EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

zeytince

 ben buradayimmmm... ;D ;D dudn hele bi Berat`in da yas gununu kutlayayim geliyorum... :D :D


   




Beratcim, yakisikli prens sen de annen, baban ve tum sevdiklerinle bir omur mutlu ol, nice nice yasgunleri kutla....   :occasion14: :occasion5: :muzz: :hello2:



aslı

Gülaycım yoklamaya yok yazılmaktan kurtuldun  :k06:  . Caner bey nasıllar?  ;)



zeytince

 heh simdi geldiiimmm.... nabersiniz hanimlar.... :D :D

goncacim kontrolun guzel gecmis gozun aydin.... bak Eylul de alisiyor yavas yavas... daha baslayali 1 hafta oldu degil mi? bak gor yakinda kostura kostura gidecek... sana da tamam sen git ben oynucam diyecek... ;) seni de anliyorum aklin O`nda kaliyor ama sen de alisacaksin...  :D damat adayini benimsemen zaman alacaktir... neyse ki ben kiz kardesimin esini ilk tanistiklari zamandan taniyorum, o sebepten kabullenmem daha kolay oldu... :laughing7: simdi bazen kardesimi uzdugunde kiziyorum o ayri konu... :violent1: :violent1: :violent1: ama iyidir kendisi severim keratayi... :k06:

serifecim, eminecim ikinizin de 2. annelik yilinizi kutlarim.... menuler de hazirlanmis, afiet bal seker olsun... eminecim pastaniz cok guzel.. tam prenses pastasi... :D

jbduncum okuldaki ufakliklar ayri evdeki ufaklik ayri kosturuyorsun.. kolay gelsin...  ;)

rana bu cocuklarin gunu gununu tutmuyor yeme konusunda... gun geliyor sasiyorum yediklerine gun geliyorufak aperitiflerle gunu bitiriyoruz... onune koydugunda kendisi yemiyor mu? ne biliyom merak eder de yer belki diye dedim... :dontknow:

asli uzar saclari elbet... takma kafana... ben de kazitman taraftari degilim... eger dusunuyorsan tabi... bizimkinin de SIK degil, seyrektir saclari... hic anasina babasina cekmemis... :laughing7:

bizde de durumlar ayni, sabah 7:30 mesai basliyor... :k06: aksam 9:00 kadar devam... cok sukur bir yaramazlik yok.. ev tasiyacagiz, ev degistiriyoruz.. onun SIKINtisi ve telasi baslayacak onumuzdeki hafta... evi bugun tutuyoruz... oyle fazla kaba esyamiz yok (evler esyali burada) ama yine de tabak canak, yatak dosek baya is var yani... :-\ oruc kafayla da nasil olacaksa... neyse durumlar boyle yani... sukur halimize, sagligimiz sihhatimiz yerinde... :amin:

yaa kizlar bisi sorcam ben regl oldum bugun 5. gunum bitti diyebilirim aslinda bugun orucluyum ancak az once wc de az bisi kirmizi geldi, bozayim mi simdi ben orucumu, yoksa aksama kadar devam mi oruca? karar veremedim yaw.. akil verin bana bakim... :-*


zeytince

 heh iyi bari yok yazilmiim da...  :k06: caner bey nasil olsun, balkon sefasi yapti biraz, hava bugun gunesli ama serin, azcik oksijen cek icine birazdan gircez dedim... simdi oturmus meyvasini yiyor... sonra da uyuruz... sabah 7:30 dikiliyor ayaga... oglum yat iste ne kalkiyon desem de beni dinleyen yok... :laughing7:

sen nasilsin? Defne nasil O da iyidir insalah...


zeytince

 bir tane de Caner fotosu koyup gideyim... esimin koyunden, armut topluyoruz...  :hungry:



ponçik

Gülay hoşgeldin
doğumgünü resimleriyle sayfayı epey bir renklendirmişsin  :hello2:
alışcaz da bakalım bi süre böyle devam edecek , acayip inatçı oldu istediğini yapmayınca yere yatıp ağlıyor , ben de ağlaaaa diyip yanından çekiliyorum  :sad1:
içim acıyor ama yapacak bişey yok , yada dayanamayıp kucağıma alıyorum  :suclu:
yeni ev olayınız hayırlı olsun , bu evden memnun değilmiydiniz başka problemler mi oldu yoksa , neyse inşallah yeni evinizde huzurlu günleriniz olur  :amin:
Canerin mesai saatleri iyiymiş , en azından istikrarlı görünüyor  ;D
soruna gelince , eğer için rahat edecekse yani manevi olarak bence tut derim , ama yarın tutmadan önce yine bi abdest alsan iyi olur , sonuçta adetliyken tutulmayan oruçların kazası birgündür, tutmazsan da 1 gün kaza yaparsın, Allah kabul etsin  :amin:

ben yazana kadar bi tane Caner yakışıklısının fotosu gelmiş ona da maaşallah diyip kaçayım ben  :nazar:  :nazar:  :nazar:




zeytince

 sagol canim... bozmayayim simdi.. saat 12:30 zaten... Allah gunah yazmasin... inat konusunda Caner de ayni.. ben de sen gibi bazen umursamiyorum, agla o zaman diyorum, bazen de dikkatini baska seye cekip unutturmaya calisiyorum... gerci oyle ki unutmuyorlar da... 10 dk sonra ayni sey icin yine israr ediyor... :BangHead: yuvarlanip gidiyoruz iste...

ev isi soyle oldu.. oturdugumuz evden cok memnunuz aslinda.. ama bizden once ev sahibi yasiyordu burada, simdi yine kendisi oturacakmis, ev alacakti alamamis... mecbur donuyor yani... biz de mecbur cikmak zorundayiz... :'( oysa ki seviyordum burayi.. kismet ne yapalim... gidecegimiz yere de alisacagiz elbet... isin ilginci cikacagizim ev de bu site icinde... :k06: buradan cikip yan binaya girecegiz... :D

masallah icin de thanks canim... :flowers:


office

gülay yemiyor kendi kendine, daha ziyade halılara yedirmeyi tercih ediyor benim sevecen oğlum  :ehi:
maşallah caner ne kadar şirin allah nazarlardan saklasın  :nazar: elindekini mi yemeli kendisini mi insan karıştırır  :hungry:


ceylin iyi ki doğdun fındığım allah ailenle nice uzun seneler geçirmeni nasip etsin inşallah  :flowers: :occasion16: :wav:
Hadsize haddini bildirmek, fukaraya don giydirmek gibidir!!



aslio

1 hafta aradan sonra herkese merhaba.. işlerim yoğun olduğundan ara ara girip okumaya çalıştım fakat bir türlü yazamadım

şerifecim Ali Berat'ın doğumgününü kutluyorum  : flowers: ... :occasion16: :wav:

Ceylin Azra'nında  doğumgününü kutluyorum :flowers: :occasion16: :wav:

goncacım geçmiş olsun canım.....

jbduncum öğretim yılınız hayırlı olsun. Ecrin fıstığı ne yapar?

Adaşım hoşgeldin.. böyle sık yazman ne güzel...

gülaycım ne yakışıklı olmuş Caner... :nazar: böyle ağır abi havası var çok tatlı....


jbdun

iyi akşamlar kızlar,
moralim çok bozuk, başım davul gibi, 1haftadan beri anaannem rahatsızdı, bugün daha da kötüymüş, 1haftada 3kere ambulans gelmiş eve,
75yaşında, kendini bırakmış iyice :y25:
eşim yarın sabahtan gidelim dedi , annemi aradım o da gelmeyin dedi. Muhtemelen fenalaştığını görmeyelim diye (bizde kalıyor anaannem). Her an kötü habere hazırlıklı olmamı söyledi kuzenim, allah çektirmesin yatağa düşürmesin dedi...
keşke orada olabilseydim, anaannemi görebilseydim :crybaby2:

aslı

Jbduncum çok üzüldüm canım.Ne diyeceğimi bilemiyorum. İnşallah yine de iyi haberlerini alırsınız  :amin: . Gitme konusunda da kalbinden ne geçiyorsa onu yap arkadaşım.



jbdun

inşallah aslıcım sağol canım ... gitme konusunda da gitmek istiyorum ama anaannemi öyle kötü durumda görüp de daha sonra o haliyle hatırlamak da istemiyorum ki muhtemelen annemlerin gelme demelerindeki sebep bu...
anaannem için hayırlısını dilemekten başka, dua etmekten başka yapacak bişeyim yok galiba şu anda :y25:

aslı

Adaşım ramazandan dolayı işler çok yoğun değil bu yüzden sık mesaj yazabiliyorum.

Gülaycım sayfamızı renklendirmiş Caner. Sabah erken kalkanlardan biride defne. En geç 8'de uyanıyor. Hafta içi işe giderken iyide hafta sonu yatarken keşke geç kalksa diye dua ediyorum  :laughing7:

Demek bu yaşlarda çocuklar acayip inat oluyorlar demek  :cildir: . Bende sadece benim kız mı böyle diyordum  :k06: .
Yaa birde siz bir yere gittiğinizde deli gibi peşinden koşmak zorunda kalıyor musunuz ? İnanın bazen bir yere gitmek istemiyorum helede yemek yiyeceksek  :-ooo



aslı

Jbduncum gitsen başka gitmesen başka. Dualarım ananenle. Ananeler çok özel oluyor. Ananelerimizi çok seviyoruz  :love9:



jbdun

Alıntı yapılan: aslı - 11 Eylül , 2008, 23:27:14
Jbduncum gitsen başka gitmesen başka. Dualarım ananenle. Ananeler çok özel oluyor. Ananelerimizi çok seviyoruz  :love9:

:opucuk: