EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

ponçik

anneannelerden söz açılmışken işte bizim anneannemiz ve biricik torunu Eylüüül  :aferin:

[eklenti yönetici tarafından silindi]



jbdun


Filiz

Gözde cim geçmiş olsun emrede dün ateşlendi normalde hep 36,5 falandır ateşi dün 38,2 olmuştu bende paranox fitil koydum sonra uyudu
uyandığında ateşi normale dönmüştü sanıyorum dişler azıyor bu aralar ondan ateşleniyorlar..  
Birde gözde cim kaşık mamalarına falan devam
sütü kattığını söylemişsin bunların genelde üzerinde su ile hazırlanır yazıyor buna rağmen devam sütü ile mi hazırlıyorsan eğer öyleyse
neden neden neden :)))))) sorguya çektim gibi oldu afedersin.. Hira ya abiye kıyafeti çok yakışmış :) maşallah :)) gelin gibi..


Özlem cim al bendende o kadar bizimkide sebze çorbası yemiyor napıcaz yaaaaaaaaa :(

Zehra cım desteksiz bir süre oturabiliyor ama sonra ya öne ya yanlara doğru düşüyor :)

jbdun ecrine maşallah canımmm karışmak gibi olmasın ama bence sen çay kaşığı ile azar azar tattırmaya başla ileride tatları çok yadırgıyorlar.

Gonca cım çok yakışmış güle güle kullan saçlarını :) Bu arada bu forumda şunu yapmışlar bunu yapmışlar diye bende anlatıyorum bana diyorki kapatıcam bu adsl
bozuyor seni beni :)))))))))))))) Bu arada annenede kocaman maşallah diliyorum ne güzel ananeler var bu forumda :)

Bir ananene fotosuda ben koyayım bari :)) işte ananeeeeee ve torunuuu :)) (bu foto ananeneme gittiğimiz bir gün çekilmişti aslında benim annemin ve annesinin ve emrenin hep birlikte olduğumuz bi foto var ama çok karanlık çıkmış bi daha gittiğimde aynı pozu çekeceğim 4 kuşak foto.. :)





[eklenti yönetici tarafından silindi]

jbdun

filizcim öncelikle maaşallah diyim emreye,sana ve annene ;)
ben zaten muz ve elma veriyorum arada ve de yemeklerin sularını tatırıyorum :) dayanamıyoruz çünkü biz yemek yerken yalanıyo ecrin :k06: maaşallaha da tşk ederiz  :flowers:
emreye de geçmiş olsun,ateşi düşmüş sevindim

Lily Wonka

25 Nisan , 2007, 11:14:09 #4759 Son düzenlenme: 25 Nisan , 2007, 13:00:18 Gözde
Günaydın hanımlaaarrrr..

Bu sabah uyandığında Hira'nın burnu akıyorduuuuu ;D ıhı ıhı hııııııı Üşütmüş demek ki kuzucuğum..

Gonca'cım, üst dişlerle ilgili herhangi bir gelişme yok henüz.. Daha en az 1-2 ayımız vardır bence.. Doktoru her halükarda arıycam ama..
Eşinle de Allah kavuştursun hayatım.. (gerçi arada küçük ayrılıklar iyidir derler ama..:love9: ::) :k06:)

Jbdun'cum, 41 kere maaşallah güzel kuzuya! :nazar: (ve onu büyütüp koccaman bi kız yapan anneciğinin sütüne..:nazar:)
Kimi doktorların bebe bisküvisi konusundaki katı tutumunu onaylamıyorum, ama Ecrin'imin de kalori fazlasına ihtiyacı yok zaten..;)
Yav ben de bizim endokrinciye sormuştum "bizim kız uzııcak mı tohtor bey? :dontknow:" diye (zira ben 1.72 baba 1.94) o da "Hira anne rahminde beslenemeden doğmuş ve sonrasında da problemler yaşamış bir bebek. Şu anki ne kilo ne de boy persantili gelecek için bize net bir fikir veremez, bebekler asıl genetik eğrisine 1.5 yaşından sonra ulaşır.." demişti. Bakalım, bekleyip görücez.. Ama Ecrin'ciğim uzun başlayıp uzun devam eden bebeklerden olacak, orası kesin.. maşşallah maşşallah..

Aslı'cım, meyveyi yoğurtla denesen bi de.. Hani biz de bi ara yoğurdu meyveyle deniyorduk -ve sonuç vermiyordu :tongue3:- ya.. Meyvelerden hiçbirini mi sevmiyor?

Filiz'cim, bazı kaşık mamaları su ile, bazıları devam sütüyle hazırlanıyor.. Suyla hazırlananlar süt içeriyorlar, o yüzden sadece su ile yapılıyor..;) Ama ben şahsen devam maması ile hazırlananları tercih ediyorum, sütünü kendi ellerimle koyduğum için..::) piskolocikkk yaneeeee..

Gonca, Jbdun ve Filiz teyzeleri iltifatlarınızı ilettim; çok mutlu oldu güvercinim.. inanmazsınız, bööle deli gibi kanat çırptı sevinçten..:ehi:





Tebessüm :)

25 Nisan , 2007, 11:24:17 #4760 Son düzenlenme: 25 Nisan , 2007, 11:36:27 ayşegül
yaa dünden beri nooluyo size bööle, bu ne hız, gözlerim döndü okumaktan ::)
jbdun maşallah ansiklopedi gibi yazmışsın sen de, aralara boşluk koysana anacım :caca: kontrolün iyi geçmesine sevindim, selvi boyluya :nazar: ben kahvltısına 1 tane bebe disküvisi ekliyorum, dr öyle demişti.bu dr lar da bi alem, birinin dediği birini tutmuyo, biri 1 tane ver diyo , biri kesinikle verme diyo, ben anlamadım valla.

filiz anneanneye emreye ve de sana  :nazar:

berilcimgeçmiş olsun, inşallah melis e geçmez, Allah acil şifa versin :flowers:

gözde yine mi ateş, :sad1: bi idrar tahlili filan istemiyomu dr? inşallah kısa zamanda geçer bu durum.çok tatlı çıkmış pamuk prenses :nazar: gece kıyafetini yerim ben onun.

jbdun tahin- pekmezi direkt mi verceksin? bişeyle karıştırmadan veriliyomuymuş?

kızlar dün uyku setinin bi kısmını kirçöz bebe ile yıkadım, deterjan lekelerini çıkarmış.ama bu bişeyin hediyesiydi, ayrı satılıyomu bilmiyorum,belki önlüklerdeki lekeleri de çıkarır.bugün de diğer kısmını dalinin numunesiyle yıkadım bakalım kuruyunca görcez sonucu.

emine bu ek gıda işi tam bir sabır işi ama insan bazen çıldırma noktasına geliyo, insanlık hali, olabiliyor. Allah hepimize sabır versin.

gözde hiranın üşütmüş olmasına sevindim :icon_scratch: yani anlayıver işte, ateşin nedeni belli oldu diyne. ;) yok bence hiranın boyu uzamaz cüce kalır. :caca: dalga mı geçiyon, o kuzunun selvi gibi boyu olucakkkk. :smileinbox: benim eşim de tüm çocukluğu boyunca sınıfın en kısasıymış,orta sonda başlamış boyu uzamaya aşkımın,şinci 1.85. :love3:


:cildir: bilgisayar kapanıp duruyoo

nerde kalmıştım,  :icon_scratch: hee, ben geçende yoğurdun içine elma rendeledim cam rendede, ama yoğurdun içinde kocaman kocaman duruyolardı, niye öyle iri olduki acaba? :icon_scratch: ben daha minik olcak sanıyodum. :'(

Filiz

hahah biraz önce emreye muz rendeledim baya yedi yedi yedi sonra dedimşu demiri arada götürsün kaşığa koydum 5 damla muz sandı kocaman açtı ağzına ayyyyyybi yüz ekşitmesi vardı görmeniz lazımdı :) ikinci kez kaşığa muz aldım demir sandı kitledi dudaklarını açmıyor biraz yattırdım sonra açtı :) yazık bu veletlere yaaa :))

şerife Berat

 selam kızlaaaaaaaaaaaaaaaar günaydınlar kucak dolusu sevgilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bugün çok ama çok yoğunum bende sıcacık evimde bebişimle beraber oturmak istiyorummmmm :( :( :crybaby2: :crybaby2:

jbduncum maşşallah ecrinime sütün yaramış demekki ALLAH nazarlardan saklasın işe devam etmek zorunda oldugum ıcın 4,5 aylıkken ek gıdalara başladık.öyle oluncada bebişimin kilo alımı durdu.7 aylıkken 7.550 gr dı bakalım bu ay nasıl olacak yarın kontrolumuz var canım atak haftasıyla ılgılı bana yardımcı olurmusun 33-35 haftaları arası bıseyler varmı?

 meltem sen kafanı kımsecıklere takma artık dusunmen gereken 2 bebiş vede bir eş var işin de cabası.

 gözdecim çok güzel bir dua AMİN diyorum sadece eklenecek bişi yok .

forum o kadar dolu kı yazacaklarımı unutuyorum

Lily Wonka

Eylül biblosuna(çok güzel çıkmış çokkk) ve anneannesine maaşallah..:nazar: Gonca'cım, anneciğinle hiç benzemiyorsunuz, babana mı benziyorsun sen?!

Filiz'cim, sen anneni nispeten andırıyorsun.. Sana, annene ve her kimse(:tongue3:) o kucaktaki çapkın bakışlı delikanlıya :nazar:

Valla Ayşegül'cüm, sebebini bilmek inanılmaz rahatlatıyor insanı.. Boy konusuna gelince, tabii uzıycak da işte.. insan kurcalama ihtiyacı hissediyor.. Ha "Selvi" olur mu bilmem ama "Bonzai" kalmayacağı kesin..:ehi:



Tebessüm :)

haklısın gözdecim. :)

gonca annenle eylüş çok tatlı çıkmışlar :nazar:

ya ben iki gün unutmuşum multitabs vermeyi, bugün 1,5ml versem olur mu acaba? yoksa aynı dozda mı veriyim?

jbdun

gözdecim geçmiş olsun hiracığıma,demek üşütmüş yavrucuk,
maaşallah için de tşk ederiz canım,siz de uzunmuşsunuz,hira da uzun boylu olur kanımca :k06:

ayşegül tşk ederiz cnm maaşallaha ;) ya napıyım wordde yazıyorum cevapları uzun olunca,ikon da koymadığımdan aralık yapmadı , ben de koymayı unuttum :suclu: tahin-pekmezi sade olarak dedi ama 1-2çay kaşığı. Bişeye karıştırılır mı bilmem ama pekmezi sade olarak yoğurda karıştırabilirsin dedi.

şerifecim kolay gelsin sana, maaşallah için tşk ederiz. 34.haftada var ve 37.haftaya kadar sürebiliyomuş yada bikaç günlük sürelerle tekrarlayabiliymuş atak. Sizin de kontrolünüz iyi geçer inşallah canım yarın.İyi haberlerini bekliyoruz.

biz bugün de gezmeye gidiyomuşuz babaannemiz aradı da...

şerife Berat

 kızlar danone karalama kampanyası başlatmış duydunuz mu?reklamları da çıkıyor

Filiz

ayşegül cüm bence 1 ml ver birden ağır gelebilir bende unutuyorum bazen normal 1 ml veriyorum :)

şerife Berat

 iyisin valla jbdun gezmeler ohhhh sür sefasını bu günlerinin .
kayınvalıdenle de aran ii sanırım ALLAH bozmasın
kızlar patron geçtı yanımdan bi bakışı vardı ki sormayın zebani gibi,az kalsın pişti yapacaktı

jbdun

şerife o kampanya ne olaki görmedim :dontknow:
annemle aram iyidir allaha şükür,artık arkadaş gibiyiz :nazar: ,bazen zıtlaşmıyo değiliz ama önemli değil,önceleri çok kafama takıyodum herşeyi,şimdi takmadığım için de daha iyiyim yani :k06:
aman ha dikkat et pişti olma :honk: