EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

meltemk

ben bugun kizimi cook ozledim yaa. Eve gitmek istiyorum. Simdi ogle yemegini yemis. Sabah az uyumus. Ama olsun. Canim benim yaa. Dun babaannesini iki ayliktan beri ilk kez gordu. O da oglenden aksama kadar. Sonra sabah yavrum hic tanimadigi birinin yaninda uyandi. Ne yazik aslinda. Yine de aglamamis hic....

Tubi takma kafana. Bak ne guzel 2 ay Izmir'de olacaksin. Ah ah ben ne zaman oyle 2 ay Turkiyede kalabilecegim. Haziranda gidiyoruz 2 hafta icin. Ondan da birsey anlamiyorum zaten. Artik 3. cocuktan sonra isi birakirsam kalirim soyle 2 ay falan TRde :k06:





jbdun

aslıcım tşk ederim canım,elma da önemli değil :opucuk: defnecim nasıl ,çok mızmızlanmamıştır inşallah :love9:  bi de 18-19arası yoğurt demişsin ya,kaçta akşam uykusuna yatıyor defne?

tubaaa (benim adım da jbdun memnun oldum :k06:)  uykudan önce mi dedinn,ay anılarım depreşti :sad1:  sen onun bunun yaptığına sinirlenmeyi bırak bence,herkesin düzeni ve çocuğu kendine ;)  herkes kendi çocuğundan sorumlu, biz kendi çocuklarımızı kendimize göre güzel yetiştiriyorsak ne mutlu bize ;) yine de gördüğümüz yanlışları söylemekte fayda var tabi :icon_thumright:

eminecim bilgiler için çok tşk ederim (bi de yoğurt yaparken na kadar süte ne kadar yoğurt koyuyordun :suclu:)

meltemk

Tuba ayni benim esimi anlatiyorsun sanki. Sagolsun kendisi pek bir pimpiriklidir. Devamli oraya ne olmus, buraya ne olmus, neden kafasini kasiyor, neden soyle, neden boyle??? Ben de evdeyken cildirirdim. Her aksam ama her aksam eve gelip "Buraya ne oldu? neden kizarmis" etc etc" Ben de senin gibi cildirirdim. Artik evde degilim ya cok sicrayamiyor bana.





aslı

jbduncum defne 21-21:30 gibi uyuyor genelde ender zamanlarda daha erken yada geç olabiliyor. Dün karma+hepatit oldu 2 aşı o yüzden ama genel olarak bir mızmızlık dönemi geçiriyoruz galiba büyüyoruz yine ;)



aslı

tubicim hasan beyin numarasını attım özeline. bu arada 2 ay izmirlisin galiba  :) .



tubi

yok jbduncum hic sinirlenmiyorum uzuluyorum sadece,neden boyleyiz kafayi degistiremiyoruz diye.Bazen bende olmayacak seyler yapiyorum,esimde diyo Turkish yaptin yineeee  :ehi:
Meltem aferim valla Belemire demekki sosyal bir cocuk olacak,yabancilik bilmeyecek.Benim en buyuk korkum cib cib cib anneci olacak buralarda ,br beni goruyor diye.O nedenle mumkun oldugunca cikiyoruz disari,tum etkinliklere katilmaya calisiyoruz..Neeee 3. cocuk mu dedinvalla cok cesursun ,takdir ediyorum.
Eger bende izmirde olsaydim hemen ikici bebegi isterdim.Ama yalniz olunca zor be guzelim:)Gecen sohbet sirasinda ikinci bebek filan dedi esim gayri ihtiyari sormusum benden mi diye?  :ehi:

tubi

Evet Aslicim Izmir-Ozdere hattinda olucam insallah.Duzenleyelim artik bir bulusma Izmirliler olarak?
Simdi kafama takilan bisey var benim,
bizim kiz 7-8 arasi uyuyor ya aksamlari.Biz gidince demekki 9-10 filan olacak Tr saatiyle.Bir turlu karar veremiyorum saati ayarlasam mi diye,iki ay uzun sure cunku.Gecen sefer sadec iki haftaydi ve kis saati gecerliydi
Biryanda da diyorum sabahlari birazda ben uyuyayim yaw.9da uyaniyor olacak.
nasil bir yontem uygulamali acep??

Zara82

merhaba arkadaslar....352. sayfaya kadar okudum .....aklimda kalanlari yazayim sonra devam okuyacagim insaallah...

Aysen, bu agiz yarasi benim kizimdada ara sira oluyor....doktor bize jel gibi birsey verdi....onun sayesinde cok cabuk iyilesiyor...istersen adini verebilirim...Regl olmamisin ve test yapmisin canim...hayirlisi olsun bakalim...Bende henüz olmadim ama emzirdigimiz icin bende adet olmuyoruz. Ayrica tatilde tatsizliklar yasamisiniz üzüldüm gercekten......Ama resimlerinize diyecek cooookk.....cooook güzel cikmis hepside...Ben Tuna yi sana benzetiyorum. Tunanin kilosunada  :nazar:

Filiz canim adresini aldim....en kisa zamanda göndermeye calisacagim...bugün belki hediye bakmaya gidecez kizimla...senin oglusunun kilosu kac canim??Ayrica minik incinizde hayirli olsun...

Gözdecigim, biraz gec oldu ama 7. ayinizi bende tebrik ediyorum.....günler ne cabuk geciyor yaaa...benim kizda 7. ayini dün doldurdu  :hello2: Hira prensen yogurt yemis annesi coook sevindim...Nasil oldu istah durumu??

Jbdun, canim öncelikle raporun hayirli ugurlu olsun...ALlah nice 30 günlükl raporlar nasib etsin  :toothy10: veeeeeeeeeeeeee annen geliyormus senin adina coooook sevindim canim yaa....gözün aydin simdiden...
Birde popoda kizariklik neden olabilecegini sormussun gerci cevap verenler olmustur da yinede yazayim dedim...Benim kizimda sade elma yerse kizariklik oluyor sonra onlar mantara dönüsüyor...bende elma yi hic sade vermiyorum artik hep baska bir meyve ile karistirip veriyorum..

EMine, Ceylin in o alkis yapan ellerini isiririm ben  :hungry: Ayrica kizin ile aranizdaki muhabbete hayran kaldim ...Allah mutlugunuzu daim etsin insaallah..Ilerleyen sayfalarda okudum biraz...Ceylin rahatsizlanmis nasil oldu canim???? Ne diyor doktorlar??? BUrnu gözleri nasil oldu??
(Belki ilerleyen sayfalarda bunlarin cevabini görürüm ama olsun)

Meltemcigim, test sonuclarinin iyi gelmesine sevindim..Kendine artik dikkat et canim...biliyorsun ilk aylar önemli...CAnim bakici hakkiinda cok yazilmis ve konu kapatilmis sanirim bende o yüzden tekrar acmayim dedim....arkadaslara katiliyorum....Ama sen bu isin üstesinden gelirsin insaallah...Birde su hap meselesini sormussun , Zymafluor adinda bir hap veriyoruz biz günde bir defa....

Seyda, tatilinin iyi gectigine sevindim...iyi bi dinlenmissindir...

Gülhiz, Önder de artik büyümüsde kendisi yatiyormus....cok sevindim..artik rahat edersin...

Aysegül canim, sizede gecmis olsun...hem sana hemde YAgiz A :::: Nasil oldunuz? Ayrica 400 gramm almis kücük beyimiz coook sevindim...

Pinarcigim, sizinde eviniz hayirli olsun...

Lara ya da kocaman  :nazar: cok tatli olmus

Asli , Defne nin de o "cak" yapan ellerinden isirmak istiyorum  :hungry:

Goncacigim sende 1 Mayis ta bir takim üzücü seyler yasamisin...gecmis olsun diyorum..

ben devam okuyayim...



meltemk

Bence ayarla TR saatine gore Tuba. Oyle 2 saat UK saati yasanir mi???

Demek benden mi diye sordun ha??? :toothy10: Bak arkadasim yasimiz geciyor. Butun bilgiler yeniyken yap bir tane daha birlikte buyurler..





jbdun

her mızmızlanmada büyütüyoruz dimi aslıcım :k06: malum ataklar :laughing7:

Alıntı yapılan: tubi - 03 Mayıs , 2007, 14:27:59
Eger bende izmirde olsaydim hemen ikici bebegi isterdim.Ama yalniz olunca zor be guzelim:)Gecen sohbet sirasinda ikinci bebek filan dedi esim gayri ihtiyari sormusum benden mi diye?  :ehi:

:toothy10: :k06:
tuba ben de şu yaz saati uygulamasını nasıl yapıyım diye düşünüyodum ama ecrin uykusu gelince durmuyo zaten,yani aynı saatinde uyumaya devam etti
zehracım ravza senanın da 7.ayı kutlu olsun canım,rapor için tşkler ve amiiiiiinnnnnnn ve de iyi dileklerin için :flowers: kızarıklık konusunda da evet bazı arkadaşlar da öyle demişlerdi, tekrar sağol canım, Ravza nasıl zehracım?sen de iyisindir inşallah?

ayşegüüülllll misafirlerin geldiler mi canım?

meltemk

cook uykum geldi.... Simdi soyle evde olsam kuzum uyusa ben de bir uyusam ne guzel olurdu :dontknow:





tubi

Hayranim Zehra sana yaa neguzel kimseyi atlamadan yazabiliyorsun.Cok cok tesekkurler..
Meltem hakkaten yas geciyor,kafada kaldirmiyor artik be guzelim.Agucuk gugucuk yapiyorum ama saat 15.00 oldu mu da bitiyorum.Esime gore ise yedigim onumde yemedigim arkamda hesabi.Benim en buyuk hayalimdi cocuguma bakiim filan ama simdide diyorum is olssada ise gitsem:)Bilgisayarin karsisinda kafayi bosaltsam filan.Bak benim esim hic hayatindan taviz vermedi,haftada bir futbolunu oynuyo ,birgun spora gidiyor .Onun disinda herhafta ya sirket yemegi yada birinin partisi oluyo ona katiliyor.Bizde evde pampers degistirip ,oturuyoz .Bu haftasonuda takim arkadaslariyla Dubline 3 gunlugune tatile gidiyor.Ben sormiimde kim sorsun benden mi diye? ;DAma dedim yaa verdim manifestoyu beklemedeyim :icon_thumright:
ayarlicamda nasil ayarlicam su saati ya?Sabahin korunde dicem artik kalk kalk kalk ,sabah oldu hanfenduuuu:)

Zara82

 :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir:
:caca: :caca: :caca: :caca: :caca: :caca: :caca: :caca: :caca: :caca: :caca: :caca:
:cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing: :cussing:
:( :( :( :( :( :( :( :( OOOFFFFFFFFFFFFFFFFFF YAZDIKLARIMIN HEPSI SILINDI::::::::

hadi bismillah...

Kizlar yazdiklarinizi daha yeni bitirdim...okumaktan gözlerim sasi bes oldu yav...biz izindeyken bu forumun halini düsünmek bile istemiyorum..

Dilek, Yozgata gitmissiniz...ne güzel olmus....Bu yaz bende oralara yakin olacam insaallah.

Anita, tekrar gecmis olsun canim..

Emine, Ceylin Azra nin ve senin daha iyi olmana sevindim canim...Ayrica su doktorunuzla muhabbetinizi kiskaniyorum...Siz onu ayda bir yurtdisina yollasaniza.. Ceylin nasil oldu???

Jbdun , gecen yazmisin Ecrin mizmizlik yapiyor diye...nasil oldu düzeldimi?? Ayrica canim sana tsk etmek istiyorum bana dün sirf sen yazmissin....bende beni merak ederler diye selam vereyim demistim ama bi senden cevap geldi  :sad1: Ben Meyve püresi Ravza ya 1 cay bardagi veriyorum...cokseviyor..
Haaaa birde 7. ayimizi sirf sen kutlamisin......ayrica minnettariz efemmm.. :love9:

Arzu, sendende kan tahlilleri filan istemisler...nasil oldun?? Yegeninede gecmis olsun..

Gonca... Eylülde sonunda "cak" yapmayi ögrendi demek...bende sizlere imrenip ...bugün kizilmla antremanlara basladik......basardigimizda bende yazaraim...Forum hakkindaki mani  cok hosuma gitti...ve kizinin 9 misketine cook güldüm  :toothy10: :toothy10:

Aysegül....canim sanirim misafirleri agirlamakla mesgülsun....Yakin olsaydim yardima gelirdik...Allah kolaylik versin.. :flowers:

Seyda, resimleriniz harika cikmis...Diger arkadaslarinda dedigi gibi kizin babasinin kopyasi yaa...kimbilir esin ne kadar mutlu oluyordur bu durumdan.. Terleme benim kizimda olmuyor canim....o yüzden birsey diyemiyecegim...ama kaka benim kizimda günde 3-4 kez yapiyor...doktora sordum normal dedi..

Özlem, Allah rahmet eylesin...Döndünüzmü Adapazarindan?

Gözde, sana ve Hira kuzumada gecmis olsun...Allah sifalar versin..

NAgihan, bebeginin emerken terlemesi gayet normal...Benim kizimda halen arasira oluyor...Böyle bazen emecegi zaman cok heyecanlaniyor birden hepsini cekip bitirmek istiyor...ve o telasdada terliyor iste..

Pinar, Ben ravza kücükken uyku tulumu kullaniyordum ve cok memnundum..Suanda benim kizim henüz cook dönmedigi icin kullanmiyorum..

Meltem, Kayinvaliden gelmis gözün aydin canim...INsallah bi tatsizlik olmadan su 3 haftayi atlatirsiniz...Ayrica 7. ayinizida tebrik ediyorum .

Asli, doktor kontrolünüzün iyi gecmesine sevindim..Defne ye   :nazar: Verdigin bilgiler icinde tsk ediyorum...



seyda

Ah Tuba ahhhhhhhh... al bizdende o kadar. haftada 1-2 kere is yemegindedir esim, zaten normalde en erken eve 7de gelebiliyo. ayda 1 kere Londra ya 3 ayda 1 kere de New York a gidiyo toplantilara. gecen amerika seyehatinde annem burdaydi neyseki, Mayis sonunda yine gidiyo 1 hafta yok, acep diyorum o New York ucagina binerkene ben de Istanbul ucaina mi binsem kizosla :toothy10: :ehi:

seyda

Zehracim,
Ravza Sena o bir cay bardagi meyve püresinden sonra meme emiyo mu? benim kiz yogurt haric kati ne yerse yesin 1 saat sonra az bi Aptamil iciyo, doymuyo sanirim onlarla yada doyacak kadar yemiyo daha :icon_scratch: :dontknow:

valla ben 2 gündür dagilmis durumdayim, kizim acaip huysuz. dis yeri beyazlamis ondan heralde. iki dakka totomu biyere koyamiyorum. ya da tatil sonrasi eve kapandik ebnim gibi o da depresyonda :k06: