EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

Emine

Filizcim teşekkürler bakalım bizde hafta sonu oyuncakçılara benzer birşey bulabilecekmiyiz.Babası görmeden almam dedi  ::)
Esracım geçmiş olsun Azra hanıma inşallah birşeycik olmaz.Ceylin artık o kadar çok düşüyorki buraya yazmıyorum yani yüksekten değil ama otururken sağa sola devrilip kafayı çarpıp duruyo biyerlere tırmanıcam derken ayrıca düşüyo yine de pes etmiyor az önce ben şuraya tırmanırken düşmüştüm oturayım popomun üstüne 2 dakika demiyor balık hafızalı oldu sanırım  :k06:
Seyda ve Meltem bahsettiğimiz kadın yeni bir üye teyze alışma sürecinde farklı başlıklara alakasız konular açıyor da Jbdun da peşinde onu uyarıyor yanlış yer oldu teyze diye  :ehi: ben de çok çok alakasızsa siliyorum az alakasızsa taşıyorum alakalı yere  :D
Ayşencim 2. dişinizde hayırlı olsun.  :hello2:
Anitacım Kayranın isilikleri geçer inşallah biran önce de rahatlar yavrucak.
Özlemcim cevap veriyorum   :)
1-Eğer bahsettiğin gece uykusuysa besleyeli 2 saat olmuş ve uykusu gelmişse yedirip öyle yatırırım.Ama öğlen uykusuysa yedireli 2 saat olduysa bırakırım uyusun kalkınca yediririm.Ceylin gece 2 de uyuyup öğlen 1 de kalkıyor çünkü.Sabah 10 da emziriyorum sadece ara olarak.
2-Normal yürütecin zararı bebeğin kendi başına yürümesini geciktirir şöyleki oturacağı yer var oturup adım atarak ilerliyor yani dinlenerek.Filizin gösterdiğinde ise tamamen kendi gücü ile yürüyor yani oturup dinlenebileceği biryer yok o nedenle sakıncalı değil.Düşme konusunda ikisinde de düşebilir tabi dikkatli olmak lazım.
3-Selim sürünüyor bence  :ehi:
4-Emmiyorsa ve sütün varsa sağıp ver tabi çok faydalı sağmazsan tamamen gider zaten bir süre sonra geldiği kadar sağ ver bence
Ayşegül gözün aydın köpekten kurtuluyorsun demek.Bizim etrafımızda okullarla çevrili hergün elde mikrofon öğretmenler oğlum koşma, sıraya geç, andımız, istiklal marşı derken bugün birde mezuniyet töreni oldu okullardan birinin kafam davul gibi oldu.Birde 23 nisan 19 mayıs çalışmaları olduğunda elde davullar ziller dayanılacak gibi değil yani sen kurtulmuşsun benim öyle bir şansımda yok.
Jbdun hoşgeldin canım.Vallahi çok sabırlı bir gelinsin kocanında anlayışlı olması çok iyi yoksa hepten kafayı yerdin  :D

Almiş'inAnniş'i


Filiz

Özlem cim bizim Emre nin yürüteç inin zararlı olduğunu düşünmüyorum. Ama normal yürüteçlerin erkek bebeklere zararlı olduğunu genelde bütün dr lar zaten söylüyor keza yürüteç gibi kanguruda iyi değil.. Ben birilerine bunu söylediğimde amann ne var bizim kaç çocuğumuz var hepsini koyduk dediklerinde çok sinirleniyorum o zamanla bu zaman bir mi teknoloji devamlı gelişiyor ne zararlı ne faydalı hep araştırıyorlar ona göre doktorlar bir kanıya varıyorlar ve bize bunu aktarıyorlar ben ona buna uyup oğlumu yürüteç e koymam ama koyan olursa onu tasvip etmem ama saygı duyarım..Bu yürüteç i biz oyuncak olarak kullanıyorum yani emre kendi kendine ona tutunarak kalkmıyor belli bir süre ona tutunuyor daha sonra yere çöküyor.. yarın öteki gün onu odada bu yürüteç in üzerinde bırakıp başka odalarda işime bakmayacağım devamlı gözümün önünde olduğu sürece oynayacak.. Ayrıca Emine nin dediği gibi normal yürüteç  yürümeyi bencede geciktiriyor ama bu aksine emeklemeye başladıktan sonra  yürümesine yardımcı olucak gibi. umarım açıklayıcı yazabilmişimdir.

Meltem cim valla gündemden çok uzak kaldım bu aralar sen nerelerdesin bakimmmm?? Böyle bebişine hasret hasret yazıyorsun :))

Emine inşallah bulursunuz canım gerçi bulunmayacak birşey değil mutlaka vardır :))


meltemk

 Filizcim Amerikadayiz esimle carsambadan beri. Su sinavlarim icin geldik iste. Sorma valla.... Pazar aksami donuyoruz. Pazartesi sabah inecegiz insallah evimize. Kuzuma kavusacagim Allah kismet ederse...

Iste boyle ben de bir yandan otel odasinda ders calisip bir yandan da forumu takipteyim.. :)





Filiz

Desene aldı herkesi bi sınav telaşı :) İnşallah iyi geçer sınavında mutlu bir şekilde belemir i kucaklarsın :) Bende beyaz show a takıldım gece gece :)))))

berilce


jbdun

günaydınnn  :hello: herkese iyi haftasonlarıı ;)

Alıntı yapılan: berilce - 19 Mayıs , 2007, 06:20:46
saat oldu gene 10  :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :BangHead: :BangHead: :BangHead: :BangHead:

ne olur ki beril :icon_scratch:

meltem annem aynen dediğin gibi ;) ama eşim sağolsun pek fırsat vermiyo :love9:  inşallah bugünkü sınavın iyi geçer canım...
emine sağol canım,ben de bu kadar sabırlı olduğumu bilmiyodum ama eşime güveniyorum,o böyle olmasa dediğin gibi olurdum :k06:

şerife Berat


jbdun

şeyda özeline istanbuldan dr adını yazdım ;)

Emine


Filiz

amannn ne örelim pinekliyoruz :) canım sıkıldı ve hiç ders çalışmak istemiyorum  :honk:

Emine

benim de canım istemiyo tolgayı izliyom ben de trt 1 de ..gelse de çıksak dışarı hava da kötü patlıcam canım birşey yapmak istemiyooo

jbdun

sellllaaaammmmm  :hello:
burda da hava harika yani kapalı  :k06: çok seviyorum böyle havaları özellikle de evdeykene  :laughing7:

bende heyecan var malum ptesi annemler geliyo ya :occasion14:
benim de canım hiçbişey yapmak istemiyo, yimek de yapmadım daha :suclu:

Emine

Ne yemeği kız saat daha 3 bu saatte yemek mi yapılır  :D valla bana da yaranılmıyo sıcak olur sıcak serin olur serin insan illa bi şikeyet edecek.Benimde çamaşırlar birikmiş bayağı 3 makina çamaşır yıkadım dün yağmur yağdı .

jbdun

ee biz erken yiyos emine,yani 6buçuk 7gibi :k06:
kolay gelsin valla, benim gençliğim aklıma geldi 3makina çamaşır deyince :toothy10: :toothy10: