01 Ocak 2011 -31 Aralik 2011 BURCLAR

Başlatan இܓiڪے†∂ηßﺙuℓ இܓ, 14 Aralık , 2010, 01:29:26

« önceki - sonraki »

இܓiڪے†∂ηßﺙuℓ இܓ

14 Aralık , 2010, 01:29:26 Son düzenlenme: 14 Aralık , 2010, 01:32:25 ~♥P@RİSS♥~
Koç Burcu 2011

Sayınız: 4, 9, 13, 38
Taşınız: Pırlanta, elmas, beyaz akik
Kokunuz: sardunya, ıtır,gül


Bu yıl ertelediğiniz tüm konular için çözmeniz gereken bir yıl olacak. geçen sene hayatınızda oldukça büyük değişimler yaşadınız. Çok risk aldınız. Bu da umutsuzluklara neden oldu. birikmiş ve çöp kutusuna dönmüş bir hayat kime pozitif etki yaratabilir ki.fedakarlıklar yüzünden tüm hayatınız ertelendi .geri gelmeyecek bu hayat dilimi için artık çok ta şanslı sayılmazsınız.planlı hareket edin ve en yakınınız dahi olsa hayır demesini bilin.yoksa emelleri gerçeğe dönüşmemiş yaşlı biri olmak size acı gelebilir.çok kişiye arkanızı döndünüz fakat bu pişmanlık nidaları atmamak için dikkatli olmak gerekiyor.eski hatıralar size acı verebilir bu duygu size hiç bir zaman huzur getirmedi.şu anı yaşamak önemli olmalı

Aşk / İlişkiler

Aşkta kararsız olabileceğiniz bir yıl.geçmişte kalan sevgili ve hatıralar sizi düşündükçe içinden çıkılmaz bir yere sürükleyebilir.dikkat.yeni aşklara hazır olun.sabun köpüğü gibi bitebilir.bu gelişmeler sizi daha fazla germemeli. 2011 aşkta temkinli olmanızı gerektirecek.o yüzden sabırlı olmalı ve aldatıcı romantizm den kaçınmalısınız,çok ani değişiklikler ancak acı ve daha sonra pişmanlık getirecektir.

İş / Para

Para konusunda aşkta olduğu gibi risk almamanızı öneriyorum.şu anki kazanımlarınızı olduğu gibi koruyun. 2011 parasal açıdan genişleme getirmeyecek. beklentilerinizde aksaklıklar olabilir.En güzeli 2011 ekim ayı dışında yatırım yapmamaktır.mars geri hareketi dikkatli olmanızı gerektiriyor.bu yıl borçlanma konusunda da çok açılmayın.Mallarınızı kimseye emanet etmeyin.

Sağlık / Keyif
tansiyon sorununuz yükselebilir.tuzdan uzak durun. eve tıkılıp kalmayın.Değerli enerjinizi erken harcamayın. Gücünüzü koruyun ve depolayın ki, çok değerli oluşumları elden kaçırmayın.unutmayın şans sürekli kapınızda beklemeyecektir.Enerjiye ve sağlam sinirlere ihtiyacınız olacak. Tembellikten kaçının hareketsiz kalmayın.bu kan dolaşımınızı ve moralinizi olumsuz etkiliyor.bu yıl enerjinizi arttırmak için yoga,yürüyüş ve etten uzak bir beslenme öneririm.

Mutlu ve huzurlu yıllar dilerim.


Boğa Burcu 2011

Sayınız: 1, 4, 10, 15, 55
Taşınız: Zümrüt, yeşim, yeşil agat yakut
Kokunuz: yasemin,amber

2011 yılı yeniden diriliş, tüm arzularınızı gerçekleştireceğiniz , mutlu, huzurlu bir yıl olmaya aday görünüyor. geçen yılın o ağır baskısından sonra yepyeni bir sayfa açılacak diyebilirim. yaratma gücünüz ön plana çıkacak,gelirlerinizde artışlar olacak.Fakat bütün bunların mücadelesiz olacağını düşünmeyin.belki her zamankinden çok çabalamanız gerekecek.fakat karşılığını alabileceksiniz.bu gelişmeler bozuk olan moralinizi yükseltecektir.bu motivasyon sizin yükselmeniz için yeterli olacaktır.

Aşk / İlişkiler

Venüs sizi ışıl ışıl yapacak.Çok çekicisiniz bu etki sizi karşı cinse daha da yaklaştıracaktır.özellikle nisan--mayıs ayları bu etki yeni bir aşkın temelini atabilir.uzun bir beraberlik size aradığınız o özel bağları sağlayabilir.bu etki aradığınız evlilik ve saadeti bulmanızı sağlayacak.çok iyi değerlendirin derim..

İş / Para

bu yıl daha önce sağladığınız bir para kaynağını kaybetmiş olabilirsiniz.o yüzden maddi desteğiniz bileğinizin gücü olacaktır.geçmişte sağlanmış bazı değerlere dönmeniz ve o kaynaklardan artış bekleseniz de siz önünüzü görebileceğiniz alternatifleri değerlendirmeli ve eski hayal kurma mekanizmanızı şimdilik durdurmalısınız.Gereksiz harcamaları bu yıl gündemden çıkarın ve tutumlu olun.

Sağlık / Keyif

para ve çalışma,koşuşturma derken bu yoğun tempo sizi germemeli,bu yüzden kendinize zaman ayırın.spor kurtarıcınız olacaktır.enerjinizi boşaltmanız gerekiyor.psikolojik gerilmeler sizi yorgun ve halsiz bırakabilir.spa gibi alternatif tıbbı gönül rahatlığı ile deneyebilirsiniz.

Mutlu ve huzurlu bir yıl dilerim..


İkizler Burcu 2011

Sayınız: 5, 9, 14, 41,55
Taşınız: Akik, kehribar,zitrin
Kokunuz: yasemin, sümbül

Bu sene,rahatlayacağınız huzur ve bereketi getirecektir.geçen yılın o negatif etkisinden sıyrılacaksınız.doğru seçimler yapar ve harekete geçerseniz. çok büyük kazanımlar elde edersiniz. şansınız yenilikleri hayata geçirme konusunda çok açık görünüyor.cesur olun ve harekete geçin.kendinizi geçen seneye göre daha da mutlu hissedeceksiniz.bu duygu size güç verecektir.ve bu güce ihtiyaç duyacağınız bir 2011 sizi bekliyor.tembellikten kaçınmalı ve geçen yıl yaptığınız hataları tekrarlamaktan kaçının.çok zarar gördünüz ve artık değişme zamanını iyi kullanın derim.

Aşk / İlişkiler

2011 size aşkta ve ilişkilerde hayal kırıklıkları getirdi.çok üzüldünüz.bu bunalım zamansız bitişler ruh sağlığınızı çok etkiledi.yanlış kişilere kapılmak sizi sonuç olarak çok bunalttı hatta belki de bu anlamsız aşklar yüzünden aşka küstünüz.bunun nedeni yanlış yerde yanlış insan oldu.daha akılcı hareket edin.ve sizin olmayacak kişilere yönelmeyin.bu duygu sizi hayattan koparıyor..değişmelisiniz..

İş / Para

Mesleğinizle ilgili şans ve para dürüst olduğunuz ve zamanında hareket ettiğiniz taktirde size o beklediğiniz şansı getirebilir.bu şansı bu yıl en güzel şekilde değerlendirmeli ve geçmişe bakarak eski hataları tekrarlamamalısınız.yoksa yine bekleyiş ve yakarışlar sürer gider.acil eylem planınızı mutlaka oluşturun ve devreye sokun.aksi taktirde geçen yılın ah vahları yineleyebilir.bu yılı boşa geçirmek size iyi gelmeyecektir dikkatli olun derim.


Sağlık / Keyif
Bu sene derin düşünce şeker değerlerinizi olumsuz yönde etki yapabilir.doğaya gidin ve hareket edin.uyku bozukluğunuz sizi gergin yapabilir.bitki çayları size büyük yarar sağlayacaktır.özellikle melissa size rahatlama ve huzur verecektir.moral olarak sizi yükseltecek arkadaşlar bulun ve onlarla vakit geçirin.


Mutlu ve huzurlu bir yıl dilerim..



Yengec bURCU

Sayınız: 1, 4, 10, 15,60
Taşınız: Zümrüt, yeşim, yeşil necef
Kokunuz: ylang,gardenya

Değişim rüzgarları esmeğe başladı bile..ayak uydurabilirseniz hayatınız mücadeleyle de olsa harika gelişmelerle süslenecek.yeter ki gelişmelere ayak uydurun. tüm dertleriniz son bulacak.
2li ilişkiler nisan ayı sonuna kadar devam edecektir.o yüzden olayların üstüne gitmeyin sakin kalmaya özen gösterin.uzlaşmacı olmaz ve geçen yıl negatifi üzerinizden atamazsanız bu tavrınız yüzünden maddi kayıplara da uğrama ihtimalinizi göz ardı etmeyin.geçen yıl yapılan hataların bedeli ödendi diyemiyorum.O yüzden bu yıl gevşemeyin ve güvendiğiniz kişilerin önerilerine kulak verin.

Aşk / İlişkiler

Ocak--şubat dönemi 2 li ilişkiler açısından gerginlik yaratmamanız gereken bir dönem.partnerinizin üstüne gitmeyin.evli olmayan yengeçler tesadüf gibi görünen aşkları evlilik boyutuna taşıyabilirler.evli yengeçler ise gizli ilişkilerden kaçınmalılar.ekim--kasım arası gizlenen ne varsa açığa çıkabilir. yanlış anlamalara hassas olduğunuz bir dönemde aralık ayı .kalp kırmamaya özen göstermelisiniz..pişmanlıklar size hiç iyi gelmez..

İş / Para

Şubat-- mart arası beklenmeyen paralar ve kazançlar gündeme gelebilir.yeni kişilerle tanışacak ve kariyerinize olumlu etkileri olacaktır.ortaklıklar ve organize işlerden kazanımlar elde edebilirsiniz.yılın 2. yarısında cesur olun ve yenilikleri korkmadan deneyin.eskiden kurtulmak isteyeceksiniz.girişken olun şunu bilinki bu monotonluktan ancak bu şekilde kurtulursunuz..

Sağlık / KeyifSağlığınız 2010 çok ters biçimde test edildi.hatta bazı yengeçler zor ameliyatlar yaşadılar ve yaralar zor iyileşti.sinir bozukluğu da cabası.Beslenme ile ilgili her şeyi yemek yerine kontrollü beslenin.Sigara temposuna dikkat.umursamaz bir tavır içine girmeyin.spora başlama en azından günde yarım saat yürümek size ilaç gibi gelecek.Karın bölgenize dikkat edin..

Mutlu ve huzurlu bir yıl dilerim..



Aslan Burcu 2011

Sayınız: 2, 7, 17, 43,64
Taşınız: Sar safir, sarı necef, sarı pırlanta, kaplan gözü,turkuaz
Kokunuz: Misk, gül, yasemin
Planlarınızı ve hedeflerinizi düzenlerken sabırsız davranmayın. Sakinliğinizi koruyun. Kükreme huyunuz sizi zarara uğratabilir.şubat ayında sonra her şey tekrar rayına oturacak ve düşündükleriniz istediğiniz gibi gerçekleşecek. Sabırlı olmalı ve şikayet yerine yeni gelene ayak uydurmalısınız.

Aşk / İlişkiler

Hakimiyet ve kıskançlık, Ağustos sonuna kadar keyfinizi bozabilir. Bu yüzden bu iki duyguyu da ölçülü kullanmalı, eşinize daha duygulu ve anlayışlı davranmalısınız. Daha sonra aşk hayatınız kendisini daha sağlam ve güvenli yönünden gösterecektir. Romantik isteklerinizi kısıtlamamalısınız, şefkat , mutluluk kapısını açan anahtarlardan biridir.

İş / Para

Kendinizi tedbirsiz ve tehlikeli kararlara veya eylemlere atmamalısınız. Pozisyonunuza aklınızı ve centilmenliğinizi kullanarak hakim olun ve itilaflara hazır olun. Ancak bunlara mart ayından sonra ihtiyaç duymayacaksınız. Çünkü bundan sonra üzerinizde, yeni ve iddialı düşüncelere yeşil ışık yakacak olan bir başarı yıldızı yükselecektir.

Sağlık / Keyif

Sene ortasına kadar da sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Özellikle de formunuza, çünkü alınan kaloriler, aşırı derecede yorulmakla aynı oranda vücuda zarar verebilir. Aşırı dietler uygulamak yerine az ve bilinçli tüketin.doğal ve taze sıkılmış meyve suları ve bol yeşil sebze tüketin. Kalorileri sayar ve üstüne de sürekli hafif spor yaparsanız, hiçbir şey ters gitmez. Şubat ayından itibaren enerjiniz oldukça yükselecek.

Mutlu ve huzurlu bir yıl dilerim..



Başak Burcu 2011

Sayınız: 2, 7, 17, 43,64
Taşınız: topaz, zebercet, mavi necef
Kokunuz: portakal,limon,tarçın

Hayattan beklentilerinize cevap alacağınız yepyeni bir yıl olacak. Yıldızlar büyüme ve şansa işaret etmektedirler. İşteki pozisyonunuz iyileşecek ,terfi ve parada artış söz konusu. Bir ev almak için her şey adeta hazır hale gelecek. Yeni yatırımlar sizi hayata bağlayacak.ailenizle ilgili mutlu haberler alacaksınız.2011 yılı unutmayacağınız bir yıl olmaya aday gibi görünüyor.

Aşk / İlişkiler

Kariyer yapmanız sene ortasına kadar hem becerilerinize hem de şansınıza bağlı olacaktır. Çünkü Jüpiter istenilen tesadüfün oluşmasında size yardım edecektir. Öz güveniniz var ve sorumluluk sahibisiniz. Kariyerinizde yükselişler yaşamayı artık hak ettiniz.bunca sıkıntı artık yeter diyebiliriz. Yılın ilk yarısına oluşacak gelişmeler yüzünüzü güldürecek.elde ettiklerinizi çarçur etmeyin ve iyi değerlendirin.

İş / Para

Kariyer yapmanız sene ortasına kadar hem becerilerinize hem de şansınıza bağlı olacaktır. Çünkü Jüpiter istenilen tesadüfün oluşmasında size yardım edecektir. Öz güveniniz var ve sorumluluk sahibisiniz. Kariyerinizde yükselişler yaşamayı artık hak ettiniz.bunca sıkıntı artık yeter diyebiliriz. Yılın ilk yarısına oluşacak gelişmeler yüzünüzü güldürecek.elde ettiklerinizi çarçur etmeyin ve iyi değerlendirin
Sağlık / Keyif

2011 de sağlıklı olmanın keyfini sürün. Geçen yılın stresli grafiğinden sonra oluşacak düzelmeleri dolu dolu yaşamalısınız. Çünkü kozmik etkiler, canlılık ve yüksek randıman sağlayacaktır. Senenin 2. yarısında da endişelenmeniz için hiçbir sebep olmayacaktır. Ancak enerji deponuz sınırsız olmayacağından, arada sıra da bir geri adım atabilirsiniz. Enerjik ve canlısınız fakat kendinizi aşırı zorlamayın.


Mutlu ve huzurlu bir yıl dilerim..



Terazi Burcu 2011

Sayınız: 8, 9, 16
Taşınız: Opal,pembe kuvartz, ametist
Kokunuz: Misk, gardenya, yasemin

Kariyer ve parasal konularda yeni ve başarılı bir yıl yaşayacaksınız. Elinizden ne geliyorsa yapın. Hiç bu kadar şanslı olmadınız. Keyfini sürün. Ektiğinizi biçme zamanı geldi diyebiliriz. Hazırlıklı olun tembellik,edip hiçbir şeyi ertelemeyin. Taktir ve başarı dolu bir yıl sizi bekliyor. Seyahatler sizi daha da sosyal yapacak. Bu sene yeni bir lisan öğrenmeğe ne dersiniz. Size çok değer

katabilirAşk / İlişkiler

Monoton bir beraberliğiniz varsa azad edin gitsin. Zorlamakla olacak gibi değil.eski aşkınız size sıkıntılar ve üzüntü getirmemeli. Bu yapılandırıcı yılda sizi aşağı çeken üzen ne varsa hepsinden kurtulun gitsin. Nisan ayı yeni bir aşk ve çoşkular için çok olumlu olacak. Sadece duygusal olarak değil, bunun içinde erotizm de var. Evli teraziler dikkat aşkta yanılgılar yuvanızı sarsmasın. .

İş / Para

Şubat ayına kadar etkiler yavaş seyretse de daha sonra her şey istediğiniz gibi gerçekleşecek.. Sağlam, uzun planlar yeni faaliyetler için yeşil ışık yanmaktadır. İş yaşamınız değişimler getirse de korkmayın beklediğiniz fırsat en iyi şekilde sunulacaktır. Yeni kişiler tanıyacak ve çevrenizi genişleteceksiniz. Araba sahibi olmak sizi mutlu kılacak. Kaynaklarınız genişleyecek ve sizi mutlu kılacaktır.

Sağlık / Keyif

Sağlığınız yerinde. Siz mutlu olduğunuzda ve endişelerden uzaklaştığınızda vücudunuz pozitif sinyaller yayıyor. Mutluluk sizin yaşam anahtarınız. Bol bol kahkaha atacağınız bir yıl sizi bekliyor. Beslenmenize dikkat eder sigara ve içkiden yağlı besinlerden de uzak durursanız hiçbir sorun gözükmüyor. Bu yıl üzerinizde öyle büyük yükler kalkacak ki sizden mutlusu yok.

Mutlu ve huzurlu bir yıl dilerim..



Yay Burcu 2011

Sayınız: 6,14,40
Taşınız: lapis lazuli, ametist
Kokunuz: sandal ağacı,misk



Şahsi dileğinizin gerçekleşeceği bir seneTabi ki mesleki plan ve niyetlerinizi törpülettirmemelisiniz. Bilhassa Ağustos sonuna kadar bu alanda bazı başarılar elde edene kadar. Ancak iş her şey demek değildir. Hayatta başka şeyler de vardır. Örn: Aşk ve eş gibi. Bu ikisini de önemsemelisiniz. Bir kere de pahalı ve özel bir dileğinizi yerine getirin. Ancak Eylül ayından sonra daha tasarruflu hareket etmelisiniz.

Aşk / İlişkiler

Şans gezegeni Jüpiter, Ağustos sonuna kadar aşk hayatınıza taze bir esinti getirecek. Eşinize ne kadar duygulu ve ilgili davranırsanız, ilişkinizi bir o kadar yoğun yaşayacaksınız. Tabi ki bekarlar da bu sevindirici aşk etkilerinden faydalanacaklar. Ancak Eylül'den itibaren belirli bir hoşnutsuzluk içerisine girebilirsiniz. Bu duygunuzu sakın görmemezlikten gelmeyin, sizi rahatsız eden her hangi bir şeyi tatlılıkla karşınızdaki kişiyle paylaşın.


İş / Para

Başkaları "kolay para" hayalini görürler, siz bunu gerçekleştirebiliyorsunuz. Ağustos'a kadar yıldızlar kariyerinizin ve tabi ki banka hesabınızın da güçlü sıçrayışlar yapmasını sağlayacak. Bu yüzden iyi imkanları / olanakları hemen yakalayın, çünkü ilginç ve karlı şanslar eksik olmayacak. Eylül'den sonra biraz temkinli olmalısınız. Detaylara dikkat edin, çünkü burada şeytan gizlenmiş olabilir. Ancak ayrıntılara da çok fazla takılı kalmayın.

Sağlık / Keyif


Fiziksel ve ruhsal güçlerinizi yersiz tüketmediğiniz sürece 2011 senesi sağlık açısından sorunlu bir yıl olmayacaktır. Zaten Ağustos'a kadar sorun yaşamayacaksınız. Eylül sonrası kendinizi aşırı derecede yormayın, sürekli tekdüze sorumluluklar yüklenmeyin. Vücudunuzun verdiği tehlike sinyallerine kulak asın. Düzenli ve gıda değeri yüksek beslenme, keyfinizi etkileyecektir.

Mutlu ve huzurlu bir yıl dilerim..



Oğlak Burcu 2011


Birinci yarıyılda ağaçtaki zafer meyveleri yüksekte asılı olacak. Başkaları onlara sizden daha çabuk ulaşıyor diye üzülmemelisiniz. Kesinlikle öz değerinizden , yeteneklerinizden şüphe etmeyin. Sadece biraz sabırlı olun, çünkü yazdan sonra esas sizin döneminiz başlayacak.
Kendinizi olumsuzluklar ve maddi kayıpların getirdiği moral bozukluğundan kurtarın. Şimdi
Atak olma zamanıdır. Sizi bekleyen mutluluk dolu gelişmeleri bekleyin ve hazır olun.

Aşk / İlişkiler

Jüpiter şimdilik aşk yörüngenizi rahatsız edecek. Başka bir deyişle: Eşinizden çok fazla şey bekliyor ve ilişkinizde çok fazla hakimiyet kurmak istiyorsunuz. Keyfinizin tamamen kaçmaması için biraz daha anlayışlı olmalı, biraz daha taviz verebilmelisiniz. Ancak en geç Eylül'de canlanacaksınız. Duygular tam içinize işleyecek romantik buluşmalar hayatınızı renklendirecek. Eşinize ne kadar hassas ve şefkatli yaklaşırsanız, kendinizi bir o kadar rüyada gibi hissedeceksiniz.



İş / Para

Şu anda iş ve para hayatınızda da her şey istediğiniz gibi ilerlemiyor. Önemli kararlar alırken ve etkileyici değişiklikler yaparken sene ortasına kadar dikkatli olun. Risklere girmeyin ve hiçbir gelişmeyi abartmayın . O zaman her şey yolunda gider. Nihayet nisan sonunda şans yıldızınız yükselecek. Çalışkanlılık, beceri, hırsınız ve o meşhur mucize tesadüflerin yardımı ile kariyer basamağında yükseleceksiniz.


Sağlık / Keyif
Birinci yarıyılda sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Özellikle de formunuza, çünkü alınan kalorilerin mutlaka acısı çıkacaktır. Bu yüzden sürekli ve düzenli spor yapmalısınız. Tabi aşırıya kaçmadan. Yazdan sonra fiziki durumunuz iyileşecektir. Buna şaşırmamalı, çünkü Mars size epeyce enerji yükleyecek.tansiyon sorununuz strese bağlı olarak gelişebilir.doğa ile bütünleşmenizi öneririm. Toprak negatif enerjinizi alacaktır.

Mutlu ve huzurlu bir yıl dilerim..







Kova Burcu 2011

Sayınız: 7, 10, 16, 61
Taşınız: Akvamarin, kantaşı, açık mavi necef, zümrüt
Kokunuz: Sümbül, yasemin, viyolet

Ne başarınızla ne de paranızla oynayın. Gerçi çekici gelecektir, ancak "kolay para" hayali her zaman gerçekleşmeyebilir. Bu yüzden tehlikeli manevralardan veya spekülasyonlardan çekinin, çünkü gerilemenize sebep olacaktır. Bu özellikle birinci yarıyıl için geçerlidir. Aslında Satürn desteği ile, sadece ellerinizin veya aklınızın sayesinde şöhret, saygı ve kabarık bir banka hesabı elde edebilirsiniz.

Aşk / İlişkiler


Aşk ve ilişki hayatınız özellikle birinci yarıyılda zorunlu olarak iyi yönünü gösterecektir. Galiba siz biraz sahiplenmek ve daima haklı çıkmak isteyen kişilerdensiniz. Bu özelliğinizi hemen değiştirmeli ve ara sıra taviz verebilmelisiniz. Evinizdeki atmosfer ve eşiniz ile ilişkiniz şuan şakaya gelmez. Ancak sevdiğinize duygulu davranır, kendinizi onun yerine koyabilirseniz.
İş / Para

Yukarı çıkan başarı asansörü dolu gibi görünüyor. En azından birinci yarıyılda yerinizde sayacaksınız. Sakin olun. Şimdi hiçbir şey zorlanmamalı. Her şeyden önce riske girmemelisiniz. İster iş değişikliği, ister ekonomik değişiklik olsun. Yeni bir göreve başlamadan önce madalyonun diğer yüzüne de göz atmalısınız.

Sağlık / Keyif


Ağustos sonuna kadar sağlığınıza biraz dikkat etmelisiniz. Çok yorulmayın ve kalorili gıdalardan uzak durun. Vücudunuzun ve beden ölçülerinizin ihtiyaç sınırlarını aşabilirsiniz. Mutlaka düzenli spor yapmalısınız. Burada şu söz geçerlidir: "Kalite, miktardan önce gelir". Çünkü plansız ve hırslı abartmalarınız ile kendinize hiç de iyilik etmiyorsunuz.Yaza kadar yıldızlar size canlılık ve kuvvet getirecek. Kuvvetiniz / gücünüz, Mart ve Nisan ayları dışında, ortalamanın üzerinde olacak. Bu yüzden gaza basabilir ve amaçlı spor aktivitelerine katılarak, sağlığınıza çok şey katabilirsiniz. Daha sonraları ancak beden gücünüzü daha bilinçli ve düzeyli kullanmalısınız. Bir Satürn karesi direnç gücünüzü azaltacak. Tek düze ve sürekli yorgunluklardan kaçınmalısınız.

Mutlu ve huzurlu bir yıl dilerim..








❤ᏳϋᏝᏕᎪᎻ ᏉᏋ ᎩᎪᏩ௱பᎡ'ப❤

:love9: KUZUM 4 YAŞINDA  :love9:

Aytii

Teşekkürler paylaşım için ama her astrolog ayrı telden çalıyor  ::)

__nil__