EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

jbdun



ve bu da son, bu resim eklemek işi gerçekten de çoook sabır gerektiriyor ;)
hepiniziiiiiii :love9: :opucuk:


aslio

jbduncum resimleri kaçırmışım :(  :crybaby2: :director:tekrar istiyossssss tekrar istiyosssssssssss

aslı

Merhaba kızlarr,

Sene sonu gelince işlerim yoğunlaştı ama bir cee yapayım dedim. Ben fırsat bulup ekleyemedim fotoları  :suclu: haftasonu yemeğe k.validemler vardı fırsat olmadı.

Jbduncum Ecrin kocamanve çok tatlı olmuş  :nazar:

Aslıcım fotoları sen niye göremedin acaba  :icon_scratch:



zeytince

 selamlarrrrrrr.... ben dondum... 2 gun oldu doneli, geldigimden beri de camasir temizlik ugrasiyorum... hala islerimi bitirmis degilim.... geldigimden beri dinlenemedim yani.... ::)

ee sizler nasilsiniz?

jbduncum resimler cok guzel.. ne kadar buyumus Ecrin....  :nazar: senin kiz ayyyni baba ama heee... ikincisini kendine benzetirsin insallah... :k06: demek bahara calismalara basliyacaksiniz.. hadi hayirlisi... :D

eminecim bayram tatiliniz yarim kalmis.. gerci insanin akli cocugunda kaldimi gittigi yerden de zevk almiyor... :-\ 2 gun de olsa degisiklik olmustur size... ;) demek bu ay tutmadi.. olsun daha onumuzde cook aylar  var... insallah onumuzdeki ay mujdeli haberini aliriz...

goncacim sen en aktifimizdin, bizlere kizdin gelmez olmussun.. insalah hersey yolundadir... :amin: opuyorum seni...

anita tirnak yedigini gordugun anda dikkatini dagitman ise yarar.. gerci simdi tam cin bu veletler, hicbirseye de kanmiyorlar... :suclu:

biz de 20 gun TR gezisinden sonra nihayet donduk evimize.. gittikten 1 hafta sonra Caner hasta oldu herzamanki gibi... :'( 3 kez Dr. gittik... en arka kok dislerimiz de patlamis, istahimiz da gitti... kilo verdik de geldik diyebilirim...  :sad1: cok sukur simdi nadir olan oksurugunu saymazsak iyi masallah... :nazar: istahimiz da duzelmeye basladi... en azindan bogazina 3-5 yudum yiyor...  ::) sirf su hastalik yuzunden kayit yaptirmaktan vazgeciyordum... her gidisimizde hasta oluyor kuzum.. kendimi suclu hissediyorum Caner hasta olunca.. sanki benim yuzumden oluyor dusuncesinden kurtulamiyorum... :sad1:

iste bizde durumlar boyle... yeniden ders calisma donemlerime geri dondum.. iyi mi yaptim kotu mu bilemiyorum... Caner`in uyudugu zamanlarda dinlenmeye alismistim, simdi kendimi derslere vermek zor olacak... insallah altindan kalkabilirim... 2. cocuk dusuncesini de diplomayi aldiktan sonraya erteledim kafamda, ama esimin henuz haberi yok... bakalim, bu donem icinde TR ye kesin donus yaparsak yeniden gundemime alabilirim..  :ehi: hakkimizda hayirlisi... ;) :D

simdilik ben kacar diyor, hepinizi opuyorum... :-* :opucuk:


zeytince

 size bir de Caner fotosu ekleyeyim... bu Tr ye gitmeden once cektiklerimden... Tr dekileri henuz aktarmadim, aktarinca onlardan da koyarim... ;)



zeytince

   
YENI YILINIZI DA SIMDIDEN KUTLAYAYIM ARKADASLAR... 2009 SENESI HERKESE HUZUR, MUTLULUK, BASARI VE BOL SANS GETIRSIN... :flowers: :flowers: :flowers:



Emine

30 Aralık , 2008, 16:41:35 #12126 Son düzenlenme: 30 Aralık , 2008, 17:50:36 Emine
Jbduncum Ecrin çooook güzel olmuş doğum gününde maşallah  :love9: duvar süsünüze de bayıldım  :D
Gülaycım Canere maşallah görmeyeli çok büyümüş  :aferin: Sen hangi okula devam ediyorsun şu anda hangi bölüm kaçıncı sınıftan devam edeceksin ..İşin zor arkadaşım Allah yardımcın olsunn  :amin:

Bizim yarın programımız yoğun yarın sabah Ceylinin okulundaki yılbaşı partisine katılıyoruz öğleden sonra oradan ayrılıp evde hazırlık yapacağım gece kardeşlerim annem teyzem vs bizde toplanacağız.Tolganın bir arkadaşı da Tolga ile bana yer ayarlamış hediye yılbaşı gecesi bir otelde.İsmimize ayarlanmış devredemiyoruz da gitmezsek ayıp olacakmış.Bir uğrayıp bir ara giriş yaptırıp evdeki kutlamadan sonra herkes uyuyunca otele döneceğiz.Artık koştura koştura yeni yıla nerede gireriz bilemiyorum :) Hepinizin yeni yılı kutlu olsun her yıl bir öncekinden daha güzel geçsin...  :flowers:




Bu da yeni yıl klibimiz  :D
http://s5.dancingsantacard.com/default.aspx?santa=6393597

aslio

Gülaycım hoşgeldin... Caner yakışıklısınada  :nazar: kocaman olmuş....

Emine epeyce yoğun geçeceğe benziyor yeni yıl kutlaman... Ayrıntıları alırız sonra..

Bende herkesin yeni yılını kutluyorum. Sağlıklı,mutlu sevdiklerinizle birlikte iyi seneler diliyorum ve hepinizi ve kuzularınızı kocaman  :k06:

zeytince

Alıntı yapılan: Emine - 30 Aralık , 2008, 16:41:35
Gülaycım Canere maşallah görmeyeli çok büyümüş  :aferin: Sen hangi okula devam ediyorsun şu anda hangi bölüm kaçıncı sınıftan devam edeceksin ..İşin zor arkadaşım Allah yardımcın olsunn  :amin:


sagol canim, buyuyor sipaciklar... :k06: ben Acikogretim, isletme bolumundeyim canim... 3. sinif icin 3 dersim var, gerci 1 tanesi 1. sinif dersi oldugu icin gecemedim 3. sinifa... :BangHead: bu donem cok zor olmayacak 3 dersi calismak, ama 3. sinifa gecersem biraz kasacak beni... :suclu:

Ceylin`e de  :nazar: ne kadar hizli buyuyorlar... klibiniz de cok guzel.... :D


zeytince

Alıntı yapılan: aslio - 31 Aralık , 2008, 09:51:46
Gülaycım hoşgeldin... Caner yakışıklısınada  :nazar: kocaman olmuş....


Bende herkesin yeni yılını kutluyorum. Sağlıklı,mutlu sevdiklerinizle birlikte iyi seneler diliyorum ve hepinizi ve kuzularınızı kocaman  :k06:

sagol canim....  :-*

ayni dilekleri sana ve ailene diliyorum canim.... ...................YENI YILINIZ KUTLU OLSUN..........................


aslı

Eminecim yılbaşında hızına yetişmek mümkün olmayacak desene. Kelebek Ceylinin fotolarını bekliyoruz  ;) .

Gülaycım hoşgeldin. Caner'e geçmiş olsun. Ne kadar büyümüş ve yakışıklı olmuş  :nazar:

Bende foto eklemek istedim ama beceremedim :-\  sonra tekrar deneyeceğim.

Hepinizin yenı yılı kutlu olsun. Yeni yılda sağlık, sıhhat, mutluluk ve kalbinizden geçen herşeyin gerçek olması dileği ile. Sizi ve yavrularınızı (Defne'ne bebek görünce önce bebek sonra yavru diyor  :k06: ) öpüyorum  :flowers:  :flowers: :flowers: :flowers: :flowers:



office

kızlar merhaba
uzun zamandır yazamıyorum bu aralar işlerim çok yoğun yazılanları okuyorum ama yazamıyorum  ::)
Gülaycım maşallah Caner'e ne kadar büyümüş:)
Emine desene yeni yıla tam sürat gireceksin:)
herkese hayırlı seneler diliyorum ve öpüyorum  :flowers:
Hadsize haddini bildirmek, fukaraya don giydirmek gibidir!!



ponçik

MUTLU, SAGLIKLI, HUZURLU

KAYGISIZ

AGIZ TADIMIZIN BOZULMADIGI

SEVDIKLERIMIZIN YANIMIZDA OLDUGU

HARIKA BIR SENE DILIYORUM








anita

Merhaba,
Emine, tatilinizin yarım kalmasına üzüldüm. Hamilelik için de inşallah kısa zamanda müjdeli haberini alacağımıza inanıyorum.
Aslı, ben ikinciyi yaşımdan dolayı düşünmeye başladım aslında. Kayra hala huysuz bi çocuk. bütün gün tv izliyor. kapattığım zaman kıyamet kopuyor.. Tv dışında hiç başka bişey yapmıyor. oyun falan yok yani.. havalar da soğuk dışarı çıkamıyoruz. bu tv durumu çok üzüyor beni. neyse . yaşım 2009 itibariyle 35 oldu..  :'( artık zamanı geldi diyorum ama Allah bilir tabi..
Jbudun, maşallah Ecrin. Çok güzel çıkmış fotolarda. İleride yakıcak erkekleri bu kız :) nice yıllara tekrar..
Gülay, Canere maşallah çok yakışıklı olmuş.. ne kadar sevimli bir yüzü var..

Kızlar Kayra gene hasta.. Ateş öksürük derken yine antibiyotiğe başladık.. Çocuklarda bağışıklık sistemini güçlendirmek için İmmuneks kullanan anneler varmış.Kapsül şeklinde bu sütüne filan karıştırılıyomuş. bu konuda bilgisi olan yada kullanan varmı?



beril

 :flowers:selam kizlar coooooooook uzun zaman oldu di mi :caca: tr deyiz biliyonuz,calisiyorum,aksam eve gelince cilim cikmis oluo hicbisey yapamiyorum.cocukluyken calismak ne zormus ,sirf vicdan azabi.ama benim icin iyi oluo,sosyal acidan kendime guvenacisindan felan,yerlesmeye calisiyoruz,alismaya calisiyoruz,alisamasakda,cogu zaman keske donmeseydik diyorum,dertsizmisiz orda onu anladik,kizimda iyi buyuyo iste,daha yeni emzigi biraktirabildim,kestim ucunu,gorunce cok uzuldu ama cozum oldu galiba,hala tuvalete alisamadi,zorlamiyorumda ,yaza kaldi galiba,cunku kesinlikle kabul etmio,altini baglamadan ayaga kalkmio,aglio,cildiracam  :cildir:  ilk zzamanlar bana baya bi trip atti ,2 sene yaninda olup bir anda ise baslayinca travma gecirdi galiba,ama simdi alisti,annem bizde kalio,annemede zor oluo bizede ama napalim bu sene oyle olucak ,insallah hayirlisiyla seneye degisicek durumlar,ikinciyi dusunemiyorum dusunenleri cani gonulden kutluyor ve destekliyorum yurekliliklerinden dolayi ;D ben kaciyorum gene girmeye calisirim ,insallah yani  :icon_scratch: