kızlar hamilelikte balığı nekadar sıklıkta cevizi günde kaç tane yiyorsunuz ?

Başlatan izemsevi, 19 Şubat , 2011, 13:51:52

« önceki - sonraki »

Aytii

balık her hafta bir kere

cevizi her gün

hatta şuanda tıkınıyorum  :laughing7:

ayvayı ilk 2 ayımda çok yedim  ::) ama artık yok ve zaten canımda istemiyo :D ama limonu aşeriyorum arada böyle soğanı limonlayıp tuzlayıp yemek  :hungry:

ღ♥ღคşкเ๓ςเ๓ღ♥ღ

BENDE BALIĞI GENELDE HER HAFTA CEVİZİDE HERGUN GUNDE 3TANE YİYORUM

:amin:"Lα iℓαнє iℓℓα єηтє ѕüвнαηєкє iηηi кüηтü мiηєz zαℓiмiуη"  
мαşαℓℓαн A.E.OLUN.               [/url

serife26

balığı yemek lazımda ben pek beceremedim bu işi:)toplamda 3-4 balık yemişimdir hamileliğim boyunca ama cevizi sık tükettim.

°•.ℓανιηуα.•°

Alıntı yapılan: ๑ ♡ мση вéвé ∂'αмσυя ♡ ๑ - 25 Şubat , 2011, 13:51:44
yeşil elma alıyosanız bilirsiniz kilosu pahalı ben alıyorum her gün mutlaka yiyorum 1 2 tane saçlara iyi geliyomuş. hamilelikte saç dökülmesi olanlar yesin mutlaka  ;)

ayyy ben bu aralar yeşil elmaya düştüm. ve ısıra ısıra yiyorum öyle güzel ki sulu sulu... cevizi her gün 4-5 adet yiyorum. balık olarak da haftada 1 kere somon,levrek ya da hamsi yiyorum...



muhribe

ben balığı değil yemek görmeye bile tahammül edemiyorum. halbuki hamilelikten önce çok severdim. doktor balık yiyemiyorsan ceviz, fındık vs ye dedi. bir de balık kapsülü verdi takviye olarak.

karapnr

ben de balığı temizlemeyi ve eve sinen kokusunu sevmediğimden dışarı çıkınca yiyorum , ceviz filen de şu aralar pek yimorum canım istemiyor  :BangHead: bol bol süt yoğurt peynir yumurta yiyorum şu aralar  ;)



muhribe

ben bu aralar peynire çok düştüm. parça parça yiyorum aklıma geldikçe. iyice tuhaf biri yaptı beni bu hamilelik :)

¤°´¯`°¤ PAMUĞUM ¤°´¯`°¤

ben artık allah ne verdiyse yiyorum öğütme makinası gibi oldum tabi görünüşümde buna bağlı olarak acccık değiştii  :ehi: :ehi:
✿Benim kendi minik,yolu uzun misafirim.. Yaşamak için en geçerli sebebim, Dilerim Rabbim en güzel yazıları yazmış olsun sana..✿


aydinays

Alıntı yapılan: ✿✿nur✿✿ - 26 Nisan , 2011, 19:27:14
ben artık allah ne verdiyse yiyorum öğütme makinası gibi oldum tabi görünüşümde buna bağlı olarak acccık değiştii  :ehi: :ehi:

Maşallah yiyin annesi bende şu bulantılardan arınayım ne kadar özlediğim yemek varsa pişirip pişirp yiyeceğim ohhh o günlerin hayali var şimdi gözümde :)) Biz bir kaç gündür cevizimize başladık dün biraz abarttık babamız kabuksuz çerez almıştı onlardan sanırım 100gram kadar yedik. Ama sonra midemiz rahatsız oldu :k06: :k06: :k06: Canım abur cubur yemek isteyince özellikle cips kabuksuz çerezlere sardım fındık fıstık en azından kendimi böylece kandırmış ve dizginlemiş oluyorum trans yağ alımında.
Allahım sen bütün bebek isteyenlere hamile olanlara hayırlı evlatlar nasip et. Kimseyi evlat acısı ile sınama.





muhribe

nur o değişen görünüşleri hiç sorma canım. ama insanın kilo aldığına sevdindiği belki de tek dönem hamilelik. ben karnımın büyüdüğünü gördükçe sanki dünya etrafımda dönüyor gibi hissediyorum :)

denizkabuğu

bende sürekli balık yemek istiyorum ama hangileri çok faydalı? Çipura çok seviyorum yarında sardalye alıcam 7 haftalık hamileyim kızımda çok kustum zayıfladım şimdi bi elimde domates ekmek bi elimde zeytin peynir ısırıp yiyorum arada midem bulanıyor ama en kötüsü bu kadarla kalsa keşke inşallah bu sefer kolay geçer allahım.
Başkalarının Kusurlarını Örtmede Gece Gibi Ol. . .

°º•✿вoɴcυĸ ɢözlüм✿•º°

ben hergün ceviz haftada bi keren balik yiyorum süt haftada 3kere yogurt hergün yiyom meyve cok az yiyom  ::)
:nazar: :nazar:

:nazar: :nazar:

இܓiڪے†∂ηßﺙuℓ இܓ

DAHA HIC BALIK YEMEDIM HEM MEVSIMIDE GECTI  :'(
SUTUDE GECELERI MISIR GEVREYIYLE BERABER YIYORUM
YOGURTDA ÇOK NADIR
FAZLA SAGLIKLI BESLENEMIYORUM MIDEM AGRIYOR  :'(

elfo

günde 2 ya da 3 tane ceviz yiyorum. ilk 3 ay hamd olsun kusa kusa da olsa yedim. 4. ay tam tiksindiğimi hissedip bıraktım. 5. aydan itibaren yine başladım.
balık doğru düzgün yiyemiyorum. doktorum hiç olmazsa 10 günde bir ye dedi. 4. aydan beri her gün olmasa da belirli aralıklarla balık yağı kapsülü kullanıyorum. bu aralar çok iştahlı olmasa da balık yiyebildiğim için balık yapı kapsülümü haftada 1 felan atıyorum.
hergün 1 yumurta 2 kaşık pekmez yiyorum. geçen haftaya kadar her sabah kaşar peyniri ve 1 bardak süt içiyordum. bu hafta bimden keçi peyniri aldım onu yemeye başladım ama tuzlu olması kafamı karıştırıyor. bu aralar su içme isteğim arttı. acaba tuzlu peynirden mi kaynaklı  :icon_scratch:
RABBİM! BEN SANA DUA ETMEKLE HİÇ BEDBAHT VE MAHSUN OLMADIM.



muhribe

tuz öden yapar canım, şişme olur vücudunda, su toplamaya başlar
parmaklarından falan anlayabilirsin yüzüğün dar gelmeye başlayabilir yakında ödem oluyorsa
tavsiyem iyi bi marka kaşar peyniri yemen
1 kilosu 6-7 kilo sütten yapılıyor  :icon_thumright: