EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

Emine

Aslıcım Defnecim daha da tatlı olmuş bal bal..Maşallah 41 kere tütütüüüü  :nazar: Ben Ceylin okuldayken orada onu beklediğim için ancak orada kitap ya da dergi vs okuyabiliyorum.
Aslıcım bahsettiğin kitaplara baktım çok güzel gerçekten ben de kısa sürede alayım bunlardan etraftan bakayım bulamazsam internetten alırız artık.Ceylin de kitaplara bayılıyor.Bir sürü kitabı oldu, koyacak yer sıkıntısı çekmeye başladık.Eline bir kitap alıp kafasından hikayeler uydurup sayfaları çeviriyor okuyor sözde  :D
Jbduncum Ecrine de çok geçmiş olsun kıyamam yavruma  :sad1:
Gülaycım bizim istisna durumlar hariç hergün 1-1.5 saat öğle uykumuz var.Sabah 10 gibi kalkıyoruz okul olduğu günler 9 da kalkıyoruz.Ortalama saat 3 gibi uyuyoruz 4-5 gibi kalkıyoruz gece de 12 de uyuyoruz.Bizim de toplam uyku süremiz günde 11-12 saat yani.Eğer gündüz uyumazsa akşam 8 gibi uykusu geliyor sonra gece 12 de kalkıyor saat 2 de anca yatırabiliyorum sonra ertesi gün 11 gibi kalkıyor yani gündüz uyumazsa düzen şaşıyor bizim şu anda


aslio

ya benim pc demi bir sorun var resimleri göremiyorum.. Defneyide göremedim :crybaby2:

Emine

Sanırım öyle Aslıcım görünüyor tıklayınca büyüyen resim

Tebessüm :)

Selam kızlar :wave: Sayfamız hareketlenmiş, ne güzel..

Aslıcım maşaAllah Defneye, yanaklar mıncırmalık zaten, çok tatlı çok. :nazar:

Jbduncum sizin resimleri de görmüştüm maşaAllah koca kız oldu Ecrin de :nazar: Sayfamızın sarışın bombası :D Küçüm kaza için de çok geçmiş olsun, Yağız da bir kaç defa  dediğin gibi patlattı dudağınıçok çabuk toparlanan bir yer ağız içi,çabucak geçiyo,inşaAllah tekrarlamazlar yine de. :opucuk:

Ranacım çok tebrik ederim canım,Allah tamamına erdirsin. :flowers: :opucuk:

Goncanım çok geçmiş olsun Eylüşüme :'( Çok şükür kırık filan yok, biz kolumuzu kırmıştık biliyorsun,çok zor alçılı çocukla uğraşmak,Allah korusun mavişimizi. :opucuk:

Berilcim, TR ye dönüş yapmışsınız hayırlı olsun canım, çabuk alışırsınız umarım :opucuk:

Emine maşaAllah size de, Ceyline çok yakışmış mor ciciler :icon_thumright: :nazar:

Gülaycım Caner koca adam olmuş maşaAllah, çok yakışıklı :nazar: Uf olan yerler için de çok geçmiş olsun diyorum :opucuk:

Asliocum kitap tavsiyen için teşekkürler, güzel kitaplarmış, sen aldın mı?Nerelerde satılıyor acaba netten başka :icon_scratch:

İlkaycım hoşgeldin, hatırlıyorum ilk zamanlar yazıyordun buraya, her zaman bekleriz :opucuk:

Bize gelincee, yağızım tam gaz afacan bir çocuk,çok hareketli, onu peşindeyim hergün.şimdi de kucağımda oturuyo beraber yazıyoruz, oyun oynayacakmış sırasını bekliyo :laughing7: İştahsızlığımız devam ediyor, ve alt köpek dişlerimiz çıkıyor ve iştah sıfır resmen :crybaby2: Marnys junor  diye bir vitamin aldım, iştahsız çozuklara faydası oluyormuş diye duydum, ama bizde hiç işe yaramadı, normalde yediği birkaç lokma şeyi de yemedi, ağzını açmadı hiçbi şekilde.Bıraktık biz de o vitamini, Goncacım da demişti, bir ara kullanmıştık da eskiden, yine Vimin c aldım, bakalım birkaç gündür veriyorum, değişen bişey yok, devam edicem bi müddet kullanmaya.Wc eğitimine başlamadık, nisan mayıs gibi başlıycam, bu arada Yağızın kasıklarında kızarıklıklar olmuştu, sonra kurumaya soyulmaya başladı, dr götürdük, bi çeşit mantarmış, kortizonlu krem ve bir losyon verdi kullanıyoruz, bakalım işe yarar inşaAllah.Ben  de Yağız uyuduğu zamanlar örgü örüyorum, acemiyim pek bilmiyorum ama öğreniyorum işte, kendime  bir atkı ördüm, Yağıza bir süveter örüyorum az kaldı bitmesine, kafa rahatlatmaya faydası oluyo tavsiye ederim :) Kitap konusu konuşulmuş, en son Olasılıksız ı okudum, bayaa zaman oldu başka kitap okumadım, Empatiyi aldık başlayamadım bi türlü eşim okuyor şu an, ondan sonra da ben okurum artık.Bizden haberler şimdilik böyleee, hepinizi ve kuzuları tek tek öpüyorum :opucuk: :wave:

Emine

09 Ocak , 2009, 13:51:47 #12169 Son düzenlenme: 09 Ocak , 2009, 18:14:49 Emine
Ayşegülcüm hoşgeldin  :hello2: Ne zamandır aklımdaydın.İyi olmanıza çok sevindim.. Örgü rahatlamaya faydalı oluyor dediğin gibi.Eline sağlık bitirince eserlerini sergilersin burada da  ;) Kasık için de inşallah doktorun verdikleri işe yarar da rahatlar kuzucuk.

Ceylin ingilizce vcdlerini izliyor (sesame english) ben de diyanete mail attım , Ceylin ve Ecrin isminin anlamlarıyla ilgili bir yazı yazmış bir arkadaş foruma, yanlış biliniyor diye.Diyanete birkaç soru sordum çocuk isimleriyle ilgili. 2. için kız olursa Ecrin ve  Esila , erkek için de Eymen , Erim ve Cem isimlerini sordum.Bakalım ne cevap verecekler  ::)


office

jbdun,ayşegül,emine çok teşekkürler kızlar  :) bakalım yarın ne diyecek doktor çok heyecanlıyım. yalnız çok canımı sıkan birşey oldu. yan apartmanda oturan insan müsvetteleri kombinin bacasının dumanı kendi balkonlarına geliyor diye bacayı kırmışlar. 2 gündür soğuktayız.  :BangHead: allahtan ercan annanesinde kalıyor ama biz donuyoruz. bugün tamire gelecekler ama bakalım nolucak sonra of offfffff :BangHead:
ercan öğle uykusuna çok zor yatıyor ama 3 yaşına kadar öğle uykusu çok faydalı gelişim için. inşallah devam eder bıcırıklarımız  8)
bu arada hatırlarsanız ben Mart ayında california ya gidiyordum eğitim için. böylece gidemicem ama sebep o kadar güzel ki insan üzülemiyor  :D
Hadsize haddini bildirmek, fukaraya don giydirmek gibidir!!



aslio

Ayşegülcüm hoşgeldin canım. Ben Eceye bu seriden Dinazor, Yağmurlu bir gün, Deniz Kıyısında, Kültürlü Kurt, Doktorda, Havhav Köpek bunları aldım canım. D&R dan almıştım ben tübitak yayınları diye sorunca hemen gösteriyorlar. Seninle ortak kaderimiz İştahsızlık bizdede kalıcı oldu canım. Bizce şu an Ferrozinc kullanıyoruz hafif bir kansızlığımız var. Yemeğin ilk lokmasında başlıyor hanfendi ağzında tutmaya bekletiyor bekletiyor çok zor... Eylül gibi kreşe vermeyi düşünüyorum ama yemek olayı çok düşündürüyor kendisi yemiyor mesela şu an biraz biraz makarnayı çatalla yiyor o kadar.


Tebessüm :)

Eminecim hoşbulduk, saol geçmiş olsun için ;) Bakalım inş. iyi gelir ilaçlar.Ördüklerim acemi işi yaw, sergilenecek gibi diil, hihihi.Bitirince gösteririm ama size. ;) Kız olursa ikinci, dediğin isimler çok güzel, erkek olursa Eymen de güzel olur, bir fikir sana ;)

Ranacım ne halt ettiklerini sanıyorlar acaba komşularınız :cussing: İkaz eder insan yaa, ona göre başka çare düşünülür, bu mudur yani çözümleri, cık cık.İnş. uzun sürmez soğukta kalmazsınız canım.Drdan hayırlı haberlerini bekliyoruz ;)

Aslıcım evelki gün gitmiştim d&r, bilseydim bakardım, neyse bi dahaki sefere bakarım.Ben de geçende -net kitap-ın iki kitabını almıştım Yağıza, birinin içinde kapakçıklar var, konusu saklambaç.O kapakçıkların altında saklanmış hayvanlar var vs, güzel bi kitap.Biri de neşeli kamyonlarmıydı neydi, o da güzel bi kitap.Yaa nedir bizim bu çocuklardan çektiğimiz, nasıl kalkıcaz bu işin altından bilemiyorum, yeme yeme nereye kadar, ömrümden ömür gitti vallahi çok zor çokkkkkk zor. :crybaby2: Sizin vitamin işe yarıyor mu bari? Kreş olayı için de çok düşündürücü bu iştahsızlık, napıcaz bilmiyorum.

Gülaycım sen öğle uykusu oayını sormuşsun, bizde tam bir felaket.Dün gece 12:00 de zor uyuttuk, sabah 10:00 da kalktı, az önce kucağımda gezdirdim biraz, koydum yatağına, beş dk sonra bi baktım gelmiş pıtır pıtır yanıma, yataktan inip geliyor kendisi, parmaklıkları çıkartayım diyorum ama bu sefer de ne gece ne gündüz hayatta uyumaz, ben de yüksek doz Yağızdan nereye giderim artık bilmiyorum, bekle beni bakırköy, ben geliyoruuuuuum :toothy10: oy oy oy beynim sulandı artık valla,Allaaaaaah sabır selamet verin hepimize.

Tebessüm :)

Kızlar Gözdeden haberi olan var mı?Arıyorum ben ama, bu numara kullanılmamaktadır diyo.Nasıl ulaşıcaz, doğum yapmıştır herhalde dimi, bi haber verse bari. ???

zeytince

 asli ne guzel...demek ece cok seviyor kitaplari... ben de istiyorum ben okuyayim, Caner dinlesin ama nerdeee.... ama vazgecmeyecegim... alissin adam gibi oturup dinlemeye degil mi? :D ya ben aksam 10 dan sonra yatmasini istemiyorum Caner`in, bir de uyumamakta direndi mi benimkiler geliyor, :cildir: bakalim bir sekil duzen tutturacagiz....

asli, Defne`ye  :nazar: ne seker gulmus oyle... o yanaklardan isirabilir miyim???  :D bizimki de uyusa 2 saat uyur oglenleri, ama iste o zaman da aksam uyku saati gecikiyor... sabah 10 da kalkmasi da hic fena olmuyor hani... :suclu: aslicim valla en son kendin icin ne yaptin diye sor cevabim hicbirsey... buna kitap okumak da dahil tabii.... sosyallik koca bir 0 hayatimizda... :-\ yurt disinda olmamizin buna katkisi cok buyuk tabi.. en azindan Caner`i birisine birakip sinemaya gidebilirdik TR de olsak... :crybaby2: :crybaby2:

jbduncum hosgeldin... sagol canim geldi gecti.. size de gecmis olsun... cok sukur bizim dudagimiz patlamadi, Ecrin`in de yarasi cabucak iyilesir insallah.. :amin: aksam baya erken yatiyormus Ecrin, peki hic uyaniyor mu? geceler uzun malum, Caner erken uyursa o gece cok fazla kalkiyor... ::)

aysegulcum hosgeldin.. ben de dun seni aklimdan gecirdim, bayadir yazmiyor diye... iyi olmaniza sevindim... demek senin zeytin gozlun yememekte israrci hala... insallah kullandigin ilac istahini acar, afiyetle yer yemeklerini... bizimkisi de TR deyken en dipteki kok dislerinin 2 sini patlatti... o donem bizde de istah hic yoktu... :-\ canlari yaniyor herhalde... :'(

Ranacim aaa nasil insanmis onlar oyle, bu kista kiyamette yapilacak sey mi? :violent1: neyse ki Ercani birakabilecegin bir yer var... egitimin icin uzuldum ama dedigin gibi gitmemek icin cok guzel bir sebebin var... :love9:


aslio

valla ayşegülcüm şu ana kadar işe yarayanı görmedim vitaminlerden ne duysam denedim ama nafile artık ilk zamanki gibi üzülmüyorum ama tabiki çok sabırlı olmak gerekiyor annanesi baktığı için Ece ye  :cildir: bazen annem bütün yemeklerimiz action lı bizim tv seyredecek, bütün makyaj malzemelerini önüne sereceğim,album çıkacak yemekten sonra birde bu dağınıklıkla uğraş böyle işte canımcım bir dokun bin ah işit oldu bendede :laughing7:

gülaycım kitap konusunda pes etme canım ilerleyen zamanda mutlaka ilgisini çekecektir zamanla alışkanlık haline geliyor zaten. Valla bende kitap okumayı çok severim ama hiç okuyamıyorum canım. Hadi sen gurbettesin benim annem yanımda ben yinede ne kitap okuyorum, 3 yıldan beri ilk kez geçen hafta kızımı bırakıp eşimle sinemaya gittik.. Bizim aralardaki muhabbet: Acaba Ece napıyordur, bizi aramış mıdır ay kızımı özledim :D şeklinde... garip valla bu annelik..


zeytince

Alıntı yapılan: Tebessüm :) - 09 Ocak , 2009, 16:20:43


Gülaycım sen öğle uykusu oayını sormuşsun, bizde tam bir felaket.Dün gece 12:00 de zor uyuttuk, sabah 10:00 da kalktı, az önce kucağımda gezdirdim biraz, koydum yatağına, beş dk sonra bi baktım gelmiş pıtır pıtır yanıma, yataktan inip geliyor kendisi, parmaklıkları çıkartayım diyorum ama bu sefer de ne gece ne gündüz hayatta uyumaz, ben de yüksek doz Yağızdan nereye giderim artık bilmiyorum, bekle beni bakırköy, ben geliyoruuuuuum :toothy10: oy oy oy beynim sulandı artık valla,Allaaaaaah sabır selamet verin hepimize.

aman canim Allah korusun.. bazen ben de o kivama geliyorum merak etme... bizimkisi de yataginda kendi kendine uyuma huyunu, emzigi biraktigimizda birakti... ne rahatlikmis meger emzik... ::) oglen uykusunu, ayagimda uyku moduna girene kadar sallayarak uyutuyordum 1 hafta oncesine kadar... yoksa uyku falan uyumuyordu... aksamlari beraber yatiyoruz onda bir problemimiz yok cok sukur... bir de TR de huyu degisti Caner`in, orada cogunlukta beraber yattik ve haliyle bu alisti benle yatmaya... buraya geldik aksam odasinda yatakta yanimda uyuyor, yatagina koyuyorum basliyor bagirmaya, neymis benimle yatacakmis... yanimiza gelmelere falan basladi... gece yanimizdan alip yatagina koyuyorum yine dikiliyor ayaga, yataktan cikiyor...beni birakmiyor... ertesi gun oglen uyutmadim iste o zaman gece o da ben de rahat uyku uyuduk... iste oglen uyudu mu aksam uykusu cok sarkiyor, biz de 11 lerde uyuduk cogu zaman... ama bende sabir kalmiyor bu sefer... aksam O erken uyusun ki ben dinleneyim degil mi?  :laughing7: neyse dedigin gibi lafin ozu Allah hepimize sabir versinnnnn... :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:


Emine

Ayşegül sen yazınca yanlış mı yazmışım diye baktım evet yanlış yazmışım Eymen yazacağıma Eylem yazmışım  :ehi: Ben de Eymen demek istemiştim  ;) babasına kabul ettirebilirsem tabi

destina

merhaba kızlar  konuşmalarınız hoşuma gitti ne güzel insanın evladının olması.şikayeti bile çok güzel olmalı
anne olmak istiyorum

Emine

Allah sana da nasip etsin ve isteyen herkese inşallah  :amin: