27 Nisan , 2024, 17:00:53

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


TÜP BEBEK YAPTIRANLAR DIKKAT!!!

Başlatan derbeder, 08 Mart , 2011, 10:04:59

« önceki - sonraki »

derbeder

arkadaslar, bunu ben bir itiraf sitesinden buldum. daha dogrusu dun esim gosterdi ve buraya kopyalamami istedi. insanin akli almiyor bu tarz seyleri okuyunca. . .insanlar artik para icin herseyi yapiyorlar maalesef. Allah cezalarini versin, milletin serefiyle haysiyetiyle oynuyorlar. Allah onlara bunlarin hesabini bu dunyada olmazsa elbet diger tarafta soracak. yesinler paralari bakalim milletin duygularini hice sayarak...arkadaslar tüp bebek yaptiranlar dikkat etsin, gerekirse dna testine bas vurun!


Alıntısazandoktor, Erkek , 35 , İstanbul

7 yıl 6 ay 9 gün önce gönderdi.

Başlıksız
İstanbul'un büyük, özel hastanelerinden birinde doktorum. Bunu utanarak yazıyorum. Tüp Bebek Ünitesi'nde doğum oranını arttırıp hastane lehine reklam amaçlı kullanmak için babanın sorunlu spermleri yerine hastane hademelerinin veya onların bulduğu kişilerin spermleri 100 milyon lira gibi bir para karşılığında alınıp kullanılıyor. O yüzden de tüp bebeklerin çoğu birbirine veya hademelere benziyor.
seni hanımefendiliğimle dőverim bebeğim!

HASRET!M S@N@

offffffffff ya korkunc birsey buuuuuuuuuuuuu allah belalarını versinnnnnnnnnnnnn

derbeder

bende inanamadim ve burdada tup bebek deneyenler oldugu icin uyarayim istedim kendimde. insanin aklina boyle birsey gelsede pek ihtimal vermez boyle birseye.
seni hanımefendiliğimle dőverim bebeğim!

HASRET!M S@N@

evet cnm ya gercekten korkunc birsey insanoğlu para için yapmayacagı sey yok inanırım valla

suzannn

ay çok vijdansızlar yarabbim cezalarını versin bunu yapanların yanına kalmasın şerefsizlik kelime bulamıyorum dona kaldım

xxcansuxx

arkadaşlar bu bana çok inandırıcı gelmedi belki yapıyorlardır o zaman Allah cezalarını versin ama şöyle ki:
burada doğum oranını arttırmak için demiş doğum oranını bir spermle mi arttıracak yani embryo tutnması buna bağlı değil ha doğum oranını arttırmak için 2-3 embryo veriliyor dese haklı derim tutunma şansını arttırır....
diğer bir mesele babanın sorunlu spermi deniliyor baba da tek bir sağlam sperm bile bulunsa tüp bebekte bu sperm kullanılır... daha çok sağlıklı sperme ihtiyaç yok tek bir spermle tek yumurta döllendiriliyor.... bu arada kişi durumunu zaten biliyor menisinde hiç sperm olmayanlardan bile dokusunda sperm aranıyor ve buna bakılarak tüp bebeğe alınıyor... o zaman bu kadar yönteme bu kadar araştırmaya ve bu kadar bilgi gelişimi olmazdı sanırım...
ben hastanemi iyice araştırdım böyle bişey yapılmayacağından eminim benimle gelen bir eş vardı mesela kadının eşinde tese de bile 1 tane sperm bulunamadı ve bunu evine yolladılar yani yalandan var deyip alabilinirdi bu yazılana göre ama olmaz dediler ve gönderdiler... bu arada hademeleri de bayan zaten  :k06: bunu araya sıkıştırayım dedim  :icon_thumright:
ALLAHIM İYİLERLE VİCDAN SAHİBİ DOKTORLARLA KARŞILAŞTIRSIN BİZİM GİBİ DURUMDA OLANLARI...


derbeder

08 Mart , 2011, 14:23:53 #6 Son düzenlenme: 08 Mart , 2011, 14:27:13 {narin}
xxcansuxx

senin gittigin hastanede olmamasi hic bir hastanede olmuyor anlamina gelmez. adam belkide oylesine yazdi, ama bu tarz yanlisliklar yapildi..hatta daha gecen gun buna benzer bir haber cikti..isin dogrusu hademeler bayan olsa bile, donor bulmak cokta zor degil artik 100 tl ye millet satiyor spermlerini  :icon_thumright:

ama dedigim gibi her yerde oluyor demek degil tabiiki, ama ben okuyunca tüylerim diken diken oldu ve para icin artik insanlarin ne kadar igrenc olabilecekleri hakkinda hic bir fikrim yok!!!

buarada amacim bir yerleri karalamak degil tabiiki, sadece bu tedavi yöntemini kullananlarin daha alert olmalarini saglamak.
seni hanımefendiliğimle dőverim bebeğim!

nuhcan

yok artık bu kadarıda olmaz canım yaaaaaaaa
olsada bunu yapanlar tek kelime ile; : şerefsiz ve haysiyetsizdirrr..............  :violent1: :violent1: :violent1: :violent1:
NE OLUR BEBEĞİM SAĞLIKLA GEL ARTIK

xxcansuxx

Alıntı yapılan: {narin} - 08 Mart , 2011, 14:23:53
xxcansuxx

senin gittigin hastanede olmamasi hic bir hastanede olmuyor anlamina gelmez. adam belkide oylesine yazdi, ama bu tarz yanlisliklar yapildi..hatta daha gecen gun buna benzer bir haber cikti..isin dogrusu hademeler bayan olsa bile, donor bulmak cokta zor degil artik 100 tl ye millet satiyor spermlerini  :icon_thumright:

ama dedigim gibi her yerde oluyor demek degil tabiiki, ama ben okuyunca tüylerim diken diken oldu ve para icin artik insanlarin ne kadar igrenc olabilecekleri hakkinda hic bir fikrim yok!!!

buarada amacim bir yerleri karalamak degil tabiiki, sadece bu tedavi yöntemini kullananlarin daha alert olmalarini saglamak.

YOK CANIM AKLIMA BİLE GELMEDİ BİR YERLERİ KARALAMAK İÇİN YAZDIĞIN FALAN SONUÇTA BU YAZILMIŞ BİR İTİRAF SENLE ALAKASI YOK Kİ :icon_thumright: BU ARADA DEDİĞİM GİBİ ZATEN BÖYLE YERLER VARSA ALLAH O YERLERİ KİMSEYİ DÜŞÜRMESİN NE VİCDANSIZLAR VAR... VALLA BENCE BU KİŞİNİN YAZDIĞI SEBEPLERDEN DOLAYI BİR HASTANE BÖYLE İŞE KALKIŞMAZ DEMEK İSTEDİĞİM BU... YANİ BAŞARI ŞANSINI FALAN ARTTIRMAZ BAŞKASININ SPERMİ KISACASI BU.... BAŞKA SEBEPLERDEN DOLAYI BU İŞİ YAPIYORLARSADA ALLAH CEZALARINI VERSİN...  :opucuk:
TŞK BU ARADA HADEMELER BAYAN DEDİM YA O  ESPRİ ANLAMINDAYDI DOĞAN ÇOCUKLARIN ÇOĞU HADEMEYE BENZİYOR DEMİŞ YA ONDAN YAZDIM... ZATEN İTİRAF TARİHİ 7 YIL ÖNCESİNE AİT... ESKİDEN TÜP BEBEĞE BİLE UZAKTI TOPLUMUMUZ SICAK BAKILMAZDI BU SPERM BAŞKASINDAN ALINIRSA DİYE... ŞİMDİ HASTADA BİLİNÇLİ TIPDA İLERLEDİ DOKUDAN BİLE SPERM BULUNABİLİYOR BU ARAŞTIRILIYOR HİÇ OLMAZSA... NEYSE YİNE UZATTIM... KEŞKE ŞİYAYET ETSEYMİŞ BÖYLE İTİRAF EDECEĞİNE BİLDİKLERİNİ...


nuhcan

valla cansucum bende tüp bebek tedavisine sıcak bakmıyodum yaniiii tv de falan görünce kanalı değiştiriyodum şimdi olsada dinlesem diyorum. kanal d de doktorum programına bakıyorum acaba bugun tüp bebek tedavisini konuşuyolarmı diye.
derdi veren allahım dermanını da versin.. :amin: :amin: :amin:
NE OLUR BEBEĞİM SAĞLIKLA GEL ARTIK

sibel28

arkadaşlar sorununuzu iyi biliyorsanız ve takipcisi iseniz zaten olayı baştan anlarsınız...bizim sperm sorunumuz var...tüp bebeğimizde 11 yumurtanın 6 sı döllenmedi..doktor spermelerin durumu çok kötü dedi..ve daha sonra 5 döllenen yumurtaların 3 ü bozuldu...geriye 2 kaldı...
sperm sorununuz olduğu halde herşey mükemmel gidiyorsa onda bir terslik var demektir...
izmirde üniverite hastanesinde aşılama yaptırcaktık..2.aşılamamızdı haftada 1 sperm tahlilleri alınıyordu..son 3 testimiz 5-6 milyon arasında gidiyordu..aşılamadan 3 gün önce tekrar test istendi ve o test tüp bebek merkezinde alındı..eşimle bir başkası farklı odalarda test verdiler..o kişinin hanımıyla dışarda bekliyorduk..eşim hemşireye testi uzattı ve arkasından o bey...bir saat içinde sonuç çıktı..ve bizim sperm sonucu 70 milyon yüzde 20 ileri hareketli..şok oldum..bu test bizim değil dedim..hemşire sizin efendim dedi..3 yıldır biz 10 milyon üzerine çıkamıyoruz bir ayda nasıl çıktık dedim..hemşire bizde yanlış olmaz dedi...doktora gösterdik çok güzel yükselmiş hemen aşılama yapalım dedi..

sibel28

3 gün sonra gelin tahlili alalım yıkayalım aşılamayı yapalım dedi.o gün cumartesi olduğu için servisler çalışmıyordu..bizim aşılamamıza denk geldiği için sadece servisi bize açtılar..eşim tekti tahlil veren.tahlilini verdi ve sonuç 5 milyon...hemşireye dedim 3 günde bu kadar düşemez..3 gün önceki test bizim değildi karıştırdınız dedim..iyikide o gün aşılama olmadı dedim..hemşire doktora durumu iletmiş olmalıki aşılamadan önce doktor bakın sizin adınız yazıyor sizin testiniz diye test kabını gösterip durdu..olayı kapatmak için ...aşılama tutmadı..eşime dedim bu hastane ben hiçbirşey yaptırmam..üniversite ama karıştırıyorlar istemiyorum dedim..1 ay sonra özele gittik..ve tekrar test verdi eşim yine 5 milyon...doktor masaya koydu testleri hepsi 5-6 milyon arası bir tanesi 70 milyon..bu test sizin değil dedi doktor..bir anda böyle yükselme ve düşme olmaz dedi..o günden sonra üniversiteye adımımı atmadım...

Aytii


Dilara Ebrar

aaaaaaaaaaaaaaaaaaay allahım korusun ya rabbim.olmucak bişi deil ama tabi geelleme yapmak ve her tüp bebek uygulaması yapan yere maal etmek doğru deil.arkadaş bence sadece böle bişiyin olabileceğini anlatmaya çalışmış.arkadaşlar noluur dikkat edin.gercekten güvenilir yerleri tercih edin.her ne olursa olsun. :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:
Allahım! Bana değiştiremeyeceğim şeyleri kabul etme gücü, değiştirebileceğim şeyleri değiştirme cesareti ve bu ikisi arasındaki farkı anlayabilme sağduyusu ver...

^^MUCİZEMMM^^

aslında ben böyle bişeyin olabileceğine pek ihtimal vermek istemiyorum.itiraf eden şahıs hastanenin reklamı için demiş.iyi güzelde bu yolla hamile kalanlardan biri hiçmi çocuğun kendinden olmadığını bi şekilde anlamamış.düşünsenize böyle bir kişi bile çıksa o hastaneye bidaha hiç kimse adım atmaz bırakın reklamı hastane tepetaklak olur tüp bebeği yapan doktor ve labratuar çalışanlarınında başı çok büyük belaya girer.kimse böyle bi ihtimali göz ardı edip böyle bişeye kalkışamaz.deli cesareti lazım insana