EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

jbdun

filizcim afiyet olsun canım, bepanten yok da yağ sürerim olmazsa,
nagihan hoşgeldin canım,inşallah kendi kendine uyumuştur naz bebiş
ayşen gözün aydın bişey çıkmamış,tuna beyin de aşısı hayırlı olsun,maaşallah  :nazar:

nagihan

ayşen platesi hangi siteden indirdin. benimde acilen spora başlamam lazım.
son bir kontrolüm kaldı. doktoruma gideyim hemen spora başlıyorum arkadaşlar  :aferin:
birde anne sütünü arttırmak için neler yaptınız? sanki benim sütüm azmış gibi geliyor bana. naz pek doymuyor. sürekli yalanma pozisyonunda. bazen yanağımı emiyor. görseniz halini çok komikkkkk  :k06:


nagihan

Alıntı yapılan: jbdun - 01 Mayıs , 2007, 16:28:57
filizcim afiyet olsun canım, bepanten yok da yağ sürerim olmazsa,
nagihan hoşgeldin canım,inşallah kendi kendine uyumuştur naz bebiş
ayşen gözün aydın bişey çıkmamış,tuna beyin de aşısı hayırlı olsun,maaşallah  :nazar:
uyumuş jbduncim. dün bir bugun iki. süper sevindim valla. kızım alışacak sanırım kendi halinde uyumaya.  :basardim:


ayşen

Alıntı yapılan: nagihan82 - 01 Mayıs , 2007, 16:30:45
ayşen platesi hangi siteden indirdin. benimde acilen spora başlamam lazım.

canım http://www.bebegimonline.com/forum/index.php?topic=11.0 bu linkte var,emine göndermişti. ama bence biraz bekle, daha çok minik bebişin. valla benim en çok süt, su ve güllü lokum artırıyo sütümü.  :D  o doyuyodur merak etme sne, 3 ay sadece yalanıyolar zaten :P  :tongue3:


TARKAN&AYŞEN  28.06.2003
EGE TUNA          03.10.2006

jbdun

ayşeeennn tunayı benim yerime yesene yaaa,ay maaşallah pek bi ttalı tombik :nazar: platese hangisinden başladın,ben de indirmiştim de :suclu: hatta emine başlasa başlıycam onu bekliyorum :k06: azmine hayran kaldım bu arada,ben dayanamam bu abur cubura :hungry:
nagihan maaşallah naz kıza :nazar:  ben de irmik,bulgur,yeşil soğan ve tabiki su ile çoğaltıyodum sütümü :k06:

nagihan

indirmeye başladım bile platesi. doktorumla görüştükten sonra hemen başlıcam. bu arada bende aerobik cdleri var. onlarıda yapacam. valla çok iğrenç bir vücut olmuş benimki. hamile iken umursamadım. ama şimdi gerçekten aynaya bakmak istemiyorum. emzirirkende rejim yapılmaz diyorlar. netten doğum sonrası rejimlerini araştırıyorum.  :suclu:


ayşen

nagihan ben o yüzdne bekledim biraz da dayanamadım yedim içtim valla :D ama doktoruna danış mutlaka, senin için de minik için de erken gibi geldi bana rejim falan... hani spor neyse de rejim yapma yaa, hele şimdilerde, bi alışsın vücut süt üretmeye, dengeni bi sağla sonra kesersin yemeyi ;)

jbdun valla dediğim gibi, ay resimde de belli , hamiş gibiyim ya, koca göbek, surat yuvarlanmış... bir de zaten 1 yıldan sonra veremezsin dedi kaç kişi, kala kala 4 ayım kaldı şurda, vermem lazım yoks ayapışçak üstüme kilolar, napimmmm :)


TARKAN&AYŞEN  28.06.2003
EGE TUNA          03.10.2006

ponçik

bakalım mesai bitene kadar cvpları yetiştirebilecekmiyim  :ehi:

Şeydacım sen böyle güzel güzel anlattıkça benim bile tatile gidesim geldi  :laughing7: ama Melis Alarayı Allah korumuş gerçekten o anı bende yaşamıştım tek fark ayak bileğinden yakalamıştım ne adrenalin ama değilmi  :honk:
ecnebilere tanıt bakalım bizim mutfagı  :hungry: oof şimdi ne güzel giderdi mangal keyfi geeeel haftasonu geeeeel

Güliz merhaba ben sana anca hoşgeldin diyebiliyorum , oğluşuna maaşallah  :nazar: aynı yöntemi uyguluyoruz o yüzden yaşadığın mutluluğu çok daha iyi anlayabiliyorum  :opucuk: inşallah hep böyle giderler  :love9:

Özlem hani "anne olunca anlarsın" lafı varya şimdi daha iyi anlıyoruz dimi  ;D bu arada şu çalışma arzunu anlayışla karşılamaktan başka birşey yapamıyorum "tok açın halinden anlamazmış " derler , inanki çalışsan ve bebeğin burnunda tütse otur oturduğun yerde derdin emin ol  :icon_thumright:

Pınar yeni eviniz hayırlı olsun, soğan kokulu kızını öp benim için  :D o soğan olayını ben biyerde okumuştum gerçekten işe yarıyormuş demekki  :icon_thumright: ben spiral taktırdım doğumdan sonra ama 2.reglim 8 gündür devam ediyor  :sad1: doktor normal diyor  :dontknow: böyle yan etkileride var söyliyim  :-\

Ayşegül kaçış hikayene bayıldım  :laughing7: Yağız inşallah hasta olmaz bu havalarda tam hastalık havaları valla dikkatli olmak lazım .yeni odası da hayırlı olsun bakalım  :love7: bize de dr.önce tavukla başla demişti  ;)

Alıntı yapılan: ayşegül - 30 Nisan , 2007, 22:37:25
meltem bilinçli bir anne olarak elbette kuralların olacak ama biraz daha yumuşak olursan daha iyi olur herhalde. bu gergin ortamda sen de gerilirsin kadın da gerilir ve verebileceği verimi veremeyebilir.seni anlıyorum, hamilelik sebebiyle daha da hassassın. ama sen mantıklı bir insansın, ortayı bul, ortam gerilmesin.mesela kadın kasti olarak yedirmemiştirki akşam yemeğini, bak sevinmiş de güzel yedi diye, sert yaklaşma bence.kadın da ailesinden memleketinden uzak, sıcak bir ilişki kurmak hepinize iyi gelecektir, abartmamak şartıyla.tabi sizin için en iyisini yine sen bilirsin.
Meltem inan Ayşegül çok güzel yazmış, gayet güzel anlatmış başka ekleyecek birşeyim yok  :icon_thumright:

Beril inan bende okumadan direkt cevaplara başlıyorum okuya okuya cvp yazıyorum 2 sayfa bebeğimonline açıyorum birini okuyor birinden cvp yazıyorum (son çözümüm bu oldu  :laughing7: ) ben molfixin 96lık paketlerinden alıyorum 24-28 ytl arası değişiyor fiyatları  ;)
vücut yorgunluğu için vitamin takviyesi şart bence, bi denesen  :suclu:
eşinin ameliyatı da güzel geçer inşallah

Tubi hoşgeldin yeniden , listenizi gayet güzel hazılamışsınız  :hello2: afiyet şeker olsun pıt pıt et olsun inşallah Laraya  :aferin:

Jbdun canım hayırlı olsun bakalım annecikler geliyormuş  :hieyt: insanın sevincini paylaşması kadar güzel birşey yok dimi  :love3: bu arada o kıl gibi şeyler bizde 1 kez oldu  :dontknow:

ayyyyyyyyyyyyyy ben çıkmak zorundayım  :crybaby2:
yarın sabah gelir gelmez devam edicem

özür dilerim yazamadıklarımdan  :suclu:  :suclu:  :suclu:  :suclu:

oooh ben yazana kadar 10 msj daha gelmiş  :cildir:  :violent1:  :BangHead:





meltemk

Aysen gozun aydin diyeyim nasilsa istemiyordun henuz ;) Tuna'ya da masallah :nazar:

Gonca guzelce evine git oyna kuzunla simdi....

Ben hala isteyim.





Filiz

Ayşen cim maşallah tuna çok şeker olmuş ne güzel gezmişsinizzzz aaaaaaa bak şimdi bu msg yazarken farkettim beni aramışsın arıyorum :))))))

dilek hira

selammmm
ben geldim 1 haftadır yoktum kız kardeşim sürpriz yaptı ve yurt dışından gez meye geldi
bizde hooooop yozgat
750 km yol  hira nur allahtan çoğunlukta uyudu
ve evimdeyim hasret giderdik ve doping aldık
sayfaların hepsini okuyamadım


ayşen

Alıntı yapılan: dilek hira - 01 Mayıs , 2007, 17:19:38
selammmm
ben geldim 1 haftadır yoktum kız kardeşim sürpriz yaptı ve yurt dışından gez meye geldi
bizde hooooop yozgat
750 km yol  hira nur allahtan çoğunlukta uyudu
ve evimdeyim hasret giderdik ve doping aldık
sayfaların hepsini okuyamadım



valla helal, biz bi antalyaya gittik geldik, ben mahvoldum :) gerçi orda da sürekli yoldaydık, biyerlere gittik... arandık yani birazcık :D alllah kavuştursun, yakın zamanda bi daa görüşürsünğz işallah :)

hehe filiz sonunda konusabildik :)


TARKAN&AYŞEN  28.06.2003
EGE TUNA          03.10.2006

dilek hira

sağol ya ayşenciğim okul kapanınca yine ordayız anneanne ve dede hirayı yeyip bitirdiler
özel arabamız vardı benle hiranur arkada oturduk ona paşa yatağı yaptım rahat etti
bende durmaz yaramazlık yapar diye çok korkuyordum

berilce

ay anacim yeni bitirdim amma yazmisiniz,ama bu sefer iddialiyim herkese cevap yazacam  :basardim:simdiiiiiiiiii

MELTEMCIM  ben biraz aklima geleni soylerim o yuzden agzimin ayari yoktur  ;D ama icimde kotu niyet yoktur annem kizar bu huyuma ama her zaman soylerim arkadan giybet yapip baskasinin hakkina girip obur tarafa kul hakkiyla gidecegime yyuzune solerim... ama dunde deigim gibi benim isim degil aslinda,uzaktan kariyi bosamak kolay.... bu arada ben senin hamileligini tebrik etmismiydim  ;D ben hep unutum yazamadigim icin boyle oluyo...

AYSEN  :nazar: kuzuya...yerim ben onu.... rejimden ziyade yediklerine dikkat et bence,ben dogumdan beri  zarty zurt yemiyorum ama yemegimi de kesmiyorum ,,,rekor kirdim zaten 27 kilo verdim  :toothy10:tabi ben hergun sporda 500 kalori yakiyodum ,ve evdeki hersey kepekli princinden ekmegine yogurdundan  sutune kadar hersey light veya kepekli,ekmek zaten yemiyorum sadece kahvaltida gunde 4 etimek yiyiyorum zaten 90 kalori o da...

nagihan bence de cok erken senin icin sadece dkkkat et hareket et o kadar...

baskaaaaaaaaaaaaaaa...
heh AYSEGUL  coks evindim yagizin kilo alimina  :nazar: oglusa.... puskurtmelere ragmen almis kuzucuk  :nazar:

EMINE   insallah biosey yoktur ben bunlari yazarken sen kontrolde olursun heralde,turkiye saatiyle 18.15 saat .... gozleri mikrop kapmis olabilir,ben melise cay surmustum iki gunde duzeldi... harkete degisikligi gozlerinden olabilir ,cocuk duzgun goremiyosa belki....insallah yoktur bisey...

ya unuttum gene  :caca:

heh COCUKSA benim kiz 6 ay 1 haftalik...sabahlari anne sutu iciyo bi saat sonrada yulaf veriyorum muzlu doktor vermisti....sonra ustune beni iciyo gene bikac saat sonra corba veriyorum ( patates -havuc) 3 gibi yogurt veriyorum, aksamlarida sut iciyo.... bazen duruma bagli muhallebi veriyorum....ama boyle yaziyorumda oturmus degil bazen oun atliyoruz sadece beni iciyo ..ne biliyim zor ismis bu ek gida...

jbduncum annene cok sevindim hadi bakalim... ben de bi gitsem turkiyeye bugun itibariyle 67 gun kaldi  ;D

biz dune simle cok fena tartistik,ay nasil sinir etti beni... cocuk sensakrak oldumu canim kziim ,agladi mi bu nasil cocuk...bazen taniyamiyorum... nba maci vardi ,mehmet okur oynuyodu onu izliyoduk ama melis cok huysuzdu uyumadi agliyoda agliyo zaten sicak,dun33 dereceydi,klimamizida daha acmadik,melisden korkuyorum, bi de melis aglayinca sicakla birlesti sinir katsayimiz artti,yattim yanina uyudu ben kalktim 5 dakka sonra gene kalkti,susmuyo agliyo... kalk diyorum bi dusaldiralim su mac bitsin diyo,mac mi onemli melis mi? ben de sinirlendim senin boyle baba olucagini bilsem yapmazdim bu cocugu dedim... o da ona sinirlendi...gittim kendim yikadim dusa ldirdim rahatladi cocuk ama aglamasi durmadi tabi... ben de oturttum mama sandalyesine oyuncagiyla oynadi biraz,yavrum nasil gululcuk atiyo,hemen muhallebi yaptim onu yedirdim,12 dede beraber uyudk kizimla.bi body ile yatirdim usumedi insallah... ustunude ortmuyo ay nasil sicakti...simdide konusmuyoz esimle,daha dogrusu ben konusmuyorum... gece gece bide 911 aradi otoparkta birini gormus arabalari acmaya calisiyomus,polis geldi, bi sure sonra anlasildiki adam papa john pizzacisinin ilanlarini yapistiriyomus :toothy10: :toothy10: :ehi: :ehi:  gerci polis hala arastiriyo,yalandanda ilan yapistiriyo gozukebilirlermis... ben de hic orali olmadim , ters ters cevap veriyorum,acayip sinir oldum,biz eskiden hic tartismazdik ya  :sad1: turkiye iyi gelecek bize....ay amma cok yazdim bole,ya burda 84 luk paket 20 dolar,ama aslinda fiyatindan ziyade huggies natural fit kullaniyorum,simdi oraya gelince baska sey kullanip memnun kalmazsam nolcek,oyuzden depoliyim diyorum,dogru mu diyorum?

DUNURRRRRRRRRRRRRRRRRR nerdesin? elma dersem cik armut dersem cikma....ELMAAAAAAAAAAAAAA... damat napiyio disler nasil?

aslio

Ayşencim Tunaya maşallah çok tatlı olmuş :nazar:
Berilce arkadaşlar hep söylerdi çocuktan sonra eskisi gibi olmayacaksınız diye o zamanlar gülerdim gerçektende farklı sorunlar çıkıyor benimde arada eşime kızdığım oluyor.Geçenlerde 5 dk mutfağa gitmiştim mamasını ısıtmak için sıkı sıkı tembihledim dikkat et çocuğa diye yerde mama tepsisi vardı kızım girmiş onun içine tabi eşim bunu bana 3 saat sonra anlatıyor ve gülerek... gelde çıldırma..Sadece sen yaşamıyorsun canım böyle sorunları onun için herhalde biraz daha sabırlı olmamız gerekiyor.
Dilek hira hoşgeldinnnn