Başrolde Aşk

Başlatan இܓiڪے†∂ηßﺙuℓ இܓ, 03 Nisan , 2011, 01:58:53

« önceki - sonraki »

இܓiڪے†∂ηßﺙuℓ இܓ

'New York'ta Beş Minare'deki oyunuyla eleştirilen Mustafa Sandal, komedi dizisinde başrolde. Televizyon reklamlarında komik hali beğenilen Musti'nin başarı şansı fazla.

TRT ekranında 15 Nisan'dan itibaren seyircisiyle buluşacak 'Başrolde Aşk' adlı komedi sit-com'unda kadro tamamlandı. Yapımcılığını Boyut Film'in üstlendiği dizide, daha önce isimleri açıklanan Erdem Yener ve Vildan Atasever'e Mustafa Sandal ve Dolunay Soysert gibi ünlü oyuncular eklendi.

Daha önce 'Sadece Arkadaşız' adıyla lanse edilen ve 'Başrolde Aşk' olarak adı değiştirilen dizide Gani Galip adında hırslı bir menajeri oynayacak Mustafa Sandal, ilk sinema tecrübesi olan New York'ta Beş Minare'deki performansıyla olumsuz eleştiriler almıştı.

Ancak Sandal'ın artısı geçtiğimiz yıllarda oynadığı reklam filmlerindeki komik tiplemeleriyle başarılı bulunmuş olması.

Başarılı iş kadını dominant Ceyda

'Başrolde Aşk'ta Mustafa Sandal'a, 'Benim Annem Bir Melek'in isyankar gelin tiplemesiyle gönülleri fetheden Dolunay Soysert eşlik edecek. Soysert bu sit-com'da dominant karakteriyle ön plana çıkan başarılı bir iş kadını Ceyda karakterini canlandıracak.

Yeni rolü için imajını değiştiren Dolunay Soysert saçlarının yeni modeli ve kostümleriyle de izleyiciyi şaşırtacak. Yeni boşanmış ancak halen birbirlerine aşık ve birbirini kıskanan bir çifti oynayacak olan Mustafa Sandal ve Dolunay Soysert'in nasıl bir ikili oldukları merak konusu. Proje tasarım ve senaryosunu Ceren Aslan ve Aslı Zengin'in yazdığı komedi sit-com'unun yapımcılığını ise Murat Tokat yapıyor. Dizi 15 Nisan'dan itibaren TRT ekranında yayınlanmaya başlayacak.

iklima

Erdem yeneri sadece avea reklamlarında mı görücez yani?
Niye bitti ki ne güzel izliyoduk
Bütün Kadınlar Melektir Aslında.

Sadece Kanatları Kırıldığında Süpürgelerine Binerler..

                                                Hepsi Bu..!