EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

Tebessüm :)

16 Ağustos , 2008, 23:40:11 #11595 Son düzenlenme: 18 Ağustos , 2008, 22:48:55 Tebessüm :)
.

jbdun

günaydın ve iyi pazarlar :wave:
ayşegül ben de diycektim üstüne tıklayınca büyüyo diye ;) teşekkür ederiz.
Yağız ve zeynep'e de  :nazar:

ponçik

iyi pazarlar kızlar
Ayşegül maaşallah Zeynep ve Yağız'a  :nazar:  :nazar:
bu da sana  :nazar: kilolar gitmiş sankim  :suclu: doğrumu görüyom acep

bizim artık bir kedimiz var adı "bıdık"
görümcem şuan yurtdışında 2 ay kedicik bizde kalacak, kedicik dediğime bakmayın 10 yaşında bide kedi yaşı 2 ile çarpılıyormuş ne 20 galiba
neyse  ::)
ilk gün Eylüş dibinden ayrılmadı , muhabir edasıyla kediyi soru yapmuruna tuttu  :ehi:
-bıdık senin tüylerine ne oldu
-bıdık sen bize mi geldin,
-bıdık senin annen var mı
-bıdık sen hastamı oldun
:toothy10:  :toothy10:  :toothy10:
hayvan en sonunda koltuğun altına kaçtı
hayvancık bir süredir babamda kalıyordu, bakımsızlıktan ve bütün gün kapalı kalmaktan psikolojisi bozulmuş galiba  :-\
yemek yemiyordu , veterinere götürdük , 4 gün bakım altına aldılar , şimdi daha iyi
kızım bugün biraz daha sakin bıraktı kediyi  :k06:
resimlerini çektim de en kısa zamanda eklerim  :opucuk:
onun yerine şimdi başka resimler ekleyim



ponçik

 :icon_scratch: imageshack hata veriyor, neyse sonra yüklerim sürprisssss olsun  ;D



Lily Wonka

17 Ağustos , 2008, 17:42:24 #11599 Son düzenlenme: 17 Ağustos , 2008, 17:45:43 Lily Wonka
Alıntı yapılan: Tebessüm :) - 16 Ağustos , 2008, 23:27:47
Ah Gözdecim :'( Sen bilmiyorsun sanırım, sitenin resim kontenjanı dolmuş, şu adresten eklenebiliyor resimler http://imageshack.us/  Ben bilinçli olarak buraya eklememiş olduğunu düşünmedim de, kıskandım diyelim :suclu: Ben Hiramı ne kadar özledim bilmiyor musun :crybaby2: Diğer sitede çok net göremedim, öğlen güneşi direkt pcnin olduğu yere vuruyor çünkü, ama gördüğüm kadarıyla bayıldım bayıldım,Allah özenmiş de yaratmış maşaAllah :nazar: Koca yanaklarından bir kere öpüver onu benim için olur mu? Öpüyorum ikinizi de :opucuk:

Allah Allaaah..:icon_scratch: Nasıl dolar yaw koca sitenin resim kontenjanı??! O halde bu durumda Emine'nin konuya bi el atması gerekiyor.. Hosting alanını falan genişletmek gerekiyor sanırım. Yoksa böyle imageshack üzerinden foto eklemeye çalışmak çok saçma.. Geçici bir çözüm falandır herhalde.. Aslına bakarsanız ben normalde de bebişlerimizin fotoğraflarını küçücük eklemekten pek haz etmiyorum.. Üstüne tıklayınca büyüyor falan ama, yine de lüzumsuz bir vakit kaybı.. Kafadan 3-4 saniye bekliyorsun. Tek seferde şöyle büyük büyük ekleyiversek ya yavrularımızın fotoğraflarını.. diğer sitelerde olduğu gibi..;)

Ayşegül'üm, anlattığım gibi işte.. Ben bu yeni foto ekleme biçiminden haberdar olmadığım için beyhude uğraşıp durmuşum normal yollarla göndericem diye..:k06: Neyse.. üzerine bu kadar konuşulacak kadar mühim bir mevzu değil neticede..
Öptüm tatlım senin için kuzumun tombiş nanaklarından.. Aslında pek de tombiş değiller ::) , fotoğraflarda olduğundan çok daha toplu çıkıyor Hira.. Hele ki yüzü; normalde kaşık kadardır Hira'nın. Bir gün buluşmak nasip olursa inşaAllah kendi gözlerinle görürsün..:) Yalnız ben Yağız'ımın yakışıklılığı için ne demeliyim onu bilmiyorum.. 41 kere maşaAllah güzel gözlüme..:nazar: Çok büyümüş çook, yağız mı yağız bir delikanlı olmuş görmeyeli.. Spor şıklığına da diyecek yok oğlumun..8) sade ve zevkli.. hiçç kaçmaz..;) Sen de pek güzelsin ama arkadaşım.. Bir nevi "anasına bak oğlunu al" durumu yani..:nazar:



Lily Wonka

Gonca kııııssss, sana bişii soriciimm..::) Ben bi ara(?) siteye girdiğimde senin bir mesajına denk gelmiştim. Çok net hatırlamıyorum ama, şööle şeyler yazıyordu; Jbdun ile sen bir kafede buluşmuşsunuz. Çocuklar için çok ideal bir yermiş. Ablalar falan ilgilenmiş sizin cimcimelerle, v.s. v.s.. Eğer ben kafadan atmıyorsam :laughing7: burası neresiydi? İstanbul'da mıydı? İstanbul'da ise hangi yakadaydı? Başka bildiğin(iz) çocuklara uygun kafe, restoran, bar, pavyon neyin var mı? :ehi: :k06: Anladın sen sorumu..;) :-*



ponçik

Alıntı yapılan: Lily Wonka - 17 Ağustos , 2008, 17:54:07
Gonca kııııssss, sana bişii soriciimm..::) Ben bi ara(?) siteye girdiğimde senin bir mesajına denk gelmiştim. Çok net hatırlamıyorum ama, şööle şeyler yazıyordu; Jbdun ile sen bir kafede buluşmuşsunuz. Çocuklar için çok ideal bir yermiş. Ablalar falan ilgilenmiş sizin cimcimelerle, v.s. v.s.. Eğer ben kafadan atmıyorsam :laughing7: burası neresiydi? İstanbul'da mıydı? İstanbul'da ise hangi yakadaydı? Başka bildiğin(iz) çocuklara uygun kafe, restoran, bar, pavyon neyin var mı? :ehi: :k06: Anladın sen sorumu..;) :-*
yok yok kafadan atmıyorsun  :ehi: evet buluşmuştuk anadolu yakasında Bostancıda
hatta bizim şu kaza olayımız varya ,dolmuşta olan  :sad1: işte oraya giderken olmuştu

web sitesini ekleyeyim hemen, hatta eğer oraya gelmeyi arzu ederseniz hemen güççük bir buluşma organize edebilirim  ;)

http://www.zuzucafebagdat.com/



aslio

GÜNAYDINNNNN forumumuzun güzel anneleri...

öncelikle resimlerimize yorumda bulunan teyzelerimize teşekkür ederiz :flowers: jbduncum ellerine sağlık bu arada mailime de atmışsın resimeri çok teşekkür ederim.. Bizim kızların sarılma pozlarına çok güldük evde çok tatlı çıkmışlar....

Ayşegülcüm sizinde resimleriniz çok güzel çıkmış. Yağız kocaman bir delikanlı olmuş. bu arada kilolarda gitmiş banada öyle geliyor..

Goncacım "Kedi"niz hayırlı olsun.. Eylüle maşallah çok güzel konuşuyor desene annesi...



tatil dönüşü yoğun bir misafir programım var benimde cuma günü istanbuldan teyzemler geldi bugün babam (minnoşuna (eceye)daha fazla dayanamadı )geliyor önümüzdeki hafta halamlar epeyce yoğunum anlıyacağınız ramazan öncesi...Ama gayet memnunuz Ecenin acayip hoşuna gidiyor evin kalabalık halleri..

şerife Berat

merhabalar guzel anneler ve tatlı bebişleri

c.tesi gunu ıs cıkısı alıs verıse cıktım 2 tane etek aldım kendıme eve dondugumde saat 4 tu bı hakvaltı yaptık esımle sonra pazara gıttık ordan geldık annemlerı yemege cagırmıstım bıraz bıseyler hazırladım emegımızı yedık sonra onlar malum kandıldı ya camıye gıttıler ben evı toparladım alı beratı uyuttuktan sonra bıraz ıbadet ettım,sonra uyumus kalmısım.pazar gunude alı berat cok erken uyandı bızıde uyutmadı kahvaltımızı yaptık ogleye dogru alı beratı anneme bıraktım oturma odamızın duvarlarını sıldım baya temız oldu.ama bende mahvoldum sonra gezmeye gıttık akşam , gelıncede dantellerım vardı utulerını yaptım ve yattım.
saat 1 e gelıyordu esım tum odaların kapısını kapattı neden dıye dusunurken yatak odasına geldı tuvalete gırdınmı dıye sordu hayır ama gırıcem dedım sen sakın kalkma dedı neden dedım korkarsın dedı ve sonra devam ettı lagım faresı tuvaletın delıgınden cıkarken gormus esım baya buyukmus , oldurmeyı denemıs ama kacmıs yaralanmıs sanırım.bıdaha o tuvalete nasıl gırıcem ben. :honk: sabaha kadar uyuyamadım. allahtan bu hafta sonuna tasınıyoruz bı aksılık cıkmazsa.
esya toplamakta ne kadar zormus koca ev ustumden gecıyor sankı  :cildir:

gonca kedınız hayırlı olsun guzelım ama dıkkat edın tuylerı falan dokuluyordur onun eylule bulasmasın  :) resımlerı beklıyoruz gonca

aysegul yagız uzun boylu olucak sanırım vede  sımdıkı halıne bakılırsa yakısıklı ve bakımlı olucak kerata massallah , armaganın kızı zeynepte cok tatlı cıkmıs  :nazar: :nazar: :nazar:

gozde en kısa zamanda beklıyoz hıranın resımlerını

ayşen

herkese kocaman selamlar, bu kadar aradan sonra yine burdayım ve çokkkk mutlluyumm...

yaklaşık 3 ay kadar önce taşındık, gaziemire geldik. tarkan havaalanında çalıştıgı için çok zor  oluyordu bornovadan buraya (bilmeyenler için yaklaşık 20-30 km-tabii bu istanbullulara küfür gibi gelebilir :D )şimdi ise 5 km :D hem burada kiralar da daha uygun, malum durumumuz çok iyi değil, her  açıdan iyi oldu. şimdi bir sitedeyiz, etraf çocuk parkı dolu, tuna da yeni evimizden çok memnun. taşındıgımızdan beri tel internet hiçbişey yoktu. cuma günü hepsi bağlandı ve huzura erdim sonunda :) ara sıra net kafeye gidip baktm yazılanlara ama tuna bey izin vermediği için bırakın yazmayı sizleri bile okuyamadım doğru dürüst.

Tuna bey konuşmayı baya bir çözdü. sürekli konusuyor, emirler yagdırıyor, gelen misafirleri bile konusturtmuyor, hep o konuşacak biz dinleyeceğiz :) tuvalet eğitimimize iki hafta önce başladık, önce geceleri bağlıyorduk altını, ama geçen hafta ateş, kusma, ishal eşliğinde enfeksiyon geçirdik. ve çok bunaldığından  gece altını bağlatmadı ve çok şükür sabaha kadar yapmıyor çişini, tek çözemediğimiz konu "kaka". inatla külotuna yapıyor. eskiden çaktırıyordu şimdi yapıyor sonra "anne kaka" diyor :S sizler nasıl çözdünüz , neler yapıyorsunuz bu konuda?? çişini söylüyor, tutuyor. ama kakaya gelince yok.

Kilomuz yine çok düşük, 11 kilo civarındayız. dogru dürüst yemiyor, sıcaklardandır diyorum ama yine de can sıkıcı bir durum. şükür ki meyvayı seviyor. ha aslında herşeyi çok seviyor ama çok az yiyor, hemen sıkılıyor. 10 çeşt şey koysam önüne 1 porsiyon olmuyor toplam yediği.

yaramazlığa gelince coştuk iyice, babasını da beni de çok yoruyor. ama çok da ssevdiriyor kendini minik sıpam benim :)  tuna haberlerini ara ara yazarım, şimdi doldurmayayım iyice sayfayı. :)

Bana gelince ben yine evden çalışmaya devam. ama 3 aydır çok fazla iş yoktu, zaten sıkıntılı durumumuz iyice beter oldu. bugün yeni bir yerle çalışmaya başladım, bir başka yerden daha bi teklif aldım yine evden çalımak şartıyla, oradan da haber bekliyorum. umarım hayırlısıyla birinden biri iyi gider ve toparlanırız.

hepinizi, çocuklarınızı çokkk öpüyorum. çok özlemişim burayııııı  :hieyt:  :love8:


TARKAN&AYŞEN  28.06.2003
EGE TUNA          03.10.2006

aslio

Ayşencim hoş geldin...Yeni eviniz hayırlı olsun...Tuna kocaman olmuş resminize bayıldım özelliklede saçınaa.. Çok yakışıklı olmuş annesi çokkkk :nazar:
Kaka olayında fazla yardımcı olamıyacağım biz hiç zorlanmamıştık kaka yapmadan önce hemen farkediyorduk zaten ıkınmaya başlayınca doğru lazımlığına..
İş konusundada herşey yolunda gider umarım.. görüşmek üzere canım.Tunayı öpüyorum

ayşen

aslıcım çok teşekkür ederiz, oğluşuma söyliyciim, yakışıklı oldun falan dedik mi bi havalara giriyor görsen :)

bizimki de aslında ıkınıyor ama imkanı yok lazımlığa oturmuyor, kıyamet kopuyor evde. zorlamak istemiyorum, daha da soğuyacak bu sefer çişte de geri dönecek diye. ne yapacağımı bilemiyorum  :dontknow:


TARKAN&AYŞEN  28.06.2003
EGE TUNA          03.10.2006

aslio

o zaman biraz oluruna bırak ayşencim..dediğin gibi ters tepkide olabilir.. lazımlığa yada klozete yapması gerektiğini karşına alıp anlatsan çünkü herşeyi okadar güzel kavrıyorlarki artık...

bizdede az önce kıyamet kopmuş istanbuldan yeğenim bizde 8 yaşında.. Eceyi kızdırmak çok hoşuna gidiyor annen benim falan  deyince benimki çıldırıyor. Az önce yeğenim banyoya girmiş benimki yıkmış ortalığı banyo benim, girmeee diyee... Banyo için ağlayan çocuğuda ilk defa duyuyorum. Herşeyi sahiplenir olduk..

ponçik

 :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16:
:wav: :wav:
:hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2:

heyoooooo Ayşen gelmiş , hoşgelmiş
ya varya ticker'a baktım Tunam yazıyor yeni biri gelmiş heralde dedim
anam o nasıl büyümüş , değişmiş öyle maaşallah subhanallah  :nazar:
seni de çok özledik yaaa, özeline msj atmıştım, cepten de ulaşamadım sana  :dontknow:
neyse sonunda geldin  :hieyt: hemde herşey yolunda  ve moralin düzgün olarak geldin , çok sevindim canım yaaaa
çiş , kaka olayını biz daha beceremediğimiz için bu konuda pek tavsiye de bulunamayacağım üzgünüm, bizimki sadece biz götürünce yapıyor, ama kendi söylemiyor, bütün gün bezsiz dolaşıyor , yatarken bağlıyoruz ama yok yok yok söylemiyor  :-\

Aslı misafirleriniz hayırlı olsun  ;D yani böyle mi denir ne denir bilmiyorum, Allah sabır ve kolaylıklar versin   :opucuk:
demek Ece hanım banyosunu paylaşmıyor
ya biliyormusun benim eşimle valide de , yemek yerken o benim çatalım, benim yemeğim ben yicem ..vs.. gibi şeyler söylğyor, ben çok kızıyorum aslında ,
çocuga sürekli o benim, bu benim diyorlar, sonra da bu çocuk niye paylaşmayı bilmiyor diyorlar  :caca: ama ne yaparsın atalarımızdan böyle miras kalmış
çocuk nasıl yemek yiyecek uçak, uçak , uçak , ... o benim ... ayşeye fatmaya vericem yemeğini   :k02:  :k02: :k02:

Şerifeee  :-ooo  :-ooo  Allahtan taşınıyorsunuz gerçekten de kabus olurdu senin için , ya bu aralar nedir bu sıçanlardan çektiğimiz, geçenlerde benim annemin evine de girmişti yazmışmıydım hatırlamıyorum, bizim kaza geçirdiğimiz gün annemle telefonda konuşurken çığlık çığlığa bağırmaya başladı fare girdi balkondan diye ayyyyy kabustu yaaaa, neyseki ev sahibi öldürdü hayvanı  :igrenc:

bizde bi yaramazlık yok, akşamları üzerimizi örtmeden uyuyoruz çok sıcak oluyor ama , bu sabaha karşı üşümüşüm , Eylülün üstünü örtemiyoruz, bas bas bağırıyor...
ama sanırım o da üşütmüş çünkü sabah kakasını yaptığında sarı gibiydi  :icon_scratch: bu gece altına pijama giydireyim en iyisi  :dontknow:



Emine

18 Ağustos , 2008, 18:49:29 #11609 Son düzenlenme: 18 Ağustos , 2008, 23:01:27 Emine
Meltemcim ailecek geçmiş olsun.Sendeki nodüllerde inşallah önemli bir şey değildir.
Ayşegülcüm teşekkürler.Geçmiş olsun cüzdanın kaybolmuş.Yeni nüfus cüzdanlarınızı güle güle kullanın  :) Yağız da koca delikanlı olmuş maşallah Zeyneple Yağıza  :nazar: sen de çok hoş çıkmışsın foto da  :nazar:
Gözdecim hoşgeldinn yeni bebişiniz hayırlı uğurlu olsun .Planlı bir gebelik miydi? Hira kuzusuna kardeş geliyor ne güzel iki kız kardeş beraber evcilik oynarlar  :D İsmi de çok güzel bahtı da adı gibi güzel olur inşallah.Umarım kısa zamanda moralin de düzelir eski neşeli günlerine dönersin. :amin: Sitenin resim kontenjanı dilendiği kadar arttırılabiliyor tabi ama tahmin edilenin üstünde fotoğraf yüklenmiş serverda fazla yer tutuyor bu da yedek almada ya da forumun hızında yavaşlamaya neden oluyor , bir çözüm bakacağız artık.Ne kadar merak ediyorum Hiranın son hallerini bir bilsen  ::)   :love9: Bu arada imageshack tan yapıştırılanlar küçük oluyor diye birşey yok o sayfada aşağıda forum için olan linkler kullanılırsa büyük olarak çıkıyor ekstra bir çaba gerektirmeden buradan da bakılabilir.Hatta direk foruma fotoğraf yüklemek uygun boyuta getirmeye çalışmak daha daha fazla zaman alıyor.imageshacktaki http ile başlayan linklerin başta sonda img yazısıyla birlikte yapıştırılması yeterli seninle ilgili alana yazdım ama fotoğraf koyan diğer arkadaşlar da buradan okurlar sanıyorum  ;)
Zehracım yavrunu Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin ilk ben karar verdim en son ben hamile kalacağım bu gidişle senin adına çok sevindim canımcım.  :hello2:
Jbduncum Ecrinime çok üzüldüm çok geçmiş olsun daha iyiymiş çok şükür.Fotroğrafınıza da bayıldım ana kız ne güzel çıkmışsınız Ecrinin dişler inci gibi maşallah.Tüm fotoğraflar süper.Ece Denizle havuz sefalarına da diyecek söz yok maşallah kuzulara  :nazar:
Aslıcım teşekkür ederim ben de Ece prensesi öpüyorum tatlı yanaklarından.Misafirlerinizle hoş zamanlar geçirirsiniz umarım.
Goncacım amcanıza Allah şifalar versin inşallah kurtulur geç fark edildi herhalde , bütün vücudu sardığına göre  :sad1: Bıdık gelmiş ne güzel Eylüle eğlence çıkmış 2 ay doya doya oynarlar beraber soru yağmurundan bunalan bıdık evden kaçmazsa tabi  ;)
Şerifecim annene geçmiş olsun inşallah ameliyata gerek kalmaz.Fareyi de takma kafana nasıl olsa taşınıyorsunuz eşyaların arasına karışıp o da taşınmadığı sürece sorun yok  :laughing7:
Ayşencimmm hoş geldin.Taşındınız demek Tuna ve sizin için hayırlısı böyledir inşallah.Tuna ne kadar değişmiş büyümüş saçların rengi açılmış maşallahhh  :nazar: İşleriniz kısa sürede yoluna girer canım inşallah.Ceylin kaka ve çişi aynı anda tuvalete yapmaya başladı evde sorun yok ama misafirliğe gittiğimizde alaturka tuvalet varsa yapmak istemiyor klozete alıştığı için zorlanıyorum bazen başka yerlerde.Lazımlık yerine adaptör alıp klozete oturtsan ? Çişini lazımlığa mı yapıyor? Erkek çocukların tuvalet eğitimi konusunda babası da model olabilir.Babasını taklit etmek isteyebilir.Ceylin bana baka baka öğrenmişti.Doktorlar da bu şekilde öneriyorlar.

Bizden haberlere gelince biyopsi dikişlerimi aldırdıktan sonra makattan kan gelmeye başladı büyük abdestimi yaparken,acaba dedim siğiller orada da mı çıktı .Genel cerrahi uzmanına gittim zorlamaya bağlı küçük bi yırtık dedi.Bağırsak rahatlatıcı hap verdi krem verdi hapı kullanmama gerek kalmadı ertesi gün geçti zaten.İyice evhamlı oldum.Biraz akıntın var kadın doğumcuya da git gelmişken dedi .Giittim muayenede akıntı konusunu sormayı unuttum siğillerden konuşurken kadınla.Biyopsi yapılırken etrafında birkaç parçacık kalmış onlar için krem kullanman lazım dedi ilk doktorun bana verip te kullanmadığım kremi.Bu krem bitmeden hamile kalma dedi 2 ay kullanacakmışım bizim 2. çocuk işi yılan hikayesine döndü her doktor farklı bir şey söylüyor memorial hastanesinden jinekolojik onkoloji de bir profesöre danıştım 1 yıl korunarak ilişkiye girseniz iyi olur ama illaki istiyorsan bir kez daha smear yaptır hamileliğinde de korunun dedi prezervatifle.Tolga da soğudu 2.çocuk işinden. Hap vs kullandın vücudun bunları atmadan olmaz diyor.Aldara krem kullanan oldu mu sizde hiç.İlk gittim doktor siğil dışında tene değdirme tahribat yapar demişti son gittiğim doktor siğil var yok deme yaksa da her yerine sür mikroplar derinleşmeden ölsün dedi.2. doktor kendi kendine 6 ayda geçebilir müdahale etmeden demişti.Bir de Ceylinin doktoruna danışacağım bütün doktorlar iyi gibi ama bir kadın doğumcu da o önersin tek doktorla devam edeyim artık iyice kafam karışıyor.Hastaneye gitmişken bir de dişçiye gittim.Dişlerimi temizlettikten sonra diş etimde bir ağrı olmuştu iltihap varmış iltihabı deldi sanırım kan aktı bayağı ilaç verdi ama kullanmadan geçti çok şükür. Haftsonu Ayvalıktaydık yine Ceylin arada hafif öksürüyordu denize sokmadım bu kez kıyıda kumlarla oynadı çocuklarla şimdi daha iyi.Şimdi uyuyor uyanmadan yemek olayını da halledeyim.Hepinizi öpüyorum  :opucuk: Bu arada Ceylin için doğum günü davetiyelerini hazırladım sipariş vereceğim.Bakalım beğenecek misiniz?