Doğum Hikayeleriniz

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 17:04:15

« önceki - sonraki »

<<<betty>>>

asyacım gerçekten ne kadar zor geçmiş   :icon_pale: ama çok şükür ki sağlıkla sağsalim kavuşmuşsun kızına  :love9:
Rabbim sizlere bundan sonra hiç acı göstermesin inşallah  :amin: hayırlı uzun ömürleri olsun prensesinin inşallah  :amin: :love9: :love9:



°•.ℓανιηуα.•°

asyacım okudum da şimdi tüylerim diken diken oldu.

annelik bu işte. her şeye rağmen mutlusun...  ;D

ben de normal doğum yaptım ama ben şanslılardandım sanırım... kolay bir doğum yaşadım. akşam 18.30 da suyum geldi. gece 2.09 da da oğlum 2. ıkınmamda doğdu. 2-3 saat arası sancı çektim suni ile. bende de açılma vardı ama sancı yoktu.

önemli olan sonuç. yavrun sağlıklı olarak kollarında ya,gerisi mühim değil.  :amin:



asya81

Alıntı yapılan: <<<betty>>> - 09 Kasım , 2011, 19:02:38
asyacım gerçekten ne kadar zor geçmiş   :icon_pale: ama çok şükür ki sağlıkla sağsalim kavuşmuşsun kızına  :love9:
Rabbim sizlere bundan sonra hiç acı göstermesin inşallah  :amin: hayırlı uzun ömürleri olsun prensesinin inşallah  :amin: :love9: :love9:
amin canım benim :opucuk: inşallah sen bir avazda kurtulursun :amin:

asya81

Alıntı yapılan: °•. °•.ℓανιηуα.•° .•° - 09 Kasım , 2011, 19:06:34
asyacım okudum da şimdi tüylerim diken diken oldu.

annelik bu işte. her şeye rağmen mutlusun...  ;D

ben de normal doğum yaptım ama ben şanslılardandım sanırım... kolay bir doğum yaşadım. akşam 18.30 da suyum geldi. gece 2.09 da da oğlum 2. ıkınmamda doğdu. 2-3 saat arası sancı çektim suni ile. bende de açılma vardı ama sancı yoktu.

önemli olan sonuç. yavrun sağlıklı olarak kollarında ya,gerisi mühim değil.  :amin:

maşallah canım allah herkese kolay doğum nasip etsin.galiba suyun kendiliğinden gelmesi daha iyi.benim suni sancıyla başlatıldı ebede suyu patlattı ondan böyle işkence çektin suni sancıda cabasıydı.bende ne açılma ne sancı vardı :cildir: :cildir: herneyse bitti şükür başa gelen çekiliyor.hayırlı ömürleri olsun bebeklerimisin inşallah :amin:

suzannn

asyacım zor olmuş doğumun ama mutlu son

asya81


EnDuruYanım

Pınar İle Durunun Hikayesi :love9:

04.11.2011 sabah 8:45 te ayrıntılı ultrasona ve nstye baglanmak uzere esımle kontrole gıttık.. ultrasondan sonra herhangı bır problem olmadıgı sadece bıraz eşiğimin yaslandıgı soylendı. nst ye baglandım 15 dakıka sancı cıktı .. ama bende hıc bırsey yokktu :k06: neyse dedıler catıya alalım senı. 2 cm acılmam varmıs o sırada zaten nişanımı getırdıler :caca:  doktorum bırakmam senı aksama kadar dogumun gerceklesecek dedı. ne dedıysem ıkna edemedım eve gıdeyım ben gelırım dedım ama yok :violent1:  saat 11:30 du eşimle öle baktık bırbırımıze netcez sımdı dedık sankı hıc gelmıcekmıs gıbı bu dogumu hazır degıldım falan dedım ben :k06:  hemen toparlandık ben dogumhane bolumune yoll aldım esımde eve gıttı esyaları getırmeye.. 1 saat gıdemedım dogumhaneye dısarda takıldım mılletı aradım dedım hakkınızı helal edın bana sunıyı vercekler :ehi:   dogumhane bolumune gıttıgımde hemsıreler benı arıyordu kactım sanmıslar :k06: 12:30 da taktılar sunı sancı serumunu.. saat 3 e kadar hıcbırseyım yoktu alttan bakmaları dısında cok bakıldı cok agrım olmustu artık.. yalovadan annemler geldı esım kayınvalıdem hepımız odadayız sancı beklıyoruz nasıl bısey bılmıom kı hemsırelerde soruyor varmı bıseyd ıye :'(  saat 15:30 oldu sırtıma 2 bıcak sapladılar sankı arkasından karnıma bı bıcak daha anam ölüyorum ben dedım..  :cildir:  sonra sıklastı sıklastı sıklastı... yemın ettım o sırada bıdaha dogum yapmam dıye hala topuklarım agrıyor yerlere vurmaktan.. saat 5 tı 5 cm olmus bıde ısın ılgınc yanı sancım varken bakıyorlar acılmam varmı dıye zaten acılıyım daha cok acı cektırıyorlar.. dedım dayanamıom epıdural vurun bıraz daha rahatladım 2 dakıkada bır gelen sancıda o 2 dakıkada uyumaya calıstım ne kadar yorulduysam artık  :crybaby2: eşim oturamıyor biyere ben cektıkce oda kasılıyor uzuluyor epıduralin etkısı gecıyor ben bagrınıyorum cabuk vurun acım var dıye  saat 20:00 oldu 10 cm e ulasmısız aldılar dogum haneye ama ben ölü gibiyim yorgun bıtkınım.. hala sunı sancı serumu kolumda kesın sunu ben ıkıncam soz dıyorum yok sancıgelmez dıyorlar.. yatırdılar catala tut dedıler demırlerı nefesını tut ıkın... halım dermanım yok 1 2 yaptım kafa ıcerı kactı hep bahsur olmusum bide..  dedım nolur bayıltın alın benı sezeryana yok deıdler gelıyorç.. o heyecanla bıdaha ıkındım doktor kestı altttan hemsıreler dayandı karnıma bastırıyorlar kafayı yedım..  sonra attılar kızımı kollarıma aglamaya basladım.. dedım sen ne tatlısın.. optum kokladım.. oh dedım.. demırlerıı cekmekten kollarım agrıyordu.. bitmedi dedıler bıdaha ıkın ıcındekılerı cıkarcaz yok dedım nolur yapmayın karnım agrıyordu artık ama mecbur yapıldı :k06: dıkıs atıldı gectım odama verdıler kızımı elıme mememe bı gelısı vardı bır emısı vardı Allahım verdıgın bu gusel mucızeye deger her ne yasadıysam.. ıyıkı tatmısım bu gusel duyguyu dedım.. Şükürler olsun rabbıme.. Allahım ısteyen herkese nasıp etsın..  :amin: :amin: :nazar:

suzannn

pınarcım tekrar tebrık ederım gozunuz aydın

EnDuruYanım


xxcansuxx

pınar o gün ayrıntılıya gideceğini biliyordum sana süpriz yapmış duruda maşaallah... ben bu doğum hikayelerinin sonunda muslukları açıyorum  :y25: :y25: ayy o sancılar,açılmayı takip etmeleri beni benden geçiriyor okurken  :icon_pale: :icon_pale: ama dedğin gibi sonu güzel evladın kucağında... hiç ayırmasın rabbim, isteyen herkese de nasip etsin  :amin: :amin: :amin:


asya81

PINARCIM AYNI ŞEYLERİ YAŞAMIŞIZ RESMEN :-ooo BİDE BASUR OLDUM SENİN GİBİ BENDE  :cildir: :cildir: ONUN AĞRISI DAHA GEÇMİŞ DEİL :cildir: AMA DEDİĞİN GİBİ GEÇTİ GİTTİ BAŞA GELEN ÇEKİLİR ÇOK ŞÜKÜR KOLUMUSDA BEBKLER.ALLAH HERKESE NASİP ETSİN

¤°´¯`°¤ PAMUĞUM ¤°´¯`°¤

pınar hikayeni bir solukta okudum zor olmuş ama ne güzel normal doğumla almışsın kuzunu kucağına.ben normal doğum için uğraşıpta sezeryan olanlardanım maleseffff  :cildir:
✿Benim kendi minik,yolu uzun misafirim.. Yaşamak için en geçerli sebebim, Dilerim Rabbim en güzel yazıları yazmış olsun sana..✿


FeHi

Günlerden Pazartesi 06/06/2011
Doktorumuz geldi odamıza yerleştik beni suni sancı için başka odaya aldılar serum filan takıldı eşimde yatış işlemlerimi yapıo Annemde yanımda,sabırla bekliyorum bende ne sancı var nede açılma doğuma da hazır değilim zaten neyse heyecanlı,tedirginli bekleyiş başladı saatler geçiyo hala tık yok durduk yere habire ağlıyom dilimden dua da düşmüyo doktor ve hemşireler gelip gidip ''Durumlar nasıl sorusuna''artık utanıyorum ağrım sızım yok demeye bu arada eşimde bi telaş heyecan anlatamam benden daha heyecanlı diyebilirim :) Doktor ve hemşire geldiler gittiler ben ağlamaya devam doktor ultrasona aldı miniğim doğum kanalına girmemiş doktor apar topar sezeyana aldı sezeryan odasında 1 saat kadar bekledim hemşireler beni sakinleştirmeye ve doğuma hazırlayolar sonra o hazırlık aşamasına doktorumda dahil oldu. Ve işte o an Belimden iğne yaptılar uzattılar dilimde dua ve tir tir titriyorum korku heyecan endişe ne ararsan var o esnada benimle Doktorum sohbet ediyo birden ne olduğunu anlamadan bi üzerime çöktüler nefesim kesilcekti nerdeyse VEeeee bebeğimin sesini duydum işte bittiğim an kızımın ağlamasını duydum onunla birlikte bende ağlıyorum offfffffffff birde hemşireler gülerek koca kafa kızın var dedikleri an dünyanın durdugunu hissettim çünkü 16 haftalık gebeyken bebeğime G.zekalı bi prof Ventrikülomegali teşhisi koymuştu amniosentez yapmamız gerekiyo bu aşamada bebeğini de kaybedebilirsin demişti ben yapmadım. Ankara da ne kadar prof nekadar kadın doğumcu varsa gittim hepsi sağlıklı buldu bebeğimi sevindm ama yine de içimde kuşku vardı(Bu arada Gizem bana verdiğin gücü desteği verdğin cesareti ömrüm boyunca unutmicam Allah razı olsun senden yavrunu sana bağışlasın)...
Neyseki şaka yapmışlar hemşireler meleğim benden önce gitti odaya benide yoğun bakıma aldılar 3 saat orda kaldım. Emzirmeye bebeğimi getirdiler Allahım yok böyle bişi tarifi edilmez yaşanır o kokusu o yumuk yumuk elleri ömre bedel Sonra ikimiz birlikte odamıza gittik :love9: :love9: :love9: Herkes mutluydu ben zaten uçuyodum Rabbim herkese yaşatsın bu mutluluğu kimsenin kucağını boş bırakmasın :amin: :amin: :amin:

banu_fth

pınar hikayet biraz korkutucu ama çok güzel ..  :nazar:

fehi hikayen çok güzeh ..  :nazar:

yaa mutlaka acı çekilcek . ama işte burda okudukca sanki daha kötüymüş gibi geliyor .. her okuduğum hikayede  :y25: :y25: duygulanıyorum ..

bakalım bizi nasıl bir macera bekliyor ..  :love9: :love9:

ƓĤ♡SƬ

BURDAKİ HER HİKAYEYİ OKUDUKÇA AĞLIYORUMM..İYİCE DUYGUSAL MODA BAĞLADIM BEN...40 GÜN SONRA BENİMDE BİR Hİ,KAYEM OLACAK...RABBİM HERKESE BÖYLE TATLI HEYACAN DOLU HİKAYELER VERSİN...
<a href="http://lilypie.com/"><img src="http://lagf.lilypie.com/3AfJp3.png"; width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Angel and Memorial tickers" /></a>