EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

Almiş'inAnniş'i


Emine

Mubeccel inan tartışmayı seven bir insan değilim öyle düşünmediğim halde ısrarla niyetimin kötü olduğunu söylediğini anlayamıyorum.Şaka olan tarafı neresi demişsin aradaki ikonlardan anlaşılıyor sanırım.Zaten konuyu yeni gördüm ve gördükten sonra hemen telefonla arayıp neden oraya konu açtınmı diyecektim.Sadece doğumda mesajlaştığımızı hatırlıyorsan diyecek başka lafım yok ben demekki daha farklı yorumlamışım arkadaşlığımızı.Evet o olayda kız beni yanlış anlamıştı ben de yanlış anlaşıldıysam özür dilerim dedim, kimseye de gidin benim için kötü olun demedim ki.Size de iyi sohbetler.

berilce

geldim geldim...nerde kalmistim evet fareway den aliyorum taze oluyo ve guzel oluyo.... kahvalti ya gelince iki gunde bir yumurta veriyorum gittikce cogaltiyorum....henuz baska sey vermiyorum dun tavuga basladim guya,iki gundur sebze corbasini pek icmiyo ama galiba tokken denedigim icin...neyse bakacagim artik,ay kacgundur isiriliyorum ya uffffff,yaz geldi bortu bocek cikti yuruyuse ckarken bile sagli sollu gidiyorum zart zurt bocek cikiyo,kasinmaktan bi hal oldum....  

kiymayi deniyecem bikacgun sonra..bakalim nolcek.....  sen naptin degisiklik yaptin mi? esim arabayi getirdi chicco aldim rahat gibi gozukuyo melisi oturttum siritmaya basladi :) bu kiz buaralar tam yemelik oldu bacaklari felan :) delirtiyo beni...  


mubec hani gayet acik bi ortam burasi arkandan konusmak olmuyo,istedigin zaman acip okursun.... ben konusma tarzini cok ayipladim acikcasi.... ayrica iyiligibasa kakmamak lazim ki o emineyi koruma olayini ben de hatirliyorum ,sanirim 1 milyarlik araba konusuydu, ve ordada hakliydi , cunku arabayia lan kisi sanki o arabayi almayinca biz kotu anneymisiz gibi konustu ozamanda soylemistim o kisiye.... ozurdiledigini bilmiyorum eminenin, tabi sunuda unutmamak lazim , ozurdilemeyi bilmek onemlidir, birazda uzatammak icin ozurdiliyodur emine...gereksiz bi tartisma cunku...aman neyse...

eee gulay orda misin?

zeytince

 buradayim bacim buradayim..
oy Melis kuzusu gule gule kullansin arabasini... :D valla ben de hergun yiyiyorum benimkini... :k06: Caner de sebze corbasindan hic hoslanmiyor...anasina cekmis... :k06: henuz kiyma, et ve tavuga baslamadim ben... corbasina tavuk suyu katiyorum sadece... kahvaltimiz da ayni diger arkadaslarla...bugun kasigin ucuyla tereyagi kattim ilaveten...


berilce

bende bulasik yikiyorum,bulasik makinesi doluda:))  nasil 3 kisiden bu adar bulasik cikiyo anlamiyorum,melisinkiler daha cok...arada bakiyorum foruma :laughing7:

Emine

Beril bu böcek konusunda sürülen birşey varmış vücuda ben doktora sormayı unuttum bebeklere sürmenin bir sakıncası var mı diye..Kullanan var mı ?

zeytince

 hehe ben de Caner`in sebze corbasini sicak suya oturttum isitip yedirmeye calisicam... ::)
bu bocekler icin ben de duymustum ama adini hatirlamiyorum... bu memleketin bocekleri de meshur zaten... her tur hasereyi gormek mumkun... 8)


Tebessüm :)

yarın biz dr a gidicez, ben sorarım böcek kremini :k06:

Emine

Sağol Ayşegülcüm siz nereye gidiyorsunuz şimdi hangi doktora ?

zeytince

 offf yaa kasigi agzina deydirir deydirmez ogurdu yaaa... bu cocuk sebze corbasi yemiiiyooooorrrr.... :cildir: simdi tarhana yapicam bakayim onu yiyecek mi?  :sad1:


Tebessüm :)

tülay kavaklı ya gidiyoruz eminecim, güneş çamaşırlarının üstünde.

berilce

illa zorlama gulay gecende sey okudum eve kitapcik geliyo bu ay 7.ay geldi, diyoki illa yedirmeye calismayin diyo,9.ay akadar hala anne sutu veya formula daha onemli diyo ,melisde demin 5-6 kasik yedi bende biraktim emzirdim,yemiyo napim... su cereal a bayiliyo baze icine sey atiyorum finger food diye muzlu cilekli kucuk biskuviler var,kendi yemeye alissin diye yapmislar bende ezip icine atiyorum...onuda seviyo ....  sorma bocekler fena demin bulasik yikarken hangi arada isirdi bilmiyorum gene isirildim,

atsegul ben melise aldiydim ben kulaniyorum  :laughing7: aman onu isirmasinlarda,onu isirirlarsa tam yandim.... sahi ne doktoruna gidiyonuz? insallah iyi gecer..

Almiş'inAnniş'i

ben chicco nun bi ürününü gördüm yeni çıkmış sanırım  :icon_scratch:

Alıntı yapılan: Emine - 30 Mayıs , 2007, 22:39:30
Beril bu böcek konusunda sürülen birşey varmış vücuda ben doktora sormayı unuttum bebeklere sürmenin bir sakıncası var mı diye..Kullanan var mı ?

Emine

Gülay orada tarhana var mı Türkiyeden mi geliyor.Yani tarhana çorbası Türklere özgü bir çorbamı bilmiyorum da :)
Ayşegülcüm inşallah iyi geçer kontrolünüz canım.İnşallah memnun kalırsınız bundan.
Jbdunnnn avrupa yakasını mı seyretmeye gittin  :director:  :D Bir de iki yabancı var bu akşam çarbamba günleri hep benim diziler  ::)
Razicim sağol canım  :-*

Tebessüm :)

teşekkür ederim eminecim.
zanza idi galiba o kremin adı. chicconun.