı yap, bebekler seviyo havucun tadını, ve pişince bir çay kaşığı kadar tereyağ ekle, çok leziz oluyo. ben yağızın hiçbişey yemediği dönemde böyle yapıp çok çok az da tuz eklemiştim. dene isersen, böyle böyle alışır belki... :) teyze oluyomuşun, tebrik ederim, sağlıkla gelsin inşallah...


jbdun

selam kıslarr, raporumu gittim aldım az önce :occasion14: birasdan da misafirliğe gidiyos ama gitmeden bi cevapları yazıyım da yoksa daha da ilerliycek sayfalar,amma uçmuşsunuz dünden beri yaw ;D :nazar:
şu böceksavarlar konusunda bi başlık açmıştım ben görmediniz mi bakıyım :caca: oradan yazınız pıliiiizzz

gülaycım tşk ederim :flowers:
beril melisin arabası hayırlı olsun :hello2:


ay gidiyoruz sonra devam edicem :suclu:

Lily Wonka

İyiyim Emine'cim, çokkk yoğunum sadece.. Hemen hemen hergünümüz hastanede geçiyor.. Bu akşam endokrin muayenemiz var (artık bu işi de özelden halletmeye karar verdik..) Yarın sabah da normal doktorumuzla bi randevumuz var.. Tüm bunların yanısıra o kadar çok iş güç var ki halledilecek, nasıl bunaldım anlatamam.. Akşama -eğer yorgunluktan uyuyup kalmazsam- girip bi detaylıca anlatiim istiyorum bizim cephede neler olup bittiğini, bakalım..::)

Herkesi (ama en çok bebişleri) kocaman kocaman öptüm!..:opucuk:



seyda

Emineeeeee,
sen cok menfaat sagladin bu isten bizi da ortak et kar payina :ehi: :toothy10: bak simdiden söyliim benimki saka haaaaaaaaa :ehi: :toothy10:
valla insallah yakinda bizim kizlar bööle kendileri giyinip hazir olurlar da su giydirme savasi sona erer zira biz savasiyoruz. ben kafayi sokuyorum bluzun icine o Melis Alara bosta kalan eliyle cekip cikariyo :toothy10: :ehi: sarkiya da acaip güldüm valla ha. neyse olur böyle seyler. benim de beynim sanirim kus kadar hafiza balik hafizasi oldu. tekrar ise baslarsam artik planlama müdürü deel office girl olurum. artik nerdeeeeeeeee bütce hesaplari felan, kendi cüzdanimdaki para nereye gitti onu hesaplayamiyom :ehi: :toothy10:

Zehra ve Gözde  :caca:
bu kadar özletmek yok artikin sekerler.

Jbduncuum,
hayirli olsuuuuuuuuuuuuunnnnnn :icon_thumright:

Goncacim ve Pinarcim,
cevaplar icin sagolun artik Istanbulda bi gidip bakip test edicem. burda maxi cosi ve römer lere baktim ama onlar da en tuzlu olanlari tr de. bakicaz mühüm olan güvenli olmasi.

Özlem,
sinav ne zaman? ve Emine sen zaten üniversite mezunu degilmisin? ne okuyosun hala :icon_scratch:

dilek hira

selamlaaaar
evimiz için dilediklerinize teşekür ederiz
ben pek uğrayamıyorum nete sebebini belirtmiştim
zayıflama işine gelince göğüs 7 cm
bel 10 cm
basen 7 cm inceldi
burası bu konuların yeri değil ama yazmış bulundum
spor yapıyorum
sağlıklı beslenme ve birde bazılarınız için inandırıcı olmasada  parafinli korse aldım oda işe yaradı reklam yapmak gibi olmasın
bende arkadaşta görmesem inanmazdım o 1 ayda 10 kilo zayıfladı ben 5 bünya meselesiymiş zayıflamak ama epey ince görünmeye başladım

anita

Şeydacım Melis Alara ve Kayra yeme konusunda mimlenmiş iki kız zaten bu forumdaki.. desteğin için saol..
Kayrada hertarafa saldırıyo bana tekmeler tırmıklar.. göğüslerim ağrıyo walla.. çok aşırı hareketli bi sn durmuyo kucakta bile sağa sola dönem çabasında..
Ayşegül ben bılgıldakla ilgili doktorla konuşmadım hiç.. doktor sanırım bi sorun olsa söylerdi .. ölçüsünüde bilmiyorum.. neden bu kadar takıyorsun bunu bi sorun yoktur inşallah ??
Bizde multitabs kullanıyoruz sanırım 1 yaşında kadar devam edicek.
maclaren araba daha öncede duymuştum fiyatı nedir canım??
Özlem ve Emine bende Kayrayı doktora götürdüğümde diş belirtisi yok henüz demişti 1 hafta önce.. Ama bugün gördüğüm şey damakta delik var patlamış heralde ordan diş çıkar..
Kızlar  bugün tartıldım 59 kiloya düşmüşüm.. hamile kaldığımda 60 tım.. ideal kilo 56.. Yani 8 ayda 14 kilo verdim.. nasıl oldu bende bilmiyorum.. kilo daha verirsem 38 bedeni rahatça giyecem.şimdilerde biraz sıkıyo.
Pınar Kayrada öyle her öğünden 3 kaşık.. takmıyorum artık.. zorlamıyorum da..
Meltemk bi süre sonra sıkılıyorlarmış aynı şeyi yemekten diye duydum tecrübeli annelerden..
Şeyda biz araba koltuğu kullanmıyoruz zira arabamız yok..
Arkadaşlar Eminenin yanlış anlaşılması beni de üzdü.. lütfen böyle kırgınlıklar olmasın. ne güzel bir ortam oluşturduk burada.. bu güzellik devam etsin inşallah..
Kızlar güneşten koruyucu krem olarak ne kullanıyorsunuz bebeklere?
Berilce senin kız ile Kayram benziyorlar bence.. birazdan resim koyucam bakarsın..çok enteresan..



sibell&gökhan

zara, emine,şerife,gonca hepinize çok teşekkür ederiz kuzum ve kendi adıma
jbdun hayırlı olsun canım raporunu iyi değerlendir.
eminecim takma kafana seni tanımıyorum hatta yeminle foruma ilk girdiğimde seni çok beğendim ve kendi kendime dedimki nekadar melek yüzlü ve inan formu senin düzenlediğini bile bilmiyordum...
ama boşver olur böyle vakkalar derslerine iyi çalış seni umarım etkilememiştir
gerçi biz bile (kendi adıma )çok üzüldüm...

ponçik

Alıntı yapılan: ninahuhu - 31 Mayıs , 2007, 16:06:59
..
Kızlar  bugün tartıldım 59 kiloya düşmüşüm.. hamile kaldığımda 60 tım.. ideal kilo 56.. Yani 8 ayda 14 kilo verdim.. nasıl oldu bende bilmiyorum.. kilo daha verirsem 38 bedeni rahatça giyecem.şimdilerde biraz sıkıyo.
Anita hadi gözün aydın inşalah istediğin kiloya gelirsin
ben hamile kaldıgımda 56 idim şimdi 52 yim  eski pantolonlarımı giyiyorum fakat düğmeleri kapanmıyor
fermuarı çekiyorum düğme iliğe yetişmiyor  :ehi: göbektenmi yoksa şu kemiklerim mi kalınlaştı  :laughing7:
sende de öylemi  :dontknow: