Parti Gezisi :))

Başlatan இܓiڪے†∂ηßﺙuℓ இܓ, 22 Nisan , 2011, 04:08:06

« önceki - sonraki »

இܓiڪے†∂ηßﺙuℓ இܓ

Seçim gezileri için Erzincan'ın Kemah ilçesine giden Akbulut heyeti akşam olunca kalacakları ve ertesi gün propaganda çalışmaları yapacakları komşu ilçeye gitmeye karar verirler.

Fakat komşu ilçedede otel yoktur.

Belediye Başkanı: "akşama kadar yorulduklarını ve komşu ilçedede Otel olmadığını belirtip, Kemah'ta kendi evinde kalmalarını,misafir edeceğini ve ertesi gün gitmelerini" önerir.

Akbulut ve heyetine bu fikir iyi gelir ve akşam heyetteki herkes evlere dağıtılır ve Akbulut'ta Belediye Başkanının evinde misafir edilir.

Ama gece vakti Akbulut'un çişi gelir. Tuvalet evin dışında ve heryer karanlıktır. Tahminen bulurum diye gece vakti ilerlerken, ayağı kapının yanındaki bir çiçek saksısına takılır, içinden çiçek kalıplaşmış toprağı ile fırlar çıkınca Akbulut'un aklına hemen iyi bir fikir gelir ve çiçek saksısının içine büyükçişini yapıp üstüne çiçeği toprağı ile geri oturtur.

Ertesi günü geç kaldıkları için apar topar komşu ilçeye geçerler.

Aradan 10 gün geçtikten sonra Ankara'ya dönen Akbulut: "Kemah Belediye Başkanına bir telgraf çekin misafirperverliği için teşekkür edin" der. Gereken yapılır. Telgıraf çekilir ama; çekilen telgırafa, aradan henüz bir gün geçmeden Belediye Başkanından cevap gelmiştir.

"Sayın Akbulut; Siz gideli taşındığımız 5. ev oldu, koku halen gitmedi. teşekkürü meşekkürü bırakın. nereye s*çtınız onu söyleyin yeter

ALINTI

:ehi: :ehi:

HASRET!M S@N@


✿گสЯเ_ќĮż✿


  
Kalem eğri dilli; mürekkep siyah yüzlü; kağıt iki yüzlü!

Şimdi kalkıp arzuhalimi yazmaya kimi mahrem kılayım?

karapnr




°♥°k@rd€L€ñ¬@zr@°♥°



:love9: KUZUCUKLARIM RABBIM SIZI KORUSUN :love9: