Bebeğinizin Kalp Atışlarını Kendiniz Duymak İster misiniz?

Başlatan sedaaaa, 18 Nisan , 2008, 21:06:54

« önceki - sonraki »

sedaaaa

slm kızlar çoğunuuzun duyduğunu sandığım bir alet olan angelsounds ile ilgili görüş almak istedim.bilmeyenler için bu alet evde rahatça kullanabileceğiniz anne karnındaki bebeğin kalp atışlarını duyabileceğiniz bir alet.

emosum

yaaaa  ben ilk defa duydummmm

sedaaaa

çok basit bi alet aslında küçücük kulaklığı var ğille çalışıyo birde jeli var sürüyosun karnında gezdirerek kalp atışlarını duymaya başlıyorsun.çok rahatlatıcı ama doktorum çok güldü bana sen yakında ultrason aleti de alırsın eve dedi:)

emosum

 :k06: :k06:   sendemi benim gibi hep merak ediyosun ama benim beişim karnımda büyüdü artık elimi attıgımda hareketlerini hissediyorum rahatlatıyor benii

mavili

evet canım biliyorum o aleti bir arkadaşım kullandı hatta ama birgün kendi kalp sesini bebegin sanmış ve atım daha az oldugu için korkmuş apar topar doktora gitmiş bebegimin kalbi az atıyor diye doktor dinlemiş gayet normal açıklamış doktor bebegin sanarak dinledigin kalp sesi sana ait diye bende çok merak ediyorum her işe gittigimde ebe arkadaşlara dinletiyorum o sesi duyunca insan daha çok bebegini düşünüyor ne garip içimizde bize muhtaç biri var Allah olmayan herkese nasip etsin bu muhteşem duyguyu :amin:



sedaaaa

amin allah herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin bunu yaşayamayan o kadar çok insan var ki allah olmayanlara da nasip etsin inşallah

mavili




mesude

bende duymustum hamıle kalınca alırım artıkk:9
hayatımın anlamı tatlı bebegim iyiki varsın iyiki benimsin

aysins

Merhaba,
Ben 14+5 günlük hamileyim.
Doktorumun tavsiyesiyle Angelsounds ürünü aldım. Bebeğimin seslerini her an diliyebiliyorum. Çok memnun kaldım. Bütün hamile arkadaşlarıma tavsiye ediyorum.
http://www.meleksesleri.com 
sitesinden alırsanız ayrıca jel de hediye ediyorlar. Alıyorsunuz ertesi gün elinizde oluyor.Hepinize tavsiye ederim.
Herkese mutlu hamilelikler dilerim.

βαlκιz

çok güzel bişey valla ben saglık ocagındaki kontrollere gittimde hemşiree bakıyodu bebegimin kalp atışlarını dinletiyodu  :D
:love3: güηвє güη вüуü∂üηüz ιçιм∂є,güηвє güη вüуüуσяѕυηυz şιм∂ι gözüмüη öηüη∂є  :love3:

Demet_dk

bende yeni duydum valla hamileyken duysa kesin alırdım 

мiŁenα.



:love9: :love7: :love9:


βαlκιz

çok güzel bişeyy kocaman bişeyde degill çantana koy istedin yere götürr :ehi: bende almak istemiştim ama nassip olmamıştıı  :-\ hamileler alınn sesleri kaydediyoo ne güzelll :k06: :k06:
:love3: güηвє güη вüуü∂üηüz ιçιм∂є,güηвє güη вüуüуσяѕυηυz şιм∂ι gözüмüη öηüη∂є  :love3:

мiŁenα.

guzelmıs ne kadar kı acaba :k06:


:love9: :love7: :love9:


..BahaR●●

ben biliorum bunu çok güzel bişeymiş
acaba bir zararı falan olurmu diye almak istemioyrum........