EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

ponçik

selam kızlar
yemek yememe durumumuz aynen devam ediyor
bu sabah kahvaltımız sütle yumuşatılmış 2 tane coco pops, 1 biberon süt  :sad1:
öğle yemeğimizi daha yemedik ama kahvaltıdan sonra yarım şişe meyve suyu dha doğrusu link
ve az önce yarım biberon ayran içti

çok huysuz mızmız ve ağlıyor sürekli , yaşla ağlamıyor ama mahsus ağlıyor
birde hava sıcak, bütün camlar açık ve bir gıdım bile esmiyor
uyursa belki akşam üzeri çamlıcaya çıkacağız  8)

Pınar hoşgeldin, teklifin cok cazip geldi ama bu mızmızlıkla tek başıma biryere gidemeyeceğime iyice emin oldum  :-\ artık başka sefere arkadaşım

Jbdun sağol, çocuklardan bahsedince sanırım biraz daha düşünsem iyi olacak  ;D

Ayşen Allah yardımcın olsun güzelim, anlattıklarına çok güldüm yaaa  :laughing7: ben uykuyu hiçbirşeye değişmem valla,
Tuna da iyiki yastık üstüne düşümüş, geçmiş olsun, Tarkan da iyi sabrlıymış  ;D



jbdun

selam kızlar, bu haftayı da devirdik...
ayşencim allah korumuş valla, tunacım yastıkların üstüne düşmüş :amin: sana da kolay gelsin canım evde çalışmak hem güzel hem de dezavantajı olmuyo değil ;)
goncacım bugün baksana 2tane coco pops yemiş boncuğum, gördün mü gün geçtikçe düzeliyor :amin: :opucuk: ateş yok artık di mi?

meltemk

Gonca, Eylule cok gecmis olsun. Valla icim acidi okudukca, bu cocuklar buyuyor ama bizden de yiyiyorlar. Insallah daha duzelmistir Eylul.

Jbdun resimleri goremedim, ama aferin Ecrine, koca gun is yerinde. Biz de yazi ve annemizin issizligini firsat bilip arada gidiyoruz babamizin bankasina ama 10 dakika falan yani.

Serife yeni evinde saglikla huzurla oturun. bilirim ev tasimak nedir :y25: Umarim en kisa sure icinde iyice yerlesirsin, duzenini kurarsin.

Eee benden haberlere gelince. Test sonuclari kanser acisindan negatif cikti. yani kotu huylu degil. Tiroid iltihaplanmasi olmus. Ama bu iltihaplanmanin bin cesidi var. Neyse bu subakut denilen nadir gorulen bir cinsmis. 1 senede falan ancak duzelirmis. 6 hafta boyunca cok yogun ilac kullanacagim. Sonra bakacagiz yeniden. Ultrason ile bakacaklar. Tabii ailecek sevindik bu duruma. Allaha sukurler olsun. Ilaclar biraz halsiz yapiyor sanirim. Bugun ilk kez spora gittim ama yapamadim. Sanirim dietede ara vermem gerekecekki hic istemiyorum. 3 ayda 10 kilo verdim. Bir 3 ay daha sikip 7-8 kilo olsam super olacakti, ama su an zorlaniyorum.

Onun disinda son dakika plani ile Belemiri alip TRye gidiyoruz. Esim cok istiyordu. annemler Bodrumda. Onlarin yaninda bir yer tutup gidecegiz. Barayi goturmuyoruz. Babaannenmiz gelip kalacak. benim icim parcalaniyor onu biraktigim icin, ama onunla da tatilden bir sey anlamayiz. Ne yapalim boyle olacak.

Yaa arkadaslar bizim Baray yemesi, kilosu gayet yerinde bir cocuk. Tamam en baslardan beri huysuz biraz, Belemir gibi kanatsiz melek degil, ama yinede duzeni oturdu sayilir. Neredeyse 9 ayi tamamlayacak. Ama mama sandalyesine oturunca bir bagirmak aglamak inanamazsiniz. Ilk baslarde Guler Hanim cok ac, sut gibi hemen gelsin istiyor ama kasiga sinirleniyor diyordu. Istahi iyi cocugun agzini aciyor masallah. Ama bir bagirmak aglamak anlamanin imkani yok. Artik sinirlerimi bozuyor iyice. Genelde her ogunde yapiyor. Biraz sacma bir durum ama ne oldugunu dusunursunuz? akliniza gelen bir seyler var mi?

Ben kacayim, haftanin planini yapmam lazim.





jbdun

günaydınnnn,
meltemcim çok sevindim test sonucunun kanser açısından negatif çıkmasına :amin: ilaçların halsiz yapması normal, babaannemiz de geçenlerde bi ilaca başlamış, elimi kaldıramıyorum diyodu. Rejimine de sağlığına tamamen kavuşunca devam dersin, baksana azimlisin maaşallah, ne güzel kilo vermişsin :icon_thumright:
demek bodruma gidiyorsunuz ne güzel, barayı bırakacakmışsın, ne kadar süreliğine? ben büyük konuşmıyım da ecrini bırakamam öyle, babaannemiz diyo bizde kalsın diye de hayır diyorum, kesinlikle :) ama sen belemirde de seyahatlere gidiyodun, biraz da olsa alışmışsındır. Barayın mama sandalyesinde bağırması nedendir bilemiyorum, sevmiyor olabilir, rahat etmiyor olabilir :dontknow:

ecrine gelince yarın yine niyetim var işe göndermeye, çünkü pazara gidip kışlık hazırlıklar için bişeyler almam lazım, bakalım babamız ne diycek :k06:

ponçik

25 Ağustos , 2008, 11:52:09 #11689 Son düzenlenme: 25 Ağustos , 2008, 11:55:00 g10ca
günaydın ya da tünaydın arkadaşlar

Meltem adınıza çok sevindim , bu gibi durumlarda insan hep en kötüsünü düşünüp, sonuç iyi çıkınca sevinmek istiyor
ama aslında hepimiz için geçerli , içimizi ferah tutsak Allahın izniyle herşey iyi olur da bi  becerebilsek  ::)
inşallah ilaçlar herşeyi yoluna koyar , Jbdunun dediği gibi sağlığın düzelene kadar rejimne ara versen iyi olacak kanımca  :icon_thumright:
Bodrum tatili özellikle sana moral ve fiziki olarka iyi gelecektir
Barayı özlemek dışında bi dezavantajı olmaz eminim   ::)
şimdiden iyi tatiller dilerim  :hello: belki İstanbula gelirsen yine görüşürüz  :opucuk:

Jbdun kışın sana ziyarete gelmek istiyorum, baksana bütün yazlıkları hallettin
canım bamya çekince hemen sana koşacağım  :ehi:
sen bu baba-kız beraber işe gitme olaylarını pek bi sevdin bakıyorum
sen okula başlayınca babaannesi de bu duruma  alışırsa vay babanızın haline  :suclu:  :toothy10: Ecrin için sorun yok tabi, o halinden memnun

Eylül'e gelince ateşimiz 2-3 gün oldu sanırım (artık hafızam sıfır)  bir daha çıkmadı
yemek olayımız tam olarak yerine gelmedi. sürekli ağzını gösterip acıyor diye bağırıyor
ama dün ilk defa yedirmeyi başardım  :basardim:
armutu blenderda güzelce püre yaptım,içine 1 kaşık çilekli meyve suyu karıştırdım veeee
dondurma kasesine koyup bak kızım dondurma, hemde erimiş ne güzel diyip o bir kaseyi güzelce yedirdim  :basardim:
sonra bahsettiğim üzere mızmızla beraber bir çamlıca sefası yaptık
orada da fırın sütlaçları görüp bundan istiyorum deyince hemen atladık tabiki
4-5 kaşık kendisi yedi  :hieyt: sonra çimlerde koştu, yuvarlandı, parkta kaydıraktan kaydı,kumlarla oynadı ...biz güzel kendine geldi
sonra eve gelince üstümüzü başımızı temizleyip sütümüzü içip uyuduk
heee bu arada bağıra çağıra ilaçlarını içirdik
sürekli kucağımızda ve ühü ühhüüüü şeklinde  :cildir:  :cildir:  :cildir:  :cildir:
valide de herkesin çocugu ne güzel uslu niye bizimki böyle diyor
hey gidi heeeeyyyy sen gel de bizim forumu oku bakalım kimin çocuğu usluymuş  :k02: :k02: :k02: :k02: :ehi:

dipnot:eşim dün ilk defa "ikinci çocuktan gözüm korktu " diye itirafta bulundu  :k06:



ponçik

  :hieyt: :hieyt:   :hieyt:   :hieyt:   :hieyt:  :hieyt:  :hieyt:
:hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2:
:occasion14:  :muzz:  :occasion14:  :muzz:  :occasion14:  :muzz:  :occasion14:  :muzz:

KIZIM YEMEK YEMEYE BAŞLAMIŞ YAŞASIIIIIIN   :basardim:  :basardim:  :basardim:
AZ ÖNCE BABAANNESİNİ ARADIM ÖYLE BİR ANLATTI Kİ GÖZLERİM DOLDU RESMEN
SANKİ KAÇGÜNDÜR AÇ OLAN BENDİM  :y25:  :y25:
GÜZEL YAVRUM YAAAAA  :aferin:  :aferin:
AH YANINDA OLSAYDIM DA ŞÖYLE SIKICA Bİ KUCAKLASAYDIM

SABAH KAHVALTIDA PEYNİRLERİ LUP LUP YUTMUŞ RESMEN ,, HMMM NNMMM DİYE SESLER ÇIKARARAK YEMİŞ  :nazar:  :nazar:  :nazar:   :nazar:  :nazar:
VALLA ATALARIMIZ BOŞUNA DEMEMİŞ "ANALAR TAŞ YER " DİYE
KAÇ GÜNDÜR ONU DÜŞÜNMEKTEN İŞTAHIM GİTMİŞTİ ,
ARKADAŞLAR BUNLARI PAYLAŞMAK İSTEDİM ŞUAN ÖLE SEVİNÇLİYİM Kİ

BU ARADA İKİ GÜZEL HABER DAHA ALDIM
BİR TANIDIĞIMIZIN KAÇ YILDIR ÇOCUĞU OLMUYORDU, BU SABAH AKLIMDAN GEÇTİ DEMEK İÇİME DOĞMUŞ
OĞLU OLMUŞ BU SABAH  :hello2:

BİR DE GENE ÇOCUK İSTEYİP DE KAÇ AYDIR BEKLEYEN BİR ARKADAŞIM AŞILAMA YAPTIRMIŞTI , TESTİN SONUCU POZİTİF ÇIKMIŞ  :hello2:
İNŞALLAH SAĞLIKLI BİR DOKUZ AY GEÇİRİR

YUPPPPİ ÇOK MUTLUYUM ÇOOOOK ALLAH HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH   :occasion5:   :occasion14:



şerife Berat

merhabalar kızlar

gonca çok sevındım canım iştahınızın yerine gelmesine , aman yavrularımız hasta olacagına bız hasta olalım  :'( bız bıle zor dayanırken onlar nasıl dayansın  :dontknow:arkadaslarınıda tebrik ediyorum allah analı babalı büyütür inş,diğer arkadaşınıda sağ salim bebegine kavuşur inş.nehır ve eylulun resımlerı çok tatlı çıkmış maşşallah  :nazar: :nazar: :nazar:

meltem geçmiş olsun güzelim forumumuz yavaş yavaş sağlıgına kavusmaya basladı sukurler olsun.ılaclarda cok fazla hormon oldugu ıcın halsızlık yapıyor olabılır,saglıgına kavusta kılolar onemlı degıl verırsın sonra ıkı dogum yaptın kolay mı? bebkle tatıl yapmak akıl karı degıl guzelım hasretıne dayanabılecekseb barayın gıt bır dakıka bıle durma,kayınvalıdenı de tebrık edıyorum gelın tatıle gıdecek dıye ısvıcreye gelıyor taaaa turkıyeden  :nazar: torun bakmaya  :aferin: bizimki olsa gelırde bırde yan gelıp yatar onada bı bakıcı gereklı  :honk:neyse gıybet yapmıyım

aysen gecmıs olsun sızede canım ıykı yerde yastık varmıs acaba esın bılınclı mı koydu yastıgı yere ? neysekı uykusuna devam etmıs tuna.çocuklarına terbıye vermeyı unutan o kadar cok bılıncsız aıle varkı

jbudun dun çıktık pazara ama kıslık bısı alamadım ancak yıyeceklerımızı alabıldık ,eniştemler gelecektı acele etmek zorunda kaldık.bızım yatak odası kurulmamıstı onu hallettık gece yarısına kadar kıyafetlerın bır bolumünü yerlestırdım kalanına da bugun bakıcam artık,akşama yemegımde yok  :suclu:

bıze gelınce berat cok yaramaz oldu bazen başedemıyorum karıstırmadık dolap kırmadık esya bırakmıyor,bır haftadır da gecelerı cok huzursuz sureklı uyanıyor,çiş egıtımıne basladık 2 haftadır ugrasıyoruz,kakasını soyluyor gelınce ama cısını otutturmamız lazım yoksa yapınca haber verıyor.resım eklemek ıstıyorum ama hepsı evdekı pc de kayıtlı suan ınternetımız baglı degıl ev sahıbımız dıdım de tatılde bu hafta sonuna kadar gelecekler onlardan kablo cekıcez artık ortak kullanıcaz . esıme dun kızdım bıraz senın yuzunden kıralardayız dıye sımdıye kadar ev almıs olsaydık borcumuzun yarısını odemıstık ama hersey nasıp ,demekkı nasıp degılmıs dıyorum içimden ama eşime bu arada hala soylenıyorum kıra verecegımıze kredı cekelım paranın faızını odemıs oluruz dedım oda  haklısın barı oyle yapalım dıyor bakalım halımız ne olacak,şu ev yuzunden goncadan sonra bende bakırkoye gıdıcem sanırım  :cildir: zaten bakırkoy yenımahalle dogumluyum  :tongue3:




ponçik

Alıntı yapılan: şerife Berat - 25 Ağustos , 2008, 16:57:01
,şu ev yuzunden goncadan sonra bende bakırkoye gıdıcem sanırım  :cildir: zaten bakırkoy yenımahalle dogumluyum  :tongue3:



HAHAHAHAAHA  :ehi:  :ehi:  :toothy10: ay Şerife Allah iyiliğini versin
akşam akşam güldürdün beni Allah da seni güldürsün

ev konusunda aaaah aaaaah diyorum başka da bişey demiyorum (anladın sen onu )  ;D
Beratın huysuzlukları belki sıcaktandır, bir yandan 2 yaş sendromu , birde bizleri akşamdan akşama gördükleri için ayrı bir mızmızlık , eeee yeni ev , birkaç gün anneannede uyumalar vs..vs.. daha sayayım mı  :toothy10:
Allah hepimize kolaylıklar versin bir de sabıııııııır  :cildir:

Aslı nerelerdesin.... sen boş bırakmazdın sayfayı

yaaa kızlar Beril en son İstanbuldaydı hiç haberiniz var mı , Melisle kafayı yedimi  :k06: , döndü mü , hiç uğramıyor artık

Şeyda sen de yoksun ne zamandır  ::) Melis Alara nasıl , iyice büyümüştür

Gülay tatilde misiniz , yaaaa bak söylemedi demeyin , uzun süre sesi soluğu çıkmayanlar ikinci çocuk haberiyle sayfaya dönüyorlar
Gülay'dan bi bomba duyarsak şaşırmayın derim ben  ;D

valide kıymalı pide yapmış akşama  :occasion14:  biran önce eve gitmek istiyorum  :hungry:



aslio

Goncacım buralardayım canım yazma fırsatım olmasdı sadece.. Eylül'ün iştahı normale dönmüş çok sevindim canım..Bu arada bebek bekleyen arkadaşların içinde ayrıca sevindim...

Jbduncum kışlıklar yapılmış oh ne güzel.. Afiyetle yiyin canım arkadaşım...bizde Didim'den alımıştık patlıcan,biber kurularını...

Şerifecim bizim forumdakiler hep böyle  :nazar:çok hareketli bebekler,alışmaktan başka elden birşey gelmiyor...Bu arada inşallah en kısa sürede 'ev'lenirsiniz...Aynı dilekler Gonca içinde geçerli...

Meltemcim tahliller temiz çıkmış çok sevindim..Tatil olayınızda iyi olmuş. Baray kuzuzunu özleyeceksin tabiiki ama sanada iyi gelecek bu tatil diye düşünüyorum.

Eylül ve Nehir fotolarına  :nazar: :nazar:

ayşencim işlerin epeyce yoğunmuş..Tunanın resimlerinide bekliyoruz unutmadan..

bizdende bahsedip iyi geceler diliyeyim herkese.. Ecoş tatil dönüşü pek bir dillendi..Taklit edip duruyor herşeyi en son öğrendiği kelime -Buyur ağbicim ;D aanne ders çalışalım anne pikat okuyalım. dolaşıp duruyoruz.. pazar günü ben hastalandım taş düşürme hikayem, acildeydim.. dönüşte kızım yanımdan hiç ayrılmadı.. anni ufff oldu diyerek beni bekledi minik kuzum :crybaby2:

ponçik

SELAM GÜZELLER

benim gene hiç keyfim YOK
ama bu sefer Eylülden değil , içim sıkılıp duruyor
canım bişey yapmak istemiyor.
herkese bağırıp duruyorum bugün  :y25:
benim depresyon depreşti galiba  :k02:

Aslı özellikle "ev"lenme iyi dileğin için teşekkür ederim
amin amin amin diyorum

havalar bir iyi bir kapalı heralde içim ondan daralıyor
Allah hayretsin bakalım  :love9:



aslio

Goncacım neler oluyor orada bakayım... Biz alışık değiliz senin böyle sıkıntılı hallerine enerjik,neşeli Gonca halini istiyoruz :caca: Şöyle 3/1 arada bi kahvemi içersin kendine gelirsin bilememmm....

ponçik

Alıntı yapılan: aslio - 26 Ağustos , 2008, 13:56:24
Goncacım neler oluyor orada bakayım... Biz alışık değiliz senin böyle sıkıntılı hallerine enerjik,neşeli Gonca halini istiyoruz :caca: Şöyle 3/1 arada bi kahvemi içersin kendine gelirsin bilememmm....

:suclu: :suclu: :suclu: :suclu: :suclu:   ::)



office

selam kızlar oğlumu dayısına verip geldim :occasion14: yoksa  saniye izin vermiyor 8)

goncacım çok sevindim eylülün yemek yemesine, inşallah açılır artık iştahı da hiç üzmez annesini :flowers:

meltemcim geçmiş olsun canım, valla ne güzel git tatile biraz değişiklik olur hem  :nazar:

ayşencim gözle kaş arası düşüyorlar şaka gibi ::) allah korumuş miniği :)

kızlar sanırım martta gidiyoruz amerikaya.nasıl olucak bilmiyorum :dontknow: ben evimden bile ayrılmadım şimdi birkaç ay bile olsa nasıl ayrılıcam ???
ercan bu aralar yeni kelimeler çözdü. yanında çok dikkatli konuşmak gerekiyor yolda duyduğu kelimeleri bile kapıyor artık ;D

gonca hayırdır ne bunalımı bu ciğerim :love7:
Hadsize haddini bildirmek, fukaraya don giydirmek gibidir!!



ponçik

işte buldum işte bulduuuuuuuuuum  :basardim:
burası neresi bilmiyorum ama
şuan burada kafamı dinliyor olmak isterdim

http://img151.imageshack.us/img151/1513/0501310609005mill75fixecf4.jpg



ponçik

26 Ağustos , 2008, 15:42:58 #11699 Son düzenlenme: 26 Ağustos , 2008, 15:47:00 g10ca
Rana demek tarih belli oldu , hadi hayırlısı olsun
evden uzaklaşsanda uzaklaşmasanda kocan ve cocuğun yanındaysa, mutluysan heryer güzel gelir  merak etme

sen bana bakma arasıra esiyor işte terelelli leyla

Defnenin annesi Aslı sen nerelerdesin  :caca: okuyup okuyup kaçıyon gene dimi  ;D

Ayşegül ve Özlem sizin için de geçerli bunlar
Emine sen de gelmiyorsun ...
neyse kış geliyor az kaldı
şimdiki gibi gezip tozamayacağız  ;D

yağmur yaaaaaaağsaaaaa  :suclu:
uykuuuuum kaçsaaaaaa
bir kuş konsa badi parmağımaaaaaaa   :suclu:
aldırmaaaaaa gel yanımaaaaaaaa