EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

Meltemce

Herkese Günaydın...
Dilan yok ama hala gece sanki sesini duyuyorum kalkıp yatağına bakıyorum ama boş  :crybaby2:
Neyse ki az kaldı. Yarın yanlarına gidiyorum.
Ayşegülcüm Yağıza maşallah. Koca adam olmuş. Ben sana çok benzettim.  :nazar:
Jbudun'cum teşekkür ederim. İlk ayrı kalışım o yüzden zor oldu benim için.
Kızlar dilan 16 sında 6 aylık olacak ama hala bir oturma girişimi yok. Ben de korkuyorum oturtmaya. Çünkü daha dik duramıyor fazla. Biz geçmi kaldık oturmakta.


jbdun

bugün ben de keyifsizim ayşegül :-\ neden bilmiyorum :icon_scratch:
ecrin elmayı pek sevmiyo galiba,bugün elma-muz verdim pek yemedi, 3-4kaşık o kadar ::)
meltemcim destekle oturtmaya başladınız mı ?

Tebessüm :)

yeter o kadar jbduncum, ne kadar yemesini bekliyosun.öyle öyle alışcak işte.
saol meltemcim, büyüdü ama beni eritti üzüntüden.ağlıycam ağlıyamıyorum bile.

anita

Merhaba
Ayşegülcüm Kayranın eli hala bandajda. ctesi günü açılacak tekrar. kızarıklıklar vardı baloncuklar sönmüş ama doktor birkaç ay sürer eski haline dönmesi dedi.. sonuçta iyi olacakmış yani. mutluyum o yüzden.

Kayra uzun zamandır ilk defa dün gece 30cc SMA biberon maması içti.. umarım sevmiştir.. bu aralar acayip derecede mememe yapışmış durumda kızlar.. inanamıyorum yani. sürekli meme istiyor..

Jbudun ben hala hacı şakir bebek sabunu ile yıkıyorum .. sanırım uzun süre bunla yıkamaya devam ederim. en azından 1 yaşına kadar kesin..

Ayşen dişiniz hayırlı olsun.. :nazar:

gonca evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. bizimki de 30 mayısta.. az kaldı :)

Semacım hoşgeldin aramıza..






Meltemce

jbdun'cum korkuyorum birşey olur diye. Denemedim daha. O kadar hımbıl duruyor ki. Vücudu salık daha. Ecrin'le arasında 1 hafta var. Destekle mi oturuyor Ecrin. Benim bu konuda hiç bilgim yok.
Ayşegülcüm dilan uslandı. Yağızla aynı bir bebekti. Sürekli mız mız mız. Ama noldu çocuğa bilmiyorum nazar değmesin. Uykudan kırılıyor bu aralar.  Hiç eziyeti kalmadı. Darısı yağız'ın başına canım.

jbdun

nebiliyim ayşegül hanialt tarafı yarım çay bardağıydı, bitirir sanmıştım ;D
anita ben de hacı şakirle yıkıyodum ama bitince bi daha almıyım dedim,ama 1yaşına kadar bizimkilerden ayrı yıkamaya devam edicem
meltemcim ecrin desteksiz 7-8sn oturabiliyo ama 5aylık bile yoktu hep kafasını kaldıruyodu yatarken, öyle öyle oturmaya başladı,zaten belli etti kendisini,etrafı seyretmek istiyodu :k06:

jbdun

şerifecim berata maaşallah  :nazar: şapka pek bi yakışmış :k06:

sibell&gökhan

MELTEM OKURKEN KENDİMİ TUTAMADIM.AĞLAMAKTAN GÖZLERİM KAN ÇANAĞINA DÖNDÜ.VE ÇOCUKLARIMIZIN NEKADAR ŞANSLI OLDUKLARINI DÜŞÜNDÜM ALLAH ONLARI BİZDEN BİZLERİDE ONLARDAN AYIRMASIN.ALLAHIM KİMSESİZ ÇOCUKLARA YARDIM ETSİN ONLARADA ANNE ŞEFKATİ GÖSTEREN AİLELER NASİP ETSİN.DÜŞÜNSENİZE BOYUNLARI BÜKÜK NEKADAR ÇOCUKLARIMIZ VAR.EZİLEN ÇOCUKLARIMIZ DAHA NELER NELER AKLIMA GELDİKÇE KAFAYI YİYORUM.

ANNE OLUNCA DAHA İYİ ANLIYORUZ DEĞİLMİİİ.
HEPİMİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN  :flowers:

fundagüler

dün goncanın bugün ayferin evlilik yıldönümü, kutlu olsun nice mutlu yıllaraaaaaa :flowers: :love9: :opucuk:
goncacım eylüşün göz sağlığına sevindim maşallah yeşiller pek yakışmış

anita

BENDE HEPİMİZİN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLARIM..  :icon_flower: :occasion16: :wav:

Kızlar dışarı çıkarken bebeğinize ne giydiriyorsunuz diye sormuştum.. Sadece jbudun yanıtlamış.. teessüf ediyorum..



sibell&gökhan

MELTEM OTURMUYOSA SAKIN SEN KENDİN OTURTDURMA BAZI BEBEKLER GEÇ OTURURMUŞ BENİM YİĞENİMDE GEÇ OTURDU.DR KENDİ OTURMAYA ALIŞIR DEDİ ISRAR ETMİYECEKMİŞİZ.GERÇEKTENDE KENDİ KENDİNE OTURMA EĞİLİMLERİNDE BULUNDU.HERŞEYİN ZAMANI VAR.

Meltemce

Tamam sibelcim. Dilan'ım 1 ay erken doğdu. Belki de anca oturacak daha.
Ninahuhu'cum ben dilan'a penye uzun kollu badi ve elbise giydiriyorum. (Kot veya ince kadife elbise)

desree (Özlem)

Meltem çok güzel bir yazı eline yüreğine sağlık canım :love9:
Ayşegül bugün hava orada da güzelse Yağız ı alıp dışarı çıksan açık hava iyi gelir ikinize de ben dün 4 saat dışarıdaydım sesi çıkmadı Selim in, evde olsak canıma okurdu etrafı seyretmekten hır çıkaramadı bu gece çok huysuzdu sık sık uyandı hala da öyle bugünde çıkacağım evi kaç gündür süpüremiyorum nefret ediyor süpürge sesinden ama napiim daral geliyor artık
Zehra biliyorum beni düşündüğünü benim ve Selim için ettiğin dualar yeter :opucuk:
Anita ben dün ilk defa kısa kollu giydirdim içine kolsuz badi alt olarakda kot dışarı öyle çıkıyorus üşürse üstüne kot montu var onu alıyorum başına da şapka güneş için,
Kızlar çoğunuz mayısta evlenmiş daha mutlu nice seneler görün inşallah
kaçtım durmuyo velet


Allahım;değiştirebileceklerim için güç,değiştiremeyeceklerim için sabır, her ikisi arasındaki farkı anlamam için akıl ver

Lily Wonka

11 Mayıs , 2007, 13:55:27 #5863 Son düzenlenme: 11 Mayıs , 2007, 15:43:58 Gözde
Gonca'cım, evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun canım.. Benim de eşcaazımın doğum günüydü dün..:love9: Kızımla nefis bir pasta yaptık babasına..::) Eylül'cüğüm de yeşiller içinde pek tatlı çıkmış.. Maaşallah yavruma..:nazar:
Jbdun'cum, sizin de nişan yıl dönümünüz kutlu olsun anacım..:k06: Gülüyorum ama bizim için de evlilik yıl dönümümüzden ziyade tanışma yıl dönümümüz kıymetlidir (9 Ocak-1998) Seneye 9 Ocak'ta 10. yılımızı kutlıycaz inşallah..:love3:
Şerife ve Ayfer, sizlerin de evlilik yıl dönümleriniz kutlu olsun..:flowers:
Berat da reklam bebeği gibi çıkmış :D, maaşallah..:nazar:
Anita'cım, "dışarıya çıkarırken ne giydiriyorsunuz?" soruna ben de yanıt vermiştim. Seni yazılanları daha dikkatli okumaya davet ediyorum..:caca: (Sen şimdi bu yazdığımı da okumazsın..::))  Sen bi de yürüteçle ilgili bi soru sormuştun sanırım; biz almadık kullanmıyoruz canım.. Kayra'cığımın da elinden nazikçe öpüyorum, çok şükür iyileşiyormuş bak!..:icon_thumright:
Ayşegül'cüm, başını, yüzünü, ellerini, kollarını su ile sıvazlayıp, bol bol oku Yağız'ıma.. sakinleşmesini sağlayabilir.. Ahh huysuz kuzum benim..:-\ Fotoğrafı çok tatlı bu arada, o ne manalı bi ifade ööle.. "sinir edin edin, ondan sonra da kalkıp fotoğrafımı çekin.. Şebek ettiniz beni aleme...." der gibi içinden..:ehi:
Meltemce, hoşgeldin.. Allah kavuştursun canım.. Ne çok özleniyorlar değil mi..:love9:
Zehra'cım, nihayet geldin şekerim.. Arayı çok açma emi bundan sonra..:opucuk:



Lily Wonka

11 Mayıs , 2007, 14:10:19 #5864 Son düzenlenme: 11 Mayıs , 2007, 14:12:13 Gözde
Meltemce, geç kalmış falan sayılmazsınız.. Eğer başlamadıysanız destekle oturtma çalışmaları yapabilirsiniz, muhtemelen onun için hazırdır ama desteksiz oturması için bir süre daha beklemeniz gerekebilir.. Hira ilk zamanlar 3-4 saniye kadar desteksiz oturabiliyordu, sonra biraz daha arttı, biraz daha biraz daha derken şimdi hiç devrilmeden desteksiz oturabiliyor. Bu alışma sürecinde hem sırt kasları kuvvetleniyor, hem beden kontrolü artıyor, hem de ağırlık merkezini ayarlamayı öğreniyor kuzucuklar. Tamamen egzersiz işi yani.. Sen yastıklarla destekleyerek oturtmaya bi başla bakalım....