EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

berilce

buda benim cadi ,gulusundenbelli cadiligi  :k06:  ozlem birak biraz aglasin,ciddi diyorum ben artikbirakiyorum, ben kucagma aldikca sanki daha cok agliyo...birak aglasin biraz...

[eklenti yönetici tarafından silindi]

zeytince

goncacim disiniz hayirli olsun canim....  :hello2: harika bir hediyeeee....  :D
gozdecim insalah tahlilleriniz temiz cikar canim... :)
jbdun ne raporuymus bakalim bu 1 hafta... ;D yogurdu da afiyet olsun Ecrin`e...
aysegul canim cok uzuldum...  :'( ne denir ki bu durumda... siz de eminelerin dr. gitseniz.. bak gidenler cok memnun... belki Yagiz`in derdinden o anlar... ::)
asli Defne`nin de incisi hayirli olsun.... ne guzel hediyeler bunlar boyle... :aferin:
fatma Ezgi Anna`ya gecmis olsun...
aysen Tuna`da huysuzlasmis... atak haftasi olabilir... valla benim de bazen herrrrrrr yerim tutulmus oluyor... hele oturup kalkarken diz kapaklarim oyle agriyor ki sanki 80 yasindayim... yaslandirdi bu velet beni yaslandirdiiiii....

Canerin dilindeki beyazliklar hala var... karbonat da suruyorum ama gecmedi ustelik ust dudaginada da oldugunu farkettim bu sabah...  :y25: arkadaslar bebeklerinizi agzinda pamukcuk oldu ise boyle mi oluyor lutfen cevap verin.... dr. ulasamadim kahretsin.. boyle durumlarda burada olduguma isyan edesim geliyor...  :(


jbdun

gülaycım canerin yaylanmaları hayırlı olsun :k06: ecrin de başladı ama kollarını düzgün tutamıyo daha,dizlerinin üstünde popo havada, dirsekler yerde vaziyette :toothy10: bu sabah foruma geç geldim de gözde hanım çıkıştı bana  :caca: ben de forumdan raporluyum 1hafta dedim  :toothy10: ecrinciğimin yerine de ben tşk ederim canımcım, pamukçuk nasıl olur bilmiyorum gülaycım ama bildiğim kadarıyla dil üstünde oluyo, emin değilim ama  :sad1: Senin de mi diz kapakların ağrıyor, benim de benim de, neden acaba yaw :icon_scratch:

beril meliin haylazlığı resminden bile belli oluyo valla :ehi: allah sana da sabır versin.Park yatağı sormuşsun bize hediye geldi geçen haftalarda chicco ama sallanabilir değil,fiyatını bilmiyorum ama 100ytlnin altında olacağını sanmıyorum :dontknow:

özlem allah sana da sabır versin canım, sizinkilerin yurtdışındaki şubesi de melis,resme baksana yaa ;D

ayşegül gelmediniz mi daha?merak ettim yağızı :honk:


ya kızlar ecrinin odasında nem %30lara falan düşüyo, bi2-3akşamdır burnu tıkanıyo, odasının sıcaklığı 30derecelerde ve de dediğim gibi nem de %30larda.
Soğuk Buhar Makinesi mi alsak diye düşünüyorum, hem nemi dengeler, hem de sıcaklığı düşürür biraz da olsa, siz ne dersiniz?

zeytince

 ayyy dunurum gelmis...  :nazar: :nazar: :nazar: Melis`e.... ne tatli gulmus oyle.... yerim o pamuk bacaklari bennnn.... :hungry: sapkasi da ne yakismis zilliye... :k06:

canim insallah yer Melis patates puresini... demek ayakta durmaya basladi...  :nazar: bizimkisi civi gibi basiyor ama henuz dikilme falan yok... emekleme alistirmalari yapiyor kendi kendine...  :laughing7: bazen Caner de acayip bir aglama takiniyor... hele dun aksam yatagina yatirdim uyumasi icin.. normalde 2-3 mizirdanir sonra uyurdu.. ama dun nasil agliyor... sanki biryerini kopartmisiz... sonra aldim yanina uzandim elini yanagima koydu ve uyudu... :( yavrum megerse beni istiyormus yaninda... o uyudu ben agladim... Allah`im nasil birseydir bu duygu... simdi bile gozlerim doldu valla... :y25: :y25: :y25: aglatma bence.. birak yaninda yatsin.. seni istiyor yaninda demek ki... ilerinde zaten mecbur yataginda yatiracaksin..


zeytince

 :toothy10: dirseklerinin ustunde yaylaniyo he... :toothy10: ee alistirdin sayfaya ilk yazan olmayi insan merak ediyo haliyle... :laughing7: ya su pamucuk nasi bisi ben de bilmiyorum.. bakalim bizim dr. teline msj biraktim.. aksama arar herhalde... ::) demek seninde de diz kapaklarin agriyor.. niye ki yaaa...  :icon_scratch: hele yerden kalkiyorsam acayip zorlaniyorum... curuge cikardi bu cocuklar bizi... :k06:

ozlem insallah disiniz hemen cikar da kuzucun daha fazla huysuzlanmaz... dis jeli kullaniyor musun? belki rahatlatir Selim`i...  :dontknow:


jbdun

aynen gülay yerden kalkarken acaip ağrıyo neden ben de bilmiyorum, bakalım belki diğer arkadaşlar biliyolardır cevabını :dontknow:
canım yaaa caner annesini istemiş yanında meğerse :love9: tarif edilemez bir duygu bu annelik :love3:

berilce


berilce

canim gece ucten sonra zaten benle yatiyo,ama alistirmam lazim artik benlik duygusunun gelismesi lazim,kendininde bir birey oldugunu bilmesi lazim kendi yatagi  oldugunu bilmesi lazim,...bu nasil yazi oldu yav :)

berilce

jbtun bilemicerm ama benim sirtim agriyor ,curuge cikmisiz he hepimiz:)))) bide sabah kalktigimda hamileligimdeki gibi ayagima batmalar oluyo

berilce


berilce

buraya yazraken bi yandanda abimle konusuyodum msn de? ona sorucagimi buraya yazmisim  :toothy10: :ehi:  e o pencerden bu pencereye zart zurt gecmesi kolay olmuyo  :ehi:

zeytince



zeytince

berilcim melis seninle yatmaya aliskin oldugu icin seni yaninda istiyor sanirim... ama aglarken dayanamam ben yaaa... basladiniz mi ferber yontemine?


zeytince

 my baby feeding time... dogru mu yazdim yaw.. 2 senedir burada olmama ragmen hala ingilizcem kit... ;D
neyse hanimlar ben kactim.. Caner sebze mamasini yiyip yatacak.. opuldunuz,,, :wave:


Tebessüm :)

eve yeni geldik kızlar, kafam dağlısın diye bi bakıyım dedim foruma.saat 4 den beri yağız beyin çişinin peşinde koşuyoruz.

(dr değiştirme işinden vazgeçtik, eşimi vazgeçirmek zor oldu tabi, bi arkadaş uyardı, bu gitmek istediğimz dr yeniliklerden haberdar değilmiş, seminerlere de katılmıyormuş.eşim 10 sene öncesinden tanıyordu ve o zamanlar iyi bir dr muş ama miadı dolmuş. :laughing7: neyse, önceki dr umuza devam diyoruz. yılan hikayesine döndü bizim dr işi. ben çocukluğumda bir dr a giderdik hep, çok da iyiydi. yağızımın 3. dr u.  :-\ )

uzun bir bekleyiş sonunda yağızım  yaptı çişini, tahlil sonucunda lokositimiz yüksek çıktı. :sad1: dr a götürdük sonra, pipisi kızarmış kuzumun, yüksek ihtimalle idrar yolları iltihabı var.antibiyotiğe başladık, 10 gün içinde de idrar kütürü ve batın ultrasonu istedi dr,10 gün sonra da kontrole götürcez.belki kuzum için erken sünnet gündeme gelebilirmiş. :( bakalım sonuç neyi göstercek.

gülaycım eminelerin dr u çok iyi de bize uzak, eşim her zaman müsait olmuyor, bizim dr un yakın olması büyük avantaj bizim için. pamukçuk hakkında da bilgim yok malesef, umarım geçer kısa sürede.

gözdecim tahlil sonuçlarınız bugün mü çıkıcaktı bilmiyorum ama geçen seferki gibi çıkacağına inanıyorum. pamuk prensesimin cicili resmini koy da içim açılsın, pamuk kızım benim. :opucuk:

jbdun afiyet olsun gelinime yoğurtlar.bizimki öğürüyor yoğurt yerken, tadındaki burukluktan sanırım. meyve veya azcık reçel koyup veriyorum ben de.annenlerin gelmesine de bişey kalmamış, büyük güne az kaldı, ne kadar heyecanlısındır. :love3:

berilcim, ben de bizimkilere tel de anlatınca yağızın huysuzluklarını çıldıryolar sevinçlerinden, nedir ne hikmettir anlamıyorum, onlara çok sevimli bir durum gibi geliyor herhalde. :caca: bir geldi pir geldi diyolar. :caca:

berilcim, haşim işcanda vardır park yatak, hem fiyatı uygundur hem de çeşit çoktur, oraya bakarsınız. ben comfy nin almıştım burdan, kampanya fiyatı 100ytl idi. titreşimi, melodisi ve sallanma özelliği var bizimkinin, kenarları da file, bizi görünce yağız da rahat ediyo. memnunuz yani. ;) huysuz melis de çok tatlı çıkmış. :nazar: