EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

ışıl2006

merhabalar
maşallah oku oku bitiremedim sık sık giremeyince böyle oluyor okuduğum kadarıyla bu aylar bebişlerin kilo alımı yavaşlamış galiba bizdede aynı problem var yani vardı yemek yemek istemiyordu biberonla mama yiyen çocuk biberon almaz olmuştu ve sonunda bi 20 gün önce dişimiz çıktı tabi çok mutlu olduk bence diğer bebişlerinde sorunu diştir
arkadaşlar bebeişlerinize neler yediriyorsunuz birde hangi aralıkla

Zara82

merhabalar canikolar, gecenin bu vakti hemen birseyler yazayim dedim....
dün firsatim olmadi...


Hepinizinde bebislerine maasallah....söyle böyle derken bebeklerimizin yakinda 6 aylik olacaklar...zaman cabuk geciyor...Filiz, oglun cok tatli cikmis .. :nazar:

Ben biraz bizden havadisler vereyim....Bugün doktorda randevümüz vardi...2. pnömokok asimizi olduk. Ravza hafif grip gibi ...doktor normal dedi..kilosu 7200 boyu ise 67cm geldi...doktor tam oldugunu söyledi..ve bende cook sevindim tabii.. Ayrica bu pisik meselesini sordum seftali den oolmustur dedi...vermememi önerdi sizlerinde dedigi gibi , bende zaten vermemistim...Kizimin poposu mantar olmus...bir krem verdi..biraz düzeldi cok sükür.. Bunlarin haricinde 3 gündür ek besinlere basladik ...uzuun uzun arastirdiktan sonra HIPP markasinin kavanoz meyve ezmelerinden almaya karar verdim ve aldimda...havucu pek sevmiyor...öglenleri bundan veriyorum....Aksam üstüde kasik mamasi (burda BREI) deniliyor , ondan veriyorum....su anda verdigim muzlu....cok seviyor...yalana yalana yiyor valla....sonra gece yatirmadan bir daha emziriyorum tabii gündüzleride emzirmeye deva... BU sekilde devam edecegim insaallah.


Birde kizlar gecenlerde restorana gitmistik arkadaslarla....kizima nazar ettiler..basimiza cok kötü birsey geldi  :crybaby2: biz yemeklerimizi yiyorduk...ravza da ninda agzinin suyu akiyordu....emzirmem icin ortam müsait degildi bende lavaboya inecektim ...ravza kucagimda...ve ilk defa basörtümü degisik bir sekilde kapatmistim ..bir igne fazla takmistim...ve nasil olduysa cocukk bi bagirdi....aniden neye ugradigimi sasirdim....hemen asagi indik...ve bir baltim o kahrolusu fazlalik igne bebegimin yanagini burnunun ucundan kulagina kadar cizmiz..... :crybaby2: :crybaby2:MAhvoldum yaaaaaaaaaa , o agladi ben agladim...ama suan cok sükür iyi hergün kremledim...gitti sayilir...Allah bütün bebekelri kem gözlerden korusun ....:AMIIIIIINNNN...

Bugünde bütün gün temizlik yaptim....ve yarin 8 kadin misafirlige geliyor...onlara hazirlik filan yaptim...ama inan ÖLDÜMMM yorgunluktan...birde 2 gündür sag üst kolum cok  feci agriyor....dayanamiyorum....bi doktora gitmem lazim..

Basinizi agrittiysam sorry......hepinizi öpüyorum



Tebessüm :)

günaydın kızlaarr.
zehracım geçmiş olsun minik kuzuya. içim yandı okurken. ben de geçende yağızın burnunun kenarını çizmişim tırnağımla, ağladı biraz tabi ben de mahvoldum, ama bebeklerin cildi kendini çok çabuk onarıyor, ertesi gün bişeyciği kalmamıştı.

şeydacım dediğin gibi, herkes içi nasıl rahat ediyorsa öyle yapsın, en mantıklısı. ne güzel çayır çimen piknik yapmışsınız, temiz hava melis alara ya da iyi gelmiştir ondan mışıl mışıl uyumuştur erkenden.

multitabs kullananlar;bebekleriniz tadını seviyor mu?başka bir sorum da bebeklerinizi yıkarken lif vb bişey kullanıyormusunuz? ben elimle hafif ovalayarak yıkıyorum lif kullanmıyorum.

jbdun

günaydın arkadaşlar,
zehra canım çok geçmiş olsun ay içim acıdı okurken,nazar değmesin bebişlerimize :nazar: aşınız hayırlı olsun , kilosuna ve boyuna da maaşallah ravza senanın.
ayşegülcüm ben de lif kullanmıyorum.

bugün biz de kızımla misafirliğe gidicez ve hava soğuk olduğu için ilk defa arabayla gidicez,bakalım nasıl olucak.

Tebessüm :)

ağır mı bebek arabanız jbdun? dikkat et beli sakatlama.bebek arabamızı alalım ben de hergün gezdircem kuzumu, parka götürcem, oynayan çocukları seyedicek, tabi bacaklar açıkta, şort giydircen oğluma,bacakları güneşlencek. aayyyyy ben yerim bunu yazın. :hungry:

jbdun

evet canım ağır ama bebek arabasıyla değil,benzinli olan arabayla gidicez (ay nasıl anlatıcağımı bilemedim yaw,2si de araba ya :toothy10:)
valla yazın gelse ne şirin olcaklar çıplak çıplak,ben de yerim ecrini :hungry:

Tebessüm :)

hıııı desene.aman dikkat et, ben şahsen henüz cesaret edemem. başka kimse olmıycak mı yanınzda, arkada biri otursa iyi olurdu ecrinin yanında.

jbdun

yok olmıycak canım,ben rahatım o konuda,belki ön tarafa yanıma alırım koltuğunu,çünkü arkadayken rahat edemem,göremiyceğim için ::)
yağızcım napıyo?uyuyo mu?inşallah bugün uslu olur

jbdun

meltem sizin kontrol bugün müydü?burun ovuşturmasını sorucaksın değil mi?

ponçik

günaydın güzel anneler

ben burda olduğumu haber vermek istedim  :hieyt:

biraz işlerim var yaklaşık 10-15 adet kargo gelmiş onlara kayıt açıp geleceğim

öpüldünüz  :opucuk:



jbdun


Meltemce

Günaydın kızlarr.
Ben dün işe gelemedim. Bayağı hastaydım. Eşim doktora götürdü beni. Çok halsizim. Kansız kalmışım. Pekmez içmeye başladım bugün.
Jbdun'cum dilan'ın yarın doktor günü ama ben çok hastayım bilmiyorum nasıl götüreceğim.  :'(
Annem götürse yazık kadıncağız dilan öyle yaygaracı ki sakinleştireyim derken doktorun dediğini anlayamıyor.  Ben iyileşene kadar erteleyim olmazsa.
Ayşegülcüm yeni dr un hayırlı olsun canım. Memnun olmana sevindim.


jbdun

meltemcim çok geçmiş olsun canım :flowers:
ertelemen daha iyi olucak dediğin gibi,önemli bişey yoksa ;)

anita

Kızlarrrrrrr
Kayra dün akşam itibariyle dönmeye başladı. bide sevdiki dönmeyi gülüyo bana bakıp :)
Ayşegül iştah acıcı verdi demişsin ya.. neden ki kilosu nasıl bebeğinin? acaba benimkinede verirmi? Bizim kilomuz normailn üstünde biraz ..
Işıl2006 Diş kaç aylıkken çıktı?? 4 aylık değilmi bebeğin??
Ayşegül ben lif kullanıyorum yıkarken güzelce sabunlanıyor kızım çok ta hoşuna gider..
Multitabsın da tadını sever Kayram
Arkadaşlar benim gibi saçkurutma makinesi sesiyle bebek uyutan varmı ya;?




seyda

Anita,
ben de sana sorucaktim hicbiseyi severek yeniyo diyosun ya, Kayra masallah bayagi tombik görünüyo diycektim. nasil oluyor bu is :icon_scratch: birde sabah kahvaltisi olarak 180 cc mamadan haizladigin mamayi bitiriyormu Kayra? ben melis Alara ya 100cc den yapiyorum onu bile bitirmiyo :dontknow:
sen mama da verdigin halde neden Multitabs veriyorsun? mamada bütün vitaminler yokmuymus?? bizim doktor vitamine gerek y<ok dedi anlamiyorumki :dontknow:
Jbduncum,
iyi gezmeler. biz de kizim uyaninca gezmeye gidicez arkadasimla. ha bu arada dün gece 3 kere uyandi kizim :k06: