29 Nisan , 2024, 11:27:25

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Sancı varmış hissetmiyorumm

Başlatan eguzel89, 23 Nisan , 2011, 11:29:27

« önceki - sonraki »

eguzel89

kızlar 2gün önce hastaneye gittim bebeğin hareketleri az diye ama arabaya bindim tekmelemeye başladı ama hastaneye gitmiş bulundum nst ye girdim bu arada 37 haftalık hamileyim doktorlar gelip ağrın varmı diye sorup duruyolar ben de yok diyorum rahim kasılmalarım ve ağrım varmış ama ben hissetmiyormuşum dünde doktoruma gittim bebeğim doğum pozisyonu almıştı şimdi tekrar yukarı çevirmiş kafasını 3.500 kilosu şimdi doktor 4 mayısa gün verdi neyse ben sancıları hissetmeme rağmen serum verdiler ve 5 dk bir oldugunda gel dediler hissetmediğim bir sancıyla nasıl gideceksem:)neyse  sizlerden böyle bişey yaşayan varmı ?
kurban olayım sana Allahım nazardan korusun:)

gülay t.

Canım  bazen nst de sancı çıkar ama hissetmezsin çünlü çok çok hafiftir. Sen asıl sancıların geldiğinde  muhakkak fark edersin zaten o zaman doktorunu ararsın veya direk gidersin. Hayırlısıyla gerçekleşsin doğumun inşalah. :amin:

<<AyBüKe>>

Ben 2 haftadır bu hissetmediğim sancılar yüzünden hastanede yatıyodum yeni çıktım, gece gündüz serum verdiler sancıları durdurmak için ama ben hİssetmiyodum işte.. 34 haftalık hamileyim bende, şu an evime çıktım ve serumların hapını kullanıyorum evimde..  Tekrar kontrole gittiğimde nolucak bakalım, tekrar yatabilirim hastaneye  :y25:  Sana da hayırlı doğumlar nasip etsin Allah'ım :amin:

karapnr

arkadaş da o sebeple hastaneye yatmıştı ağrısı vardı kasıklarında ama nts de kasılmalar da olduğu görüldü, seninki de sancı değil kasılmadır bence, hem 5 dakikada bir olan sancıyı hissedersin sanırım çünkü doğum sancısı oluyor o birazcık :k06: Rabbim hayırlı doğumlar versin inşallah canım  :amin: :amin: :amin:



Demet_dk

Alıntı yapılan: gülay t. - 24 Nisan , 2011, 02:07:13
Canım  bazen nst de sancı çıkar ama hissetmezsin çünlü çok çok hafiftir. Sen asıl sancıların geldiğinde  muhakkak fark edersin zaten o zaman doktorunu ararsın veya direk gidersin. Hayırlısıyla gerçekleşsin doğumun inşalah. :amin:
:icon_thumright: :icon_thumright:



Balböceği

Canim benimde kasilmam olurdu, karnima kasilirdi

bi gece hastaneye gittik bende 37+4 gunluktuk ntsye girdim sancim cikti

dogurtu verdiler beni  :) Arkadasin dedigi gibi asil sanci gelsin zaten duramazsin

Hayirli dogumlarin olsun.  :flowers:

Aybukecim gecmis olsun canim insallah hayirlisi ile dogum yapacaksin  :amin:

eguzel89

yok bebeğim ters döndü tekrar kızlar normal doğum şansım kalmadı 4 kilonun üstüne çıkcaz zaten 4 mayısa sezeryan günü verdiler ya bilmiyorum ama doktorlar normalde inlemen lazım bu ağrıyla sende tık yok falan dediler ben ondan şaşırdım zaten yoksa biliyorum doğum sancısı zor oluyordur elbette:)
kurban olayım sana Allahım nazardan korusun:)

тнє ρяιη¢є σƒ му нєαят

Allah kolaylık versin canım benim :amin: Bende doğumdan bir hafta önce yaşadığım ağrılar kasılmalar hep doğum ağrılarıymış gittiğimde nst de çıktı benimde suyum bittiği için 3 hafta erken doğurmuş oldum oğluşa erken kavuştum benimde tersti en acilinden sezeryana girdim  :k06: Allah bebeğine sağlık versin sağ salim kucağına alacaksın emin ol :icon_thumright:

eguzel89

bende istiyorum artık minnoşumu dün yine gece sancıyla gittim baya iri bebek dedi doktor kasıklarıma baskı yapıyormuş ordaki kızlarla konuştuk biraz bir tanesi ilk bebeği doğumda hava alamadığından yürüyemiyormuş şimdi diğer bebeğine hamileymiş ve sancısı vardı daha 34. haftasındaydı diğeride 32 haftalıktı ve bebeğin kordonu dolanmıştı kendi sancımı unutup onları teselli ettim Allahım ikisininde yardımcısı olsun çok üzüldüm
kurban olayım sana Allahım nazardan korusun:)

● GϋŁ ßαКιşŁιм ●

Canim olabiliyor oyle
bende sancilarimi  pek hissetmiyordum, o cok hissetmedigim sancilar yuzunden erken açilmisti rahmim :k06:
erkende dogurdum zaten, nts'de 70-80'e kadar cikiyodu benim için normal agrilar gibiydi,
ama gelgelelim dogum sancisina  ;D inan bana dogum sancisi hissedilmeyecek gibi degil  ;D :)

eguzel89

:)4 gün sonra sezeryan olcaz artık normal doğum şansım kalmadı canım minnoş öyle tercih yaptı bizede onu dinlemek kaldı
kurban olayım sana Allahım nazardan korusun:)

derbeder

sezeryanin en guzel yani biraz gununu belirleyebilmek olsa gerek. bencede saglikli olsun gerisi cok onemli degildir herhalde. Allah kolay dogumlar nasib etsin eguzel89  :opucuk:
seni hanımefendiliğimle dőverim bebeğim!

eguzel89

valla doktorumu çok övüyor sezeryan olan hastalarıda bebeğim için herşeye hazırım ne yapalım:)bu arada ismim ela kızlar:)
kurban olayım sana Allahım nazardan korusun:)

ahuuzun

32 artı 3 gün oldum bugün doktor nst de hafif bir sancı gördü.bebek erken gelir diye akciğerleri için iğne verdi yarın yine iğne olcak.korktum daha 7 haftamız var..::(

ayy

canım hemen doğum olmaya bilir strese girme sakin ol.iğne iyi düşünmüş dr un. en kötü ihtimal 32.de dosa bile korkulacak bişey yok .ama inşallah zamnında gelir bebeğin :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:
böle konuştuma bakma çevremden ve burdan duyduklarım bunlar ben daha birtane bile doguramadım :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow: :opucuk: :opucuk: