EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

aslio

Kızım iki gündür çok huysuz arkadaşlar ağzında pamukçuk gibi bir beyazlık var, diş etleri iyice beyazladı ne bulsa ağzına götürüyor devamlı ıhlıyor :'doktorumuz şehir dışına çıkmış ( üstüne üstlük annemde bugün İstanbul'a döndü...Çok alışmıştık kızımla yalnız kaldık..Neyseki buradaki arkadaşlar var kendimi kötü hissedince foruma girip bişeyler okuyarak kafayı dağıtıyorum en azından..

Filiz

selam ben geldim pc hala bozuk pztesi yapılacak yazdıklarınızı okuyamıyorum çünkü pc 2 dk sonra kapanıyor emre kudurmuş durumda geceleri 4-5 defa uyanıyor neden neden neden ? :(

Tebessüm :)

emine teyzesi teşekkürler. :) bugün gidiyorsunuz her halde fuara, bizim gittiğimiz güne nazaran daha kalabalıktır bugün ve yarın, size iyi gezmeler.inşallah ceylin de keyif alır.

arzu arda nın iyileşmesine çok sevindim, inşaşllah bir daha böyle yara filan olmaz ağzında. öpüyorum arda yı. :opucuk:

aslıcım annen de mi senle dönmüştü, haberim yoktu canım, şimdi de gitti demek.Allah kavuştursun.dediğin gibiyse muhtemelen diş çıkartıyorudur ece prenses. :opucuk:

jbdun hanım benim yerime de geziniz marmariste ;)

razicim beklerim  gelirseniz izmire, bizim gelmemizse, nasip diyelim. :)

eveeeet biz bugün pazar gittik üçümüz. alışveriş yaptık biraz.dönüşte bim e uğradık gogly yoktu :( :( ya işte izmir mahrumiyet bölgesi bööle. :'( sonra babymix aldım, yoğurt vermeye niyetlendim ama mayalayacak hal ve takat yok bende malesef,tadına bakıyım dedim, yaa bu tatlı, resmen şeker var içinde. ama şeker olduğu yazmıyor, şeker yoksa bu nasıl tatlı oluyorki böyle. :icon_scratch:

emine kaç gündür sana sorcam, unutuyorum hep.biz geçende mama sandayelerine baktık da çok kaba ve çok yer kaplıyorlar, bizim evde yer kalmadı  mama sandalyesi koyacak yağız beyin ıvır zıvırından. sonra ikea daki sandalyelere baktık, bana oturma yeri ve bacakların gireceği yer dar gibi geldi :dontknow: göz yanılması mı bilmiyorum. ceylin  daha toplu ya, nasıl rahat ediyor mu? rahat sığabiliyor mu?bir de ne kadar daha kullanabilirsiniz? yani uzun süre kullanılabilcek bişey mi?

Emine

Ayşegülcüm evet rahat ediyor , sığıyor hatta bol bile o nedenle ikeadaki mama sandalyesiyle beraber balon gibi şişirilerek içine konulan minderi var beyaz ondan aldık biz.Ben alırken gözüme küçük gelmişti benim de restorant bölümündeki o sandalyeye oturan çocuklara bakmıştım bayağı büyük çocuklar bile oturmuştu içine o nedenle aldım.Sonra eve gelince o zamanlar daha küçüktü Ceylin içine oturtunca boşluklar kaldı sonra gidip minderini de aldık.Şimdi Ceylini sadece yemek yiyeceği zaman oturtuyorum yani oraya oturunca bişey yiyeceğini anlıyor artık.Fuara yarın gideceğiz inşallah ..

Tebessüm :)

teşekkür ederim eminecim. ama ben o beyaz şeyleri görmemiştim, defalarca tavaf etmeme rağmen. :icon_scratch: hani şu şişen alt açmalar var ya orda, herhalde onun gibi bişey bahsettiğin. :dontknow: ben de minderi olsun istiyodum zaten, o dedğin olmasaydı diktirecektim, iyi oldu, onu da alırız artık. tekrar teşekkürler..

Emine

rica ederim canım çocuk bölümünde renkli çatal bardaklar var ya onun arkasındaki rafta sönük olarak satılıyor 10 ytl gibi bişeydi fiyatı.

aslı

biz de bugün dışarılardaydık. Fuara gittik. Bebek fuarı tam bir hayal kırıklığı geçen sene bile daha çok şey vardı. Kitap fuarını gemek için girdik ama defne huysuzlanınca hemen dışarı çıktık. Bol oksijen bizimkini çarptı galiab sızdı kaldı  :love3:

Arzucum Ardanın iyi olmasına sevindim.

Emine teyzesi göbişi kalmadı pek onları boya gönderiyor ama yanak var bizde şeftali yanak   :D

Gözdecim umarım her gün artan miktarlarda yemeye başlar hira  :aferin:

Yağızda hoşlanmıştır umarım gezmelerden.

Jbduncum kardeşine gidiyormuşsun. Eminim ki oda sizi sabırsızlıkla bekliyrodur.

Gonca Eylül nasıl beğendi mi hayvanat bahçesini ?

Aslıcım Allah kavuştursun. Pamuçaksa karbonatlı su hazırla temiz bir bezle sil ağzının içini. Diş etleri beyazlamış diyorsun belki de diş çıkarıyordur. Dentinox diye bir jel var istersen diş etlerine sür biraz olsun rahatlatır.




jbdun

iyi akşamlar kızlar,
ayşegül tabi sizin yerinize de gezeriz,
arzu ardanın iyi olmasına sevindim canım,
razi ne yalan söyliim ben anadolu yakasını hiç bilmem :suclu: doğma büyüme istanbullu olduğum halde.
aslıcım siz de gezmişsiniz ne güzel.
emine size de iyi gezmeler fuarda canım,

biz de bugün gittik geldik misafirliğimize, eve geldim hazırlıkları tamamladım marmaris için,allah kısmet ederse sabahtan yolcuyuz.

aslio

ayşegülcüm tşk ederim evet annemde benimle gelmişti bugün döndü epey zor geldi bana uzunca bir süredir birlikteydik
aslıcım tşk ederim söylediğin jeli alıp deniyeceğim bakalım iyi gelir inş
jbdun iyi yolculuklar tatil içinmi gidiyordunuz marmarise atlamışım okumadım....

Funda

Bir süredir giremiyorum, yazılanlarıda okuyamadım, umarım güzel anneler,cici bebeler, herkes iyidir..

Bizim de 6.ayımız bitti, dün aylık kontroldeydik, son aşımızı da olduk, Ekin 7720 gr , 68 cm olmuş, bizim kız sonradan açıldı valla, bu ay da 720 gr almış  :muzz: :hello2: :hieyt:
Hala dönemiyoruz, diş falan da yok, napalım yaparız bir gün yaz var kış var dimi ama :k06: Ama kızım cici yapmayı öğrendi, cici yap kızım diyince önünde kim varsa hemen yanaklarını sevmeye başlıyo, çok hoş yaa..

Ayşegül bizimde evlendikten sonra ilk oturduğumuz ev Adatepe'deydi.. Şimdide Maltepe merkezdeyiz , hala çok yakın yani.. Gelirsen sizinkileri ziyarete beklerim bende..

Funda

Razi , Almira hanım doğmuş, yeni okuyorum, kusura bakma benimki daha da geç bir kutlama oldu ama  :k06: Ne güzel kokuyordur şimdi güzel kızın, bizim için de kokla... Maltepe'nin neresindesin, doğumu hangi hastanede yaptın ?

anita

Şerife gogly ülkerin bebekler için özel hazırladığı pirinç unu. içindede devam maması ve birsürü vitaminler var. çok güzel bir ürün..bide vediğim siteye bebeğinin doğum tarihini yaz. kaçıncı haftada olduğunu bulman için verdim o linki.. ataklarla ilgili bilgi jbudunun açtığı başlıkta var..

Arkadaşlar bende Kayraya yeni bi doktor buldum haftaya perşembe 7 aylık oluyoruz ve doktor kontrolümüz var.. inşallah memnun kalırım zira eski doktordan çok çektim sinir bozucu bir kadındı..

Uyuttum Kayramı bende uyucam birazdan .. herkese iyi geceler ..  :sleepy1:




aslio

Funda  :nazar:Ekin Duruya kilosuda boyuda gayet iyi..Bizimde önümüzdeki hafta kontrolümüz bende merak ediyorum geçen ay kilo alımımız azdı bakalım bu ay ne olacak.
Bizim kızda diş sıkıntıları var galiba eli devamlı ağzında bende başbaş falan yapmasını öğretiyorum ama henüz tık yok.. iki haftadır dönmeye başladık düz ve geniş bir yere yatırıyormusun Ekini. Bir anda dönüyorlar hiç tahmin etmediğin bir anda ben çok şaşırmıştım ilk gördüğümde
Anitacım sanada iyi geceler...

anita

Aslio ben yüzüstü yere koyduğumda ağlıyo zaten normaldede kucak isteidği için hep ağlıyor.. yüzsütü durmayı hiç sevmiyor o yüzden de yuvarlanmaıyor.. birkaç kere ağlattım yüzüstü yerdeyken sırtüstüne döndü ama ağlamasına dayanamadığım için alıyorum kucağıma mecburen.. kucağıma gelmesi için çağırıyorum ellerime bakıyor eller ilgisini çekior ve parmaklar.. ama onu almam için bana doğru ellerini uzatmıyor henüz..



Funda

Aslı, koyuyorum doğduğundan beri salondaki halının üzerine kalın bir örtü yaptırdım, orda oynatıyorum, halının ucuna geliyo bazen minicikte olsa bir eğim varya orda dönüyo ama düz yerde dönemiyor. Bacakları çok kuvvetli , bayaa topluyor dizlerini kendini öne atıyor ama kolları çok güçsüz belden yukarısını sürüklüyor ama gidiyor biraz ..Çok komik oluyor ama 2,3 dakika gibi oturabiliyor sonra ayak parmaklarına atılınca hoopp devriliyor ..Numaramız bol da dönme işi yok birtek..Doktora söyledim kızdı , her bebek aynı olur mu, gayet sağlıklı bir bebeğiniz var dedi.. :y25:

Anita Ekin'de yüzüstü çok ağlıyordu, şimdi alıştı herhalde emekleme çalışmalarına başladı..Yüzüstü bırakınca bana bakmak için kafasını iyice yukarı kaldırıyor aynı kaplumbağaya benziyor, babasıyla tosbaaa diye çağırıyoruz artık  :toothy10: