EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

aslio

Şerifecim ne denilirki böyle durumlarda çok üzüldüm gerçekten... Ama Allah bir kapıyı kapatırsa diğerini açar...

Goncacım Eylül Prensesin doğumgününü kutluyorum :flowers: :wav: :occasion16: Tatlı yanaklarından öpüyorum...

Jbduncum nasılsın annanenin son durumu nasıl canım..

Eminecem maalesef ben resimlerini göremedim Ceylin Azra'nın sitesine koyarsan oradanda bakarım yalnız bu aralar biraz ihmal ediyorsun gibime geliyor :icon_scratch:

ponçik

GÜNAYDIN HEPİNİZE GÜZEL ARKADAŞLARIM

EMİNE, ASLI, AYŞEGÜL , ASLIO HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
HEPİNİZİ AYRI AYRI ÖPÜYORUM  :opucuk:  :opucuk:  :opucuk:  :opucuk:

2 YIL ÖNCE BU SAATLERDE BENİM MİNNOŞ KUZUM DÜNYAYA GELMEK İÇİN ÇABALIYOR
ANNESİ DE ONU DÜNYAYA GETİRMEK İÇİN SANCILAR İÇİNDE KIVRANIYORDU
ZAMAN NE ÇABUK GEÇİYOR , ŞİMDİ O ANLAR GÖZÜMÜN ÖNÜNE GELDİ DE  :y25:
UUUUUFFFFF GÖZLERİM DOLDU





office

goncacım ne güzel yazmışsın. maşallah ne çabuk geçiyor zaman değil mi:) 2 sene bitti  :nazar:
inşallah daha nice yıllara eylülüme ailesiyle ve KARDEŞLERİYLE !! birlikte  :hieyt:

mesaj alınmıştır umarım  :icon_thumright: :suclu: :basardim: :binkybaby:
Hadsize haddini bildirmek, fukaraya don giydirmek gibidir!!



Emine

Ayşegülcüm teşekkür ederiz  :opucuk: Eğlence fabrikasını biliyorum o da çok güzel bir ürün.Güle güle oynasın Yağızcığım  :-*
Aslıcım haklısın bu aralar pek güncellemedim  :suclu: bi el atıcam şu aralar.2 hafta sonra trt de tanıtılacak bebegimonline eşimin programında çekimleri bitti o zamana kadar düzeltmen lazım  :icon_thumright:
Goncacım sana da günaydın  :sunny: şu bahsettiğin doğum sancılarını çekmeyi ben de çok isterdim nasıl özeniyorum bilemezsin.Gerçi sezeryan sonrası acı çektim ama doğum sancısının yeri apayrıdır tüm hamileliğim boyunca suyumun gelmesiyle hastaneye koşacağım anı hayal etmiştim ama doktorum sağolsun yaptı yapacağını herneyse geçmiş gün hayırlısı böyleymiş diyelim  :)

aslı

Eminecim hasan bey 2.ye  bakmazsa annesine şikayet ederim   :ehi: . Defne genelde 10 gibi uyuyor hoş son 15 gündür 10:30-11 'e kaydı gibi ama kaydırmamak için uğraşıyorum (hoş diş geldiği için uyku düzeninin bozulduğunu düşünüyorum) çünkü geç yattığında ben dinlenemiyorum işten zaten yorgun geliyorsun bir de geç yattı mı  :cildir: Bende senin gibi o doğum sancılarını çekmek isteyenlerdendim ama belle ilgili problemim olunca mecburiyetten sezeryan oldum.

Ayşegülcüm Yağız fabrikatör oldu demek  :k06:

Goncacım Eylüşümü  :opucuk:



estim

goncacım eylüşümün doğum günü kutlu olsun  :opucuk: :occasion16: :wav:

ponçik

Alıntı yapılan: estim - 18 Eylül , 2008, 16:07:00
goncacım eylüşümün doğum günü kutlu olsun  :opucuk: :occasion16: :wav:

Teşekkür ederim Esin  :flowers: seni ve Timur' u  öpüyorum  :opucuk:



emel efe


emel efe


seyda

Merhaba arkadaslarr
sonunda yazmaya fırsat buldum :muzz:

Goncacim eylülcügümün dogumgünü kutlu olsun cooook uzun yillar saglikli ve mutlu yasayin insallah. Eminecim ve Serifecim ceylin ve berat in da gecmis dogumgünlerini kutluyorum ve kocaman :opucuk:

biz hala İstanbuldayiz. ayin 1inde dönüyoruz kismetse. aslinda hic dönmek istemiyorum öyle alistikki buraya. bütün yaz boyunca aile ve arkadaslara. kuzum kuzenleriyle ve benim arkadas cocuklaiyla öyle mutluki dönünce napicaz bakalim :y25: tabi annesi de öyle :suclu: hatta gecen hafta söyle bi kalsak neler yapabilirim nasil olur diye 1-2 is görüsmesi yaptım. cok da iyi teklifler aldim ama ah bu kararsizlik. bide hala esimin okulu devam ediyo falan :dontknow: oysa benim is hazır ev hazir kuzuya bile yarim gün kres bulduk cok kafam karisik yani arkadaslar. gerci mantikli düsününce ordan buraya önmek delilik ama gel gör ki ne demis sair... memleketim ah memleketim, cennetim ve cehennemim :y25: bunlarin disinda Alara da ben de hasta olduk bu havalarda. kuzum öksürüyo ve burnu akiyo bende feci nezleyim ve bogazlarim aciyo. baska seyler de yazicaktim ama 20 dakika icinde hazirlanmam lazim kuzenim gelip alicak. o da birakti cocuklari söyle eski günleri yad edicez bakalım :tongue3:

Jbduncum anneannen icin önce cok üzüldüm sonra ok sevindim :flowers: cok gecmis olsun. önceki gün pazar da karin i gördüm. valla isim hafizam yoktur ama yüzleri hic unutmam ;) cok öpüyorum Ecros prensesi. nasıl alıstımı tekrar babanneye??   

zeytince

  goncacim Eylul`un 2. yas gunu kutlu olsun............. :wav: :occasion16: 

kres konusunda da siz anne ve baba olarak en dogru karari vereceksinizdir...

serifecim cokk gecmis olsun... insallah cok daha iyi bir yerde cok daha iyi kosullara sahip bir is bulursun....

jbduncum aneannene gecmis olsun... insallah eski sagligina kavusur....

seydacim hosgeldin... Tr ye donme konusunda hersey guzel gibi gorunuyor ancak dedigin gibi kararsizlik insani ikilemde birakiyor...

eminecim yasgunu resimleriniz cok guzel... nasil da buyumus Ceylin... :nazar: tekrar nice seneler...


aslı

Kıssslar nerelerdesiniz

Şeydacım hoşgeldin. Karar verme konusunda Allah kolaylık versin zor bir karar 




Emine

20 Eylül , 2008, 01:35:05 #11877 Son düzenlenme: 20 Eylül , 2008, 01:49:35 Emine
Seydacım teşekkür ederiz  :opucuk: Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun diyelim.Sonradan pişman olmamak için enine boyuna iyice düşünülmesi gereken bir konu tabi en doğru kararı vereceğinizden eminim.Alaraya da sana da çok geçmiş olsun öpüyorum ikinizi de  :opucuk:

Gülaycım teşekkür ederiz  :love9:

Bizde bu akşam hepatit a aşımızı olduk.Ceylin doktoru görür görmez bastı yaygarayı anladı başına gelecekleri.Boyu 84 cm kilosu 11.300 çıktı.Boyu normal ama kilosu yaşına göre 12 kilo olması gerekiyormuş.Yine de dert edilecek bir durum değil dedi.Portakallı balık yağı şurubu ve zinco şurubu verdi.Astında iştahı yerinde ama çok hareketli ondan kilo alamıyor sanırım.Kreş konusunu konuştuk sosyal bir çocuk çiş kaka olayı da tamam en geç nisanda verin kreşe dedi ilk 3 ay kadar günde 2-3 saat oyun saatlerinde gidin alışsın sonra tam gün gider dedi ben de o şekilde düşünüyordum.Önerdiği kreş var mı sordum bir tanıdık bulabilirseniz Ege üniversitesinin kreşini öneririm ama olmazsa evinize yakın iyi bir kreşte bulabilirsiniz dedi.Bakalım ilk ege üniversitesine bakacağız.TRT de bir programda konuk olmuş Tolgada trt de olduğundan bir süre o konuyla ilgili muhabbet ettiler.Konuyu ben açtım artık nörolojik hasta dışında kabul etmeyeceğini yok dişi çıktı çıkmadı çorbasına ne koyalım gibi şeylerden sıkıldığını daha fazla sorunlu kişilere yardımcı olmak istediğini söyledi.Ben de dedim 2.çocuğumu almazsanız yatarım kapınıza  :k06: 2.çocuk için her yaşta kıskanır ilk çocuk ama beraber oyun oynamalarını istiyorsanız hemen düşünebilirsiniz dedi.Heryerini muayene etti işte göz boğaz vajina saç dibi kulak göbek böbrek kalp :laughing7: birşeyi yok çok şükür  :amin: Zaten oraya gelen hastaları görünce insan orada bulunmaktan utanıyor.Allah kimseye tedavisi güç dert vermesin.Ceylinle oynadılar bir süre.Vajinasını ellemesini sordum normal yapılacak birşey yok dedi.Bazı çocuklar yastığa vs bile sürünüyormuş ama bunu çok sık yapıyorsa çocuk, idrar yolları enfeksiyonundan şüphelenip idrar testi istiyormuş.Ceylin sadece 1-2 kez dokunurken şahit oldum öyle sürtünme vs yok o nedenle gerek görmedi.6 ay sonra görüşmek üzere vedalaştık .Şimdilik aklıma gelenler bunlar konuştuklarımızdan başka sorduğum bişey gelirse aklıma yazarım yine  ;)

aslı

Eminecim ohh aşı olayını atlatmışsınız geçmiş olsun. Bizde Defne alerji olduğunda gitmiştik daha dış kapıdayken dudaklarını bükmeye başladı. Doktoru görünce yaptığı yaygara aman Allahım dr. amcası bile korktu  :k06: . Ceyline  :nazar: .



Emine

Sağol Aslıcım  :opucuk: Doktor kesin demiştir sağlıklı çocukları almamakta ne kadar doğru bir karar vermişim adama dedim Ceylin saçına sakız yapıştırıyor saçını kesiyorum çıkaracak bir yöntem biliyormusunuz adam bi duraksadı kesmek en iyi çözüm dedi sabrına hastayım şu adamın yaa  :ehi: