EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

fundagüler

jbdun bana günde bir kez yemekten 1 saat sonra 5 damla dediler. devit 3 e de devam et dediler napayım ben şimdi
cihanın da çok hassas damak tadı var
bişeyi istemedimi hayatta almıyor çayına damlatırım o zaman

jbdun

devit3e biz de devam ediyoruz,ama genelde 5+5veriyo buradaki arkadaşlar da yanlış hatırlamıyosam öyle veriyolar,
bi de portakal suyuna karıştırıp da verebilirsin

meltemk

Arkadaslar sanirim ben cikiyorum. Doktora ugrayayim, sonra da eve gideyim. evden calisirim / foruma takilirim birazda. :wave:





jbdun


Zara82




Zara82

aklima geldi yazayim dedim....benim kiz 3 gündür...baa-baaa aba--abaaa diye sesler cikariyor....babasidan sevincten dört köse oluyor  :hieyt:



Emine

Anita ben prenevar aşı yaptırdım Ceyline yani zatüre ve ortakulak iltihabına karşı olan bir aşı 2 doz vuruldu şimdiye kadar 9. ayda tekrar vurulacak.
Ayşencim iyi yolculuklar ne güzel bir hava değişimi yaşayacaksın  :wave:
Jbduncum 11 Ocaktakini geçemeyecek sanırım çünkü 1 günde online olan kişi sayısı değil o aynı anda en fazla online olan kişi sayısı yani anlık birşey bakalım ne zaman geçeceğiz  :)
Gözdecim ya sigara içmemeye çalış.Cildini aşırı yıpratan bir şey.Benim annemde sigara içiyor o nedenle anneannemle kardeş gibi duruyorlar yani.Bu arada yaşa göre sıralı bir poz yani yanımda oturan annem onun yanındaki anneannem onun yanındaki büyükanneannem..Senin için daha yakın bir pozunu koyayım annemin  :D Başı kapalı olan Ceylinin anneannesi, başı açık olan Ceylinin babaannesi.Bu arada beni kayınvalideme annemden daha çok benzetirler.Kayınvalidem 60 yaşında ama hiç göstermiyor.Tolga annesine benzeyen kızı nerden bulmuş almış diyorlar  :D


[eklenti yönetici tarafından silindi]

Zara82

ayyyyyyy Emine gercekten öyle ....kayinvalidene daha cok benziyorsun....zaten erkekler annelerini andiran hanimlardan hoslanirlarmis bir yerde okumustum.....ayyy ceyline bittim yine ben  :hungry:



Emine

27 Nisan , 2007, 15:59:27 #4913 Son düzenlenme: 29 Nisan , 2007, 01:48:31 Emine
Gelelim çekiliş olayınaaa..
Katılanları yazıyorum
Şerife,Gözde,Ayşen,Meltem,Jbdun,Ayşegül,Esra,Filiz,Aslıo,Özlem,Zehra,Gonca,Emine

Gonca arkadaşımızın fikridir şöyle yapalım diyor:Ben 1 den kaç kişi katılırsa o numaraya kadar herkesi numaralandıracağım karışık ve foruma girip sıradaki numara benim olsun diyecek herkes ve ben sıradaki numaranın karşısındaki ismi söyleyeceğim.

Bu arada adres olayına ben karışmıyorum herkes birbirine adresini bir şekilde bildirir.İsteyen özel mesajlaşır isteyen mailleşir isteyen telefonlaşır.Çekilişe katılmak isteyen birileri daha olabilir diye bir süre daha bekleyelim sonra beni nasıl unutursunuz diye alınganlık gösteren olmasın. :laughing7: Daha sonra ortak bir kararla ben çekiliş başladı yazacağım ve herkes sıradaki numara benim olsun diye yazacak 1-2-3-4-5-6 şeklinde bende o numaranın karşısındaki isimleri söyleyeceğim okey mi ?  :)

Zara82




ponçik

okey  :hello2:  okey   :hello2: okey  :hello2:

Alıntı yapılan: ayşegül - 26 Nisan , 2007, 23:27:50
multitabs kullanan arkadaşlar, multitabs ın buzdolabında saklanması gerekiyormuş, ben de yeni öğrendim, artık buzdolabında saklıyorum. içinde şeker olduğu için sıcakta bakteri üreyebiliyormuş.

amaaaaaanın ciddimisin Ayşegül  :-\  



Emine

27 Nisan , 2007, 16:11:34 #4916 Son düzenlenme: 27 Nisan , 2007, 16:14:06 Emine
Multitabs dedin de bir link buldum ücretsiz multitabs dergisi aboneliği .Ben abone oldum

http://www.multitabsurunleri.com/content.asp?pm=5&sm=30

desree (Özlem)

Minadeks ve multitabs aynı mı oluyor? biz minadeks kullanıyoruz


Allahım;değiştirebileceklerim için güç,değiştiremeyeceklerim için sabır, her ikisi arasındaki farkı anlamam için akıl ver

Tebessüm :)

emine gerçekten benziyosun kayınvalideye. :) ceyli nasıl oldu? daha iyidir inşallah burnu.evet bu kura şekli iyi bence de. bi de benim bildiğim gözde sigara içmiyor?? kaçamak yapmış herhalde. ;D öpüyorum ceylini. :opucuk:

zehra ravza nasıl oldu? inşallah bi daha kusmaz öyle. :opucuk:

meltem kendi adıma söyliyim, benim süt konusnda sidik yarışı gibi bi durumum hiç yok, herkesin çocuğuna verdiği süt kendine. bir tek ben süt veremesem herkes verse, sevininirm sadece arkadaşlarım adına. bebek huysuz olunca süt çok etkileniyor, özlemin sütünün azalmasının nedeni de odur benim de. onun haricinde evimde huzurum çok şükür iyi, beni çok seven bi eşim var :occasion14: daha ne olsuuun, ha bi de kudurk oğlum var ki az önce kafa atma marifetiyle dişimi kanattı eşşşek.

ben de meclisi izliyorum bakalım nolcak. :icon_scratch:

evet goncacım, üstünde de yazıyor zaten, 2- 8 derecede saklayın diyo, yani buzdolabında.ben buzdolabında saklıyorum ama verirken çok soğuk oluyo, ona çözüm bulamadım. zaten vermiycem artık, gücünü bende deniyo eşşek güçlendikçe. :tongue3:


Emine

27 Nisan , 2007, 16:17:58 #4919 Son düzenlenme: 27 Nisan , 2007, 16:23:26 Emine
Multitabsta A-D ve C vitamini var minadekste ilave olarak daha farklı vitaminlerde (E,B ..) var