EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

seyda

Selam kizlar,

dün gece evlilik yildönümümüzü bir gece rötarli olarak kutladik. arabaya atladik kizimizi da aldik sehre bööle tepeden bakan bir kir restorani var oraya gittik. tabi yemek 1 saat kadar kisa sürdü bizim cimcime o kadar sabretti :k06: neyse bizde dedik kovulmadan cikalim bizim kiz sürekli sarki söyledi de :suclu:

Aslicim,bence de senin süt kesin yetmiyo Defne hanima :nazar: yanaklarindan hafifce isir benim icin de.

Jbduncum,Aysegül güldürdü beni. valla ben de dogma büyüme Yesilköylüyüm. cocuklugumdan beri cok ermeni arkadasim var, apartmanimizda 3 komsumuz ermeni ama Jbdun ismini ilk sende duydum :suclu: tam nevi sahsina münhasir yani. gerci bana da ilk tanisinca insanlar ya Ceyda ya Seyma der ama asla Seyda demezler :ehi: :toothy10:

Gülaycim,
ben de Caneri ikinizin karisimi buldum :dontknow:

Gözdecim,
gecmis olsun. simdi nasil oldu Hira kuzusu? düküntüler basladimi? hatirlarsin bizim doktor da ondan süphelenmisti ama yanildi. ben zaten demistim mademki bu hastaligin hic belirtisi yok nerden anladiniz diye? o da tecrübe demisti :ehi: :toothy10: tabi emin degildi de süphelenmisti. belki sizinki de bizim gibi viral biseydir gecmistir. Hira nin atesi cok yükseldimi? istahi da düzelir Allahin izniyle merak etme.

Zehracim,ben de bilmiyodum 6. hastaligi, kizim hasta olunca ögrendim, almancasi 3 Tage Fieber. ates 3 gün sürüyomus cünki hatta türkce adi da halk arasinda 3 gün atesiymis canim.

Anitacim,burda gogly yok, yani ülker yok hic. almanyada kesin bulunur malum orasi 2. yavru vatan :ehi: :toothy10: bizim kiz da cok mizmiz bugünlerde :dontknow: atak haftasimi bakiyim bi :icon_scratch: ha Melis Alara da daha kucaga atilmayi bilmiyor cagirinca o da parmaklarima bakiyor :k06:

Pazartesi hayirlisiyla yola cikiyoruz Cumartesi dönücez. yoklugumuzda kendinize ve bebislere iyi bakin ve dua edin de kazasiz belasiz hayirlsiyla gidip gelelim vede tabi kizim oralarda mutlu ve uslu olsun. bakalim nasil olucak tencere tava biberon kettle cikicaz yola :ehi: :toothy10:

ayşen

kızlarrr, bugün kontrolümüz vardı, çok güzel geçti. emine ve aslı teşekkürler, gerçektwen çok memnun kaldık doktorumuzdan. emine 1 saate yakın bekledik biz de :) ama olsun, bu 4. doktor ve ilk kez her yönden tatmin olduk gerçekten, her yaptıgı hareketi açıkladı, her açıdan çocugu değerlendirip bize aktardı. motor gelişimini ve sosyal gelişimni çok çok iyi buldu. boyumuz 66.5 cm kilomuz 7660 olmuş. bana da süt durumumu sordu, olduğunu ama etip yetmediğini bilmediğimi söyledim. sabah ilk emzirmeden sonrakinde gergin oluyor mu göğüsler dedi, hayır deyince o zmana kahvaltıya başlayalım dedi. labne peynir, yumurta sarısı ve pekmezden oluşan kahvaltıya başlıyoruz yarın. bir de sebze çorbası (püre şeklinde)   ekledi. ne kadar güzel, hem tarifni verdi hem anlattı, herşeyi de blg dan çıktı alıp elimize verdi, anlattı tek tek. gece uyanıp uyanmadığını sordu, uyanmıyor deyince muhallebiye gerek yok dedi. yoğurt ve meyve öğünlerimize  devam edicez. bir de göz akları hafif mavileşmeye başlamış deid. o nednele demir ilacı verdi. önümüzdeki ay prevenal (dogru m uyazdım :S ) aşısı yapılacak. kısacası (yeterince uzattım gerçi ama :D affedin beni ) çok güzel bir muayeneydi. pahalı falan ama ucuza gidip hiçbişey alamamaktansa, tatmin olmamaktansa bunu tercih ederim. en azndan bebişime faydalı oldu. ha bu arada ben meyveyle bebe bisküvisi veriyordum. verme dedi, 3 beyazla ne kadar geç tanışırsa o kadar iyi dedi. yogurdu kendim yapmamı söyledi, süt için de pastörize sütler daha sağlıklı dedi, açık yerine... işte böyle, sonra da kemeraltına gittik, baya bi dolandık, şu yeni moda elbiselerden aldım, pembeli pembeli :D pazardan da kırmızılısından almıştım  :k06: yarın da fuara gidicez, gez toz geçiyo valla hafta sou , çok yoruldum :P

emine ne zaman gideceksişniz fuara, belki karşılaşırız, fırsatın olursa gidrken haber ver, denk geliriz belki ;)

funda babası da tunaya ninja tospaası diyo  :ehi: aynı durum bizim için de geçerli, kafa hoooop yukarı kalkıyo, kollar bacaklar yerde debelenir vaizyette  :laughing7: biraz daha becerse koşturacak yatay olarak  :muzz:

tuna banyosunu yaptı ve sızdı, ben de yatıyorum... ii gecelerrrr  :sleepy1:


TARKAN&AYŞEN  28.06.2003
EGE TUNA          03.10.2006

Filiz

ayşen cim pc kapanıcak diye acele yazıyorum :)) hayırlı olsunnn ohhh ne güzel paşaların paşası yarın mis gibi pazar kahvaltısı yapıcak desene :)) şu tarifleride bi zahmet benim için yazar mısın? :)

jbdun

kızlaaarrr iyi pazarlar hepinize,
marmaristeyiz,laptop da yanımızda, size bi merhaba diyim dedim :k06:
kardeşimle beraberiz :love9:
görüşürüz :wave:

Tebessüm :)

ayyy, ne iyi yapmışsın :) ecrin nasıl?uslu duruyomu?bizim yerimize de gezin.. :wave:

meltemk

Kizlar forumu okuyamadim. Cunku size bir haberim var. Aslinda kimseye soylemiyoruz ama ben birine soylemezsem catlayacagim. Ve dedim en uygunu forum olabilir.

Bir seyi 40 kere soylersen olurmus ;). Dun bugun test yaptim. Pozitif cikti. Yarin doktoru arayacagim. Ben normalde 3 aya kadar pek soylemiyorum. En azindan Belemirde oyle yapmistim. Ama size soyleyeyim dedim.

Cok heyecanli. Herseye yeniden basliyoruz. INsallah yolunda giderse tabii.

Hepinizi optum yine yazarim. Musahit olunca okuyacagim.





Filiz

ayy meltem hamile misin? süpriz değil sanırım istiyordunnnnnnnnnnn :) valla cesaretinden dolayı seni tebrik ediyorum :)) Sağlıkla kucağına alırsın inşallah:)

Tebessüm :)

meltemcim tebrik ederim canım :flowers: istiyordun ve Allah gönlüne göre verdi. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. küçüklüğümü de öpüyorum, abla oluyor artık canım benim. :opucuk:

seyda

Meltemcim,
tebrikler sekerim :flowers: bir haberim var deyince tahmin etmistim. kilolari bosverdin sonunda demek :k06: bosver bunun sonunda verirsin hayirlisiyla. Belemir abla oluyor ona da  :flowers:

esra(azra)

meltem hala şoktayım canım artık belemirle beraber büyürler :) tebrik ederim canım Allah analı babalı büyütsün  :flowers:

esra(azra)

jbduncum teşekkür ederim canım anitanın verdiği sayfadan bakıp hallettim ama kafama bişi takıldı  ??? azra 35 haftalık doğdu ve 16 haftalık görünüyor şimdi burdanmı hesaplıcam yoksa 5 haftayıda ekleyipmi hesaplıcam?

ayşencim kontrolünüzün güzel geçmesine çok sevindim hep böyle devam eder inşallah ayrıca şu bahsettiğin tarifleri yazarmısın bende not almak isterim ilerde lazım olacak:)

tatile giden arkadaşlarrrr hepiniz çok güzel vakitgeçirirsiniz inşallah bebişlerinizle bizim yerimizede gezin:)


azra hala mama yemiyor üstüne üstlük gece uykusuda artık öyle böle gündüzde uyumuyordu zaten napıcamızı şaşırdık dün burda hava çok güzeldi hava alır belki toparlar diye çıktık gezmelere ananesine dükkana uğradık parklara gittik bol bol gezip hava aldık ama değişen bişi yok malesef az evvel banyo yaptırdım yatağında sallana sallana emziği ile uyudu ama uyumak denirse emzik düştümü uyanıyor dalmıyor noldu bu kıza anlamadım:( bende size dünden hatıra ananesiyle kızımın fortosunu koyayım.

  :love9:

Filiz

esra maşallah bebişine ama önce annene maşallah :) :

aslio

Meltemcim hayırlı olsun... Önce ceseretinden dolayı kutlarım seni..İnş sağlıkla kucağınada alırsın...
Ayşencim doktor kontrolünüzün iyi geçmesine sevindim.Bizimde salı günü bakalım neler diyecek doktorumuz.

dilek hira

meltemcim tebrik ederim aslında hamilelik dünyadaki en güzel şeylerden birtanesi ama şu an minik hiramız yeterli
jbdunnn gezmeci gez bakalım minik ecrin rahat verdimi iyi eğlendinizmi
gonca arada takılıyorsun devam eylülü öpüyorum
gözde sevgili hira inşallah hemence sağlığına kavuşur
bizde dün dr gittik hira 8 kilo olmuş biraz abartmış sanırım boyumuzda65cm
sonrada yeni evimiz için avize ayna felan fistan almak için alışverişe gittik
tabiii hira ile
burnumuzdan getirdi
her gittiğimiz yer hira için bize indirim yaptılar kızı sevmeye çalışıyorlar bu çığlığı basıyor
oradan yemeğe gittik oradada aynı şeyi yaptı yemeği nöbetleşe yadik eşimle

bugünde işlerim yeni bitti 3 makina çamaşır hepsini kuruttum
bütün odaları dip köşe temizledim sadece camlar silinecek kaldı onada kadın alacam pek cesaretim yok aşağılara bakamıyomda

benim kızım gel gel yapınca geliyo valla aman bir yerlerimi kaşıyım

bana sarılıyorve yüzümün heryerini tükürük içinde bırakıyor sevgi gösterisi mi ne yalama yapıyor sadece bana özel

bu arada boynumu fena sıktı küçük bir mor olmuş ve yarın 23 nisan

meltemk

Arkadaslar hepinize tek tek cook tesekkurler :) Dedim yaa biliyorsunuz bu isler narin. Heran hersey olabilir. Ben ilk bebisim dusurmustum. Allah korusun. O yuzden 3 aydan once biz kimseye soylemiyorduk.

Ama bugun cenemizi tutup soyledik annelere. Insallah sonu iyi olur.

Bilmiyorum deli cesaretimi. Bakalim hep beraber gorecegiz.

Belemir de sanirim kardesini hissetti ve bugun kuzum hasta oldu. Atesi cikti. Sabahtan beri hiccc bir sey yemedi. Az once yine tasindik hastaneye. Virus kapmis dusuk seviyede bile olsa. Bogazi da tahris olmus. Ates dusurucusu vardi. Tylenol. O dusuk gelir diye baska sey verdi. Simdi babasi almaya gitti. Biz de bugun 2 misafir ustuuste geldi. Ama ben hic ilgilenemedim :honk:

Su Belemir kuzum insallah duzelir. Bana yarin is yollari var. Aklim onda kalacak. Neyse simdi biraz calisacagim.