Doğum Hikayeleriniz

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 17:04:15

« önceki - sonraki »

melek100lü

 :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: duygucum ağlattın beni  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:

Rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguyu inşallah  :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:

_inci_tanem_

Alıntı yapılan: _CaNParEm_ - 08 Kasım , 2012, 13:38:25
bilmiyorumki cnm hangisi iyidir bebim arkadaşalrda şiddetle epidurali tavsiye ediyolar ama hayırlısı artık o mzn neyi gösterecek bakalım  :dontknow:

aminnnn canım hayırlısıyla sağlıkla o günlere gelelim  :amin: :amin: :amin:

Ateşin yakmadığı İBRAHİM'i Kuyunun boğmadığı YUSUF'u
Bıçağın kesmediği İSMAİL'i
Kruyn RABBİM
GÜL MUHAMMET aşkına
BENİM MELEĞİM VE TÜM MELEKLERİ KORU :amin:

Sır_Çiçegi

amin ecmain inş.  :amin: :amin:

cok saglıklı karar werin kızlar benle birlikde dogum yapan kadın wardı epiduralli benden önce ayaga kalktı bagdaş kurarak emzirdi bebeğini ben cok acı cektim hemşireler filen keşke epidural yaptırsaydın daha agrısız oluyordu dediler bende bilemedim iyice araştırmak lazım tabi felç olunabiliyor denilince epiduralde ben korktum hep  :sad1:
Hayatım Eşimle Değişti,
Oğlumla Mükemmelleşti...

melisyk

Merhaba arkadaşlar,ben de 2008 suni sancı ile normal doğum yaptım.Sanıldığı gibi çok zor değil suni sancı ile doğum yapmak aksine doktorun ve doğum ekibi iyi ise sancıyı dozunda ve kontrollü veriyorlarsa gayet kolay oluyor.Normal doğumdan tek farkı sancının serum ile verilmesi ve biraz daha sürecin uzaması ama kesinlikle korkulacak bir şey değil.

burcum

kızlar epidural kötü değil asıl genel anestezi kötü uyanınca hiçbir ilaç veremedikleri için çok şiddetli ağrılarla uyanıyormuşsunuz bebeğinizi bile gözünüz görmüyormuş ve emin olun doğdu anı kaçırmak istemezsiniz ilk siz görüyorsunuz karnınızdan çıktığı gibi öpüp kokluyorsunuz :love9: ve ilacı yavaş yavaş kestikleri için 6 saat sonra ince sızı şeklinde ağrınız oluyor ALLAH a çok şükür ben memnun kaldım epiduralden :amin:

°•.ℓανιηуα.•°

Alıntı yapılan: melisyk - 11 Kasım , 2012, 22:18:27
Merhaba arkadaşlar,ben de 2008 suni sancı ile normal doğum yaptım.Sanıldığı gibi çok zor değil suni sancı ile doğum yapmak aksine doktorun ve doğum ekibi iyi ise sancıyı dozunda ve kontrollü veriyorlarsa gayet kolay oluyor.Normal doğumdan tek farkı sancının serum ile verilmesi ve biraz daha sürecin uzaması ama kesinlikle korkulacak bir şey değil.

aynen ya kızlar ben de suni sancı ile normal doğum yapmış biri olarak gayet kolay bi doğum yaşadım.

ya benim ağrı eşiğim yüksek ya da gerçekten çok zor değil.

yaklaşık 1.5 saat sancı çekerek dünyaya getirdim paşamı. sezeryanla yapacak olsam ben de epidural yapardım. gerçekten dedikleri gibi uyanık olduğundan aımaya başladığında acıyo diyosun ve hemşireler hemen ağzı kesici veriyolar. görümcem hiç sancı çekmedi o nedenle  :icon_thumright:



esracım

Duygucum çok güzel anlatmışsın darısı başımıza inşallah  :amin: :amin: :amin:

merveyusra

benim doğum hikayem çok kısa oldu.
normalde adliyede çalışıyorum . doğumum geçen ay aralıkta oldu.
doğuma 3 hafta kala izin aldım.cuma günü adliyeye gittim ben evde duramıyorum çok bunaldım beni duruşmaya alın koşuyorum adliyede. benim yanımda kimim kimsem yoktu biz oturduğumuz yere yeni taşınmıştık.sonra gece  hafif bir kanamam oldu ebeyi aradım gel hemen dedi . benim bulunduğum yer ile hastane arasında yarım saat vardı ben makyajımı falan yaptım çantamı aldım gittim. gittiğimde herkes çok şaşırdı senin 5 cm açıklığın var nası dayandın diye.
doğuma girdiğimde saat 02:30  idi doğumdan çıktığımda 04:50 olmuştu. çocuğum sağlıklı doğdu doğar doğmaz da çığlığı bastı biraz  zayıftı ama olsun
sonra eşime verdiler giydiremiyorduk bile ilk bebeğim  bir eşim bir ben bir de bebeğim  bizbizeyiz yane. sonra eve geldik bir ay sonra da yine tayinim çıktı şimdi antalyadayım bebeğim de gelecek ay yaşına giriyor

alanyam07

cnm Allah analı babalı büyütsün hikayeni okurken Çok duygulandım... :nazar: :nazar: :nazar: :amin: :amin: :amin: ben 1.5 ay oldu doğum yapalı epidural yaptırdım ve genel anesteziyi istemedim bende genel anesteziden korkmuştum :( 

hüzünden_gelme

duygucumm  hikayennn süperr nasıl tuah oldumm  :love9: rabbim analı babalı buyutsun ınsallah acısını göstermesın  :amin: bana dedın ya 2 de doğuma gırıyoruz dıye allahım bende çok heyecanlandım aklım hep sendeydı saat ıkıyı gectı  telefonun tusuna basıyorum doğurdumu acaba mu bu kız arasam mı dıye   :ehi:

sonra sesını duydum ya paşamız kollarındaymıss çok sevındımm  :love9:

bu arada banada dua ettın mı hayırlı bı kocam olması ıcın  :k06:

oslem0320

ben de yazayım hikayemi:) pazar günü 40+1 olmuştuk pazartesi sabah randevumuz vardı. cumartesi günü bende ne bi ağrı ne bi sancı pazar sabah bi kalktım sümüksü bir akıntı ve kan pıhtıları gelmeye başladı. tabi çokk heyecanlandım biraz bekledim sonra doktoru aradım 9.30 gibi o da nişanın gelmiş ağrın artınca gel hastaneye dedi. saat 13.00 oldu benim sancım artık canımı yakmaya başladı kuvvetli bir adet sancısı gibiydi. neyse gittik hastaneye ben diorum 2-3 cm açılmıştır ebe baktı bi parmak bile yok açılman ama doğum sürecin başlamış dedi. doktor da 2 saat gözlemleyelim bakalım seni dedi nst ye bağladılar 6 dakikada bi gelen sancım vardı gel gelelim sancımın şiddeti 40 falan ama ben çok hissediyorum. doktor geldi baktı aradan 2 saat geçmesine rağmen hala hiç açılmamıştı ve bebeğin kafası da kanalda değildi hala. suni sancı taksak bile çok acı çekersin ve açılmaya bilir dedi. eğer birazcık açılsaydı takabilirdik hem ağrı eşiğinde düşük dedi biz bu bebeği sezeryanla alalım ama sen bilirsin yine de dedi. ben de alalım açılma yoksa dedim veee pazar günü olmasına rağmen 20 dakika sonra ameliyathanedeydim. Sonda takarlarken bile çok acı çektim. ama ameliyata dair hiç bişe hatırlamıyorum. Sadece doktorum güle güle özleemmm dedi o yani. Aslında o kadar korkuyodm ki sezaryan olmaktan hele de bayılmaktan..sonra bi anda sesler duymaya başladım bebeğim ağlıyodu ama ben gözümü açıp bakamıyodum meğer emziriyim die uğraşıyolarmış annemin sesini duymaya başladım özlem bak kızına sana benziyo hem de sağlıklı diodu. Zorla gözümü açtım kızıma bakmaya uğraştım çokk güzeldi en son kontrolde 9 kasımda 3350 gram demişti doktorumuz 18 kasımda 3950 gram olarak dünyaya gelmiş. hatta içerde kakasını yapmış doktor iyi ki daha fazla beklememişiz sezeryana almışız dedi. Doğumla ilgili en komik kısım narkozun etkisiyle her kapıdan girene saf bir edayla kızım güzel değil mi diye sormam olmuş:) hatta defalarca sorduğum kişiler var:) eşim hep çirkin buruşuk bişey olucak işte nolcak die takılıyodu içime işlemiş:) ertesi gün hastaneden çıktık şimdi evdeyiz kızımda çok tatlı uyuyo huzurlu bi bebek. darısı herkesin başına

gökçe58

38 haftalık çok stresli çok sıkıntı hamilelik sürecinden sonra yasadığım mutluluğu bende anlatayım size.
    belki hatırlarsınız benim 2li ve 3 lü testlerimde riskli çıkmıştı 3lü testim 50 de 1 ihtimal çıkmıştı. ve hamileliğim zehir olmaya başlamıştı. durup duruken ağlamalarım vardı namaz kılarken ağlıyordum televizyon izlerken ağlıyordum vs vs. amniyosentez yaptır dediler yaptırmadım biliyordum ki rabbim herşeyi yapmaya kadirdi iyi çıksada kötü çıksada sonuç içim rahat etmeyecekti.tek yapabildiğim duaydı hergün yasin okumaya çalıştım dua ettim. bazen rahatlıyordum bazen yerim yurdum ateş oluyor ne yapacağımı bilmiyordum.
    36 haftalıkken sancılandım ve acile gittim 1 cm açıklık var dediler erken doğum riskin var dediler bebek küçük 1-2 hafta engelleyelim dedi doktor 2 gün hastanede yattım 2660 gr dı kızım . haftaya kontrole gel dedi gittim 38. haftanda doğurmn laazım risli gebesin suyun azalmış dedi ve 2400 bebeğin dedi 1 haftada ne değisebilirdi. dünyamız başıma yıkıldı eşimle. bebeğinin gelişimi durmuş karın cevresi 3-4 hafta geri dedi. ordan çıktık özel hastaneye gittik en erken randevu öğleden sonraydı  duramadık bşka bi hastaneye gittik orda da aynı seyler söylendi.içim yanıyordu aksilik birde kız çocuğu durmazmı karşımda başladım ağlamaya rabbim kimseye yaşatmasın çok ama çok zor. yine inanmak istemiyoruz başka bi doktora gittik oda aynı seyleri söyledi bi profösör önerdi hemen randevu aldık 12 kasım pazartesi gününe. çok güzel konuştu testlerimi ultrason kağıtlarımı hep inceledi 2500 kilosu dedi kordon boynuna dolanmış dedi bu çok sorun değil sıkı değil gevsek dedi ama bebek zayıf sancıyı kaldıramayabilir dedi yarın 9 da sezeryana alalım dedi tamm dedik.
      ilk önce annemlere gittik annem üzüldü gününü bekleseydin vs. sonra kaynanamlara gittik oda üzüldü sezeryan vs diye sabah 7,30 gibi hazır ol dedik çıktık evden. ben gidip banyo yaptım yasin okudum gece 12 den sonra yemek yeme dedi bişeyler atıştırdım öncesinde hersey yolundaydı tv izliyordum bi sağa döneyim dedim akıntı geldiğini hissettim bi daha döndüm sular gidiyor benden şok oldum kızkardeşim ebe onu aradım panik yapma normal doğumun başlamış dedi.doktoru aradım ben hasaneyi arıyorum gidin hemen dedi eşim ben kardeşim düştük yollara gırgır samata gidiyoruz. sancımda başladı yatırdılar beni doktor sabaha alacaz sezeryana demiş 12 den 4 e kadar sancı çektim dyaanamıyorum artık asisatanına diyorum doktorun sallamıyor beni normal doğum değil benimki niye bebeği sıkıntıya sokuyorsunuz dedim sabaha senin sezeryan diyor eşimle mesajlaşıyoruz dedim dayanamıyorum ben ara doktoru doktoru aramış hemen geliyorum demiş. bi hareektlilik başladı sonda vs takıldı sadece eşim ben kardeşim var. rahattım annem olmadığı için ameliyat haneye gittik  hazırladılar beni nefesin kesilecek narkozdan dediler hazırlıklı ol dediler dua ettim o arada rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar ver diye. nefesim kesildi başka bişey hatırlamıyorum.
    sedyeyle odaya getiriyorlar beni bağırıyorum ben eşimi kayınpederimi gördüm. yatağa aldılar beni tek dediğim baba sağlıklı mı dedim iki defa sağlıklı sen kendine bak dediler. ameliyat haneyi inletmiş kızım sesinden kendime gelemiyorum göremedim kızımı kardeşim gösterdi sağlıklı hiçbişy yok dediler. sırf doğunca neyle karşılasacağımı bilmediğim için genel anestezi oldum.tam 2500 kiloydu ve 44 cmdi. el kadardı.
    rabbim kimseyi evladıyla sınmasın çok zor bi süreçti. sonu iyi oldu şükürler olsun. rabbim cümlesin evladını korusun içindede benim..
    VEEE İSTEYEN HERKESE HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN.. :amin:   :amin:

burcum

ay ağlattın beni gökçe :y25:

gökçe58

Alıntı yapılan: ♥~ NÜRREM ~♥ - 22 Kasım , 2012, 12:09:29
ay ağlattın beni gökçe :y25:


bende çok çokkk ağladım rabbim sonunu güzel eyledi şükürler olsun.

burcum

ALLAH analı babalı büyütsün canım :amin: