28 Nisan , 2024, 05:39:30

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Bu koleksiyon ile 1 beden incelmek garanti!

Başlatan hüzünden_gelme, 09 Aralık , 2010, 22:25:07

« önceki - sonraki »

hüzünden_gelme

50 yıllık iç giyim markası Ten'in korse konusundaki bilgi birikimi, Deniz Akkaya'nın gustosu ile birleşti. Patenti Ten'e ait olan özel korse teknolojisi ile üretilen ve kadınları 1 beden incelten Ten by Deniz Akkaya Koleksiyonu, Ten mağazalarında satışa sunuluyor.



22 parçalık özel koleksiyon
Tek parça elbise ve alt gruptan oluşan 22 parçalık koleksiyonun en önemli özelliği, koleksiyona ait özel korse ile desteklenmesi.

Gündüz ve gece olmak üzere iki line'dan oluşan Ten by Deniz Akkaya Koleksiyonu'nda tek parça elbiselerin yanı sıra, yine özel korse teknolojisi ile hazırlanan pantolon ve etekler de yer alıyor.






Fazlalıkları görünmez yapıyor
Altı ayda Ten'in tasarım ekibi tarafından Deniz Akkaya'nın görsel danışmanlığında hazırlanan koleksiyona Ten tarafından özel olarak üretilen ve patenti sadece Ten'e ait olan korseler adapte edildi.

Bu çok özel korselerin de en büyük özelliği, dikişler dışındaki tüm korsenin tek kattan oluşup esneme özelliği ile sadece bel, basen, karın ve mide gibi fazlalıkların yoğun olduğu bölgede çift kat kullanılarak toparlayıcı ve vücudu sıkı bir görünüme kavuşturması.





Trendi renkler ve modeller
Günümüz kadınına şıklık, rahatlık ve işlevselliği bir arada sunan Ten by Deniz Akkaya Koleksiyonu, siyah, ekru, mor, kırmızı ve indigo gibi sezonun öne çıkan renklerinden oluşuyor.

Sezonun öne çıkan trendlerinden maksi elbiseler, midi etekler koleksiyonda yer alırken, diğer basic parçalar ise günün her saati kullanım kolaylığı sağlıyor.






35-37-39-41 beden ölçüleri
Ten by Deniz Akkaya Koleksiyonu'nun en önemli özelliği, beden ölçülerinin alışık olduğumuz standart ölçülerden farklı olması. Eğer 36 beden giyiyorsanız Ten by Deniz Akkaya ile 35 beden giyeceksiniz demektir. Çünkü bu koleksiyon tasarlanırken üst beden normal ölçülerde, alt beden de bir beden küçük olarak hazırlandı.

Kadınları olduğundan bir beden ince gösterecek koleksiyonun bedenleri ise 35-37-39 ve 41'den oluşuyor.