EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

Zara82

HAyirli geceler diyecem cünki saat gecenin 3 ne geliyor...
Siz bunu okudugunuzda sabah olacak...Hayirli haftasonlari arkadaslar....

Firtinamizi cok sükür atlattik....ama nasil atlattik, ben sahsen cok korktum...Allahim simdi birsey olsa cehenneme giderim diye düsünüp durdum...Inanin bu bana iyi bir ders oldu..Artik dünyalik isleri birakip birazda ahiret icin calismam lazim!!! Dünyanin sonu yaklasiyor, ve burasi fani!! Neyse icimden gecenleri yazayim dedim. Inanirmisiniz o gün kizimda cok huzursuzda galiba benim korkum süt yoluyla onada gecti...öyle aglayip durdu...ama cok sükür birsey olmadan atlattik! Allahim öyle birseyi kimseye göstermesin!!!

Benim kizim cok sükür iyi, bugün anneannesi gile gittik  :love2: cok sevdiler....benim icinde iyi oldu...Benim kizim 3 saatte bir emiyor bazen bu 2 saate de düsüyor...Istedigi zaman veriyorum...benim kiziminda asi yeri hala sert hergün ovaliyorum ama henüz gecmedi..birde haftaya bir daha olacak...Kizim dün sesli güldü..o kadar hosuma gittiki anlatamam, sevincimden agladim :'(  Aysen seninde dedigin gibi sogan bendede gaz yapiyor, yani bebege gaz yapiyor...ben yediklerime cok dikkat etmeye basladim...cünki hemen onda tepkisini gösteriyor...sarimsak tanda olmustu bi defa, neler cekmistim yavvv :suclu:

Bu cizgi meselesi , bendede var daha ama cok degil yinede belirgin...göbegimin altinda belirgin...Emine benim de senin gibi göbegim simsiyah olmustu ama simdi gecti ve yine büzüstü  ;D  Emine bence o kadar kafana takma, benim kizimda uykusu geldiginde öyle yapiyor birde saclariyla oynuyor...yinede doktora götürmeyi ihmal etme, ama birsey olacagini sanmiyorum...hergün degisik birseyler cikariyorlar... Benim kizimda gecen kulagini eline almis kendi kendine oynayip gülüyordu  :tongue3:

Haa , su kulak temizleme olayini aslinda hic ama hic tavsiye etmiyor bizim doktorlarimiz, pislik varsa zaten kendi akar gelir...hic ellemeyin diyorlar...bende öyle yapiyorum...ama 3-4 kez bebeklere özel olan kulak cöplerinden kullandim..

birazdan kizimin bugünki halinden resim göndermeye calisacagim, insaallah olur...Ha birde emine ben cetvelimi yaptim fakat profil resimi ekleyemedim o nasil oluyor?

Hepinizi öpüyorum :muzz:



Zara82

Umarim olmustur :icon_scratch:

[eklenti yönetici tarafından silindi]



Zara82

bir tane daha... :aferin:

[eklenti yönetici tarafından silindi]



Zara82

Yerim ben senin o süt kokulu dudaklarini  :love7:

[eklenti yönetici tarafından silindi]



Lily Wonka

Bu arada, Jbdun'cum sen mi sormuştun hatırlamıyorum ama, benim kızım da 2-3 saatte bir emiyor (beslenme amaçlı yani..). Onun dışında emzik niyetine sürekli yapışık zaten..:binkybaby:



Zara82




Lily Wonka

Zehra'cım senin kız fıstık olmuş yav! :D Baya da büyümüş üstelik.. 41 kere maaşallah....



Lily Wonka

He valla.. Saatlerdir ayaktayım.. Hira da kociş de uyuyor horul horul.. :sleepy1:



Zara82

tsk ederiz teyzesi, evet ya cok cabuk büyüyorlar...annemgil hep haftada bir görüyorlar her gördüklerindede....aaayyyy ne kadar degismis diyorlar  :hello2: bende her aninin tadini cikarmaya bakiyorum...Hira ile aralarinda fazla yok sanirim....Bizimkilerde uyuyorlar, Allah bilir kacinci rüyayi görüyorlar...bende bir türlü cikamadim internetten...



Lily Wonka

Evet yaa, bu internet bende de bağımlılık yaptı.. Dozunu kaçırıyorum bazen.. (bu gece olduğu gibi..) Stres atıyorum galiba....:)



Zara82

Aynen bende senin gibi, birde haftasonu galiba giremeyecegim...simdiden iki günlük depoluyorum.... :laughing7:



Lily Wonka

Eyvah Eyvah! Benim meme böcüü uyandı..:crybaby2: Ortalığı inletmeden yetişmem lazım.. Zehra'cım sana hayırlı geceler (yada sabahlar..) tatlım. Ravza'yı öpüyorum..:-*



Zara82

ben o tatli böcügüüü yerim.....

tsk ederim sanada iyi sabahlar, tatli uykular...uyu simdi uyuyabilirsen   ^-^

Benimki bu saatlerde hic uyanmaz...gece 1:30 yatar sabah 8 e kadar cok sükür...düzene soktuk...(yinede büyük konusmayimda)
Sizede iyi sabahlar ...bol Hirali rüyalar 



jbdun

günaydınlarrrrrr :muzz:

zehra ve gözde muhabbet iyiymiş gece :o aslında ben de bi ara gircektim,gece 2gibi,kimse yoktur diye düşündüm,girseydim keşke ;)
zehracım fırtınayı kazasız belasız atlattığınıza çok sevindim canım,tekrar geçmiş olsun :icon_sunny:
ravza sena hanımcım da pek tatlı çıkmış resimlerde, maaşallah hanım hanımcık olmuş :-*

gözdecim evet ben sormuştum,ecrin de hemen hemen 3gündür nerdeyse saat başı emiyo,halimkalmadı valla :crybaby2:
artık sütümün yetmediğini düşünmeye başlıyorum,zaten ptesi kontrolde sorucam dr a  :sad1:

dün ecrinin gece uykusu hiç ii değildi,7de yattı yarımda kalktı
(3buçuktu normalde)
ondan sonra da 2saatte 1uyandı  :dontknow:

bugün allah kısmet ederse ütü yapcam biraz,hiç sevmiyorum ütüyü yaaa :suclu:
habire çamaşır yıkıyorum ama ütü yapan yok :tongue3:

jbdun

ha bi de şu çizgi meselesi,benim dr da estetik yaptığı için bi süre sonra geçer iz kalmaz dedi,
öteki dikey çizgiye gelince bende kalmadı,aslında öyle de pek belirgin olmamıştı benimki :muzz: