Sıra dışı bir yılbaşı ağacına ne dersiniz?

Başlatan hüzünden_gelme, 15 Aralık , 2010, 14:58:17

« önceki - sonraki »

hüzünden_gelme



Aralık başında hazırlanan ve yılbaşına girmeye saatler kala altını hediyelerle doldurduğumuz yılbaşının vazgeçilmezi noel ağacınız, bu sene tüm dikkatleri üzerine çeksin istiyorsanız, biraz hayal gücü ile onu farklılaştırabilirsiniz.

İlk önce yeşil çam ağacı formatını aklınızdan çıkarmalısınız. Bunun yerini alabilecek alternatif bir yeni yıl ağacı düşünün... Bu evinizdeki büyük saksı çiçeğiniz bile olabilir.

İşte ilginç fikirler...

* İçki şişelerinden yapacağınız noel ağacını renkli yanıp sönen ışıklarla süslediğinizde gerçekten ortaya inanılmaz bir görüntü çıkacaktır.
* Ya da ahşaptan belli boyutlarda kestiğiniz tahtaları birbirine geçirerek de sıra dışı bir noel ağacı yaratabilirsiniz. Her tahta parçasını ayrı renge boyayabilir, üstüne değişik figürlerde hazırladığınız süsleri asabilirsiniz.
* Bir başka fikir ise; ağacınızı renk temasına göre hazırlayabilirsiniz. Mesela şeker pembesi bir yılbaşı ağacına çocuklarınız bayılacaktır... Sprey boyalarla bu hayale de kolaylıkla kavuşabilirsiniz.
* En sıra dışı olanı ise, aslında duvar sticker'ı halinde olan noel ağaçları... Evin girişine ya da salonun baş duvarına yapıştıracağınız yılbaşı ağacı sticker'ı ile hem yerden tasarruf etmiş olacaksınız, hem de ekonomik olarak noel ağacınızı daha ucuza çıkartmış olacaksınız...

Seçim ve zevk sizin; hangisi sizi keyiflendirecek ve hangisi sizi yeni yıla daha umutla hazırlayacaksa, onu seçin...












































βαlκιz

:love3: güηвє güη вüуü∂üηüz ιçιм∂є,güηвє güη вüуüуσяѕυηυz şιм∂ι gözüмüη öηüη∂є  :love3:

asya81

BENDE BAYILDIM ŞU BONZAİ AĞACI GÜSEL OLMUŞ BENDEDE VAR ONU SÜSLİYİM BARİ :basardim:

мiŁenα.



:love9: :love7: :love9:


Balböceği


esma...

evet agaclar cok guzel fakat temsıl ettıgı seyler benım tarzım degıl,hrıstıyan ınancı sonucta

qonca