EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

seyda

Merhaba arkadaslar,

öncelikle dogumgünü kutlamalairimiz icin tesekkürler Goncacim, Aysegülcüm, Eminecim ve Aslicim. ben bu dogumgünü siralarini kacirdim ama gelecekte takib edicem insallah ::) gecmis dogumgünlerini kutluyorum bebeislerimizin artik kocaman abla ve abiler oldular gerci ay zaman ne cabuk geciyo ya. dogumgünü sabahi kuzumu yatagindan alirken gözlerim dogdu 2 sene önce bugün bu saatlerde daha sen hayatimda yoktun gece yarisina dogru kücücük bisey olarak geldin kucagima simdi kocaman oldun diye düsündüm. Rabbim hepimizin meleklerini korusun bizi yavrularimizdan yavrularimi da bizden ayirmasin insallah :amin:

biz gecen Carsamba itibariyla evimize döndük. hatta dönmeden Jbduncuum la Sali günü bi son dakka golü yapalim dedik ama tabi bendeniz alisverise kapilip ay biraz bogaz havasi ay surasi burasi derken eve dönene kadar aksam oldu eh bavul topla falan olmadi bi türlü. zaten bavulu bi topladim pir topladim 20 kilo fazlamiz vardi ama check-in deki kiz halime acidi sanirim bu seferlik gecin dedi :tongue3: tabi bilse bavulda barbunyadan pastirmaya hatta Ezine peynirine kadar neler neler varrrrrrrrrr :toothy10: :ehi: zaten bavul Zürih havalaninda son nefesini verdi sapi koptu agirliktan ama olsun görevini tamamlamisti zaten :toothy10: :ehi: haftaya 2 yas kontrolüne götürücem kuzuyu. arkadaslar bi sorum var MMR asisi disinda hangi asilar yapildi 2 yas ta size? bide Hepatit A asisi yaptirmak istiyorum o ne zaman yapildi sizin kuzulara?? iki soru oldu idare ediverin artik ;)

Aysegülcüm ve Goncacim kuzulariniza gecmis olsun. benim de ödüm patladi hava degisikliginden hasta olur kuzum diye ama ilk 2 gün ben düküldüm neyse kocisim erken geldi falan da ben ilerlemeden atlattim dinlenerek.

cok ara vermemek ümidiyle hepinizi öpüyorum tabi kuzulari da :hello:

ponçik

Şeyda hoşgeldin, sanada geçmiş olsun biz atlattık çok şükür
bu arada evine de hoşgeldin tabi ki
bavul maceranıza koptum  :ehi: iyi bari görev tamamlanmış  :k06:

Ben artık her doğumgününde doğdugu saatte kızımla telefonda konuşmayı planlıyorum  :amin:
bu sene sabah 10:30 evi aradım babaannesi kızımı verdi ve telefonda dogumgününü kutladım
her nekadar tam olarak anlamasa da bu bile bana yetiyor  :love3:

Şerife iş görüşmeleri nasıl gidiyor, herşey yolunda mı  :icon_scratch:



Emine

Seydacım hoşgeldiniz hemen sorularına cevap vereyim Ceylin doğduğundan itibaren 2 ay ara ile 5 li karma aşılarını olmuştu.18 aylık olduğunda bu aşıyı pekiştirmek için rapel aşısı oldu.2 yaşına girdiğinde de Hepatit A aşısı oldu.Bunun dışında doğduğundan beri 2 yaşına kadar olduğu diğer aşılar verem,hepatit B,kızamık,su çiçeği ve Pnömokok.

Goncacım çalışan anne olmak zor ama sesini bile duymak insanı mutlu etmeye yeter.Ceyline telefon geliyor Ceylin seni arıyorlar diyorum hoşuma gidiyor büyüdüler de telefonda konuşuyorlar artık :)

Bu sabah Ceyline annecim ben de baban gibi işe gitsem olur mu diye sordum.Haaayıııır, annesi Ceylini bırakmaz ki dedi boynuma sarıldı.Bi tuhaf oldum  :y25: Geleceğinin daha iyi olması için çalışmam daha doğru olacak ama şimdi 2. yi de düşünüyoruz .Ceylin için 3 yıl evde oturdum hamilelik dahil.Şimdi 2. için aynı şeyi yapmazsam ona haksızlık etmiş gibi mi olurum bilmiyorum.Bu HPV için bi krem kullanıyorum.Regl olduğumda ara veriyorum o bitince doktora gideceğim yine hamile kalmamda bir sakınca var mı diye.Doktorlardan biri hamile kalmadan tekrar smear yaptır demişti.Kardeşim de düşünüyor çocuk.Belki aynı anda hamile kalırız  ::)


ponçik

mrb kızlar
dün sayfaya kimse girmemiş
hadi yaz dedik, herkes tatilde dedik
şimdi kış geldi gene kimse yok  :k02:
Eylülü kontrole götürdük düzelmiş çok şükür  :amin:
hepatit aşımızı olduk boy 89 cm, kilo 12700 gr  :nazar: :nazar:
6 ay sonra hepatitin ikinci dozu yapılacak ondan sonra doktor olayı bitiyor  :hello2:
Allah sağlık sıhhat versin de muhtaç etmesin doktorlara  :amin:



ponçik

G U N A Y D I N














sayfamız çok gerilerde kalmış ben de uğur getirsin diye bu güzel meleklerle bu sabaha günaydın demek istedim

öpüldünüz güzel anneler



ponçik

http://www.yapabebek.com/pinfo.asp?pid=1449

arkadaşlar bu tarz ahşap puzzlelar alan oldumu içinizde
Eylüle okula aldığımız boya kalemlerinden(12li) ve boyama kitaplarından aldık
şuan 5 boyamız var diğerleri mutfak çekmecesi, salondaki koltuğun altı, çekyat kenarlarından çıktı  :laughing7:
bir ara oynadıktan sonra hep kaldırıyordu herşeyini
ben de en sonunda 2 yumuşak oyuncak (ayıcık vs.) 2 bebek ve legoları bırakıp diğer herşeyi kaldırdım , hem toplaması da kolay oluyor  :ehi: boya filan yapmak isteyince beraber oynuyoruz  :suclu:



ponçik




ponçik




ponçik




BU SAAT OLDU GEDEN GİDEN YOK YAAAW  :-\



munuş


office

merhaba kızlar
napıyorsunuz bakalım benim midem kötü birkaç gündür  :igrenc:  yatıyorum ercanla da pek ilgilenemiyorum. girdim okudum ama yazamadım formumuza.
gonca ne tatlı resimler öyle. üstelik ilk eklediklerin meleklere gözüm çok aşina(ee nede olsa hergün aynaya bakıyorum) :ehi: :toothy10: :toothy10: gerçi onların üstüne bir 20 kilo koyman lazım ama olsun önemli olan iç güzellik dimii  :k06: :k06: :toothy10: :toothy10: :laughing7:
yarın temizlik yapmam lazım çarşamba misafirlerim var bakalım nasıl yapıcam çok gözümde büyüyor çoookkkk  :tongue3: :( :sad1: ::)

diğer kızlar nerede yaw. milletttttttt nereye kayboldunuz  :dontknow: ::)


bu arada pınar hoşgeldin  :flowers:
Hadsize haddini bildirmek, fukaraya don giydirmek gibidir!!



aslio

Goncacım bende geldimmmmmmmmm.. Yoklama defterine yazabilirsini benide :D
Şu puzzele cevap vereyim. bende eceye 27 parçalık bir puzzle aldım geçen hafta ama böyle tangram şeklinde değilde üzerinde hayvan resimleri ağaçlar evler olan bir puzzle maşallah 2 günde söktü deneye yanıla artık hepsini kendi başına yerlerine yerleştirebiliyor...

office(canım bi anda ismin aklıma gelmedi kusura bakma ne olur) geçmiş olsun...

aslı

Goncacım ben geldimmmm.  Eylüşüm iyileşmiş. Boncuk gözlümün boyuna posuna da  :nazar:

Pınar hoşgeldin.

Rana bende de var o temizlik işi

Bende d.günü hazırlıklarına başladım. 25 kişi gibi gelen olacak yine. Temizliğe kalkıştım başlamışken dipten giriştim o yüzden evde heryer heryerde  ::)  NAsıl bitiricem o kadar işi  :dontknow:
Birde yaramaz Defne var evde tabii dün benim odada unuttuğum  :suclu: kovanın içine gir otur kalkmaya çalışırken alnını peteğe bir vurmuş kuzucuğum alnımızın ortasında kocaman kırmızı bir şişlik var. Kalkamamış da gittiğimde kovanın içinde ağlıyordu ağlasam mı gülsem mi bilemedim




aslı

Ranacım geçmiş olsun hem telefonla konuşup hem okumaya çalışınca yazılılanları tam okuyamıyormuşum demek ki  ;D

Adaşım nasılsın. Puzzle canavarı Eceye  :nazar:

Goncacım ben ona benzer puzzel ikea'dan almıştım ama Defne'nin pek ilgisini çekmemişti. KAldırmıştım tekrar çıkarayım ortaya bakalım ne yapacak



ponçik

 :hello2: :hello2: OOOOH YAAAAAA KIZLAR GELMİŞ   :basardim:  :hieyt:

Alıntı yapılan: office - 13 Ekim , 2008, 16:02:10
ilk eklediklerin meleklere gözüm çok aşina(ee nede olsa hergün aynaya bakıyorum) :ehi: :toothy10: :toothy10: gerçi onların üstüne bir 20 kilo koyman lazım ama olsun önemli olan iç güzellik dimii  :k06: :k06: :toothy10: :toothy10: :laughing7:
Allah iyiliğini versin Rana   :ehi: :ehi: çok güldürdün beni
bu arada çok geçmiş olsun Allah şida versin , temizlik için de kolay gelsin
ben de c.tesi pazar 2 posta temizlik yaptım, apartmanı ve bütün daireleri ilaçladılar , Allahtan ilaç kokusu kalmadı ... tüm haşereler de geberdi (yaşasın kötülük hehehe  :laughing7: )

Aslılar hoşgeldiniz  ;D

Defneye çok geçmiş olsun, yavrum nasıl canı yanmıştır  :sad1: alnından öperken "bu da Gonca teyzen için " diye benim yerime de öpücük kondurmayı unutma annesi  :opucuk:
doğumgünü hazırlıklarınız içn de kolay gelsin  :hello:

Aslı yazdım yoklamaya  ;D puzzleları çıkar bakalım Ece naaapcak , aradan zaman geçince daha güzel oynuyorlar ...

Pınar hoşgeldin , kendinden hiç bahsetmemişsin canım