EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

ponçik

24 Ekim , 2008, 09:50:41 #12015 Son düzenlenme: 24 Ekim , 2008, 10:39:48 g10ca
Günaydın arkadaşlar hepinize  :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers:

Emine gözün aydın ve hayırlı olsun , istediğin gibi bir okul bulmanıza çok sevindim , tabi ki en çok Ceylin adına sevindim
zaten burayı anlatırken çok heyecanla yazmıştın  :k06: sevdiğin belliydi
resimlerden göründüğü kadarıyle ve anlattığın kadarıyla da Ceylin çok mutlu olmuş
inşallah hep isteyerek gider , darısı forumun diğer bebişlerine diyelim  :icon_thumright:

Aslı biraz geç oldu ama Ece'ye çok geçmiş olsun , (hoş gelmiş ve de geçmiş zaten  :suclu: )  ne kadar dikkat etsek de saniyelik işte  :dontknow: Rabbim koruyor , önemli olan dermansız dert vermesin  :amin:

Şerife öncelikle Allah kavuştursun diyeyim kardeşin için , nihayetinde gidecek ama böyle aniden olunca insan biraz daha sarsılıyor sanki değil mi  ::)
anlattıklarını okuyunca inan ben bile yoruldum  :honk: neyseki evde olmak senin için avantaj olmuştur . Yeni işin inşallah hayırlı olur , ortam huzurluysa ve maddi olarak tatmin ediyorsa gerisi boş , kimseye kulak asma  :icon_thumright:

Alıntı yapılan: desree (Özlem) - 21 Ekim , 2008, 00:58:31
Goncacım doğum günün kutlu olsun canım daha nice yaşlara ailenle birlikte :flowers: Eylüşümde iyileşmiş maşallah onu çok öpüyorum :flowers: canım linkteki puzzle baktım güzel ama daha erken değil mi ben bile bu yaşımda yapamam o şekilleri yaw :laughing7:
Özlem güldürdün beni yaw  :laughing7: sen bu ufaklıklara bakma onlar çok cingöz , herşeyi yaparlar merak etme  :binkybaby:
kutlama için de teşekkür ederim canım  :opucuk:

Anita hoşgeldin yazılarını ve resimleri bekliyoruz

Aslı başınız sağolsun , Allah rahmet eylesin annenin kuzenine
ben de özellikle önemli günlerde böyle aniden gelen haberlerden çok korkarım  :suclu: hani herşey sil baştan filan ....
yine de kendi aranızda kutlayabilmişsiniz d.gününüzü
geniş kapsamlı olandan ve bu kutlamadan resimler bekliyoruz ona göre  :caca:
heralde yıl olmuştur sen resim koymayalı  :caca:  :ehi:
bu arada kutlaman için ben de teşekkür ederim  :flowers:

bize gelince geçen hafta diğer görümcem ve eltimler bizdeydi (eltim derken eşimin yengesi )  onun oğlu hastaydı bizim ufaklıklara bulaştı
evvelsi akşam yeğenimin ateşi 39,8 oldu hepimiz nöbetteydik  :sad1: sonra bir ara Eylül uyandı ağladı bir yandan onunla ilgilendim 2 gibi yattım sonra sabah kalkıp işe geldim kaç günün yorgunluğu ve uykusuzlukla dün akşam Eylülü yatırıp uyumasını beklerken bizim karyolanın üzerinde sızıp kalmışım  :honk: ama iyi oldu deliksiz 8 saat uyumuşum  :occasion14:
regl oldum sinirlerim tepemde birde ev kalabalık olunca hiçbirşeye tahammülüm kalmadı ama heralde bugün daha iyi gibiyim  :k02:
Eylülün yeniden kreşe gitme konusu henüz gündeme gelmedi ama sanırım nisandan sonra tekrar gönderebilir gibi geliyor

heee bu arada kardeşim evlenecekti yaaa, ayrıldılar  :muzz: ayy ne hain ablayım dimi  :toothy10: ama ne yapayım sevmemiştim çocugu , yani sevmiştim de , kardeşime göre değildi sanki .... amaaaaaan neyse herşeyin hayırlısı dimi  :hieyt:  ;D

Yurtdışı tayfası Meltem,Gülay, Şeyda,Fatma,Zehra,Beril ortalarda yoksunuz kızlar

Ayşegül,Jbdun (yurtdıına gitme ihtimali vardı ne oldu ki acep) , Gözde,Pınar,Ayşen  siz nerelerdesiniz  :icon_scratch:  [/color]



ponçik

arkadaşlar biz şuan zonguldaktayız
anneannem vefat etti  :crybaby2: dün geldik
bugün döneceğiz sanırım
moralim bozuk tabi yazacak birşey yok
sayfayı boş bırakmayın 4 gündür kimse girmemiş  :dontknow:



Angel

basiniz saolsun canim cok uzuldum    :y25: :y25:

ఇ-Oº°‘¨selin¨‘°ºO-ఇ

GONCACIMM GERÇEKTEN ÜZÜLDÜM.. ÇOK SEVDİĞİM BİR ANANEM VAR DÜNYADA BENİMDE

ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN ALLAH SABIRLAR VERSİN HEPİNİZE

MEKANI CENNET OLSUN NUR İÇİNDE YATSINN... :amin:

BAŞINIZ SAĞOLSUNNN

En büyük varığım NAZ'ım
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا ال

ARMAĞAN

GONCACIM  ÇOK ÜZÜLDÜM. MEKANI CENNET OLSUN. BÖYLE DURUMLARDA NE DENİR BİLMİYORUM, BAŞINIZ SAĞOLSUN.

ponçik

Alıntı yapılan: Angel - 28 Ekim , 2008, 09:35:18
basiniz saolsun canim cok uzuldum    :y25: :y25:
Alıntı yapılan: ఇ-Oº°'¨selin¨'°ºO-ఇ - 28 Ekim , 2008, 09:40:51
GONCACIMM GERÇEKTEN ÜZÜLDÜM.. ÇOK SEVDİĞİM BİR ANANEM VAR DÜNYADA BENİMDE

ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN ALLAH SABIRLAR VERSİN HEPİNİZE

MEKANI CENNET OLSUN NUR İÇİNDE YATSINN... :amin:

BAŞINIZ SAĞOLSUNNN
Alıntı yapılan: ARMAĞAN - 28 Ekim , 2008, 10:23:29
GONCACIM  ÇOK ÜZÜLDÜM. MEKANI CENNET OLSUN. BÖYLE DURUMLARDA NE DENİR BİLMİYORUM, BAŞINIZ SAĞOLSUN.

çok sağolun arkadaşlar , inşallah mekanı Cennet olur
benim melek kalpli iyi huylu anneannem , dedeciğimin yanında şimdi mutludur inşallah
Nur içinde yatsın (tüm ölmüşlerimiz)  :amin:



Emine

Goncacım çok üzüldüm başın sağolsun  :'( Mekanı cennet olsun inşallah  :amin:

ponçik

Alıntı yapılan: Emine - 29 Ekim , 2008, 10:30:40
Goncacım çok üzüldüm başın sağolsun  :'( Mekanı cennet olsun inşallah  :amin:
Sağol Eminecim Allah razı olsun  :amin:



estim

gancacım çok üzüldüm canım.
başınız sağolsun, mekanı cennet olsun :amin:

meltemk

30 Ekim , 2008, 00:30:17 #12024 Son düzenlenme: 30 Ekim , 2008, 00:57:37 meltemk
uzunnn bir aradan sonra geri geldim. arayi bir daha uzatmayayim diyorum insallah....

Soyle bir okudum. Oncelikle hasta olan tum kuzulara gecmis olsun. Biz de 3 hafta kadar once bir hastalik donemi atlattik. Umarim atlatmisizdir geri gelmez :amin:

Kacirdigim tummmm dogumgunlerini kutluyorum. Kuzulariniza hayirli, saglikli, mutlu, basarili, sevdikleriyle hayatlar diliyorum. Annelerede Allahim cocuklarimizin acilarini gostermesin diyorum. Benim melegimin dogumgunu kutlayan tum teyzelerimize de kocaman tesekkurler :k06:

Gonca basiniz sagolsun canim. Anneannenin mekani cennet olsun. Eylusum okullu olmus. Eminim zor oluyordur. Beni simdiden karalar bagladi nasil olacak diye. Bir de dusunun fransizca, cocuk hic anlamadigi bir dilin icine dusecek. Hayirlisi demekten baska care yok.

Emine Ceylinin de kresi hayirli olsun. insallah boyle gitsin. En guzel okullara gitsin, basarili olsun, annesiyle babasini sevindirsin ;)

serife is olayina uzuldum ama sonra her iste bir hayir vardir diye dusundum. Sonra ise baslayacagini yazmissin. Umarim baslamissindir ve hersey gonlunce olur. En onemlisi huzurlu bir ortam olur.

Onun disinda okudum ama simdi tek tek yazamiyacagim sekerler. Tek umidim biraz hamile haberleri almakti. Ama gorunen o ki cocuklarla cok mesgulsunuz bebis yapmaya vakit yok.... Tek hamile haberi Goncanin arkadasi ve komsulari. Hayirlisiyla alsinlar bebisleri kucaklarina. Bakin ben bekleyemem 3. yu yaparim sasarsiniz arkadaslar :tongue3:


ben malumunuz 2 aya yakin yokolmustum. son biraktigimda bakici olaylari sakin, hatta superdi. ve biz Bodruma gitmeye hazirlaniyorduk. Tiroid problemimizi cozuyor gibiydik. bilin bakalim ne oldu :honk: :honk: :honk: Biz Bodruma gitmeden kadinlari 4 gunlugune evlerine gonderdim. Gulus cumbus bindikleri ucaktan aksamina beni beklemyin hastayim diye mesaj geldi. Sok sok sok. elim ayagim birbirine girdi. Cok anlatmayayim lakin sinirlerim bozuluyor. Soyle diyeyim telefonlarini acmadilar, mesajlara cevap yazmadilar ve gercekten ablam gibi sevdigim davrandigim, anneme siz yaslaninca ben size bakarim diyen Guler hanim bir sms ile bizi birakti.  Hemen planlari degistirp, kayinvalidemin gelisini ileri attik, ve 2 gun icinde bir yanda cocuklar bir yanda valiz hazirlama seklinde. ucagi 2 gun erkene cekip Barayimi da alip TRye gittik. Tatil annemlerin yaninda, oldukca yorucu olmakla birlikte guzeldi. Bu hazin terkedilmenin tek guzel yani Barayin da bizimle gelebilmesiydi  ::) Bu arada ben de yeni is icin imza atmisim 17 Eylul ise basliyorum. Yani 16sinda donuyoruz 17sinde basliyorum. bu sokun ustune kara kara ne yapacagimi dusunurken, Kerrar Resmiye Hanimin esini aradi. Bu hizla 2 ayi anlatirsam sabah olur. O yuzden kisa keseyim. Resmiye Hanim geri geldi. 5 gun kayinvalidem 1 ay annem geldi. ben ise basladim tabii. Bu arada Resmiye Hanim yanina kimseyi bulamadi. ben o cocuklara bakar evi buradan idare edrim diyordum ama olmayacagini gorduk. annem resmiye hanim cocuklarla yalniz kalmasi imkansiz dedi. Baray cok kolay bir cocuk degil. aglayinca Resmiye Hanimin eli ayagi birbiine giriyor. Sonucta cocuklara birinin bulunmasi onunda hosuna gitti. Zaten o da hep baslarinda olacakti. Benim TRde iken telefonda gorustugum Referanslarinin super dedikleri bir hanim vardi. Esma Hanim. Onunla konustuk yine. 2 hafta oluyor onu getirttik. annem dondu. Esma hanim onceden cocuk bakmis. Soyledikleri kadar super falan degil. ama kendi halinde bir kadin. Benim hayal ettigim gibi, Guler Hanim gibi biri degil. ama idare etme k zorundayim. Genelde memnun sayilirim. barayi sakinlestirdi. belemiride arada idare ediyor. Resmiye Hanimda hem evi hem onlari idare ediyor. su an mutlu gibi. Her gece dua ediyorum Allahim ne olur gitmesinler diye. Iste evde durumlar bu.

Benim is belirsizlikler olmakla beraber iyi gidiyor. Cok gec saatlere calismiyorum simdilik ama seyahatlerim var. Gecen hafta 1 hafta Istanbuldaydim. Cocuklarsiz otelde de kalinca her aksam bir arkadasimi gordum. Iyi oldu. Onumuzdeki gunlerde de olacak baska yerlere. Ben yokken de evde 2 kisi olduklari icin icim rahatti. Bu arada bu piyasalarin korkunc gidisati babamizin psikolojisini bozdu cok  :icon_scratch: Malum kendisni bankaci. Bir ara onunla ugrastik. sonunda beyefendi tatil yapmasi gerektigine karar verdi. onumuzdeki hafta 9 gun TRye gidiyor. annelerinde kalip dinlenecekmis. Neyse buna da sukur. Club Med'e gidip dinlenecem de diyebilirdi :-ooo

Kuzularim iyiler Allahima sukur. Bu kadin trafigine iyi dayandiklarini dusunuyorum. 2 cocugun zorluklarini hic anlatmayayim caniniz coook sikilir. Yalniz soyle soyleyebilirim. Biz esimle her zaman sukretmekle birlikte Barayin cok erken verilmis bir karar oldugunu dusunuyoruz artik. Heleki bizim gibi yurtdisinda, ailesiz, kadin bulmasi zor, ve calisma hayati icindeysen... Olsun ama buyuyor yakisikli prensim. 10 ayi gecti. Belemir tam bir dilli duduk. edatli, zamirli, zarfli konusuyor. Beni yikiyor gulmekten. Baray onun oyuncaklari ile oyanamak icin kendini yerlere atiyor. henuz dengesini kuramiyor ama butun gun tut elinden gezdir yurusun durumlari. Hayirdan hic anlamiyor. Belemir butun gun " No Baray, orasi no Baray, no no no" diye bagiriyor. Ama devamli Baray kiyafet almaya calisiyor. Carsida kendine hic bir sey bakmiyor. Ne gorse Baraya alalim diye istiyor. Baray cok kolay bir cocuk degil. Son 3 haftaya kadar epey uykusuz bir donem gecirdik. Allahtan annem buradaydi. Ben yokken de Esma Hanim bakiyor. Cani bir sey istedi mi gozu kimseyi gormuyor. Baray deyince bile bakmiyor. direk hedefe kitleniyor. Hic bir tehlike kavrami yok. Heryerden kendini atiyor. Anlayacaginiz uzere Belemir de bunlari gormedigim icinnasil yani oluyorum. erkek annelerini bir kere daha anladim simdi.

3.unun kiz olma formulunu bulursam belki diyorum  :toothy10: :toothy10:. Hepinizi opuyorum. Iyi geceler diliyorum.  :wave: :wave:





meltemk

selammm. Bakin arayi uzatmadim. Sabah 7:30 ben buradayim. Bir de bakazim kizimin tickeri sacmalamis. Aksam ikisini de degistirmistim. Ama bu aksam duzeltirim artik.

Bu arada ben bu nazar olayina iyice inanmaya basladim. acikcasi biraz forumu da o yuzden boslamistim, dedim oyle boyle nazar degiyor :sad1: Aksamda size yazdim, indim odama. Saat 00:30 baray mik miklemeye basladi. Emzik su fayda etmedi. Saat 3:30du yattigimda. Ufff cok yorugum :dontknow: Sanki ben degilim amanda ne guzel uyuyr artik diyen.





Emine

Meltemcim hoşgeldin.Yazdıklarını heyecan içinde okudum , Allahtan sonu güzeldi Esma hanım da gelmiş sorun hafiflemiş.İnşallah zamanla daha da iyi olur herşey.Belemirin saçları ne kadar uzamış.  :nazar: Baray da çok büyümüş fotoğraflar minik daha büyük fotoğraflarda koy daha net görelim kuzucukları.Çok öpüyorum canım.Daha sık gel  :hello:

anita

Merhabalar nasılsınız?
Ben ve Kayra iyiyiz çok şükür. tüm anneleri ve yavrularını öpüyorum.
Pek fazla açmadığım için lap top ı yazılanları da okuyamıyorum. İnşallah herkes iyidir.
Kayra kocaman kız oldu. Eskisine göre bayaa uslandı diyebilirim. Kilomuz aylardır aynı yemek problemi devam ediyor. et tavuk ve sebze yemeyi hiç sevmiyor. napıcamı bilemiyorum. bi de arabada kusma işi çıktı başıma. bebekliğinden beri ağlardı arabaya binince. şimdide kusuyo. araba tutuyor sanırım. bi de dişlerimizde sorun var. üst dişlerden ön yan dişlerden biri hiç çıkmadı diğeri çıktı o da yarım uzadı. sanırım bi diş röntgeni çektiricem.
Böyle bi durum yaşayan var mı aranızda??



anita




ponçik

Meltem   hoşgeldin  :hello: senin yazlarını okumayı özlemişim doğrusu  :opucuk:
umarım bundan sonra daha sık gelirsin
sizin pembe dizi maceraları yine devam etmiş , açıkcası iki kardeş bir olup sizi yarı yolda nasıl bırakmış pes doğrusu
Resmiye hanımın dönmesi bi bakıma iyi olmuş, Esma hn .da hayırlı olsun diyelim
Baray ve Belemir'e kocaaaaaaaaman maaşallah diyelim  :nazar:  :nazar:
bende çok inanıyorum nazara , o yüzden resim eklesem de kaldırıyorum hemen
Barayın uyumaması belki de hafif bi grip,diş vs.den olabilir mi  :dontknow:
yeni işin hayırlı olsun  :flowers: ,  babanızın psikolojisi çabuk düzelir umarım, bu iş durumlarından bozulan psikoloji en zor düzelenidir zaten. Allah kolaylık versin.
artık seni daha sık görürüz umarım  :wave:

Anita sen de hoş geldin  :hello:
resim eklemek için aşağıdaki imageshack imaj yükleme kısmını kullanman gerekiyor  :icon_thumright:
diş olayında bizim de üstte 6 dişimiz var ama öndeki iki yan dişler bizde hiç çıkmadı, onun yanındaki ve arka azılar çıktı  :icon_scratch: eğer sen dişçiye sorarsan burdan hepimizi aydınlatmış olursun

Eylül'ü tekrar okula gönderip göndermeme konusunda en azından nisana kadar beklemeyi düşünüyoruz , ilk günlerde okula gitmiceeeem, bugün okul tatil mi gibi sorular sorardı, şimdi unuttu sanırım  ::)
zaten acelemiz de yok, biraz daha zaman geçsin bakalım  :suclu:

ben iki gündür çok kötüyüm  :crybaby2: doğumda hemoroid oluşmuştu bende
çok uzun zamandır bir sorunum yoktu ama 2 gün istanbul dışına çıkınca, hem hava değişimi hemde gidiş geliş 10 saat arabada sürekli oturmak zorunda kalınca ve ayrıca üzüntüyle stresin etkisiyle yeniden nüksettiler  :'(  nasıl canım yanıyor anlatamam.şimdi fitil ve krem kullanıyorum. ben normalde başım bile ağrısa asla ağrı kesici almayan biri olarak bu acıya dayanamıyorum ve ağrı başladığı anda hemen ilaç yutuyorum .... yok mu bunun çaresi yaaa  :dontknow: