EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

Tebessüm :)

hoşbulduk kızlar saolun :opucuk:
Goncacım ne gün geliyosun nerde olucaksın, ayarlayalım hafta sonu gelmeden belli olsun buluşma yeri zamanı ;)

ponçik

05 Ağustos , 2009, 09:21:52 #12556 Son düzenlenme: 05 Ağustos , 2009, 10:09:18 g10ca
Ayşegül ve Aslı cuma,c.tesi ordayım , pazar 15:00'te dönüyorum kısmetse  ::)

ben İzmire 2 kez geldim ama çok iyi bilmiyorum oraları , birde tabi kardeşim ve annemde olacağı için beni kaç saatliğine free bırakırlar bilmiyorum ama bi saat de olsa kaçacağım  ;D

Aslı Eceye maaşallah ne kadar da büyümüş , Eylül bu yüz boyamaları hiç sevmiyor, ne zaman gel kızım yüzünü boyasınlar desem hayıııııııır deyip kaçıyor

Gülay bak gördünmü demek ki alışmak için zamana ihtiyac varmıs, inşallah diğer günlerde de hep bu şekilde olur

Ben de bugun Eylülü okula götürüp hadi kızım ben artık gideyim, bi öpücük alayım dedim, bahçedeydik, burdan olmaz kapıdan yolculayayım dedi , kapıya kadar geldi öpüştük ve hoşcakal diyerek yolcu etti beni, çok mutlu oldum

dün akşamdan itibaren , artık, kızım kendi odasında yatmaya başladı
3 yıldır aynı odadaydık, yanımızda hiç yatmadı , hep kendi yatagındaydı ama , babası diğer odaya binbir güçlükle yatağını kurarken çok heyecanlı olan bizim kız, yatağı kurulduktan sonra, bu odayı istemem, burda yatmam  , burayı sevmedim diye ağlaya ağlaya nerde uyudu dersiniz  :icon_scratch:
bizim odada , kendi yatağının eski yerine bi tabure koydum ve oturdum, hatunda kucagımda uyudu , iyice dalınca da yatağına götürdüm , o uyuyunca odanın geri kalan kısımlarını da toparladık, duvarındaki çıkartmaları , oyuncaklarını , masasını vs.. yerleştirdik, sabah uyanınca oyuncaklarını görünce sevindi, sanırım sadece yatağının yeni odada olacıgını düşünmüştü, velhasıl , artık bizimkinin de kendi odası var  :hello2:
babaannemiz kendi odasını kızıma vererek çok büyük bi fedakarlık yaptı Allah razı olsun  :amin:




ponçik

Eminecim test sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim , inşallah sonuna kadar hayırlı ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsin, erkek bebek ölümlerini fazla kafana takıp psikolojini bozma, Allahın takdiri ama tesadüf de olabilir  :dontknow:
herşeyin hayırlısı diyelim   :amin:
tatilde oldugunuz için görüşemeyeceğiz ama dediğin gibi Eylül olsaydı Ceylinle oynayamayacağı için ben de üzülürdüm açıkcası  ::)



office

merhaba arkadaşlarım  :love8:
beni merak etmişsiniz  :love3: daha doğum yapmadım 9 günüm kaldı inşallah. hafta başı başıma çok kötü bir olay geldi. eşimle dışarda bişiler yiyelim dedik, gece yarısı felaket bir mideyle uyandım. gıda zehirlenmesi geçiriyormuşum sabaha karşı acile gittik. serum verdiler, bebeğimin kalp atışları hızlandı. doktor 2. kere nst ye soktu beni, o da böyle çıkarsa hemen sezeryana alıcaz dedi. allahtan 2. nst iyi çıktı eve yolladı ama cuma birdaha kontrolüm var. dua edin sorunsuz geçireyim şu 9 günü  :sad1:

hep okuyorum ama oturamadığım için yazamıyorum  :crybaby2:
gülaycım çok sevindim tuvalet olayınıza. bizde bu hafta hallettik artık söylüyor ercan da çişini  :icon_thumright:
eminecim test sonuçlarına çok sevindim canım, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah  :flowers:
goncacım sana da şimdiden iyi tatiller canım benim  :love9:
doğum yaptığımda yazıcam ama buraya da uğrayın sık sık, valla sizden iyi haberler aldıkça çoook mutlu oluyorum  :flowers:
Hadsize haddini bildirmek, fukaraya don giydirmek gibidir!!



Tebessüm :)

Emine test sonuçlarının güzel çıkmasına sevindim.Bence de  erkek bebek ölümlerini kafana takıp da psikolojini bozma, insan her türlü kötü düşünceye açık hale geliyor malum hamileyken,bence de tesadüf de olabilir :dontknow: Allahın izniyle sağlıkla alırsın bebeğini kucağına ;)

Ranacım geçmiş olsun canım :-\ Dikkat et kendine, yediklerine..Çok az kalmış, hayırlısıyla sağlıkla al inşallah yavrunu kucağına :opucuk:

Goncacım yazdım özelden sana buluşma için.Eylüşüme aferin, koca kız oldu tabi artık annesini uğurluyor işe mutlu mesut :nazar: Odanız da hayırlı olsun, eminim kısa sürede alışacaktır yeni mekanına ;D

Aslıcım maşallah ece denize, kocaman olmuş :nazar: çok da güzel bir kedi kız olmuş şirine :opucuk:

HEPİNİZİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN ARKADAŞLAR,DUALARAMIZ KABUL OLSUN İNŞALLAH :flowers:

Emine

Aslıcım, Ayşegülcüm, Ranacım, Gülaycım, Goncacım güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

Aslı Ece için bir de maşallah ekleyeyim fotosu için nazar değmesin kuzuya  :nazar:
Rana çok çok geçmiş olsun arkadaşım.Az kaldı ha gayret rabbim sağ sağlim yavrunu kucağına almayı nasip etsin  :-*

Bu gece birbirimiz için de dua edelim.
Hepinizin kandili mübarek olsun canlarımm  :flowers:

aslio

Teşekkür ederim Eminecim..Bu arada seni online görmüşken bebegimonline netde Ecenin sayfasına giremiyorum en çok ziyaret edilenler kısmındanda kaldırılmış bi problemmi var acaba bilgin varmı canım..

Emine

Normalde satışı var ya 1 yıllık ücretli.Süresi bitmiş.Ben sana 1 yıllık daha hediye ediyorum hemen  :opucuk:

ponçik

Ranacim cok çok gecmis olsun, verilmiş sadakanız varmış  :amin: insallah yavrunuda sagsalim kucağına alıp güzel haberlerini bizi
le paylaşırsın

eveeet izmire geldim hAlen burdayim  ;D
Cuma sabah geldim ayağımın tozuyla AsLi ve Aysegulu ayartip oglende yemekte buluştuk
AYsegulcum YAgizi babasına satmış  :D DEfnecikte anneanneyle oldugundan gayet rahat (!) muhabbet ettik
ama bi sorun bakalım muhabbetin konusu neydi : COCUKLAR  :ehi:
velhasil nihayet bi buluşmaya daha el atmanın huzuru içindeyim  :hello2:
aslinde Aysenide buluşmaya dahil etme arzusundaydim çalısmaya başladığı için rahatsız etmek istemedim
biraz önce görüştük eğer bı aksilik olmazsa yaklaşık 1 saat sonra bulusabiliriz belki  ::)

resimleri yukleyebilecekmiyim acaba  :icon_scratch:



Emine

Goncacım İzmir'e hoşgeldin canım ben ne kadar Ayvalıkta olsam da  ::) Buluşabilmenize sevindim.Bir dahaki sefere ben de katılabilirim inşallah  :amin: Fotoğrafları merakla bekliyorumm  :hello2:

Hava çok rüzgarlı deniz serin biz de evde oturuyoruz İzmirdekinden bir farkımız kalmadı ama hava değişimi olması iyi yine de . Ceylin de babaannesinin peşinde sürekli biraz nefes alabiliyorum.Bel ağrısı başladı.Yatınca kalkmakta zorlanıyorum bazen.Göbeğimde büyümeye başladı bebeyağı sürüyorum banyodan banyoya ama bi krem alsam çatlamamak için iyi olacak  8) Cinsiyeti öğrenmeme 3 hafta kaldı. Günler geçmiyooor  ::)

Ranacım
doğum gerçekleştimi kavuştun mu yavruna ??  :love9:

şerife Berat

merhabalar arkadaşlar
uzunncaaaaaaa bir aradan sonra tekrar yazıyorum şifremi hatırlayamadığım için kendi adımdan giremeyince yanıt yazamadım yada ben beceremedim  :BangHead: :BangHead: :BangHead: abartısız bır haftadır uğrasıyorum ama gırmek için.neysekı yazılanlardan haberdarım sureklı okuyorum  :honk:

jbudun hayırlı olsun guzelım bebegının cınsıyetı bellı olmus.erkekmiş nasıpse dogum ne zaman?

meltem ne guzel kavusmussun yavrularına rabbım kımseyı onlarsız bırakmasın yokluklarını gostermesın

ranacım az kalmıs doguma senınde mınık prensın yolda maşşallah inşallah sorunsuz bi şekilde kucagına alırsın bebegını

goncacım eylul tekrar amelıyat mı oldu ? orasını kacırmısım  :violent1: kresınız de hayırlı olsun çabucak alısmıs maşşallah , odası ıcınde iyi olmus ayrı odada kalması

emınecım nasılsın guzelım? en son yazısmalarımızdan hatırlıyorumda bebek ıcın hazırlıklara başlamısştın doktor kontrellerıne falan maşşallah hamıle de kalmıssın bu yıl sanırım erkek yılı senın neyın olacak acaba tabi herşeyden önemlisi eli ayağı duzgun olsun hayırlı bır evlat olsun



bize gelince 4 aydır evdeyım çalışmıyorum yavrum annesıne kavustu o kadar mutlu ki allah bozmasınama kısa zaman ıcınde tekrar işe baslayacagım şartlarda anlaşabılırsek bi iş gorusmem var kabul edıldım
ikinci bebege gelınce bana aslında tam zamanıymıs gıbı gelıyor ama gnede korkuyorum.o çooook çocuk ısteyen eşimdende hiç istek belirtisi gelmiyor artık sanırım bırazda o korkutuyor beni ya yardımcı olmazsa iki çocukla işim daha da zor olur dıye dusunuyorum.ali berat bi kaza atlattı yaklasın 1,5 hafta once poposuna cay dokuldu cay tepsısıne bı dokundu ıcındekı dolu bardak poposuna dokuldu.neysekı yanık cok derın degıldı hergun pansumana gıttık ve anında hastaneye yetıstırınce cok ılerlemedı allah korudu kuzumu pıpısıne falan denk gelseydı daha cok zorlanırdık
şimdilik verecegım havadısler bukadar yarın gorusuruz ıns.opuldunuz

Emine

09 Ağustos , 2009, 15:06:08 #12566 Son düzenlenme: 10 Ağustos , 2009, 14:33:09 Emine
Şerifecimm seni burada görmek ne güzel.Neyse ki şifreni hatırlamışsın  :) İçim cız etti kıyamam Ali Berata çok geçmiş olsun  :sad1:
Sen de bu günlerinin doyasıya tadını çıkar inşallah içine sinen bir iş olur. 2. çocuk için de hayırlısı ne zamansa o zaman olsun canım.İlk çocuk erkek olunca 2. çocuğa karar vermek daha zor oluyor sanırım kızlara göre daha yaramaz oluyorlar.Genellikle ilki kız olanlar daha kolay karar veriyor 2. çocuğa.Bizim cinsiyet henüz belli olmadı 3 hafta sonra inşallah.Sağlıklı hayırlı bir evlat olsun dediğin gibi gerisi önemli değil.Şifreni unutmadan yaz biryerlere istersen bu kadar açma arayı.Seni ve yaralı kuşu kocaman öpüyorum  :opucuk:

jbdun

kızlar selam,
didimdeydik dün gece geldik, iyiyiz çok şükür,
daha sonra detaylı yazarım :flowers:

Emine

Jbduncum hoşgeldiniz , iyi olmanıza sevindim  :-*

meltemk

Selam arkadaslar....

Soyle bir cabuk cabuk okudum

Emine, testlerin iyi cikmasina cok sevindim. Bence olumlu dusun ve Allah hayirlisi ile yavrunuza kavustursun sizi.

Gonca aferin sana. 1 gunlugune gidip bir de bulusma basarmissin. Bravo diyorum. Becerikli hatunun hali baska oluyor. Eylul odasina insallah hemen alisir.

Gulay, cok sevindim Canerin okula alismasina. Darisi basimiza diyorum. Ben cok korkuyorum valla nasil olacak diye. Umarim cok acili olmaz. Hem Belemir hem bizim icin.

Serife hosgeldin. Cok gecmis olsun kuzuna. Umarim duzelmistir. Umarim sen de hayirlisi ile gonlune gore bir is bulursun.

Aysegul, sen de benim gibi uzun zamandan sonra ortaya ciktin galiba. Yagizcim ayni demek. Biz de ayniyiz. Belemir hala 0 beden. Yemez icmez sultan. Barayi da kendine benzetiyor. O yemedikce kucuk taklitci Barayda yemiyor.

Asli, Ecenin resimlerine masalllah.

Kisacik okumamdan aklimda kalanlar bunlar.....

Ben de 2 hafta popomun uzerine oturduktan sonra dun itibari ile yine Amerikaya geldim. 1 hafta kalacagim. Is fena baymis vaziyette. Ama he deyince ayrilamiyorum. Donunce bir hafta cocuklarla  gecirmeye calistim. Isten erken ciktim falan. Sonra ki hafta gene yogundu. 2 aksam gec gelerek idare ettik. Simdi dun geldim, haftaya sali donecegim insallah. Sonra da 1 hafta TRye tatile bakalim. 4 gozle bekliyorum. Evde bensiz iyi idare ediyorlar. Ama bu sefer ben "aman Allahim bana hic ihtiyaclari yok" diye bunalima giriyorum. Gecen haftasonu epey mucadele gectik. Kocam sagolsun inanilmaz bir sabirla yumusaklikla idare ediyor cocuklari. Ama ben bu kadar sabra da karsiyim. Yani Belemire herseyi 15 dakika acikliyor. Neden, nasil, niye oyle yapmamiz gerektigini. Dis fircalamak. el yikamak, banyo yapmak. Hepsi bir seromoniye donusmus. Simdi sunu yap, bak sonra boyle olacak. olmadi rusvet falan. Ben o kadar sabirli degilim, ayrica bunun dogru oldugunu da dusunmuyorum. Tabii boyle olunca Belemirle aramizda mucadele oluyor. O da haftasonu "Babami istiyorum" diye aglamaz mi :honk: :icon_pale: :honk: :BangHead: sook oldum. Nasil yani ilk kez boyle duyuyorum. Onceden hep beni isteyen cocuk.

Tabii neye yansam bilmiyorum. Cocuklarin aliskanliklari degisiyor diye mi yoksa benden uzaklasiyorlar diye mi... Esim olayi buyuttugumu dusunuyor. Bu kadar inat ve zorlama normalmis. Ama bu kadar degildi. Ve korkarim okula gidince bu durum daha da zor olacak. Neyse su an olayi buyutmemin alemi yok. Bir an once isi duzene koyup cocuklarimin basina donmeliyim. Hic bir zaman 24 saat onlarla olamiyacagim, ama sabah gidip aksam eve geldigim bir is olsa yetecek su aralar.

Sizde boyle herseyi 15 dakika acikliyor musunuz? Bir de yapmayinca ne yapiyorsunuz. Yani artik 3yasinda kiz. Zorla nasil yaptiracagim bilmiyorum. Zorla tuvalete sokamam ki??? Bilmiyorum bu yas meselesi ve gececek diye dusunuyorum. Isin kotusu bizim obur bidik da ablasindan gorup ayni seyleri yapiyor. Tabii normalde su anda Baray Belemirin yaninda kucuk bir melek. Tam bir bizdik. bir de erkek olunca daha bir saftirik tabii. Ama o da Belemir'den gorup hayor istemiyorum demeler. Gitmem demeler. Belemir neye YOK dese Baray da arkasindan "yoook olmaz". Cok komikler yaaa. Cok ozledim canlarimi. Gerci gece haftasonu evde cildiiyordum ama olsun.

Neyse ben gurbet ellerden yine canli baglanirim. Gorusmek uzere. :wave: