Evin Tek Oğluyla Evlilik

Başlatan hüzünden_gelme, 28 Aralık , 2010, 14:14:18

« önceki - sonraki »

muhribe

canım işte demek teyze de olsa k.valide olunca işler değişiyor. halbuki sen onun canından cansın, sana daha içten davranması lazım. ama kadınların kaynanalık damarı yok mu.. ah ah.. benim annem derdi evlilikte bir göz kör, bir kulak sağır olacak. yoksa insan kahrı çekilmez. sen de öyle yap canım, duyduklarını umursama, içine de atma. Allah bol sabır versin. madem eşinle mutlusun, kapat kapını tüm kötülükler kapı dışında kalsın size yansımasın

krizantem84

cok haklisin ama akraba olunca hersey geliyor kulagina ama dedigin gibi ALLAH A HAVALE EDIYORUM cünkü benim elimden birsey gelmiyor napiyim ALLAH SORSUN.kimse 4/4 lük degil herkesin yaptigi hatalari olur ben kendime cok iyi biriyim diyemem ama gercekten bu meselede eziliyorum.napiyim ALLAH A siginiyorum :amin: :amin: :amin: :amin:

krizantem84

aslinda sana bisey diyimmi hatasini anlamasida önemli tamam baya gecmis aradan ama olsun anlamis oda önemli.haa annene sorsan icinden cikmaz gercekten.:(
artik biz nasil kaynana oluruz bilmiyorum ama insallah iyi oluruz insallah ya zaten ufak tefek seyler olur bunlara gelinlerinde göz yummasi lazim sacma sapan seyleri abartanlarda cok ben bunuda sacma buluyorum ama is biraz da kaynanalarin abartisina gelince o cok kötü bisey.valla benim elimden bisey gelmiyor resmen benimle konusurken falan ignelemeler oluyor ama ne diyim bazen susuyorum bazen sinirleniyorum.amaaannnn ALLAH SORSUN DIYORUM YINE.canim bnm sagolasin gercekten konusmak iyi oldu sagol;)

muhribe

rica ederim canım sen takma kafana  :opucuk: gün doğmadan neler doğar, Allah yarınını bugününden iyi etsin inş.

krizantem84

hersey icin cok tsk ederim ALLAH RAZI OLSUN ayrica tanistigima cok mem nun oldum umarim yine karsilasiriz;)benim simdi cikmam lazim kendine iyi bak  :wave:

muhribe

selametle canım, görüşmek üzere  :hello:

elif35

eşim en büyükleri bir tane görümcem var bir tane de kaynım var evin tek oğlu değil eşim çok şükür eşimin ailesi ile çok iyi anlaşıoyurm ben şimdiye kadar bir sorun bir tartışma yaşamadık hiç hele kaynanam bir melek desem yeri var ağzı var dili yok kadının  :nazar:



keyameya

bence şu bi gerçek ki kaynanaların tahminim %70-80 i oğlunu kıskanıyo.tek olması falan da gerekmiyo bunun için.bende nişanlılık döneminde kaynanamı çok iyi biri olarak tanımıştım ama evlenince herşey bianda değişivermişti.eşimle aramızdaki tek sorun kaynanamdı ve eşim kaynanamın oğullarını kıskandığını ve kimseyle paylaşmak istemediğini bana kendisi söylemişti :laughing7: sadece eşimi değil kaynımı da eltimden kıskanıyo aynı şekilde.ama eşimi kaynımdan çok daha fazla sevdiğini de herkese belli ediyo.doğal olarak beni daha çok kıskanıyo :BangHead: evlendikten sonra ilk 5 ay kaynanamla aynı apt. da oturduk.4 ay önce ordan taşındık diye hala bana oğlumu benden çaldın gözüyle ve nefretle bakıyo.ha bu benim umrumda mı? tabiki deil :laughing7: Allaha bin şükür eşim çok anlayışlı ve çok akıllı bi insan da ikimizi de ayrı ayrı idare edebiliyo ;D

krizantem84

benim sorunumda o 2 yil beraber oturduk sonra onlarin istegiyle ayrildik esimin istegi ve kayin validemin de onayiyla sonra ADIDA ben oldum ogün bugun bana düsmanmi düsman ben desem oglum bosar dedigine göre ciddi anlamda düsman :dontknow:

hatice53


Mine'l Aşk

Benim eşimde evin tek oğlu...Çok şükür bunun hiç dezavantajını görmedim...Karakter olarak kayınvalidem her ne kadar oğluna çok düşkün olsada içinde kıskaçlık olmayan birisi...Bundan sonra da olmaz inşAllah.. :amin:


Canım Oğlum Rabbim Yüzünden Gülücükleri, Kalbinden Sevgi ve Merhameti, Bedeninden Sağlık Sıhhati Eksik Etmesin İnşAllah

hüzünden_gelme

kızlarr yaaa seko evin tek oğluu bılıyosunuz her konustugumuzda gorustugumuzde hemen işi çıkıyo ya anası ya babası yada ablası oluyo  ??? butun işlerine o kosuyo çok sinir oluyorum bu duruma  :cildir: evlendıgımızdede böyle olur dimi  :-\ off offff

°•.ℓανιηуα.•°

canım babası yok mu  bu sekonun.

evlenince ayrı evi olduğu,bir aile olduğunuz bilincini kapması lazım.

eğer çok anneci değilse evin tek oğlu olmasında no problem var  :k06:



hüzünden_gelme

babasıda var ..

annesine düşkün ama aşırımı değilmı tam çözemedım pek bahsetmıyor henüz tanısmadıkda annesıyle istemeye gelındıgınde gorucem o dedi tanıstırayım diye ama ben istemedım  :k06:

ya çok anneciysee dahamı kotu oluyorlar bu tek erkek evlatlar  :k06:

°•.ℓανιηуα.•°

canım valla eğer çok anneciyse sakın annesiyle kötü geçinme derim.

bence bi erkek anneci olsun olmasın onunla geçinmenin en kolay 3 yolu var:

1- erkeğin kalbine giden yol midesidir,evcimen olucaksın, yemeğin olucak evde. mesela ona özel pasta süprizlerine bayılırlar.

2- dişi olucaksın  :laughing7:

3- bi de annesiyle iyi geçineceksin.